PDA

Tüm Versiyonu Göster : 06.03.2010 av raporu

muratbaykent
08-03-2010, 09:22
Çok uzun zamandan beri ziyaret etmediğimiz meşhur avlak Zeytineline gitmeye karar verdik.Bacanak ile beraber havanın pek rahat vermeyeceğini bile bile düştük yollara.En azından öğlene kadar avlanabilirsek hem avlak kontrolü hemde kurtlarımızı dökmek için fırsat olacaktı.Çok bereketli olmasada yinede boş dönmedik.Ancak aradığımız paşalar bir türlü denk gelemedik.Nasipte bunlar varmış.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Mehmet BODUROĞLU
08-03-2010, 09:27
Murat bey :)
Biz böyle balık yakaladık mı, av harika geçti diyoruz.
Aradığınız paşalara bir an önce kavuşmanız dileklerimle.
Paylaşım için teşekkürler.
Afiyet bal şeker olsun .

Murat ADAK
08-03-2010, 09:31
Murat abi maşşallah senin beklentini karşılamamış ama bana göre çok güzel bir av olmuş:helal:.
Ellerinize sağlık.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.

Hasan BALIKÇI
08-03-2010, 09:35
murat biladerim eline sağlık :)payaşım içinde teşekkür ederim :)

zeytinler herzaman güzel balık verir azda olsa :)

önemli olan bu sevda için yollara düşüp balık tutmak herşeye deyiyor :)

benimde bu hafta niyetim orasıydı aslında ama pek güvenemedim ;)

yakında çok güzel balıklar tutarız hep beraber murat biladerim ;)

mehmetulas
08-03-2010, 09:46
murat kardeşim sen beğenmiyorsun ama
maşallah çok güzel balıklar almışsın
gördüğüm kadarıyla paşada var
albayda binbaşıda var:D:D:D:D

ibrahimz35
08-03-2010, 10:01
Murat Abi, için bunlar ısparoz, izmarit...
İnsan, büyük balık yakalamaya alışınca böylesine güzel balıklar küçük gözüküyor.
Murat Abi, inşallah en kısa zamanda beklediğin o güzel paşaları yakalarsın.
Bu arada bacanak'ı da tebrik ederiz.
Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş...

Taygun KOCABIYIK
08-03-2010, 10:14
İnsan, büyük balık yakalamaya alışınca böylesine güzel balıklar küçük gözüküyor.

Hakikaten konunun özü bu yani :) Murat abi çekti kiloluk mercanları bunlar şimdi keyif vermiyor ona :)

Tebrikler Murat abi bu havada gayet güzel bir av olmuş

iskorpit
08-03-2010, 10:19
murat abi tebrikler balıklar harika gerçi sen pek bereketli geçmedi demişsin ama ben bu kadarına heyt maşşallah beee derdim yani:) sevgiler saygılar rastgelsin.....

seyirsubayi
08-03-2010, 10:57
allahtan av bereketlı gecmemıs... bırde bereketlı olsaydı ne olurdu merak edıyorum :)))
avınız daım sohbetınız bol olsun

Necati ARAT
08-03-2010, 11:19
Murat abi daha ne olsun..
Bundan iyisi şu zamanlarda Şamda Kayısı..

Paylaşım için teşekkürler..

muratbaykent
08-03-2010, 11:25
Murat bey :)
Biz böyle balık yakaladık mı, av harika geçti diyoruz.
Aradığınız paşalara bir an önce kavuşmanız dileklerimle.
Afiyet bal şeker olsun .

Ava giderken beklentileri yüksek tutunca böyle oluyor Mehmet bey.Teşekkür ederim.

Bornovalı
08-03-2010, 11:25
Tebrikler Mrtat abi,
siz bu ava pek iyi demiyorsanız sizi yakından tanımak isterim :) zira görüyorsunuz hepimiz için güzel av olmuş.
daha güzel avlarınız olması dileğiyle rasgelsin.

muratbaykent
08-03-2010, 11:26
Murat abi maşşallah senin beklentini karşılamamış ama bana göre çok güzel bir av olmuş:helal:.
Ellerinize sağlık.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.

