Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 13.03.2010 Kartal Team Foça'da

The Lunatic
15-03-2010, 00:49
Avlanılan Bölge: Eski Foça
Ekip: Ben, babam, Faik Amcam (forumdaki nicki Baba Kartal), Zafer Amcam, Serdal (Forumdaki nicki Egeser). Bizim de bir adımız olsun dedik. Hepimiz ortak sevdası Beşiktaş. Biz de av ekibinin adını Kartal Team yaptık. :)
Tekne Sahibi: Foça'dan Yahya Kaptan
Hava durumu: Gün içinde değişen yönlerde çok az da olsa rüzgar vardı ama bizi rahatsız edecek boyutta dalga olmadı.
Kullanılan yemler: Mamum, sülünez, sardalya
Tutulan balıklar: Mercan, lidaki, karagöz, mandagöz, kopez, isparoz, izmarit, istavrit

Avdan dönen büyük teknelerden taze sardalyamızı aldıktan sonra düştük yola. 1,5 saatlik bir yolculuktan sona avlağımıza ulaştık. önce mandagözlerle başlayan av daha sonra mercan, lidaki, kopez vb. ile devam etti. Saat 13.00 gibi balık kesildi. Bunun üzerine yer değiştirdik ama gittiğimiz yeni yerden de memnun kalmadık. Gündüz tuttuğumuz balığın da aslında biraz yeterli olduğunu da düşünerek şansımızı daha fazla zorlanmadan avımızı 16.00 gibi sonlandırdık. Gerek Foça'da gördüğümüz muhteşem doğa manzaraları, gerekse de birbirimize yaptığımız şakalarla çok güzel bir gün geçirdik. Biz hem tekneden hem de kıyıdan ava aynı ekiple çıkıyoruz çoğu zaman. Babam ve amcalarım çocukluktan itibaren balığa gönül vermiş kişiler. Yıllarca akarsularda sazan, alabalık avlayıp nice trofeler almışlar. Denizden balık avcılığına da tutkunlar. Can dostum Serdal ve ben ise bu işte biraz yeniyiz ama öğreniyoruz yavaş yavaş.

Herkese sevgiler...

İşte fotoğraflar:

[Only Registered Users Can See Links]

Anıl ÜNALAN
15-03-2010, 01:05
Ellerinize sağlık abi ailecek denizin havasını solumak bile gerçekten çok güzel birşey.
Toplu fotoğraf yok mu abi hasılatı görseydik :)
Tebrik ederim ;)

The Lunatic
15-03-2010, 01:16
Sağolasın Anıl. Gerçekten güzel bir gündü. Bu arada ekledim diğer fotoğrafları da :)

levrek
15-03-2010, 08:06
Maşallah Uğur, güzel bir av yapmışsınız,daha nicelerine inşallah.

Necati ARAT
15-03-2010, 08:11
Uğur ellerine emeğine sağlık Kardeşim....
Harika bir gün ve paylaşım olmuş..
Kartal Team'ı kutlar av ve paylaşımlarınızın devamını dilerim..
En kötü gününüz böyle olsun..
Teşekkürler..

Kamil ESEN
15-03-2010, 08:38
Kartal Team'ı kutlarım,güzel bir av yapmışsınız..Rastgelsin..

muratbaykent
15-03-2010, 08:58
Tebrikler Uğur.Bu güzel havada bol balıklı bir haftasonu.Daha ne beklenir ki...

Murat ADAK
15-03-2010, 10:24
Ellerinize sağlık uğurum.
Kartal team i kutlarım.
Ortaya karışık güzel bir av olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK
15-03-2010, 10:33
Güzel av olmuş tebrik ederim tam ortaya karışık :)

Bornovalı
15-03-2010, 11:11
çok güzel bir arajman olmuş emeği geçenleri tebrik ederim.

mehmetulas
15-03-2010, 11:45
tebrikler uğur güzel birgün geçirmişsiniz
balıklar harika ama esas foçanın güzellikleri bir harika

The Lunatic
15-03-2010, 13:10
Maşallah Uğur, güzel bir av yapmışsınız,daha nicelerine inşallah.

Teşekkür ederim Erol Abi bu güzel dileklerin için. Saygılar

Uğur ellerine emeğine sağlık Kardeşim....
Harika bir gün ve paylaşım olmuş..
Kartal Team'ı kutlar av ve paylaşımlarınızın devamını dilerim..
En kötü gününüz böyle olsun..
Teşekkürler..

Necati Abim sağolasın. Gerçekten güzel bir gündü. İnşallah Karaeski organizasyonuna da böyle ekip olarak gelebilip tanışırız. Saygılar

Kartal Team'ı kutlarım,güzel bir av yapmışsınız..Rastgelsin..

