Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Balığın belini kırdık

BALIKÇIHOROZ
07-03-2010, 22:59
Merhaba sevgili dostlar. Uzun zamandan beridir rapor hazırlayabileceğim bir balık avı için fırsat kollamaktaydım ki nihayet dün bu gerçekleşti. Hava şartlarından dolayı daha önceki avlarımız hep hüsranla sonuçlanmıştı. Güvercinliğe doğru akşamdan yola çıktık ve akşama Güvercinlikteydik . Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını seyrettikden sonra sabah 5 e kadar dinlenmek için yattık. Bu arada her iki takıma başarılar dilerim.

Sabah erkenden avlak yerimize doğru yola çıktık. Hava çok güzel, deniz ise benzetme uygun olursa aynen çarşaf gibiydi. Bu olumlu şartların verdiği keyifle yaklaşık 1 saat süren yolculuktan sonra avlağımıza vardık.

Daha oltalar suyla buluştukdan 2-3 dakika sonra ekiptekiler ilk balıklarını heyecanla çekmeye başladılar; mercanlar,çupralar ,melanurlar,izmaritler.çok verimli ve çok çeşitli bir av yapacağımızın işaretlerini almıştık.Öğleden sonra yerimizi değiştirmeye karar verdik.daha öncelerden avlandığımız yere doğru yola koyulduk.Gittiğimiz yerde balık çiftlikleri vardı,umarım bizi buradan kovalamazlar diyerek oltalarımızı suya bıraktık.

Oda ne burası daha güzeldi , ekibimizin en yaşlısı hepimizin Hasan dayısı günün ilk kiloluk çuprasını çekince herkeste bir adrenalin patlaması oldu ve oltalar ahenkle suya girip çıktıkça çıkan kiloluk çupralar büyük mercanlarla herkesin keyfi yerine gelmişti ki yanımıza yaklaşan kocaman bir tekne hızımızı kesti.Gelenler balık çiftliği çalışanlarıydı . Bize ve yanıbaşımızdaki diğer tekne ve sandallara da aynı uyarı yaptılar ve gittiler ama biz biraz daha kaldık .İkinci kez geldiklerinde bizim kaptan arıza numarası yapsa da orada fazla kalamadık. Birkaç daha yer değiştirdik ama gözümüz hala ordaydı. görevlilerin uzaklaştığını görünce hızla eski yerimizi almıştık bile .

Yarım saat daha balıkları hızlı hızlı çektikden sonra avımızı sonlandırdık.Uzun zamandır böyle güzel ,böyle keyifli av yapmamıştık. Geri dönüş yolculuğunda herkesin yüzü gülüyordu. Şeytanın bacağını ve balığın belini kırmıştık. Herkese böyle güzel avlar rastgelsin dileğimle. Kullandığım malzemeler; Remixon bot kamışı 1.50 m , 0.31mm ip misina sarılı Remixon Teben gene Remixon Elite ve Banax marka makineleri sırasıyla denedim,iğneler ise çok değişikti mustad (496,1251,1523), bu gün iğnelerin başarılısı 1523 4 numaraydı ama iğnenin zayıf yapısı sebebiyle büyük sayılabilecek balıkları çektikden sonra açıldığını gördüm. Yemler; Mamun ve Kalamar.

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

....daha önce gerçekleştirdiğim bu avın hikayesini ve resimlerini umarım beğenirsiniz.

bucalı ferdi
07-03-2010, 23:01
abdurrahman bey teşekürler çok iyi kareler bunlar

seyirsubayi
07-03-2010, 23:15
avlak yerınızın neresı oldugunu sorabılırmıyım??
bu arada harıka bır av olmus tebrıkler

mehmetulas
07-03-2010, 23:24
sayfa neden dikey değilde yatay gözüküyor:(:(

BALIKÇIHOROZ
07-03-2010, 23:29
abdurrahman bey teşekürler çok iyi kareler bunlar

çok teşekürler Ferdi bey,daha iyi avlar sizlerin olsun:)

BALIKÇIHOROZ
07-03-2010, 23:31
avlak yerınızın neresı oldugunu sorabılırmıyım??
bu arada harıka bır av olmus tebrıkler

teşekkürler,tabiki söyleyebilirim Okan bey,avlandığımız yer Bodrum Güvercinlik.

Mehmet BODUROĞLU
08-03-2010, 00:38
Yaşa Abdurrahman
Teşekkürler paylaşım için.
Harika bir av olmuş.
Yüzünüzdeki tebessümlerden belli.
Afiyet bal şeker olsun ...

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 07:31
Yaşa Abdurrahman
Teşekkürler paylaşım için.
Harika bir av olmuş.
Yüzünüzdeki tebessümlerden belli.
Afiyet bal şeker olsun ...

çok teşekkürler sevgili Mehmet arkadaşım ,gerçekten de hava şartlarından dolayı çok ara vermiştik o gün farkı kapattık sanırım.:P

Necati ARAT
08-03-2010, 08:10
Abdurrahman Güzel bir av ve gün yaşamışsınız ..
Allah dahada iyilerini nasip etsin..
Paylaşım için teşekkürler tüm ekibi ayrıca kutlarım..

iskorpit
08-03-2010, 08:29
balıklar şahane gözüküyor tüm ekibi kutlarım
daha iyilerinin rastgelmesi dileğiyle...

