PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gökhan'ın bereketi... :D

kaptankarabulut
28-03-2010, 19:38
Tarih:27/03/2010 cumartesi.
EKİP ARKADAŞLARIM: Gökhan, Hüseyin, Deniz ve Sinan arkadaşlarımız.

Bu cumartesi limandan çıkışımız,15:00 avlak yerimize varışımız 15:50 di.
İlk oltaları suyla buluşturduğumuzda,O gün içimizde en şanslımız olan (şansı her daim açık olsun ) Gökhan kardeşim mercanla selamlaştı.İkinci oltasında PAŞAile el ense yaptı. :D :D Galip Gökhan kardeşim oldu, paşa kovaya kondu. :helal: :helal: :helal: Üçüncü oltasında kalamarıda buyur edince, "Arkadaşlar ilk defa bir paşa çektim,ben bu günkü nasibimi aldım devamını siz getirin" deyip Başladı almış oldukları sardalyaları kızartmaya..
Bizler çalışmaya devam deyip kupes ve izmaritlerle kovamızı doldurmaya koyulduk. bir ara Hüseyin arkadaşımızada peş peşe iki istavrit gelince, ortam iyice şenlendi.Üç saatlik zaman zarfında oltalarımız hiç boş durmadı.
Bu hafta ki menümüzde mangal değilde TAVADA BALIK vardı. :helal: :helal:Bu üç saatlik zaman dilimine balık ziyafetinide sığdırdık.Sağolasın GÖKHAN kardeşim ekmek arası balık şahaneydi.Eline emeğine sağlık. Nice nice sohbetlerde olabilme dileklerimle.. TÜM RASTGELSİN DOSTLARININ OLTASI DOLU GELSİN..

HÜSEYİN ARKADAŞIMIZIN İSTAVRİDİ.
[Only Registered Users Can See Links]

KISA ZAMANIMIZIN BEREKETİ.

GÖKHAN KARDEŞİMİN MERCANI

PAŞASI

VE KALAMARI

GÖKHAN KARDEŞİM İŞ BAŞINDA.

aykons
28-03-2010, 19:46
walla süleyman abi kendi has anlatımınla ne güzel özetlemişsin güzel bir günü, O güne has sebeplerden dolayı hayatımda hiç bir balık avında o kadar gülmemiştim, umarım daha iyilerine vira deriz hep beraber. Az önce de ağlatmadan soframıza konuk ettim o günün bereketini şahane oldu. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Bornovalı
28-03-2010, 20:00
Avınız ve muhabbetinizin güzel geçtiği ortada,Gökhan kardeşide ayrıca tebrik etmek isterim,peş peşe üç kaliteli balığı indirivermiş.
ellerinize sağlık Süleyman abicim,paylaşımınız için teşekkürler.
saygılarımla...
rasgelsin.

aykons
28-03-2010, 20:09
Teşekkürler, umarım daha iyileri sizin oltanıza takılır

Bornovalı
28-03-2010, 20:16
Teşekkürler, umarım daha iyileri sizin oltanıza takılır

Güzel günler yakındır,iş yoğunluğundan şu ara çıkamıyorum ama yakında bütün hatlarımla kıyıda ve açıkta iş başında olacağım Gökahan,inşallah dediğin gibi olur kardeşim....
rasgelsin..

Taygun KOCABIYIK
28-03-2010, 20:21
Süleyman abi senin tekneye Hasan Balıkçı ayağını sürdü etkisini yeni gösterdi :) Paşa eksik olmaz artık. Sardalyalarda fileto yapılmış harika görünüyor afiyet olmuştur eminimki.
Tebrikler herkesi kutluyorum. Mazeretimi biliyorsun süleyman abi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

kaptankarabulut
28-03-2010, 20:24
walla süleyman abi kendi has anlatımınla ne güzel özetlemişsin güzel bir günü, O güne has sebeplerden dolayı hayatımda hiç bir balık avında o kadar gülmemiştim, umarım daha iyilerine vira deriz hep beraber. Az önce de ağlatmadan soframıza konuk ettim o günün bereketini şahane oldu. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Afiyet bal şeker şifa olsun. Umarım daha nice nice güzel günlere koşarız hep birlikte...

kaptankarabulut
28-03-2010, 20:32
[/B][/B]Avınız ve muhabbetinizin güzel geçtiği ortada,Gökhan kardeşide ayrıca tebrik etmek isterim,peş peşe üç kaliteli balığı indirivermiş.
ellerinize sağlık Süleyman abicim,paylaşımınız için teşekkürler.
saygılarımla...
rasgelsin.

