Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Adalar bereketi_5

kaptankarabulut
24-03-2010, 19:36
TARİH:24/03/2010

EKİP ARKADAŞLARIM:İBRAHİM ve HASAN kardeşlerim.

Baharın gelişini karşıladığımız bu günlerde, havanında çok güzel olması insanın karada durması mümkün olmuyor.

Dünden mutabık kaldığımız, İBRAHİM, yanına HASAN arkadaşımızıda alarak sabah saat yedide limanda buluşup, yola koyulduk.Tabii her zaman ki gibi yolda çayımız demlendi, kahvaltımız yapıldı.

Avlak yerimize vardığımızda saat 7:50 olmuştu.Bu defa oltalarımızı ilk karşılayan mercan ve karagözler oldu.Bunu fark eden izmarit ve kupesler boş dururmu.:D :D Hepsi tekneye çıkmak için adeta yarışa girdiler.Kupes ve izmaritleri atlatabilen güzel bir SARGOZ oltama bindi. :helal: :helal: Bu arada zaman zaman KALAMARLAR da takımlara binmeyi ihmal etmediler.

İşte bu günümüzde bereketli geçti.Tüm RASTGELSİN dostlarımın oltaları dolu gelsin.

HASAN arkadaşımızın MERCANI.
[Only Registered Users Can See Links]

BENİM SARGOZÜM.

Yine HASAN arkadaşımızın MERCAN ve İZMARİTİ

Bunlarda HASAN ve İBRAHİM arkadaşlarımızın payları.

Nacizane KALAMARLARIMIZ.

mehmetulas
24-03-2010, 19:53
kaptanım güzel avlarınızdan birini daha geride bırakmışsınız
balıklar güzelmiş daha nicelerini yakalarsınız inşallah

aykons
24-03-2010, 19:59
kaptan maşallah, sabah bereketi olsa gerek :) oranın kalamarı öğlene kadar çalışıyo galiba. Güzel bir günü geride bırakmışsınız, darısı cumartesi bizim başımıza :)

seyirsubayi
24-03-2010, 20:00
suleyman abı harıka bır av olmus bu sefer... kuzenım olmasa mısafır bugun bende orada olcaktım... sargoz u benım ıcın aglatma olurmu :)))
avın daım oltan balıkla dolsun

Kamil ESEN
24-03-2010, 20:17
Son kare tam kapanış sahnesi olmuş.Allah neşenizi ve şansınızı daim etsin.Rastgelsin..

kaptankarabulut
24-03-2010, 20:20
kaptanım güzel avlarınızdan birini daha geride bırakmışsınız
balıklar güzelmiş daha nicelerini yakalarsınız inşallah

Evet Mehmet kardeşim gerçekten bereketli bir gün geçti...

kaptankarabulut
24-03-2010, 20:23
kaptan maşallah, sabah bereketi olsa gerek :) oranın kalamarı öğlene kadar çalışıyo galiba. Güzel bir günü geride bırakmışsınız, darısı cumartesi bizim başımıza :)

Gökhan kardeşim kalamar bu gün gün boyu belli aralıklarla geldi..İnşallah cumarteside bereketli bir gün geçiririz..

kaptankarabulut
24-03-2010, 20:25
suleyman abı harıka bır av olmus bu sefer... kuzenım olmasa mısafır bugun bende orada olcaktım... sargoz u benım ıcın aglatma olurmu :)))
avın daım oltan balıkla dolsun

Teşekkürler Okan kardeşim. Herşey nasip işi.İnşallah bir gün sizinlede bereketli bir gün geçiririz...

kaptankarabulut
24-03-2010, 20:27
Son kare tam kapanış sahnesi olmuş.Allah neşenizi ve şansınızı daim etsin.Rastgelsin..

Sağolasın Kamil hocam.. Sizin bu sabah erken dönüşünüze inanın çok üzüldüm. Ama her şey nasip..

Hasan BALIKÇI
24-03-2010, 20:30
biraz dur biraz dinlen be abi :D:Dyav sen yorulmuyomusun :D:D
ben yazmaya yoruldum sen tutmaya yorulmadın isyan ettirme adamı burda :D
ahhh keşke bende orda olsam hergün :)

kaptankarabulut
24-03-2010, 21:03
biraz dur biraz dinlen be abi :D:Dyav sen yorulmuyomusun :D:D
ben yazmaya yoruldum sen tutmaya yorulmadın isyan ettirme adamı burda :D
ahhh keşke bende orda olsam hergün :)

EEEE Hasan'ım sende emekli olsan teknende olsa sen dururmusun karada.. Ama sen benim gibi çadırı denizin ortasına değil kıyısına kurarsın. :D :D :D mesela Karareis veya zeytinler gibi..

Hasan BALIKÇI
24-03-2010, 21:07
EEEE Hasan'ım sende emekli olsan teknende olsa sen dururmusun karada.. Ama sen benim gibi çadırı denizin ortasına değil kıyısına kurarsın. :D :D :D mesela Karareis veya zeytinler gibi..

doğru lafa ne denir abi haklısın:)ben seni kıskandığımdan sitem ediyom :D

adolomorola
24-03-2010, 21:15
Süleyman abi Mahşallah dur durak yok sende,Süleyman abi senin açmış olduğun konulara ben yetişemiyom doğrusu :) ne zaman gidiyon :) ne zaman geliyon :) ne zaman konuyu açıyon anlamış degilim :)

sana kimse yetişemiyor doğrusu
Laf aramızda Hasan abi emekli olsabile sana yetişemez..:D:D:D