Kamil ESEN
08-03-2010, 08:50
Çok keyif aldığınız belli oluyor.Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Şansınız daim olsun.Rastgele...

kaptankarabulut
08-03-2010, 09:08
Abdurahman kardeşim paylşım için teşekkürler.Keyifli bir gün yaşadığınızdan şüphe yok.Umarım her avınız böyle neşeli ve verimli geçer..

Hasan BALIKÇI
08-03-2010, 09:14
abdurrahman kardeşim teşekkürler paylaşımın için :helal::helal:
hem foto karelerin harika hemde balıklar :)
gördüğüm kadarıyla herşey çok güzel görünüyor dahada iyilerine diyorum :)

rastgelsin:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 09:16
Abdurrahman Güzel bir av ve gün yaşamışsınız ..
Allah dahada iyilerini nasip etsin..
Paylaşım için teşekkürler tüm ekibi ayrıca kutlarım..

çok teşekkür ediyorum Necati bey,daha iyi avlar tüm dostlarımızın olsun:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 09:17
balıklar şahane gözüküyor tüm ekibi kutlarım
daha iyilerinin rastgelmesi dileğiyle...

çok teşekkürler Ertan kardeşim:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 09:19
Çok keyif aldığınız belli oluyor.Güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Şansınız daim olsun.Rastgele...

çok teşekkür ediyorum Kamil abi:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 09:21
Abdurahman kardeşim paylşım için teşekkürler.Keyifli bir gün yaşadığınızdan şüphe yok.Umarım her avınız böyle neşeli ve verimli geçer..

çok teşekkür ediyorum sevgili Süleyman abim,daha iyisi dostlarımıza inşallah:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 09:23
abdurrahman kardeşim teşekkürler paylaşımın için :helal::helal:
hem foto karelerin harika hemde balıklar :)
gördüğüm kadarıyla herşey çok güzel görünüyor dahada iyilerine diyorum :)

rastgelsin:)

çok teşekkür ediyorum sevgili Hasan abim,güzel bir gün ve av oldu, umarım daha güzelleri tüm dostlarımızın olur:)

Murat ADAK
08-03-2010, 09:38
ABDURRAHMAN kardeşim keyifli ve bereketli bir av olmuş.
Tüm ekibi tebrik ederim.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
ALLAH(C.C.) Muhabbetinizi arttırsın.

mehmetulas
08-03-2010, 09:43
abdurrahman bey çok güzel balıklar almışsınız
fotoğraf kareleri ise harika
her avınızın böyle geçmesi dileği ile

ibrahimz35
08-03-2010, 10:13
Abdurrahman Kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım ellerinize sağlık...
Yorucu bir yolculuk olsada insan balıkla dönünce bütün yorgunluğunu unutuyor.
Yalnız dikkatimi çeken 3 ve 4 resimde gözüken yanlış görmediysem küçük bir dil balığı keşke onu tekrar denize salsaydınız...

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 14:59
abdurrahman kardeşim keyifli ve bereketli bir av olmuş.
Tüm ekibi tebrik ederim.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Allah(c.c.) muhabbetinizi arttırsın.

teşekkür ediyorum murat kardeşim, daha güzel avlar sizlarin olsun:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 15:03
abdurrahman kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Tüm ekibi kutlarım ellerinize sağlık...
Yorucu bir yolculuk olsada insan balıkla dönünce bütün yorgunluğunu unutuyor.
Yalnız dikkatimi çeken 3 ve 4 resimde gözüken yanlış görmediysem küçük bir dil balığı keşke onu tekrar denize salsaydınız...

çok teşekkür ediyorum ibrahim kerdeşim,gerçekden de balık avlanınca keyifler katmerleniyo :). Resimlerdeki balık dil balığı değil,tam ismini bilmiyorum ama o balığa domuz balığı diyorlar ,görünüşü çekici değil:( ama eti gayet güzel bir balık:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 15:04
küçük bir hatırlatma ve düzeltme yapmak istiyorum sevgili dostlar. Bu rapor ve resimler 19-02-2010 tarihinde yapmış olduğumuz ava aittir. Avdan sonra raporu hazırlamıştım ama resimleri yükleyememiştim,anca dün becerebildim haliyle heyecandan düzeltme notu ekleyememiştim bu yüzden karışıklık olmuş olabilir affola:)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 15:11
abdurrahman bey çok güzel balıklar almışsınız
fotoğraf kareleri ise harika
her avınızın böyle geçmesi dileği ile

güzel dilekler için teşekkürle mehmet abi,umarım sizin de şansınız herdaim güzel olur:)

Anıl ÜNALAN
08-03-2010, 15:23
Güzel görüntüler için teşekkürler Abdurrahman abi.
Yakın zamanda tekrarını bekliyoruz :)

BALIKÇIHOROZ
08-03-2010, 17:34
güzel görüntüler için teşekkürler abdurrahman abi.
Yakın zamanda tekrarını bekliyoruz :)

çok teşekkürle anılcığım,daha iyi avlar doslarımızın olsun.:)

adolomorola
08-03-2010, 19:41
Merhaba sevgili dostlar. Uzun zamandan beridir rapor hazırlayabileceğim bir balık avı için fırsat kollamaktaydım ki nihayet dün bu gerçekleşti. Hava şartlarından dolayı daha önceki avlarımız hep hüsranla sonuçlanmıştı. Güvercinliğe doğru akşamdan yola çıktık ve akşama Güvercinlikteydik . Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını seyrettikden sonra sabah 5 e kadar dinlenmek için yattık. Bu arada her iki takıma başarılar dilerim.

