Tüm Versiyonu Göster : Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 20:32
[Only Registered Users Can See Links]
SEVGİLİ BALIKÇI DOSTLARIM:)
bugün süleyman abimizin teknesinde bir kişilik yeri olduğundan benimde kıyıdan balığa gitmeyeceğimi bildiğinden benide teknesine davet etti.:)bende sevinerek kabul ettim.:)
nekadar tekne ile balığa çıkmasamda süleyman abi davet ettiği için yanındaydım.;)iyikide ordaymışım ;)
öyle güzel bir gün yaşadıkki anlatılmaz ancak yaşanırdı :)ekipteki kişilerin hepsi harika insanlardı seviyeli saygılı kendi hallerinde dostlardı.kendileri her ne kadar sitemize üye olmasalarda çok iyi kişilerdi.bende sitemize davet ettim ve üye olacaklarını belirttiler:helal:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
adnan abi,ahmet biladerim yalçın biladerim çok iyi dostlarsınız teşekkür ederim.en yakın zamandada ailemizde görmek tüm dostlarımızla tanışmanızı dilerim:)
sadece bu kadar deyil tabi Fora SERKAN Kardeşimle ve ekibiyle tanışmakta çok güzeldi :)
serkan kardeşim teknesinde balık pişirip bizlere ikramından tutun sohbetine kadar mükemmeldi.:helal:
iyiki sizleri tanımışım ve tanıyorum dileğimde herkesin herkesle tanışması ve ayrıca bulunmaz cana yakın sohbeti dinlenen birşeyleri paylaşabilen kişiler olarak yürekten teşekkürlerimi sunarım :)
ben harika bir gün yaşadım :)teşekkürler :)herkesinde yaşamasını dilerim ;)
Doğan ÖZCAN
21-03-2010, 21:00
Dostluk adına yine güzel bir gün yaşanmış tüm ekibi kutlarım...Daha güzel günleri yaşamak nasip olsun inşallah....
ibrahimz35
21-03-2010, 21:01
Hasan Abi, her nekadar karşılaşamasak da ikimizde Çeşmealtın'dan balığa çıkmıştık.
Bol bol telefon görüşmesi yaptık, şakalaştık ama Süleyman Kaptan'ın çayını içmek, Serkan Kaptan'ında balığını yemek nasip olmadı...
Siz'de maşallah çok güzel bir av yapmışsınız.
Tüm ekibi kutlarım,
Ellerinize sağlık, afiyet olsun...
BALIKÇIHOROZ
21-03-2010, 21:03
muhabbetiniz bol ve daim olsun sevgili Hasan abi..
Bornovalı
21-03-2010, 21:04
ustacım güzel birgün geçirdiğinize sevindim.
yeni dostlar,hoş sohbetler ve balık avı,,, bundan daha güzel ne olabilirki???
abicim resim yükleme konusunda aşağıya eklediğim linki kullanmanı tavsiye ederim daha hızlı yükleme yapacağına garanti veririm.
saygılarımla...
DAHA HIZLI RESİM YÜKLEMENİZ İÇİN BU SİTEYİ ÖNERİRİM DOSTLAR
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:10
Dostluk adına yine güzel bir gün yaşanmış tüm ekibi kutlarım...Daha güzel günleri yaşamak nasip olsun inşallah....
sağol doğan kardeşim :)bu güzel günün tekrar beraber olur ;)
hasan abi süprizi yapmışsın:)
bu arada imageshack sayesinde rahat bir uyku çekerim artık:D
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:14
Hasan Abi, her nekadar karşılaşamasak da ikimizde Çeşmealtın'dan balığa çıkmıştık.
Bol bol telefon görüşmesi yaptık, şakalaştık ama Süleyman Kaptan'ın çayını içmek, Serkan Kaptan'ında balığını yemek nasip olmadı...
Siz'de maşallah çok güzel bir av yapmışsınız.