Yağız DEMİR
24-03-2010, 23:46
suleyman abımm vallahı yakında denızı kurutacan demedı deme :D:D:D:D
abı her balık avın bır harıka valla :D:D:D hep bereketlı ınsallah dahada bereketlı olur senı takıp etmek ayrı bır zeyk hele hele senle balık avına cıkmak ap ayrı bır zevk abım
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık

kaptankarabulut
25-03-2010, 08:31
Süleyman abi Mahşallah dur durak yok sende,Süleyman abi senin açmış olduğun konulara ben yetişemiyom doğrusu :) ne zaman gidiyon :) ne zaman geliyon :) ne zaman konuyu açıyon anlamış degilim :)

sana kimse yetişemiyor doğrusu
Laf aramızda Hasan abi emekli olsabile sana yetişemez..:D:D:D

Öner kardeşim,Hasan emekli olsun ne yapıp edip hasanı yanıma alacam. Nasılsa ayağı değdi. onun gerisi gelir.

kaptankarabulut
25-03-2010, 08:32
suleyman abımm vallahı yakında denızı kurutacan demedı deme :D:D:D:D
abı her balık avın bır harıka valla :D:D:D hep bereketlı ınsallah dahada bereketlı olur senı takıp etmek ayrı bır zeyk hele hele senle balık avına cıkmak ap ayrı bır zevk abım
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık

Yağız'm ben neyapıp edip siz dostlar için kıyı köşelerde balık bırakıyorum...

muratbaykent
25-03-2010, 09:09
Balıklar güzel ama kalamarlar muhteşem.Yine bereketli yine hareketli güzel bir av.tebrikler Süleyman bey.

Murat ADAK
25-03-2010, 09:12
Süleyman abi maşşallah bereketli ve güzel bir av günü olmuş:helal::helal::helal:.
Sen kerterizde biriktir balıkları bi gün gelip tutalım onları;):D:D:D
Paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT
25-03-2010, 09:13
Süleyman abi Seni ve arkadaşları kutlarım..
Keyifli ve bol misafirli bir av geçirmişsiniz..
Ellerinize emeğinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..
Paylaşım için teşekkürler ..

ibrahimz35
25-03-2010, 09:56
Maşallah çok güzel bir av olmuş, tebrikler Kaptanım...

ukg79
25-03-2010, 10:25
Süleyman abi her zamanki gibi balıkları sıratalimine sokmuşsun.:DPaylaşım için teşekkürler.Hepinize rastgele.

kaptankarabulut
25-03-2010, 19:13
Balıklar güzel ama kalamarlar muhteşem.Yine bereketli yine hareketli güzel bir av.tebrikler Süleyman bey.

Teşekkürler Murat kardeşim,kalamar artık yavaş yavaş çekiliyor, takıma çok nazlı geliyor.

kaptankarabulut
25-03-2010, 19:16
Süleyman abi maşşallah bereketli ve güzel bir av günü olmuş:helal::helal::helal:.
Sen kerterizde biriktir balıkları bi gün gelip tutalım onları;):D:D:D
Paylaşım için teşekkürler.

Sağolasın Murat'ım adalar bölgesinde zaten kertenezler belirli,zaman zaman güzel balık veriyor.Sizede inşallah verimli güne rastlar..

kaptankarabulut
25-03-2010, 19:18
Süleyman abi Seni ve arkadaşları kutlarım..
Keyifli ve bol misafirli bir av geçirmişsiniz..
Ellerinize emeğinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..
Paylaşım için teşekkürler ..

Teşekürler Necati kardeşim, inşallah sizinlede bereketli bir gün yaşarız..

kaptankarabulut
25-03-2010, 19:20
Maşallah çok güzel bir av olmuş, tebrikler Kaptanım...

Teşekkürler İbrahim kardeşim,sizinkilerin yanında lafı bile olmaz. Ama yinede bereket versin.

kaptankarabulut
25-03-2010, 19:22
Süleyman abi her zamanki gibi balıkları sıratalimine sokmuşsun.:DPaylaşım için teşekkürler.Hepinize rastgele.

Teşekkür ederim Ulaş kardeşim. Sizlerede bol bereketli avlar olsun..

paşalı
26-03-2010, 20:43
Süleymancım maşallah dur durak bilmiyorsun bu ne enerji Allah nazardan korusun.Balıklarda çok güzel afiyet olsun tüm ekibi kutluyorum.

ADNAN
26-03-2010, 21:31
Süleyman abi aynen hasanın dediği gbi yorulmak bilmıyorsun helal olsun allah güç kuvvet versin, görüntülerde harıka ellerınıze sağlık.

ocakçı
26-03-2010, 22:34
kaptan mükemmel av yapmışsınız tebrikler

kaptankarabulut
27-03-2010, 04:22
Süleymancım maşallah dur durak bilmiyorsun bu ne enerji Allah nazardan korusun.Balıklarda çok güzel afiyet olsun tüm ekibi kutluyorum.

Teşekkürler Hasan abim, ne yaparsın denizi güzel görünce duramıyorum karada.:D :D :D :D

kaptankarabulut
27-03-2010, 04:24
Süleyman abi aynen hasanın dediği gbi yorulmak bilmıyorsun helal olsun allah güç kuvvet versin, görüntülerde harıka ellerınıze sağlık.

Teşekkürler Adnan'ım kırıklıda olsa güzel balık aldık.. Sağolasın..

kaptankarabulut
27-03-2010, 04:25
[/B]kaptan mükemmel av yapmışsınız tebrikler

Sağolasın Ali kardeşim, sizlerinde avınız bereketli olsun herdaim..