Sabah erkenden avlak yerimize doğru yola çıktık. Hava çok güzel, deniz ise benzetme uygun olursa aynen çarşaf gibiydi. Bu olumlu şartların verdiği keyifle yaklaşık 1 saat süren yolculuktan sonra avlağımıza vardık.

Daha oltalar suyla buluştukdan 2-3 dakika sonra ekiptekiler ilk balıklarını heyecanla çekmeye başladılar; mercanlar,çupralar ,melanurlar,izmaritler.çok verimli ve çok çeşitli bir av yapacağımızın işaretlerini almıştık.Öğleden sonra yerimizi değiştirmeye karar verdik.daha öncelerden avlandığımız yere doğru yola koyulduk.Gittiğimiz yerde balık çiftlikleri vardı,umarım bizi buradan kovalamazlar diyerek oltalarımızı suya bıraktık.

Oda ne burası daha güzeldi , ekibimizin en yaşlısı hepimizin Hasan dayısı günün ilk kiloluk çuprasını çekince herkeste bir adrenalin patlaması oldu ve oltalar ahenkle suya girip çıktıkça çıkan kiloluk çupralar büyük mercanlarla herkesin keyfi yerine gelmişti ki yanımıza yaklaşan kocaman bir tekne hızımızı kesti.Gelenler balık çiftliği çalışanlarıydı . Bize ve yanıbaşımızdaki diğer tekne ve sandallara da aynı uyarı yaptılar ve gittiler ama biz biraz daha kaldık .İkinci kez geldiklerinde bizim kaptan arıza numarası yapsa da orada fazla kalamadık. Birkaç daha yer değiştirdik ama gözümüz hala ordaydı. görevlilerin uzaklaştığını görünce hızla eski yerimizi almıştık bile .

Yarım saat daha balıkları hızlı hızlı çektikden sonra avımızı sonlandırdık.Uzun zamandır böyle güzel ,böyle keyifli av yapmamıştık. Geri dönüş yolculuğunda herkesin yüzü gülüyordu. Şeytanın bacağını ve balığın belini kırmıştık. Herkese böyle güzel avlar rastgelsin dileğimle. Kullandığım malzemeler; Remixon bot kamışı 1.50 m , 0.31mm ip misina sarılı Remixon Teben gene Remixon Elite ve Banax marka makineleri sırasıyla denedim,iğneler ise çok değişikti mustad (496,1251,1523), bu gün iğnelerin başarılısı 1523 4 numaraydı ama iğnenin zayıf yapısı sebebiyle büyük sayılabilecek balıkları çektikden sonra açıldığını gördüm. Yemler; Mamun ve Kalamar.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

....daha önce gerçekleştirdiğim bu avın hikayesini ve resimlerini umarım beğenirsiniz.

Ben bu konuyu nasıl atlamışım yavvv:'(
Çok güzel bir av
ve sonrası çok güzel bir konu hazırlanışıyla
herşey mukemmel olmuş doğrusu
tüm ekibi kutlarım ...;)
Hasan dayı 1 kiloluk cuprayı çektikten sonraki dakikaları bende yaşamak isterdim doğrusu :D:D

paşalı
08-03-2010, 20:04
Maşallah Allah nazardan korusun.Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkür eder.Tüm ekipteki arkadaşlarımı kutlarım.

BALIKÇIHOROZ
09-03-2010, 15:46
Ben bu konuyu nasıl atlamışım yavvv:'(
Çok güzel bir av
ve sonrası çok güzel bir konu hazırlanışıyla
herşey mukemmel olmuş doğrusu
tüm ekibi kutlarım ...;)
Hasan dayı 1 kiloluk cuprayı çektikten sonraki dakikaları bende yaşamak isterdim doğrusu :D:D

Çok teşekkürler Öner abi,umarım böyle güzel avları ve güzel dakikaları tüm doslarımız yaşar:)

BALIKÇIHOROZ
09-03-2010, 15:48
Maşallah Allah nazardan korusun.Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkür eder.Tüm ekipteki arkadaşlarımı kutlarım.

çok teşekkür ediyorum sevgili Turgay abi,daha güzelleri dostların olur inşallah:)

discus
09-03-2010, 16:52
hey maşallah harika bir av olmuş...

BALIKÇIHOROZ
09-03-2010, 17:09
hey maşallah harika bir av olmuş...

teşekkürler ,gerçekten de çok güzel bir gün ve güzel bir av oldu:)