Tüm ekibi kutlarım,
Ellerinize sağlık, afiyet olsun...
ibrahim kardeşim paşasızda olsa güzel bir gün geçirdim ;)seninle şakalaştık konuştuk :)ama inan bu süleyman abinin fikriydi :Dçayına gelince bu gün çayları ben demledim :Dzaten çay demletmek için çağırmış :Dama olsun ben severek yapıyorum.:)zaten teknede gözüm karardı ayağımda çizme olaydı yürüyerek çıkacaktım :D
herşey çok güzeldi sağol ibrahim kardeşim.:)ravanşa azkaldı ;)
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:16
hasan abi süprizi yapmışsın:)
bu arada imageshack sayesinde rahat bir uyku çekerim artık:D
sağol veli kardeşim :Dsen istersen konuya bidaha bak imacehack yoksa başka yer var :Dsana uykusuz geceler :D:D:D
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:18
muhabbetiniz bol ve daim olsun sevgili Hasan abi..
sağol abdurahman kardeşim inşallah birgün seninlede böyle güzel karelerde birlikte av yaparız ;):)ben seve seve hazırım kardeşim :)
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:21
ustacım güzel birgün geçirdiğinize sevindim.
yeni dostlar,hoş sohbetler ve balık avı,,, bundan daha güzel ne olabilirki???
abicim resim yükleme konusunda aşağıya eklediğim linki kullanmanı tavsiye ederim daha hızlı yükleme yapacağına garanti veririm.
saygılarımla...
DAHA HIZLI RESİM YÜKLEMENİZ İÇİN BU SİTEYİ ÖNERİRİM DOSTLAR
evet rıdvan biladerim güzel bir gün geçirdikki senin kulaklarını bile çınlattım :)keşke sende bizlerle olsaydın ne çay demledim bi görcektin.bu süleyman abi sen ne anlarsın tekneden balık tutmaktan deyince bende seve seve geçtim ocakbaşına :)ama büyük keyif aldım ;)ben bundan sonra hep teknedeyim.:D
rıdvan biladerim resimleri yükledim yardımın zaten yeterdi ;)
sağol veli kardeşim :Dsen istersen konuya bidaha bak imacehack yoksa başka yer var :Dsana uykusuz geceler :D:D:D
herkesi kutluyorum abicim:)
ben bi markete kadar gideyim:D
İzmaritler çıtır çıtır maaaşallah
tebrikler
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 21:28
izmaritler çıtır çıtır maaaşallah
tebrikler
mehmet abi çok sağol :)
Bornovalı
21-03-2010, 21:30
evet rıdvan biladerim güzel bir gün geçirdikki senin kulaklarını bile çınlattım :)keşke sende bizlerle olsaydın ne çay demledim bi görcektin.bu süleyman abi sen ne anlarsın tekneden balık tutmaktan deyince bende seve seve geçtim ocakbaşına :)ama büyük keyif aldım ;)ben bundan sonra hep teknedeyim.:D
rıdvan biladerim resimleri yükledim yardımın zaten yeterdi ;)
sağolasın abicim eksik olma,bende diyorum benim kulaklar neden çınlayıp duruyor :D
vallahi ustacım bu hafta kesin Hasan abiyle buluşurum diyordum ama malesef istanbulda bir tanıtıma gitmek zorunda kaldım.
güzel günler yakındır abicim.
