Tüm Versiyonu Göster : Tesadüfen Tanışma...
ibrahimz35
19-03-2010, 21:03
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
İş yerinde otururken Galip Abi geldi yanındada sima olarak tanıdığım ama hatırlayamadığım bir misafiri vardı.
Biraz işlerden bahsettik sonrada konu balık muhabbetine döndü derken misafirimizinde ikinci limandan balığa çıktığını,
söylemesiyle işlerin boyutu değişti....
Ben hemen atladım,
Süleyman kaptanı tanırsın o zaman,
Tanımazmıyım benim kankam dedi...
Ve bombayı patlattı.
Ben Serkan Fora Serkan derler...
Abi tanımazmıyım deyip sohbet iyice koyulaştı derken Süleyman kaptanı arayım telefonla onuda sohbete dahil ettik.
Tesadüfen güzel bir karşılasma hoş bir sohbetimiz oldu...
Her zaman olduğu gibi balık bahane sohbet şahane...
Serkan Abi'mizin tutmuş olduğu o güzelim balık resimlerine ve videolarına bakıp pazar günü nasip olursa balıkta görüşmek üzere sözleşip sohbetimizi bitirdik.
Birde hatıra resmi çektik...
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hasan BALIKÇI
19-03-2010, 21:12
ne güzel bir olay deyilmi:)
sadece balık için balık sohbetinden doğan bir arkadaşklık ve dostluk :)dahasıda olur inşallah.
ibrahim kardeşim bu güzel anınızı bizlerle paylaştığın için teşekkürler :)serkan ve galip biladerlerim sizlerede buradan sevgi selamlarımı sunarım :)
ortak hobiden dostluga:)
bu güzel tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
19-03-2010, 21:55
Dağ dağ kavuşmaz insan insana kavuşurmuş :)
Bu arada İbrahim abi fena karizma çıkmışsın takım elbise falan hep alışmışız balık kıyafetleriyle görmeye :)
Vaaaaay Serkan şimdi seni tanıdım.Buradaki resminde tam çıkmışsın.Demek İbrahimlede görüştünüz ne güzel babacın nasıl iyimi çok selam benden.(Ben serkanı çok küçük yaşından tanırım)Burada gördüğümede çok sevindim.Serkancım sana özelden yazmıştım ama cevap alamadım.Seni diğer resimlerinden tanıyamamaştım.Ne yapcan kardeşim yaşlılık.
ibrahimz35
19-03-2010, 22:30
ne güzel bir olay deyilmi:)
sadece balık için balık sohbetinden doğan bir arkadaşklık ve dostluk :)dahasıda olur inşallah.
ibrahim kardeşim bu güzel anınızı bizlerle paylaştığın için teşekkürler :)serkan ve galip biladerlerim sizlerede buradan sevgi selamlarımı sunarım :)
Evet, Hasan Abi balık bu işin bahanesi oldu...
ortak hobiden dostluga:)
bu güzel tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler..
Evet Kardeşim, iki ortak hobimiz oldu...
Dağ dağ kavuşmaz insan insana kavuşurmuş :)
Bu arada İbrahim abi fena karizma çıkmışsın takım elbise falan hep alışmışız balık kıyafetleriyle görmeye :)
Serkan Abi'nin, sayesinde artık Benim'de karizmatik bir resmim var...
Vaaaaay Serkan şimdi seni tanıdım.Buradaki resminde tam çıkmışsın.Demek İbrahimlede görüştünüz ne güzel babacın nasıl iyimi çok selam benden.(Ben serkanı çok küçük yaşından tanırım)Burada gördüğümede çok sevindim.Serkancım sana özelden yazmıştım ama cevap alamadım.Seni diğer resimlerinden tanıyamamaştım.Ne yapcan kardeşim yaşlılık.
Serkan Abi'yi, balıkcı sanarken meslektaş çıktık...
Murat ADAK
20-03-2010, 13:32
:helal::helal::helal: İşte sitemizin farkı.:helal::helal::helal:
ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH.
Yağız DEMİR
20-03-2010, 19:24
balıkcılıkdan zıyade bole zıyaretlerde cok hos oluyo muhabbet ve dostluklar hep baki kalıyo tebrıkler
kaptankarabulut
20-03-2010, 20:28
Eveeet işte balık dostluğu budur. O gün İbrahim kardeşim beni arayıpta Serkanı bana vermesi önce şok yaşadım ardından çok mutlu oldum.NİCE NİCE DOSTLUKLARA...
fora serkan
20-03-2010, 20:58
sevgili arkadaşlar hepinize selamlar saygılar.böyle tesadüfleri yaşamak çok keyifli.ibrahim abicim seni tanıdığıma çok memnunu oldum. ayrıca galip abimede böyle güzel bir olaya vesile olduğu için çok teşekkürler saygılar...
Doğan ÖZCAN
20-03-2010, 21:00
işte aile içindebirr rastlantı daha bizlerde necati abi ile hiç ummadığımız bir anda gökhan abi ile karşı karşıya gelmiştik .... gerçekten burdaki arkadaşlık reele taşındığında çok güzel bir ortam oluyor...sağlıkla kalın
fora serkan
20-03-2010, 21:10
sevgili ve çok kıymetli turgay abicim mesajın çok teşekkür ederim.mekanını biliyorum müsait bir zamanda seni ziyarete gelip bir acı kahveni içmek isterim.selamlar. saygılar .hörmetler.
sevgili ve çok kıymetli turgay abicim mesajın çok teşekkür ederim.mekanını biliyorum müsait bir zamanda seni ziyarete gelip bir acı kahveni içmek isterim.selamlar. saygılar .hörmetler.
Serkanım her zaman beklerim koçum.
Necati ARAT
22-03-2010, 10:02
İbrahim abi Hayat Tesadüflerle dolu..
"Dağ dağa Kavuşmaz, İnsan insana kavuşur"
misali bizimki..
Bizde bu yürek bu slogan varken daha çoook karşılaşmalara Buluşmalara gebeyiz..
Allah sohbetinizi Muhabbetinizi daim etsin..
Kalın sağlıcakla..
Mehmet BODUROĞLU
27-03-2010, 16:22
Hayat tesadüflerle dolu değil mi? :)
Böyle tesadüfler ile hep karşılaşmak ümidiyle .
Teşekkürler İbrahim paylaşım için.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.