Teşekkür ederim Kamil Abi. İlk defa Foça'yı denedik. Biraz uzak ama çok bereketli bir yer. Saygılar

The Lunatic
15-03-2010, 13:17
Tebrikler Uğur.Bu güzel havada bol balıklı bir haftasonu.Daha ne beklenir ki...

Tam dediğin gibi Murat Abi. Hem hava çok güzeldi, hem balık, hem doğa, hem de sohbet, muhabbet. Daha ne olsun. Çok teşekkür ederim. Saygılar

Ellerinize sağlık uğurum.
Kartal team i kutlarım.
Ortaya karışık güzel bir av olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.

Çok teşekkür ederim Murat Abim. Dediğin gibi ortaya karışık bir av oldu. Kaptanın bize dediği, gittiğimiz kerterizin ortalamasının altında oldu av, daha çok balık tutmalıydık, deprem vb. olmuş olabilir dedi ama bizim hiç gözümüzde değil. Aylar sonra havalar müsade eetmiş, balığa çıkmışız, daha ne isteriz

Güzel av olmuş tebrik ederim tam ortaya karışık :)

Aynen Taygun. Ortaya karışık çıktı bişeyler işte. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

The Lunatic
15-03-2010, 13:20
çok güzel bir arajman olmuş emeği geçenleri tebrik ederim.

Çok teşekkürler Rıdvan Abi. Saygılar

tebrikler uğur güzel birgün geçirmişsiniz
balıklar harika ama esas foçanın güzellikleri bir harika

Kesinlikle Mehmet Abi, Foça gerçekten harika bir yer. Bu arada bizimkilere senin kendi yaptığın, şu an yapım aşamasında olan tekneden bahsettim. Herkes taktir etti. İnşallah birgün bitecek o da. Saygılar

iskorpit
15-03-2010, 15:51
uğurcum çok güzel görüntüler tüm ekibi kutlarım tabiiki yahya kaptanımıda gerçekten muhteşem bir insandır daha öncede söylemiştim....

Mehmet BODUROĞLU
15-03-2010, 16:05
Uğur tebrikler.
Harika bir iş çıkarmışsınız.
Her çeşit balık var.
Daha ne olsun, afiyet olsun :)
Çok daha iyilerini oltalarına takılması dileklerimle.
( gerçi eminim daha iylerinin oltana takılacağına, ekip sağlam, tecrübe kandan geliyor :) )

Yağız DEMİR
15-03-2010, 18:25
ooohh ohh guzel bır av guzel bır gun ve cok guzel kareler tebrıkler tum ekıbı kutlarım

The Lunatic
15-03-2010, 18:33
uğurcum çok güzel görüntüler tüm ekibi kutlarım tabiiki yahya kaptanımıda gerçekten muhteşem bir insandır daha öncede söylemiştim....

Çok teşekkürler Ertan. Kaptana ulaşmamda senin de yardımın var. Sağol, varol...

Uğur tebrikler.
Harika bir iş çıkarmışsınız.
Her çeşit balık var.
Daha ne olsun, afiyet olsun :)
Çok daha iyilerini oltalarına takılması dileklerimle.
( gerçi eminim daha iylerinin oltana takılacağına, ekip sağlam, tecrübe kandan geliyor :) )

İnşallah Mehmet Abim, ekipdekiler 60'lık delikanlılar. Çocukken ben de giderdim onlarla ama bir iki kez tutamayınca şansız olduğum kanaatine varıp gitmemiştim bir daha :) Şimdi yeniden sardı bu tutku beni. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

ooohh ohh guzel bır av guzel bır gun ve cok guzel kareler tebrıkler tum ekıbı kutlarım

Çok teşekkürler Yağız Abi. Havalar düzeliyor yavaş yavaş. Paşa Team in paşalarını dört gözle bekliyoruz....

Hasan BALIKÇI
15-03-2010, 19:17
uğur kardeşim tebrikler:)isminize yakışır güzellikte kartal team gibi ;)çok güzel bir av olmuş gülen yüzler dolu livarlar daha ne olsunki :helal::helal::helal:
bu güzel paylaşımından dolayı teşekkürler kardeşim dahada güzel avlar ve paylaşımlar senin olsun :)

adolomorola
15-03-2010, 19:32
Uğur çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizle belli oluyor.
Mahşallah her çeşit balık var yok yok yani ;)
Bu ekip süper bence nede olsa yılların tehcübesi var,kaptan'da foçanın eski kaptanlarından Yahya kaptan nasıl balık olmasın.
Bundan sonraki avların daha bereketli geçmesi dileklerimle...;)

The Lunatic
15-03-2010, 21:56
uğur kardeşim tebrikler:)isminize yakışır güzellikte kartal team gibi ;)çok güzel bir av olmuş gülen yüzler dolu livarlar daha ne olsunki :helal::helal::helal:
bu güzel paylaşımından dolayı teşekkürler kardeşim dahada güzel avlar ve paylaşımlar senin olsun :)

