Tüm Versiyonu Göster : Kiralık Tekne
Necati ARAT
31-03-2010, 09:20
Artık benimde bir kiralık teknem var..
Ailecek rahat bir ortamda balık avlayabileceğiniz,
Yakaladığınız balıklar ile güzel bir parti verebileceğiniz geniş güverteli,
Özel kaptanı olan,
Cigink için uygun Özel elektronik bilgisayar donanımlı bir tekne.
Rahatlıkla trofe balıkları bulabileceğiniz donanıma sahiptir..
Fiyat olarak Ağanın eli tutulmaz misali Mazot parasını karşılasanız yeter..
Ne demiştik
BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE...
:) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D
İşte resimler..
[Only Registered Users Can See Links]
kaptankarabulut
31-03-2010, 09:26
Vay vay necati bu ne yaaa... böyle bi şey ancak Adnan kaşıkcıda olur.. Biz o tekneye değil balık tutmaya paspascı olarak bile binemeyiz...
İnsan oğlu neler yapıyo değil mi?...
Necati ARAT
31-03-2010, 09:33
Vay vay necati bu ne yaaa... böyle bi şey ancak Adnan kaşıkcıda olur.. Biz o tekneye değil balık tutmaya paspascı olarak bile binemeyiz...
İnsan oğlu neler yapıyo değil mi?...
Abi yakında İzmir körfezine sokacağım..
Dairenin önüne demirleyeceğim..;):D:D:D:D:D
seyirsubayi
31-03-2010, 10:10
he he he .. bız bu teknenın mazot parasını bıle karsılayamayız.... omur boyu kurek mahkumu olarak kabul edıyorsan bı sefer balıga cıkalım:)))
Necati ARAT
31-03-2010, 10:12
he he he .. bız bu teknenın mazot parasını bıle karsılayamayız.... omur boyu kurek mahkumu olarak kabul edıyorsan bı sefer balıga cıkalım:)))
Sen Kürek çekmeye razıysan ..
Sana kıyamam abi Mazot paraları benden..;):D:D:D
Taygun KOCABIYIK
31-03-2010, 10:28
Abi bu tekne balığıda kendi tutuyordur ya :D
mehmetulas
31-03-2010, 10:51
böyle tekne olsun limana ne gerek var
dikkatli bakın onun tarlası ahırıda vardır
hiç karaya uğramadan yaşa:):)
Murat ADAK
31-03-2010, 11:26
Bence bu güneş enerjisiyle çalışıyodur mazot parası gerekmez:).
Necati abi hayırlı olsun:helal:.
Nezaman gidiyoz;).
Gelmişken golf sahası varsa bide golf oynarız:D:D:D
Necati ARAT
31-03-2010, 11:52
Abi bu tekne balığıda kendi tutuyordur ya :D
Evet kardeşim dedim ya tam teşekküllü..:D:D
böyle tekne olsun limana ne gerek var
dikkatli bakın onun tarlası ahırıda vardır
hiç karaya uğramadan yaşa:):)
Evet abi haklısın Han Hamam Ne arasan var..;):D:D:D
Bence bu güneş enerjisiyle çalışıyodur mazot parası gerekmez:).
Necati abi hayırlı olsun:helal:.
Nezaman gidiyoz;).
Gelmişken golf sahası varsa bide golf oynarız:D:D:D
Yok kardeş daha güneş enerjilileri çıkmadı ..:'(
Golf sahasınıda düşünmemişler..:oha:
Ama en kısa zamanda sanayiye sokacağım ;)
O zaman bir modifiye attırayım.;)
Bak iyi hatırlattın..:oha:
:D:D:D:D:D:D
seyirsubayi
31-03-2010, 12:01
Sen Kürek çekmeye razıysan ..
Sana kıyamam abi Mazot paraları benden..;):D:D:D
necatı kardesım bende sana kıyamam mazot parası adamı göcertır bu teknenın... gel sen en ıyısımı sat bu tekneyı bıze uygun bısı alalım.. söle pancar motorlu falan :)))
Necati ARAT
31-03-2010, 12:07
necatı kardesım bende sana kıyamam mazot parası adamı göcertır bu teknenın... gel sen en ıyısımı sat bu tekneyı bıze uygun bısı alalım.. söle pancar motorlu falan :)))
Abi öyle diyorsunda,
Biliyorsun....Hamama giren terlermiş..:D:D
Bunu elden çıkarırsam ben başka mal sahibi olamam..:'(
Eniyisi bu dursun be abi..;) :D:D:D:D
Kamil ESEN
31-03-2010, 13:02
Yok yok iyi bu tekne Necati.Beni küçük teknede deniz tutuyor.:P:P Güle güle kullan..
Necati ARAT
31-03-2010, 13:09
Yok yok iyi bu tekne Necati.Beni küçük teknede deniz tutuyor.:P:P Güle güle kullan..
