PDA

Tüm Versiyonu Göster : Buyrun burdan...Yoruma gerek yok......

Kamil ESEN
23-02-2010, 09:03
Şanlıurfa'nın en önemli tarihi miraslarından biri kabul edilen ve Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı mekan olarak kabul edilen Balıklıgöl'deki balık ölümlerinin nedeni anlaşıldı.

Balıklıgöl'deki balık ölümlerinin temel sebebinin su azalması olduğunu hatırlatan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, bunun esas sebebinin de çevrede rastgele açılan sulama kuyuları olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin de yeraltı sularını kullanması ve atık suyu yeniden yeraltına bırakmasının ortaya çıkardığı sorunlar bir süreden beri bölgede tartışılırken, Bakan Yılmaz, bunun da su kaynaklarını kirlettiğine dikkat çekti.

Necati ARAT
23-02-2010, 09:25
Kamil abi Haber paylaşımın için teşekkürler..

Evet çok üzücü bir olay..
Su azalmasından kaynaklanan bir olay deniyor,
muhakkakki etkisi vardır ancak bende bir şey ilave etmek istiyorum..

Bence o bölgenin tamamen koruma altına alınarak, göle atılan yemlerin ve diğer
yem olarak kullanılan malzemelerin gözetim altına alınması gerekir..

ukg79
23-02-2010, 09:35
Hocam bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Gerçekten özel haberleri kaçırmıyorsunuz.

Ayrıca Necati abinin fikrine bende katılıyorum.Eğer durum böyleyse mutlaka koruma altına alınmalı.

Kamil ESEN
23-02-2010, 09:37
Kamil abi Haber paylaşımın için teşekkürler..

Evet çok üzücü bir olay..
Su azalmasından kaynaklanan bir olay deniyor,
muhakkakki etkisi vardır ancak bende bir şey ilave etmek istiyorum..

Bence o bölgenin tamamen koruma altına alınarak, göle atılan yemlerin ve diğer
yem olarak kullanılan malzemelerin gözetim altına alınması gerekir..
Asıl bu cümle çok vahim..

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin de yeraltı sularını kullanması ve atık suyu yeniden yeraltına bırakmasının ortaya çıkardığı sorunlar bir süreden beri bölgede tartışılırken, Bakan Yılmaz, bunun da su kaynaklarını kirlettiğine dikkat çekti.

Kamil ESEN
23-02-2010, 09:38
Hocam bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.Gerçekten özel haberleri kaçırmıyorsunuz.

İnsanın fikri ne ise zikri de o olurmuş.Bizde balıkla kalkıp balıkla yatarsak bunları kaçırmıyoruz:)

Yağız DEMİR
23-02-2010, 09:56
kamıl abı paylasım ıcın tesekurler eee memleketın halı ıcler acısı kımse sahıp cıkmıyor devlet bakıyo ne olsun :D

Murat ADAK
23-02-2010, 16:39
Kamil abi ellerine sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.
EĞİTİM ŞART;)