The Lunatic
21-03-2010, 21:43
Tebrikler valla tüm ekibi. Çok güzel birgün olmuş. Bu arada Hasan abi paşalar yollarını gözler biz de paşa fotoğraflarını tabii :)
mehmetulas
21-03-2010, 22:26
hasan abi süleyman abim en sonunda ayaklarını yerden kesmiş senin
nasıl teknenin zevki bambaşka oluyor değilmi
heleki dostlarla çıkıldığında tadından yenmez:):)
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 22:38
Tebrikler valla tüm ekibi. Çok güzel birgün olmuş. Bu arada Hasan abi paşalar yollarını gözler biz de paşa fotoğraflarını tabii :)
uğur kardeşim çok teşekkür ederim.:)o dediğin paşalar şu an ısınma turları atıyor.:)bende biraz iş yoğunluğundan peşlerinden koşamıyorum.;)ama az kaldı işler hafiflesin sana özel birkaç avda paşa çekeriz;)
benim acelem yok uğur um :)paşalar düşünsün ;)hele şu ağız içi kemikleri sertleşsin yumuşak yemi bıraksın ben onlarla savaşırım :D
çok sağol uğur kardeşim :)
Hasan BALIKÇI
21-03-2010, 22:46
hasan abi süleyman abim en sonunda ayaklarını yerden kesmiş senin
nasıl teknenin zevki bambaşka oluyor değilmi
heleki dostlarla çıkıldığında tadından yenmez:):)
mehmet kardeşim hiç sorma :)öyle bir kesildiki dörtbir yanım suydu:Dadam teknede cambaz, bense yeni yürümeyi becermiş insan yavrusuydum:Dallahtan tekne sağlamda bende sağlam kaldım.:D
amaaaaa herşeyden önemlisi seninde bildiğin yaşadığın gibi kişileri mutlu etmesini çok iyi biliyo :)sağolsun :)
adolomorola
21-03-2010, 23:46
Tüm katılımcıları kutlarım ;)
Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...:(:(
Mehmet BODUROĞLU
22-03-2010, 00:49
Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra
birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek.
Daha ne olsun .
Hasan abi senide teknede gördük ya:)
fora serkan
22-03-2010, 07:34
sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
Salih Reis
22-03-2010, 07:37
Hasan kardeşim süper resimler, için gitti.
Balık bahane ama dostluk şahane :)
biz bu hafta gidemedik ama önümüzdeki hafta insallah denizde olurum :)
bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, rastgele
Necati ARAT
22-03-2010, 08:56
vay vay vayy..
Abi senin ne işin var denizin ortasında..
Hoca yaparsa cemaatin ne yapacağını artık sen düşün.. :)
Paşalar kıyıda seni bekliyor sen çıkmışın denizin ortasına ..
Şaka bir yana herşey çok güzel..
Çaylar .. Mangalda balık..
Yeni dostluk ve arkadaşlıklar..
Eeeee balıkda var daha ne olsun ki??
Allah en kötü gününüzü böyle yapsın..
Haftaya aynı günde aynı yerde buluşmak üzere ..
Kal sağlıcakla..
Murat ADAK
22-03-2010, 09:02
Hasan abim muhabbetiniz bol ve daim olsun inşallah.
Güzel ve verimli bir av günü geçirmişsiniz.
Tüm arkadaşları tebrik ederim.
Paylaşım için teşekkürler.
Kamil ESEN
22-03-2010, 09:46
Dün canlı bağlantıyla görüştüğüm Süleyman ve Hasan abiler bana o kadar çok kıskandırıcı konuştular anlatamam.Ben tabi ki derste olduğum için çatladım burda.Ama en kısa zamanda Süleyman abiyle görüşmek şart oldu.Hasan abiye de tekneden nasıl paşa tutulur dersini anlatmak bana şart oldu.:D
Her zaman ki klasik Karabulut şovlardaki gibi, bu defa da balık iyi tutulmuş ama Hasan abi vazifesini iyi yapamamış.Daha güzel avlarda böyle güzel dostluklar kurulması dileğiyle.Rastgelsin..
Taygun KOCABIYIK
22-03-2010, 10:05
Balık kavağa çıkmış :oha:
Hasan abi senin teknede ne işin var :D
Şaka bir yana Süleyman kaptan ve Fora Serkan ile denizde olmanın keyfi bambaşka. Çay muhabbet şamata gırla gidiyor.