Eyvallah abi daha büyükleri senin olsun ..
ama çok büyüklerinin de Mazot derdi var haberin ola..:P:D:D
seyirsubayi
31-03-2010, 15:02
Abi öyle diyorsunda,
Biliyorsun....Hamama giren terlermiş..:D:D
Bunu elden çıkarırsam ben başka mal sahibi olamam..:'(
Eniyisi bu dursun be abi..;) :D:D:D:D
tamam kardesım ben bır sponsor arayayım:) bölece haftasonları balık yapabılırıs... :) benımde ıcım elvermedı nsatmaya aslında:) dayancaz artık:) aramızda para toplayalım kampanya yapalım.. herkes kullansın canı ısteyınce :)))
Necati ARAT
31-03-2010, 15:21
tamam kardesım ben bır sponsor arayayım:) bölece haftasonları balık yapabılırıs... :) benımde ıcım elvermedı nsatmaya aslında:) dayancaz artık:) aramızda para toplayalım kampanya yapalım.. herkes kullansın canı ısteyınce :)))
Temam abi öyle yapalım o zaman..
aacaipman
31-03-2010, 17:42
o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani :D
Yapımı tamamlandığında görmüştüm resimleri daha önce, demek almak size nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun :)
Denizkızı35
31-03-2010, 20:00
Nectibey Hayırlı olsun
Hasan BALIKÇI
31-03-2010, 20:06
o kadar guvenlige ragmen benim tekneyi ne yapip edip bulup resmini cekmisler...yani Necati kardes senin paparazzilerden de kacilmiyor hani :D
necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan :D:D
neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz :D:D:D
sen al o teknenle ısparoz tut :D:D:D
aacaipman
31-03-2010, 20:51
necati bu tekneyi alıp kararesi götürüp kıyıdan olta atıcakmış.biliyonmu volkan :D:D
neyse necati beni deniz tutuyo bu tekneye binmem süleyman kaptanın teknesi çok daha güzel en azından rahat rahat çay demliyoz :D:D:D
eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler :) kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...
ibrahimz35
31-03-2010, 21:02
Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????
kaptankarabulut
31-03-2010, 22:00
Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...
Hasan BALIKÇI
31-03-2010, 22:04
eh iste Hasan Abi artik Karareis organizasyonunda siz kiyidan pasalari cekerken Necatide bu tekne ile havai fisek gosterisi ile sizi destekler :) kiyidan cipura,tekne den havai fisek show...iste Pasa Team...
sevgi selam herkese...
ne o sen organizasyona gelmiyonmu ?:)
necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu::D:D ama sana feda olsun
Necati ARAT
01-04-2010, 06:55
Yapımı tamamlandığında görmüştüm resimleri daha önce, demek almak size nasip olmuş hayırlı uğurlu olsun :)
Nectibey Hayırlı olsun
sevgi selam herkese...
Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????
Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...
necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu::D:D ama sana feda olsun
Tatlı mesajlarınız için teşekkürler..
Yüzünüze birazcık tebessüm katabildi isem ne mutlu bana ..
Kalın sağlıcakla..
aacaipman
01-04-2010, 08:38
ne o sen organizasyona gelmiyonmu ?:)
gunubirlik gelmeye calisicam Hasan Abi,esim ameliyatli oldugu icin uzak yerlere zor kipirdiyorum...aslinda benim Hanimin da ici kipir kipir oluyor balik tutmak icin ya,insallah o zamana daha iyi olur bakarsin beraber geliriz...
Necati ARAT
20-04-2010, 09:39
sevgi selam herkese...
Volkan kardeşim harika fikir..
Dur ben bunu değerlendirmeye alıp siz değerli üyelere bir sürpriz düşüneyim..
Mehmet BODUROĞLU
21-04-2010, 01:08
Yok yok Necati.
Sakın satayım deme.
Kalsın bir köşede bu taka.
Biz Öner'e alacağız bunların biraz daha ileri teknolojililerinden.
Onla takılırız ama buda dursun elinde.:D
Necati ARAT
21-04-2010, 07:20
Yok yok Necati.
Sakın satayım deme.
Kalsın bir köşede bu taka.
Biz Öner'e alacağız bunların biraz daha ileri teknolojililerinden.
Onla takılırız ama buda dursun elinde.:D
Tamam abi senimi kırayım..
Doğru söylüyorsun abi zaten aldığım bedelden bayağı bir aşağı veriyorlar..
Takasa gireyim dedim oda olmadı..;):D:D
Salih Reis
21-04-2010, 08:10
Necaticim hafta sonu organizasyonunu bari bu teknede yapsaydınız... süper olurdu
Necati ARAT
21-04-2010, 08:27
Necaticim hafta sonu organizasyonunu bari bu teknede yapsaydınız... süper olurdu
Salih abi sanayiye bıraktım bir kaç daha eklenti yaptıracağım..
Yoksa kesin org u bunla yapardık inan..;):D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.