Çok teşekkür ederim adaşım.Umarım daha irileri sana denk gelir.Bereketli avlar dilerim.

muratbaykent
08-03-2010, 11:28
murat biladerim eline sağlık :)payaşım içinde teşekkür ederim :)

zeytinler herzaman güzel balık verir azda olsa :)

önemli olan bu sevda için yollara düşüp balık tutmak herşeye deyiyor :)

benimde bu hafta niyetim orasıydı aslında ama pek güvenemedim ;)

yakında çok güzel balıklar tutarız hep beraber murat biladerim ;)

Zeytinelinde geçen sene aldığımız paşaları sende biliyorsun Hasan.Onların yanında bu av çerez gibi tabii.Denizden çıktıktan sonra gözüm seni aradı.Karşılaştığımız yere baktım ama nafile.Aslında gelmemekle iyide etmişsin.Zira hava çok erken bozdu.Umarım tekrar görüşürüz.Yorumuna teşekkür ederim.

muratbaykent
08-03-2010, 11:29
murat kardeşim sen beğenmiyorsun ama
maşallah çok güzel balıklar almışsın
gördüğüm kadarıyla paşada var
albayda binbaşıda var:D:D:D:D

Yok yok beğenmemek değil Mehmet.Dedim ya saolsun bacanak yolda çok biledi sonuçta ne yakalasak az diyecektik:).Albay ve binbaşı espirisinide çok tuttum.Teşekkürler.

muratbaykent
08-03-2010, 11:32

Amma yaptın İbrahim yaa.Ben bu gazla daha çoook yol giderim.Saol kadeşim.Maksat hem güzel av hemde güzel vakit geçirebilmekti.Şükür amacımızı yerine getirebildik.Ben senden bu hafta patlama bekliyordum.Ava çıkacağınada kesin gözüyle bakıyordum.Nitekim telefon konuşmamızda da söylemiştim.Acaba yaşlanıyormusun yada evden izinmi alamadın.:)Umarım deha irileri sana denk gelir.Teşekkürler.

muratbaykent
08-03-2010, 11:34
Hakikaten konunun özü bu yani :) Murat abi çekti kiloluk mercanları bunlar şimdi keyif vermiyor ona :)

Tebrikler Murat abi bu havada gayet güzel bir av olmuş

İbrahimin gazı daha bitmeden senin ara gazın geldi Taygun.Kardeşim teşekkür ederim.Umarım sanada rastgelir.Hoşçakal.

Kamil ESEN
08-03-2010, 11:36
Tebrikler Murat, bu havada çok güzel bir av olmuş.Rastgelsin..

muratbaykent
08-03-2010, 11:36
murat abi tebrikler balıklar harika gerçi sen pek bereketli geçmedi demişsin ama ben bu kadarına heyt maşşallah beee derdim yani:) sevgiler saygılar rastgelsin.....

Teşekkür ederim Ertan.Dedim ya beklentiler böyle yaptı bu hafta.Sevgiler kardeşim.Umarım sanada rastgelir.

muratbaykent
08-03-2010, 11:37
allahtan av bereketlı gecmemıs... bırde bereketlı olsaydı ne olurdu merak edıyorum :)))
avınız daım sohbetınız bol olsun

Çok daha bereketli avların sizin olmasını diliyorum Okan.Avımızın ve sohbetimizin içinde sizleride görmek ümidiyle.Rastgele.

muratbaykent
08-03-2010, 11:39
Murat abi daha ne olsun..
Bundan iyisi şu zamanlarda Şamda Kayısı..

Paylaşım için teşekkürler..

Saol Necati.Zeytineli kayısılarını yakalamayı özlemişiz.Umarım yakın zamanda karşılaşırız.Yorumuna teşekkür ederim.Hoşçakal.

muratbaykent
08-03-2010, 11:41
Tebrikler Mrtat abi,
siz bu ava pek iyi demiyorsanız sizi yakından tanımak isterim :) zira görüyorsunuz hepimiz için güzel av olmuş.
daha güzel avlarınız olması dileğiyle rasgelsin.

Umarım karşılaşırız Rıdvancım.Ağırlıklı olarak Çeşmealtından çıkıyorum.Ama mevsime göre ara sıra Zeytineli ve Ildır da avlanıyorum.Bir gün bir yerde karşılaşmak ümidiyle.Bereketli avlar dilerim.

muratbaykent
08-03-2010, 11:43
Tebrikler Murat, bu havada çok güzel bir av olmuş.Rastgelsin..

Teşekkür ederim Kamil.Aslında hava durgun olsada farklı olacağını sanmıyorum.Sanırım az zaman sonra daha bereketli avlar yapabileceğiz.Bu sene sezon havalardan dolayı biraz şaşırmış durumda bence.Yorumuna teşekkür ederim.

fora serkan
08-03-2010, 18:53
tebrikler güzel av.daha iyilerini yakalamak dileğiyle.

adolomorola
08-03-2010, 19:24
Paylaşım için teşekkürler
Gelecek günlerde daha güzel avlar
nasip olması dilegiyle...;)

discus
08-03-2010, 19:30
Paylaşım için teşekkürler murat abi gönlündeki paşalara denk gelmen dileğiyle...

paşalı
08-03-2010, 20:25
Maşallah Muratcım şahane balıklar.Paylaşım için sağ ol.Bacanağını ve seni kutlarım emeğine sağlık.