Gökhan'nın oltasından sanki bal damlıyordu o gün, oltasını gören koştu peşinden. Ama sağolsun çok kanaatkar kendisi. üç kaliteden sonra tamam diyebildi. Ama son dakikalarda da hayır demedi yine mandagözlere..:D :D :D

kaptankarabulut
28-03-2010, 20:36
Süleyman abi senin tekneye Hasan Balıkçı ayağını sürdü etkisini yeni gösterdi :) Paşa eksik olmaz artık. Sardalyalarda fileto yapılmış harika görünüyor afiyet olmuştur eminimki.
Tebrikler herkesi kutluyorum. Mazeretimi biliyorsun süleyman abi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Taygun'cum Hasan balıkcı'nın kokusu kalmıştı teknede paşada o kokuya geldi zaten.:D :D :D Mazeretini biliyorum en kısa zamanda birlikte olabilmek dileklerimle...

Hasan BALIKÇI
28-03-2010, 20:37
YAKIŞIIIIIIR :):helal::helal:
senin işin bu abi en güzelinide beceriyorsun kimseyi boş yollamıyorsun devamları dahada bereketli olur inşallah :)

Hasan BALIKÇI
28-03-2010, 20:39
Taygun'cum Hasan balıkcı'nın kokusu kalmıştı teknede paşada o kokuya geldi zaten.:D :D :D Mazeretini biliyorum en kısa zamanda birlikte olabilmek dileklerimle...

:D:Dne kokusu abi :Dsende var ustalık biz senin yanında stajer olamayız daha ;)

kaptankarabulut
28-03-2010, 20:42
[/B]YAKIŞIIIIIIR :):helal::helal:
senin işin bu abi en güzelinide beceriyorsun kimseyi boş yollamıyorsun devamları dahada bereketli olur inşallah :)

Hasan kardeşim ara sırs ayağını sür tekneme uğurlu geliyorsun paşalar kokuna geliyor.. sen olmasanda...:D :D :D

Hasan BALIKÇI
28-03-2010, 21:03
[/B]

Hasan kardeşim ara sırs ayağını sür tekneme uğurlu geliyorsun paşalar kokuna geliyor.. sen olmasanda...:D :D :D

heeee kelin ilacı olsa kendine sürermiş :D:D

kaptankarabulut
28-03-2010, 21:09
heeee kelin ilacı olsa kendine sürermiş :D:D

Ya hasan'ım artık ünün tüm video sitelerine kadar yayıldı..:helal: :helal: paşa konusunda ustamızsın vesselaaaaaaaam:D :D

delvel
28-03-2010, 21:10
süleyman abi seninle balığa gidenlerin yüzlerinde tebessüm eksik olmuyor:)
tebrik ederim, en kötü avlarınız böyle olur insallah..

adolomorola
28-03-2010, 21:12
Mahşallah Süleyman abi her şey dört dört'lük olmuş afiyet bal şeker olsun.;)

Yağız DEMİR
28-03-2010, 21:43
suleyman abı avlarını hep yakından takıp edıyorum hep balıklı masaalah allah daha bol balık yakalamak nasıp etsın abım

galip&emel kültür
28-03-2010, 22:30
Tarih:27/03/2010 cumartesi.
EKİP ARKADAŞLARIM: Gökhan, Hüseyin, Deniz ve Sinan arkadaşlarımız.