Yalnız usta farkındaysan paşanın ne yavrusu ne kendisi yok sana tekneden bir ders mi versem, el mi versem ne yapsam :P
Maşallah, yakında Süleyman abinin teknesine bir web cam koyup online olarak yayına başlaması an meseledir.
kaptankarabulut
22-03-2010, 10:36
Arkadaşlar niyayet HASAN BALIKCI'nın ayaklarını karadan kesmek bana nasip oldu. :helal: :helal: Zaten kendisi paşa tutmak için gelmedi.. Önce teknede nasıl yürünür onu öğrenmeye çalıştı. :D :D ama ilerleme kaydetti. :helal: :helal: Yani küçük bebekler gibi TAY TAY yapmaya başladı..Bir iki denemeden sonra bakın siz HASAN BALIKCI tekneden ne PAŞALAR çekecek.
Ayrıca şahsım ile ilgili iyi niyet düşüncelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Kamil ESEN
22-03-2010, 10:39
Bu gün balık yok mu?
Taygun KOCABIYIK
22-03-2010, 11:09
Maşallah, yakında Süleyman abinin teknesine bir web cam koyup online olarak yayına başlaması an meseledir.
Evet hakikaten Süleyman kaptan 3g teknolojisine geçsin artık :D
Canlı canlı seyredelim...
kaptankarabulut
22-03-2010, 16:34
Taygun'cum ilerki zamanlarda oda olur inşallah..Böyle dostluklar ve beraberinde ilerleyen teknoloji oldukca her şey olur..
Anıl ÜNALAN
22-03-2010, 16:51
Ellerinize sağlık abi çok güzel görüntüler. Balık bahane muhabbet şahane ;)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 18:55
Tüm katılımcıları kutlarım ;)
Yanlız hasan abi bu sefer paşa yok hayırdır...:(:(
yav önerim paşayı bırak ben o teknenin üstünde çay serfisi yaptım :Doda nasıl servisse tutuna tutuna zorla nerdeyse balıklarla beraber yüzcektim.:D
sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim:Dkolaysa gel sen tut:Daha süleyman abi orda :D:D
şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye.;)ben ormancı olmayı tercih ediyorum benim işim kıyılar ;)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 18:57
Tebrikler abi.
Güzel bir gün geçirmişsiniz.
Süleyman kaptanın çayı ve muhabbetinden sonra
birde Serkan ile birlikte teknede balık yemek.
Daha ne olsun .
Hasan abi senide teknede gördük ya:)
çok sağol mehmet kardeşim :)aynen dediğin gibi harika bir gün oldu :)
bu beraberliği beraberde yaşıcaz inşallah :)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 18:59
sevgili hasan abicim ekip arkadaşlarımız ve seninle güzel bir gün yaşadık tekrar devamının gelmesini temenliederim . hem karadan hem denizden.seninle tanışmak muhappette bulunmak çok keyifli oldu çok teşekkürler.tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
dediğn gibi serkan güzel birgün oldu :)olduda daha güzeli seninle tanışmaktı nihayetinde buda oldu bundan sonrada seni ve süleyman abiyi kıyıya götürürüm bide ben misafir edeyim :)
Tek kelime ile muhteşemsiniz.Hasancım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Süleyman kaptanı ve Serkan kardeşimide kutluyorum.En kötü gününüz böyle olsun.
Raif Yelkenci
22-03-2010, 20:17
Sevgili Hasan sen karadan avda üstatsın tartışılmaz ama o havanın güzelliği ve muhabbet te bir başka güzel olsa gerek .selamlar rast gele
adolomorola
22-03-2010, 20:32
yav önerim paşayı bırak ben o teknenin üstünde çay serfisi yaptım :Doda nasıl servisse tutuna tutuna zorla nerdeyse balıklarla beraber yüzcektim.:D
sen hala paşayı bana soruyosun ne bileyim nerde ben önüme bakmaktan paşa maşa görmedim:Dkolaysa gel sen tut:Daha süleyman abi orda :D:D
şaka bi yanada tekne bana ters süleyman abi olmasaydı ben zor giderdim o tekneye.;)ben ormancı olmayı tercih ediyorum benim işim kıyılar ;)
Görecez seni bu sezon tatlısu avında merak etme :D
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 22:12
Görecez seni bu sezon tatlısu avında merak etme :D
tamam biladerim ;)bide o avı yapalım :)ondan sonrada ben paşa tutmayayım:D:D:D
ben bilmediğim avlara sadece dostlarımla sevdiklerimle sohbete gelirim :)öyle istersen varım :)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 22:14
Hasan kardeşim süper resimler, için gitti.