levrek
09-03-2010, 00:16
Murat cım maşallah, daha büyüklerine inşallah...

giritli
09-03-2010, 08:07
Tebrikler, sizce kesat geçmiş olsa da, bizim için çok bereketli bir av yapmışsınız. daha irileri ve çoklarının denk gelmesini de dilerim.

ender
09-03-2010, 08:48
Murat bey başlangıç için iyi sayılır bir av olmuş aslında
pazar günü gerencedeydik 5 adet mercan 16 iri mandagöz bolca hanos ısparozla döndük avdan. konuştuğumuz arkadaşlarında ortak fikri 4-5 hafta kadar bir süre sonra avlakların verimli olcağı yöndeydi. ıldırı içinde daha 1- 1,5 ay var deniliyordu.keşke çeşmealtı adalar civarına gitseydik diye aklımızdan geçirdiğimizde oldu nede olsa kendi mekanımız.
bol balıklı bereketli avlar dileğiyle
Selamlar Saygılar.

Necati ARAT
09-03-2010, 08:52
Saol Necati.Zeytineli kayısılarını yakalamayı özlemişiz.Umarım yakın zamanda karşılaşırız.Yorumuna teşekkür ederim.Hoşçakal.

Murat abi ona emin olabilirsin ..
Az kaldı az..;):D:D

muratbaykent
09-03-2010, 10:50
tebrikler güzel av.daha iyilerini yakalamak dileğiyle.

Teşekkürler Serkan.Umarım sanada denk gelir.

muratbaykent
09-03-2010, 10:51
Paylaşım için teşekkürler
Gelecek günlerde daha güzel avlar
nasip olması dilegiyle...;)

Yorum yazdığın için teşekkür ederim Ömer.Daha irileri sizlerin olsun.Sevgiler.

muratbaykent
09-03-2010, 10:53
Paylaşım için teşekkürler murat abi gönlündeki paşalara denk gelmen dileğiyle...

Paylaşıcaz ki işin keyfi çoğalsın Serkan.Teşekkürler.

muratbaykent
09-03-2010, 10:54
Maşallah Muratcım şahane balıklar.Paylaşım için sağ ol.Bacanağını ve seni kutlarım emeğine sağlık.

Uzun zamandan beri bereketli av yapamamıştık.Bunlar biraz moralimizi düzeltti.Yorumun için teşekkür ederim Turgay abi.

muratbaykent
09-03-2010, 10:55
Murat cım maşallah, daha büyüklerine inşallah...

Hepimize daha irilerinin denk gelmesi dileğimle.Teşekkür ederim Erol.

muratbaykent
09-03-2010, 10:56
Tebrikler, sizce kesat geçmiş olsa da, bizim için çok bereketli bir av yapmışsınız. daha irileri ve çoklarının denk gelmesini de dilerim.

Bu hafta diğer avlara bakınca gerçekten bereketli geçtiğini bende anladım Onur.Umarım dileklerin gerçeklerir hepimiz daha bereketli ve trofe avlar yaparız.

muratbaykent
09-03-2010, 10:59
Murat bey başlangıç için iyi sayılır bir av olmuş aslında
pazar günü gerencedeydik 5 adet mercan 16 iri mandagöz bolca hanos ısparozla döndük avdan. konuştuğumuz arkadaşlarında ortak fikri 4-5 hafta kadar bir süre sonra avlakların verimli olcağı yöndeydi. ıldırı içinde daha 1- 1,5 ay var deniliyordu.keşke çeşmealtı adalar civarına gitseydik diye aklımızdan geçirdiğimizde oldu nede olsa kendi mekanımız.
bol balıklı bereketli avlar dileğiyle
Selamlar Saygılar.

Sizin dediğiniz gibi az bir zaman kaldı sezona.Sizin gerenece avıda fena sayılmaz aslında.Kırmızıları bulmuşsunuz yinede.Ildır konusunda haklısınız.Bencede 2 aya gibi bir zaman var.Ama çeşmealtı bu ara güzel av veriyor.Lidakilerin boyları oldukça tatmin edici.Umarım bu sezon bir şekilde denk gelir görüşür tanışırız.Bereketli ve iri avlar dileri.Sevgilerimle.

yenal45
09-03-2010, 17:29
murat abi tebrik ederim tavalık yakalamışsın afiyet bal şeker olsun en kötü avın böyle olsun inşallah rasgelsin

Anıl ÜNALAN
09-03-2010, 18:55
Tebrikler Murat abi havanın rahatsız gittiği bu günlerde bile böyle fotoğrafları karşımıza koyduğun için teşekkür ederiz :) bir dahaki sefere daha iyileri seninle olur umarım..

delvel
09-03-2010, 19:13
murat abi nafakayı cıkarmışsınız yine:)
güzel bir av olmuş..
tebrıkler