Tüm Versiyonu Göster : Nacizane kardeşiniz
cümneten selamın aleyküm.Bende nacizane kendince amatör balıkçı aydın.İzmirde yaşıyorum ve amatör balıkçılık yapmaya çalışıyorum.daha doğrusu bu işten zevk almaya çalışıyorum.inşallah keyifli paylaşımlar yaparız.herkese rastgelsin.Livarınız boş kalmasın eyw
kaptankarabulut
01-04-2010, 06:25
Aydın kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Kontrol panalinden imza ayarlarınızıda yaparsanız (isim, soyisim,memleket doğum tarihi, kangrubu ) gibi size hitapta kusur etmemiş oluruz.
Necati ARAT
01-04-2010, 07:31
cümneten selamın aleyküm.Bende nacizane kendince amatör balıkçı aydın.İzmirde yaşıyorum ve amatör balıkçılık yapmaya çalışıyorum.daha doğrusu bu işten zevk almaya çalışıyorum.inşallah keyifli paylaşımlar yaparız.herkese rastgelsin.Livarınız boş kalmasın eyw
Aydın kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Forum kuralları gereği imza ayarlarını (ad soyad memleket doğumyeri ve yılı kan grubu) tamamlaman gerekiyor..
Böylelikle seni daha iyi tanır yardımcı olmaya çalışırız..
Murat ADAK
01-04-2010, 07:34
Aydın kardeşim aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
aleyküm selam aydın kardeş aramıza hoşgeldin keyifli paylaşım lar dilerim inşallah balık avlarınıda görürüz rastgelsin
Kamil ESEN
01-04-2010, 08:52
Aydın kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..
seyirsubayi
01-04-2010, 09:38
aramıza hosgeldınız ... keyıflı paylaşımlar dılerım
mehmetulas
01-04-2010, 11:05
aramıza hoşgeldin aydın kardeş
Herkeze teşekür ederim imza ayarlarımı yaptım ilk işim oydu ama sanırım olmamış sıcak selamınıza teşekürler.Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.
tmm sorunu çözdüm.Gizlemek diye bi seçenek varmış onu düzelttim şimdi görünmesi lazım
Necati ARAT
01-04-2010, 12:30
tmm sorunu çözdüm.Gizlemek diye bi seçenek varmış onu düzelttim şimdi görünmesi lazım
İlgine teşekkürederim kardeşim..
Gizleme seçeneği yok yazmışsın yada yazmamışsındır..
Mesele şu sen imza ayarlarını tamamlamış olabilirsin ama
onun aktif olması için bir mesaj yazman gerekiyor ki yazmışsın ve imzan görünmüş..
sana keyifli paylaşımlar avlarındada başarılar dilerim..
Necati abi kontrol panelinden imza düzenlede edit profil deetailse yukarda bir kutu var yaşı doğum tarihini gizle veya gizleme 3-4 seçenek var ordan göster yaptım düzeldi ilgine teşekürler
hoşgeldin kardeşim,keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoş geldin keyif dolu forumlar dilerim.
Yağız DEMİR
01-04-2010, 22:34
AYDIN kardes aramıza hos geldın keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım
Mehmet BODUROĞLU
02-04-2010, 09:43
Aydın
aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...
herkese teşekürler saygılar.
herkese teşekürler saygılar.
hoşgeldin Aydın
bu forumda çok İzmirli var.yakaladığın çipura,mercan resimlerini de görürürüz inşallah;)
hoşgeldin Aydın
bu forumda çok İzmirli var.yakaladığın çipura,mercan resimlerini de görürürüz inşallah;)
İnşallah mehmet abi oda olcak inşallah :)
Hoşgeldiniz;
Keyifli sohbetler ve av raporlarınızı paylaşmanızı dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.