Bu cumartesi limandan çıkışımız,15:00 avlak yerimize varışımız 15:50 di.
İlk oltaları suyla buluşturduğumuzda,O gün içimizde en şanslımız olan (şansı her daim açık olsun ) Gökhan kardeşim mercanla selamlaştı.İkinci oltasında PAŞAile el ense yaptı. :D :D Galip Gökhan kardeşim oldu, paşa kovaya kondu. :helal: :helal: :helal: Üçüncü oltasında kalamarıda buyur edince, "Arkadaşlar ilk defa bir paşa çektim,ben bu günkü nasibimi aldım devamını siz getirin" deyip Başladı almış oldukları sardalyaları kızartmaya..
Bizler çalışmaya devam deyip kupes ve izmaritlerle kovamızı doldurmaya koyulduk. bir ara Hüseyin arkadaşımızada peş peşe iki istavrit gelince, ortam iyice şenlendi.Üç saatlik zaman zarfında oltalarımız hiç boş durmadı.
Bu hafta ki menümüzde mangal değilde TAVADA BALIK vardı. :helal: :helal:Bu üç saatlik zaman dilimine balık ziyafetinide sığdırdık.Sağolasın GÖKHAN kardeşim ekmek arası balık şahaneydi.Eline emeğine sağlık. Nice nice sohbetlerde olabilme dileklerimle.. TÜM RASTGELSİN DOSTLARININ OLTASI DOLU GELSİN..

HÜSEYİN ARKADAŞIMIZIN İSTAVRİDİ.

KISA ZAMANIMIZIN BEREKETİ.

GÖKHAN KARDEŞİMİN MERCANI

PAŞASI

VE KALAMARI

GÖKHAN KARDEŞİM İŞ BAŞINDA.
canım benim tehlikeli adamsın sen yapmışsın yine şovunu

kaptankarabulut
29-03-2010, 06:53
süleyman abi seninle balığa gidenlerin yüzlerinde tebessüm eksik olmuyor:)
tebrik ederim, en kötü avlarınız böyle olur insallah..

Tüm dostların yüzünden tebessüm eksik olmasın Veli kardeşim.O günün şNSLISI GÖKHAN kardeşimdi..

kaptankarabulut
29-03-2010, 06:54
Mahşallah Süleyman abi her şey dört dört'lük olmuş afiyet bal şeker olsun.;)

Sağolasın Öner kardeşim sizlerde her daim rast gelsin...

kaptankarabulut
29-03-2010, 06:56
suleyman abı avlarını hep yakından takıp edıyorum hep balıklı masaalah allah daha bol balık yakalamak nasıp etsın abım

Yağız'ım teşekkürler..seninde oltan boş gelmesin..

kaptankarabulut
29-03-2010, 07:01
[/B]canım benim tehlikeli adamsın sen yapmışsın yine şovunu

Teşekkür ederim GALİP&EMEL kardeşim.Sizlerlede böyle bir ortam yaparız inşallah. FORA SERKAN'ıda alırız...

Kamil ESEN
29-03-2010, 07:03
Süleyman abi,tüm ekibi ve seni tebrik ederim.Bir teknede olması gereken tüm vasıfları sunuyorsun insanlara.Balık,neşe,sohbet ve tekrar gelme arzusu..Allah daim etsin.

kaptankarabulut
29-03-2010, 07:07
Süleyman abi,tüm ekibi ve seni tebrik ederim.Bir teknede olması gereken tüm vasıfları sunuyorsun insanlara.Balık,neşe,sohbet ve tekrar gelme arzusu..Allah daim etsin.

Kamil hocam teşekkür ederim.bizler için ilk sırayı dostluk ve dost kazanmak alır.Gerisi tefaruhattır.

Necati ARAT
29-03-2010, 07:19
Süleyman abi yine destan gibi bir rapor..

Katılımcı arkadaşları da ayrıca kutlarım..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..

Paylaşım için teşekkürler..

Murat ADAK
29-03-2010, 07:42
Süleyman abi yine yapmışsın yapacağını:helal::helal::helal:.
Böyle giderse denizde balık kalmıyacak:D:D:D.
Tüm ekibi kutlarım:helal:.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

kaptankarabulut
29-03-2010, 07:47
Süleyman abi yine destan gibi bir rapor..

Katılımcı arkadaşları da ayrıca kutlarım..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
Afiyet bal şeker olsun..