Çok teşekkürler Hasan Abim bu güzel dileklerin için. Bahar geldi, senin paşaları da dört gözle bekliyoruz. Biz aslında martı team de olabilirdik. Faik Amcam 2 defa kıbrısla martı tuttu Güzelbahçe'de :)

Uğur çok güzel bir gün geçirdiğiniz her halinizle belli oluyor.
Mahşallah her çeşit balık var yok yok yani ;)
Bu ekip süper bence nede olsa yılların tehcübesi var,kaptan'da foçanın eski kaptanlarından Yahya kaptan nasıl balık olmasın.
Bundan sonraki avların daha bereketli geçmesi dileklerimle...;)

Öner Abi çok teşekkür ederim. Ekip dediğin gibi eski kurtlardan. Tabii dezavantajları da var bu durumun. Çapayı çekmek bize kalıyor hep :) Şaka bir yana hep dediğimiz gibi balık bahane sohbet şahane. Bu işin en keyifli kısmı bu. İnşallah nice böykle güzel avlar olur herkese ve bize

paşalı
15-03-2010, 22:02
Uğur kardeşim kutlarım.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Tebrikler.

The Lunatic
15-03-2010, 22:09
Uğur kardeşim kutlarım.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Tebrikler.

Teşekkürler Turgay Abim. Saygılar

ADNAN
16-03-2010, 00:07
Uğur kardeş yahya kaptan ı ertanla beraber bizde 3 hafta önce ziyaret etmiştik maşallah sizede balıları buldurmuş muteşem bir insan yahya kaptan ne söylerse onu yapmakta fayda var yem konusunda ve onun kullandığı olta takımını ineceledın mı farklı bir oltası var , afiyet bal şeker olsun. Ayrıca o gün telefonun şarjı bitmişti yoldakı görüntüleri çekmışsin benım hep aklımda olan tam masa üzeri görüntü olabilecek manzaralar vardı çekemedım.

The Lunatic
16-03-2010, 00:39
Uğur kardeş yahya kaptan ı ertanla beraber bizde 3 hafta önce ziyaret etmiştik maşallah sizede balıları buldurmuş muteşem bir insan yahya kaptan ne söylerse onu yapmakta fayda var yem konusunda ve onun kullandığı olta takımını ineceledın mı farklı bir oltası var , afiyet bal şeker olsun. Ayrıca o gün telefonun şarjı bitmişti yoldakı görüntüleri çekmışsin benım hep aklımda olan tam masa üzeri görüntü olabilecek manzaralar vardı çekemedım.

Adnan Abi gerçekten dediğin gibi çok iyi bir insan. Biz öncesinde telefonla konuştuk, iğne numaraları, kullanılacak yem vb. konusunda bize tavsiyeler verdi. Ne dediyse uyguladık birebir ve çok faydasını gördük. Gittiğimiz gün Yahya Kaptan pek fazla avlanmadı, yorgundu epey, kestirdi teknede bol bol :) İnşallah bir daha gideceğiz onunla önümüzdeki haftalarda hava müsade ettikçe.

delvel
16-03-2010, 20:43
uğur abi cok güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz..
güzel av olmuş, tebrık ederim

The Lunatic
17-03-2010, 00:45
uğur abi cok güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz..
güzel av olmuş, tebrık ederim

Çok teşekkürler Veli. Sevgiler

kturkol
17-03-2010, 08:48
Kartallar muhabbetiniz daim olsun İnşallah, afiyet bal şeker olsun.

ukg79
17-03-2010, 10:29
Kartal timi bende kutlarım.Keyifli bir gün geçirmişsiniz.Ayrıca Yahya kaptanla av yapmakta oldukça zevkli ve bereketli oluyor.

kaptankarabulut
17-03-2010, 10:51
Uğur seni ve aileni tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Bir dahakine daha verimli avlar geçirmeniz dileğimle..

The Lunatic
17-03-2010, 13:51
Kartallar muhabbetiniz daim olsun İnşallah, afiyet bal şeker olsun.

Sağolasın Kıvanç Abi. Bu akşam tadına bakacam bakalım bizim balıkların. Ekibin en genci olmanın avantajları: en güzel balıkları bana verdiler :)

Kartal timi bende kutlarım.Keyifli bir gün geçirmişsiniz.Ayrıca Yahya kaptanla av yapmakta oldukça zevkli ve bereketli oluyor.

Çok teşekkürler. Gerçekten Yahya Kaptan çok iyi ve bilgili bir insan. Selamlar

Uğur seni ve aileni tebrik ederim güzel bir gün geçirmişsiniz. Bir dahakine daha verimli avlar geçirmeniz dileğimle..

Teşekkürler Süleyman Abi. Çınlattık senin de kulaklarını bol bol. Herkesin selamı var. Tekrar beraber ava çıkabilmek dileğiyle.