Balık bahane ama dostluk şahane :)
biz bu hafta gidemedik ama önümüzdeki hafta insallah denizde olurum :)
bu arada güzel paylaşımın için teşekkürler, rastgele
çok sağol salih reis:)birde sizlerle birlikte av yaparız inşallah :)
daha iyileri sizlerde olsun :)rastgelsin ;)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 22:16
vay vay vayy..
Abi senin ne işin var denizin ortasında..
Hoca yaparsa cemaatin ne yapacağını artık sen düşün.. :)
Paşalar kıyıda seni bekliyor sen çıkmışın denizin ortasına ..
Şaka bir yana herşey çok güzel..
Çaylar .. Mangalda balık..
Yeni dostluk ve arkadaşlıklar..
Eeeee balıkda var daha ne olsun ki??
Allah en kötü gününüzü böyle yapsın..
Haftaya aynı günde aynı yerde buluşmak üzere ..
Kal sağlıcakla..
ne yapaydım necati kardeşim :)bir süleyman abi kaç senede bu duruma gelmiş baksana abim kaç yaşında nasıl kırayım üstadımı ;)
ara sıra böyle ortamlarıda görelim bak yürümeyi öğrendim :D
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 22:17
Hasan abim muhabbetiniz bol ve daim olsun inşallah.
Güzel ve verimli bir av günü geçirmişsiniz.
Tüm arkadaşları tebrik ederim.
Paylaşım için teşekkürler.
murat ım hep birlikte olsun ;)
çok sağol kardeşim :)
Hasan BALIKÇI
22-03-2010, 22:49
Dün canlı bağlantıyla görüştüğüm Süleyman ve Hasan abiler bana o kadar çok kıskandırıcı konuştular anlatamam.Ben tabi ki derste olduğum için çatladım burda.Ama en kısa zamanda Süleyman abiyle görüşmek şart oldu.Hasan abiye de tekneden nasıl paşa tutulur dersini anlatmak bana şart oldu.:D
Her zaman ki klasik Karabulut şovlardaki gibi, bu defa da balık iyi tutulmuş ama Hasan abi vazifesini iyi yapamamış.Daha güzel avlarda böyle güzel dostluklar kurulması dileğiyle.Rastgelsin..
tamam kamil bilader aynen dediğin gibi olsun :)amaaaa kazın aya göründüğü gibi deyil ona göre :D
senin görevin öğretmek paşa tutmayıda bana sen öğretemezsen kimse öğretemez :D:D:D:Ddemiiiii
çok sağol kardeşim iyi dileklerinden ötürü daha iyileri sizlere denk gelsin :)
Yağız DEMİR
23-03-2010, 16:07
OOFFF OFFFF ben bu muhabbetı nasıl kacırmısım :)
hasan abım orada
serkan abım orada
suleyman kaptan orada
ne eglencelı olmustur o av
suleyman abı yıne yakalamıssın balıkları hepınız allah daha nasıplı avlar vermesı dılegıyle abılerım en kısa zamanda gorusmek dılegıyle
Haarika bir ortam olduğu içtenlikle yazılan rapordan belli oluyor ,birlikteliğiniz ve bu güzellikler daim olsun güzel dostlarım.Bu arada Süleyman abi ,uskumruyu kıstırmışsın istavritinde kendini göstermeye başladığını duydum bu dönem çapariye pek atlamaz ama yavaş yavaş çapari denemelerine başlanabilir diye düşünüyorum.Rastgelsin.