Paylaşım için teşekkürler..

Necati kardeşim teşekkürler İnanın çok güzel bir gün oldu...

kaptankarabulut
29-03-2010, 07:50
Süleyman abi yine yapmışsın yapacağını:helal::helal::helal:.
Böyle giderse denizde balık kalmıyacak:D:D:D.
Tüm ekibi kutlarım:helal:.
Daha bereketli avlarınız olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkür ederim MURAT kardeşim. ama biz kanaatkarız, üç tane kalite aldıkmı yeter diyebiliyoruz. :D :D :D :D Onun için sizlerede balık kalacaktır.

muratbaykent
29-03-2010, 08:39
Avınız kısa sürmüş ama bereketi ve sohbeti bir okadar bol olmuş.Tebrikler.Afiyet olsun.

mehmetulas
29-03-2010, 09:34
kısa günün güzel balıkları
süleyman abi seni ve ekibini kutlarım
herzamanki güzellikteki avlarının devamını dilerim

seyirsubayi
29-03-2010, 11:07
suleyman abıcım harıka bır av ve sohbet olmus gene.. tebrık ederım.. avın nesen sohbetın balıgın daım olsun

YunusEmreYener
29-03-2010, 16:05
çok güzel bir gün olmuş, bereketli avların devamını dilerim abi

kaptankarabulut
29-03-2010, 19:26
Avınız kısa sürmüş ama bereketi ve sohbeti bir okadar bol olmuş.Tebrikler.Afiyet olsun.

Murat kardeşim teşekkür ederim. bizim Gökhan kardeşimizle avımız kısa sürer ama çok neşeli olur...Bu neşenin kaynağıda kendisidir sağolsun..

kaptankarabulut
29-03-2010, 19:28
kısa günün güzel balıkları
süleyman abi seni ve ekibini kutlarım
herzamanki güzellikteki avlarının devamını dilerim

Teşekkürler mehmet kardeşim, Havalar ısınıyor seninlede güzel bir gün geçirmek dileğimle...

Raif Yelkenci
29-03-2010, 19:32
Tebrikler Süleyman abi iyi bir av olmuş kısa zamanda bundan iyisi olmaz rastgelsin .

kaptankarabulut
29-03-2010, 19:40
suleyman abıcım harıka bır av ve sohbet olmus gene.. tebrık ederım.. avın nesen sohbetın balıgın daım olsun

Okan kardeşim teşekkürler.İnsanın dostu arkadaşları neşeli, hoş sohbet iseler sizde zaten o havaya giriveriyorsunuz...

kaptankarabulut
29-03-2010, 19:41
çok güzel bir gün olmuş, bereketli avların devamını dilerim abi

Teşekkürler Yunus kardeşim sizlerinde oltası dolu gelsin her daim..

discus
29-03-2010, 21:46
kaptanım tebrikler yine herzamanki gibi harika bir av gününü özetlemişsin abim katılan tüm arkadaşları tebrik ederim...

kaptankarabulut
30-03-2010, 18:33
kaptanım tebrikler yine herzamanki gibi harika bir av gününü özetlemişsin abim katılan tüm arkadaşları tebrik ederim...

Teşekkürler Serkan'cım Hasan Balıkcı'yı yavaş yavaş tekneye alıştırıyorum sıra sende...:D :D :D :D

aykons
30-03-2010, 19:40
Süleyman abi bak daha hafta ortası olmadı benim kanım kaynamaya başladı hele bugün havanın güzelliği :))) nasıl canımız çekti bilemezsin. Neyse bir an önce haftasonu gelsede bişiler yapsak. Umarım hava iyi olur.

kaptankarabulut
31-03-2010, 08:33
[/B]Süleyman abi bak daha hafta ortası olmadı benim kanım kaynamaya başladı hele bugün havanın güzelliği :))) nasıl canımız çekti bilemezsin. Neyse bir an önce haftasonu gelsede bişiler yapsak. Umarım hava iyi olur.

Gökhan pazar günü hava güzele benziyo.. umarım değişmez.Bu hafta sizinle pazar çıkmayı planladık.. şimdilik proğramda değişiklik yok..