Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Haftasonu hava harika....

seyirsubayi
19-03-2010, 10:34
arkadaslar bu haftasonu ıkı gunde hava harıka.... haydı hep beraber ava:) ben sahsen ctesı sabahtan pazar akşamına kadar balıktayım... kımse benı tutamaz... hepınıze rastgele ...

Necati ARAT
19-03-2010, 10:40
Şimdiden rastgelsin sizllere..
Umarım istediğinizi bulursunuz..

seyirsubayi
19-03-2010, 10:54
Şimdiden rastgelsin sizllere..
Umarım istediğinizi bulursunuz..

tsk ederım... haftasonu kokar koyu umarım bızı ıyı agırlar....
balıga cıkan herkesın oltaları balıkla dolsun tassın :)))

Necati ARAT
19-03-2010, 11:02
tsk ederım... haftasonu kokar koyu umarım bızı ıyı agırlar....
balıga cıkan herkesın oltaları balıkla dolsun tassın :)))
Kokar güzel bir seçim..;)
Yoluda biliyorsunuz..:P
O zaman size Şimdiden Bol Karagözlü avlar dilerim..;)

dilki
19-03-2010, 11:22
Okan abi balığın bol livarın dolu olsun!!!!Yarın sabahtan kısmetse bende çıkıyorum uzun zamandan beri benim kurtlar piton şeklini almıştı heyecandan zaman geçmek bilmiyor:))çok özlemişim denizi ve balık tutmayı.herkeze rastgelsin...

seyirsubayi
19-03-2010, 11:57
Kokar güzel bir seçim..;)
Yoluda biliyorsunuz..:P
O zaman size Şimdiden Bol Karagözlü avlar dilerim..;)

yolu ben ezberledım artık.... bu arada ben kokara karadan degıl denızden gecıyorum daha rahat oluyor.. hava da guzel olunca super bır secım olucak 500 gr lık karagözlerı ve cıpuraları özledım:)) arada bazen nasıbımıze sargozda gelıyor.. bakalım bu hafta nasıl olucak

seyirsubayi
19-03-2010, 11:58
Okan abi balığın bol livarın dolu olsun!!!!Yarın sabahtan kısmetse bende çıkıyorum uzun zamandan beri benim kurtlar piton şeklini almıştı heyecandan zaman geçmek bilmiyor:))çok özlemişim denizi ve balık tutmayı.herkeze rastgelsin...

kardesım aynı yılan bende de var.. bende yarın olsun dıye ugrasıyorum:) zamanı nasıl gecırcez bılmıyorum ... herkesın balıgı bol olur umarım bu hafta ....

kaptankarabulut
19-03-2010, 12:04
Okan kardeşim bol ve bereketli avların olsun..Bu hafta sonunu kimse kaçılrmaz gibi geliyor bana..

seyirsubayi
19-03-2010, 12:11
Okan kardeşim bol ve bereketli avların olsun..Bu hafta sonunu kimse kaçılrmaz gibi geliyor bana..

suleyman abıcım.... ınsallah guzel olucak .... haftasonundan sonra mutlaka senınle bır av gercekleştırmek ıstıyorum... avımızın cok zevklı ve bereketlı olacagını dusunuyorum senınle... allah buuyuk :))) enınde sonunda senın o guzel teknenle avda olacagım ...
ellerınden optum ustadım :)))

mehmetulas
19-03-2010, 15:50
size şimdiden rastgelsin
umarım güzel balık resimleriyle dolu bir rapor yayınlarsınız

seyirsubayi
19-03-2010, 16:32
size şimdiden rastgelsin
umarım güzel balık resimleriyle dolu bir rapor yayınlarsınız

tsk ederım... herkese bol balıklı bır hafta sonu dılıyorum

davii45
19-03-2010, 16:40
Slm.. Abi Bende bu hafta sonu foça tarafındayım ilk defa gelicem o tarafa kıyıdan bişiler denicez abi nereyi tavsiye edersin hem oralara yabancı hemde proamtörüm tavsiyelerinizi bekliyorum..

kaptankarabulut
19-03-2010, 16:45
suleyman abıcım.... ınsallah guzel olucak .... haftasonundan sonra mutlaka senınle bır av gercekleştırmek ıstıyorum... avımızın cok zevklı ve bereketlı olacagını dusunuyorum senınle... allah buuyuk :))) enınde sonunda senın o guzel teknenle avda olacagım ...
ellerınden optum ustadım :)))

Okan kardeşim, bende seninle güzel bir av geçireceğimizi umuyorum.Balık olup olmaması önemli değil, fakat neşeli bir gün olacağına inanıyorum..