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:08
Balık kavağa çıkmış :oha:
Hasan abi senin teknede ne işin var :D
Şaka bir yana Süleyman kaptan ve Fora Serkan ile denizde olmanın keyfi bambaşka. Çay muhabbet şamata gırla gidiyor.
Yalnız usta farkındaysan paşanın ne yavrusu ne kendisi yok sana tekneden bir ders mi versem, el mi versem ne yapsam :P
balık kavağa çıkmadı taygun um ama ben tekneye çıktım:Dbundan sonrada tekneden inmem :Dtekneden daha çok tutuyom :D
sen bi el ver süleyman abiyede bi işe yarasın :D
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:10
erol dostum o tekneye sen çık o zaman hep birlikte online yayın yaparız;)
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:11
Tek kelime ile muhteşemsiniz.Hasancım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Süleyman kaptanı ve Serkan kardeşimide kutluyorum.En kötü gününüz böyle olsun.
turgay abicim çok sağol :)az kaldı beraberde olcaz ;)
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:14
Sevgili Hasan sen karadan avda üstatsın tartışılmaz ama o havanın güzelliği ve muhabbet te bir başka güzel olsa gerek .selamlar rast gele
raif biladerim böyle güzel dostlarla tekneyi bırak ağaca bile çıkılır :);)kıyı da olsa fark etmiyo güzel insanlarla güzel av yapılıyo ;)onun için hep beraber olsun ;)
katılımın için çok sağol :)
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:15
Haarika bir ortam olduğu içtenlikle yazılan rapordan belli oluyor ,birlikteliğiniz ve bu güzellikler daim olsun güzel dostlarım.Bu arada Süleyman abi ,uskumruyu kıstırmışsın istavritinde kendini göstermeye başladığını duydum bu dönem çapariye pek atlamaz ama yavaş yavaş çapari denemelerine başlanabilir diye düşünüyorum.Rastgelsin.
çok sağol nevzat biladerim hakkatan çok güzel bir gün oldu :)sende orda olursan keyfimiz iki kat artar :)
Hasan BALIKÇI
23-03-2010, 20:17
Arkadaşlar niyayet HASAN BALIKCI'nın ayaklarını karadan kesmek bana nasip oldu. :helal: :helal: Zaten kendisi paşa tutmak için gelmedi.. Önce teknede nasıl yürünür onu öğrenmeye çalıştı. :D :D ama ilerleme kaydetti. :helal: :helal: Yani küçük bebekler gibi TAY TAY yapmaya başladı..Bir iki denemeden sonra bakın siz HASAN BALIKCI tekneden ne PAŞALAR çekecek.
Ayrıca şahsım ile ilgili iyi niyet düşüncelerinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
süleyman abi bu güzel gün senin eserin.:helal::helal:
onun için ben fazla birşey demeyeceğim sadece diyecek olduğum senin gibi iyi bir dost kolay kolay bulunmaz ;)
teşekkürler abi :)
kaptankarabulut
23-03-2010, 21:04
süleyman abi bu güzel gün senin eserin.:helal::helal:
onun için ben fazla birşey demeyeceğim sadece diyecek olduğum senin gibi iyi bir dost kolay kolay bulunmaz ;)
teşekkürler abi :)
Hasan kardeşim hiç bir zaman dostluklar tek taraflı olmaz.Sizlerde çok iyi içten samimi çıkar gözetmiyen dostlarsınız.Zaten dostlar arasına çıkar ve menfaat girmiyorsa o dostluklar baki kalır.İşte bizimde sizlerle dostluğumuz baki kalacaktır.
kaptankarabulut
23-03-2010, 21:13
Nevzat kardeşim inşallah nisanın on beşinden sonra çapariye yavaş yavaş başlarız diye düşünüyorum..
