Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Antenlilerle selam

harpoon2
22-02-2010, 20:37
[Only Registered Users Can See Links]

Selam arkadaşlar.ben siteye gireli 1 ay oldu ama şimdiye kadar bişey yazamamıştım.istanbul da yaşıyorum.çok büyük bi balık avı sevdalısıyım.ailem kuşadasında yaşadığından sık sık oraya gidip balık avlayabiliyorum.istanbulda da zaman zaman gidiyorum ama egenin tadı bambaşka.bu da geçen yaz güvercinlik te yakaladığım antenliler.paylaşmak istedim.herkese rastgele.:)

Buda balıkları yakaladığımız koy.resimdeki küçük tekne de avlanmaktayız.

kaptankarabulut
22-02-2010, 20:59
Dostum, önce bu büyük aileye hoş geldin. kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Ve ilk paylaşımın çok güzel, devamını dilerim.
Sizden ricam, kontrol panalinden imza ayarlarınızı yaparsanız (isim,soyisim,doğumtarihi, memleket,kangurubu) sizi hitapta kusur etmemiş oluruz.

Kamil ESEN
22-02-2010, 21:00
Paylaşım gerçekten güzel harpoon.Daha iyileride bu yıl nasip olur inşallah..Rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK
22-02-2010, 21:12
Tebrikler gerçekten çok güzel görüntüler.
Bu arada ailemize hoşgeldiniz...

harpoon2
22-02-2010, 21:12
Hoşbulduk ve teşekkürler imza ayarlarımı da yaptım. Uyarı için sağolun.

Kamil ESEN
22-02-2010, 21:14
Hoşbulduk ve teşekkürler imza ayarlarımı da yaptım. Uyarı için sağolun.

Yurtsever aramıza hoşgeldin..

Mehmet BODUROĞLU
22-02-2010, 21:31
Yurtsever ailemize hoşgeldin.
Gelir gelmezde gözlerimizi şenlendirdin.
Çok teşekkürler paylaşım için.
Hep diyorum balık sevdası bambaşka birşey.
O koyun güzelliği ne öyle ?
Tam kafa dinlemek içinmiş.

harpoon2
22-02-2010, 21:41
Evet çok güzel bi yer herkese tavsiye ederim.Kaldığımız motelin sahibi de bizim gibi balık sevdalısıydı.daha motele gireli 1 saat olmuştu ki onun teknesiyle açıldık ve hemen samimi olduk.balık sevdasının insanlar arasında muhteşem bi samimiyet sağladığını orda tecrübe etmiştim.

kaptankarabulut
22-02-2010, 21:59
Evet Yurtsever kardeşim, işte balık aşkı böyle bir şey,Türkiye'nin her yerinde insanın dostları oluyor.Ve yeni yeni dostlar ediniyorsun.Bak mesela sen beni tanımazsın ben seni. Ama şimdilik sanalda dost olduk. belki yarın gerçekte tanışırız. ve genelde de öyle oluyor.

discus
22-02-2010, 22:05
yurtsever aileye hoşgeldin.paylaşım için teşekkürler inşallah bu sezon daha iyileri rastgelir...

delvel
22-02-2010, 22:10
yurtsever abi aramıza hoşgeldiniz..
paylaşım için teşekkürler.

harpoon2
22-02-2010, 22:19
yurtsever aileye hoşgeldin.paylaşım için teşekkürler inşallah bu sezon daha iyileri rastgelir...

tekrar hoşbulduk.inşallah hepimize rastgelir.

Taygun KOCABIYIK
22-02-2010, 22:20
Evet Yurtsever kardeşim, işte balık aşkı böyle bir şey,Türkiye'nin her yerinde insanın dostları oluyor.Ve yeni yeni dostlar ediniyorsun.Bak mesela sen beni tanımazsın ben seni. Ama şimdilik sanalda dost olduk. belki yarın gerçekte tanışırız. ve genelde de öyle oluyor.

Yurtsever abi sana tavsiyem bu daveti geri çevirme, Kuşadası'na geçmeden Süleyman kaptanın çayını iç muhakkak :)

harpoon2
22-02-2010, 22:23
Yurtsever abi sana tavsiyem bu daveti geri çevirme, Kuşadası'na geçmeden Süleyman kaptanın çayını iç muhakkak :)

ben de öyle yapmayı düşünüyodum.kesin tanışırım ben kaptanla

Mehmet BODUROĞLU
22-02-2010, 22:29
Yurtsever burası hakkında ufak birkaç bilgi verebilirmisin bize sence sakıncası yoksa ?
Mesala motelin yerini ve adını :)

( balık amaçlı değil, tatil amaçlı, koyu ve manzarası harika. )

Hasan BALIKÇI
22-02-2010, 22:33
yurtsever kardeşim harika bir paylaşımla bizlere selam vererek aramıza katıldın .:)çok teşekkürler ve hoşgeldin.
dilerim bu güzelliklerin daha iyilerini hep beraber bir arada yaşarız :)

tekrar hoşgeldin :)

harpoon2
22-02-2010, 22:40
Yurtsever burası hakkında ufak birkaç bilgi verebilirmisin bize sence sakıncası yoksa ?
Mesala motelin yerini ve adını :)

( balık amaçlı değil, tatil amaçlı, koyu ve manzarası harika. )

Tabi.Yer Güvercinlik.Milas-Bodrum arası Bodruma yaklaşık 20 km kala.Harika bi tatil yeridir.Sakin ve küçük bi kasaba.
bu linkten görebilirsin konumunu
[Only Registered Users Can See Links] Motelle ilgili bilgileri özelden göndericem sana.

Mehmet BODUROĞLU
22-02-2010, 22:48
Sevinirim Yurtsever.
Bu yaz için nasip olursa böyle bir yer arıyoruz kendimize.
İlk öncelik tatil olacak illaki ama eşimle beraber kıyıdan balık yakalayabileceğimiz, belkide küçük tekne turları yapabileceğimiz bir yerde olursa fena olmaz :)

harpoon2
22-02-2010, 22:50
yurtsever kardeşim harika bir paylaşımla bizlere selam vererek aramıza katıldın .:)çok teşekkürler ve hoşgeldin.
dilerim bu güzelliklerin daha iyilerini hep beraber bir arada yaşarız :)

tekrar hoşgeldin :)

Hoşbulduk Hasan abi.dediğin gibi daha iyileri hep beraber nasip olur inşallah.

Necati ARAT
23-02-2010, 08:24
Yurtsever kardeşim aramıza hoşgeldin..
Güzel bir konu harika resim ve antenliler..
Evet dediğin gibi Ege bir başka taddadır bu konuda..
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..
Emeğine sağlık..

Murat ADAK
23-02-2010, 16:45
Yurtsever kardeşim aramıza hoşgeldin.
Güzel paylaşım.
Ellerine sağlık.

Doğan ÖZCAN
23-02-2010, 19:06
yurtsever aileye hoşgeldin...antenliler de maşallah daha güzelleri sana nasip olsun inşallah....sağlıkla kal... motelin yeri hakikaten çok güzelmiş...

BALIKÇIHOROZ
23-02-2010, 21:16
Tebrikler yurtsever ,güzel mercan afiyet olsun