Yağız DEMİR
19-03-2010, 17:50
OKAN abı bol bereketlı ablar dılerım sımdıden rastgelsın

dilki
19-03-2010, 18:15
Okan abi son 8 saat 45 dakika:)))))Yarın kısmetse Süleyman abiyle beraberiz inşaallah güzel bir gün geçer:))

Kamil ESEN
19-03-2010, 18:24
İnşallah bu güzel günü, o kadar güzellikteki balıklarla süslersiniz.Rastgelsin..

seyirsubayi
19-03-2010, 20:27
İnşallah bu güzel günü, o kadar güzellikteki balıklarla süslersiniz.Rastgelsin..

tsk ederım ... umarım daha guzel avlar sızlerın olur.. avınız ve sohbetınız daım olsun

seyirsubayi
19-03-2010, 20:29
Okan kardeşim, bende seninle güzel bir av geçireceğimizi umuyorum.Balık olup olmaması önemli değil, fakat neşeli bir gün olacağına inanıyorum..

suleyman abı cım... ben emınımkı senınle cıktıgımız avda hem daha cok eglenıp hem daha fazla balık alırız.. senın tecrubene asla karsı gelmem :)))))

seyirsubayi
19-03-2010, 20:31
Okan abi son 8 saat 45 dakika:)))))Yarın kısmetse Süleyman abiyle beraberiz inşaallah güzel bir gün geçer:))

kardesım al bende de o kadar.. zamna gecmıyor.. yarın ve pazar kesın katlıam var.. tum takımları yenıledımzaman gene gecmedı... valla bılmıyom nasıl olcak :))
suleyman abı ıle cıkıyorsan zaten balıksız dönme ve eglenmeme gıbı bır sansın yok

seyirsubayi
19-03-2010, 20:33
OKAN abı bol bereketlı ablar dılerım sımdıden rastgelsın

saol kardesım benım
umarım senın haftasonunda super gecer...

seyirsubayi
19-03-2010, 20:37
Slm.. Abi Bende bu hafta sonu foça tarafındayım ilk defa gelicem o tarafa kıyıdan bişiler denicez abi nereyi tavsiye edersin hem oralara yabancı hemde proamtörüm tavsiyelerinizi bekliyorum..

kardesım ben eskı foca dan kıyıdan hıc avlanmadım.. ama tekne ıle açılırsan orada çakar denılern fenerr ın hemen capraz sagına otur ... kesınlıkle guzel balık alırsın

dilki
19-03-2010, 22:01
Süleyman abiyle geçen seneden beri çıkıyoruz sağolsun çok yardımcı oluyor ve süper muhabbet yapıyoruz tabikide balıksız döndürmedi bizi sağolsun.offf geçmiyor offff:(((Son 5 saat.Kesin katliam var.benim pitonlaşmış kurtları denize salsam zaten onlar tutar gelir:)))Ben birde yatmayı deneyeceğim şimdiden rastgelsin abicim:)))

seyirsubayi
20-03-2010, 07:09
Süleyman abiyle geçen seneden beri çıkıyoruz sağolsun çok yardımcı oluyor ve süper muhabbet yapıyoruz tabikide balıksız döndürmedi bizi sağolsun.offf geçmiyor offff:(((Son 5 saat.Kesin katliam var.benim pitonlaşmış kurtları denize salsam zaten onlar tutar gelir:)))Ben birde yatmayı deneyeceğim şimdiden rastgelsin abicim:)))

kardesım buyuk ıhtımal su an avdasın.. bende son hazırlıklarımı yapıyorum bırazdan cıkıcam.. ıkı gun denızde olucagımdan bıraz gec cıkaım dedım.. uumarım lıvar dolmaya baslamıstır

Murat ADAK
20-03-2010, 13:44
Okan abi rastgelsin bol ve bereketli avların olur inşallah.