Süleyman Abi, bizim balıklarda fena değil di be bugün :)) Herşey için teşekkürler güzel bir gün geçirdik sayende. :)
Taygun KOCABIYIK
24-03-2010, 12:32
Nevzat kardeşim inşallah nisanın on beşinden sonra çapariye yavaş yavaş başlarız diye düşünüyorum..
Süleyman abi o zaman gelsin, gör bak nasıl kedi gibi senin teknenin önünde yatıp kalkıyorum :D
Çapari dedin mi akan sular durur, gelsin istavritler uskumrular :)
hasan abim tebrikler:helal:,süleyman usta ve ekibini de hasan abinin ayağını yerden kestikleri için ayrıca tebrik ederim:).
Hasan BALIKÇI
24-03-2010, 21:41
hasan abim tebrikler:helal:,süleyman usta ve ekibini de hasan abinin ayağını yerden kestikleri için ayrıca tebrik ederim:).
erhan kardeşim yuvana hoş geldin;)teşekürler :)organizasyonda görüşürüz ;)
muratbaykent
25-03-2010, 09:13
Tebrikler Hasan.Ben genelde senin ayağını karadan kesmediğini biliyorum ama bu sefer seni kandırabilmişler galiba.Güzel günler,iyi dostluklar kara avı yada tekne avı dinlemiyor.Tebrikler yine ekip olarak keyifli bir av yapmışsınız.
kaptankarabulut
25-03-2010, 20:01
Süleyman Abi, bizim balıklarda fena değil di be bugün :)) Herşey için teşekkürler güzel bir gün geçirdik sayende. :)
Tabii ki güzeldi Gökhan kardeşim o kadar kısa zamana neler neler sığdırdık.İnşallah cumartesiye daha güzel avlarımız olur..
kaptankarabulut
25-03-2010, 20:02
Süleyman abi o zaman gelsin, gör bak nasıl kedi gibi senin teknenin önünde yatıp kalkıyorum :D
Çapari dedin mi akan sular durur, gelsin istavritler uskumrular :)
Tamamdır Taygun'um hele o günler bir gelsin..
kaptankarabulut
25-03-2010, 20:05
Erhan kardeşim daha yeni başladık. :D :D bundan sonra Hasan'ın ayağı pek karaya basmaz gibi geliyor bana . :D :D :D
kaptankarabulut
25-03-2010, 20:08
Tebrikler Hasan.Ben genelde senin ayağını karadan kesmediğini biliyorum ama bu sefer seni kandırabilmişler galiba.Güzel günler,iyi dostluklar kara avı yada tekne avı dinlemiyor.Tebrikler yine ekip olarak keyifli bir av yapmışsınız.
Murat kardeşim, dostluklar samimi ve içten olunca karadan veya denizden fark etmiyor. Bir noktada buluşuveriliyor..
yalçın sevengin
02-04-2010, 10:27
Hasan abiciğim; sizlerle ilk tanışmamız olmasına karşın çok güzel bir gün yaşamıştık.Teknede olan tüm arkadaşlar çok memnun olduk.Sakin ve güzel bir av oldu.Fora Serkan sayesinde bu syri yaşadığımız için O'na da ayrıca teşekkür ederiz.İnşallah tekrar birlikte oluruz.11 Nisan için Serkan kaptanımdan randevumuz var.
Görüşmek dileği ile...herkese rastgelsin..
Hasan BALIKÇI
02-04-2010, 18:29
Hasan abiciğim; sizlerle ilk tanışmamız olmasına karşın çok güzel bir gün yaşamıştık.Teknede olan tüm arkadaşlar çok memnun olduk.Sakin ve güzel bir av oldu.Fora Serkan sayesinde bu syri yaşadığımız için O'na da ayrıca teşekkür ederiz.İnşallah tekrar birlikte oluruz.11 Nisan için Serkan kaptanımdan randevumuz var.
Görüşmek dileği ile...herkese rastgelsin..
yalçın biladerim bende çok sevindim sizlerle tanışmak çok güzel bir duygu :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.