PDA

Tüm Versiyonu Göster : Adalar yine çoştu...

kaptankarabulut
03-04-2010, 20:24
TARİH:03/04/2010

EKİP ARKADAŞLARIM:Diş. doktorumuz Samim kardeşim,oğlu Tunahan, emniyet müdürümüz Serdar kardeşimiz, ve yemcimiz Ertuğtul.
YER: Sabah suyu Alman adası, akşam suyu pita.
Sabah limandan ayrılışımız saat yediydi. Her zamanki gibi gidiş yolunda çaylar içildi kahvaltılar yapıldı.Avlak yerine varışımız ve oltalarımızın suyla buluşması saat 7 :40 idi.Bu defa bizi izmaritler değilde kupesler karşıladı. :D :D Tabii izmaritlerle sohbet devam ederken,Serdar kardeşimizin kamışı ikiye katlandı.herkezin meraklı gözleri arasında paşa çocuğununu livara koydu.:helal: :helal: :helal: Bir süre daha kupes ve izmaritlerle haspaal ettikten sonra soluğumuzu ikinci adresimiz pitada aldık.Sanki adalar cıvarındaki tüm kupesler altımızdaydı.:D :D Bizi hiç yormadan ikişerli üçerli geliyorlardı.Kupesin bol olmasının uskumruda olabileceğini düşünerek zokayı fırlattım. Tahminim dğruydu.Kupesten fırsat buldukca ara ara uskumrumuzuda aldık.
beş kişi iki kova balıkla avımızı noktaladık.
TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELSİN...

SERDAR KARDEŞİMİN PAŞA ÇOCUĞU.
[Only Registered Users Can See Links]

SARDAR'IN ve ERTUĞRUL'UN PAYINA DÜŞENLER.

BENİM USKUMRU.

TUNAHAN'IN ÜÇLÜ KUPESİ

DOKTORUMUN PAYI

DOKTORUN KOLYOZU.

USKUMRU KOLYOZ VE KALAMARIMIZ.

Denizkızı35
03-04-2010, 20:26
Tebrikler cok güzel bir av olmuş

kaptankarabulut
03-04-2010, 20:41
Teşekkür ederim,sizlerinde oltaları her daim dolu olması dileklerimle.

Anıl ÜNALAN
03-04-2010, 20:56
Tebrikler Süleyman abi kolyozlar geldiğine göre yavaş yavaş uskumru, istavrit sezonu açılıcaktır. Umarım bu sene balık bol olucak diye düşünüyorum geçen sene az yaptı çünkü balık..

seyirsubayi
03-04-2010, 21:03
suleyman abıcım super bı av olmus gene... hazırlan bu hafta senınleyım en uygun havada... uskumru ve kolyozlara söle sıraya gırsınler abı:)

kaptankarabulut
03-04-2010, 21:09
Tebrikler Süleyman abi kolyozlar geldiğine göre yavaş yavaş uskumru, istavrit sezonu açılıcaktır. Umarım bu sene balık bol olucak diye düşünüyorum geçen sene az yaptı çünkü balık..

Evet Anıl kolları sıva çaparileri hazırla.:D :DGünler yaklaşıyor.:helal: :helal: Öncüleri gelmeye başladı..:helal: :helal: :helal:

kaptankarabulut
03-04-2010, 21:11
suleyman abıcım super bı av olmus gene... hazırlan bu hafta senınleyım en uygun havada... uskumru ve kolyozlara söle sıraya gırsınler abı:)

Tamamdır Okan,Ertuğrul'u da alırız..

The Lunatic
03-04-2010, 21:18
Bereketli bir av olmuş. Tebrikler tüm ekibi

kaptankarabulut
03-04-2010, 21:48
Bereketli bir av olmuş. Tebrikler tüm ekibi

Teşekkürler Uğur, sizin bu günkü paylaşımınızıda sabırsızlıkla bekliyoruz.Sizde güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler. Ayrıca babana ve amcana selamlar...

Denizkızı35
03-04-2010, 22:27
süleyman amca paylaşımı yapmak çupra tutmaktan daha zor oldu ekledim umarım beğenirsiniz

levrek
03-04-2010, 23:19
Çoş abi çoş, kim tutar seni...

İrfanavcı
03-04-2010, 23:47
süleyman kardeşim tüm ekibi kutlarım.
bereketli bir av olmuş,avlarınızın devamını dilerim
paylaşım için teşekkürler.:)

kaptankarabulut
04-04-2010, 04:55
Çoş abi çoş, kim tutar seni...

Teşekkürler Erol kardeşim. umarım bir gün birlikte çoşarız.. :helal: :helal:

kaptankarabulut
04-04-2010, 04:58
süleyman kardeşim tüm ekibi kutlarım.
bereketli bir av olmuş,avlarınızın devamını dilerim
paylaşım için teşekkürler.:)

Teşekkürler, İrfan kardeşim. sizlerinde oltaları dolu gelsin her daim.Sizlerlede inşallah bir gün tanışma fırsatımız olur. Önceki gün öner kardeşimizle tanıştık.Kendisini tanımakla çok mutlu oldum..

Kamil ESEN
04-04-2010, 07:23
Maşallah Süleyman abi.Nasip kallavi olmuş;)Rastgelsin..

seyirsubayi
04-04-2010, 10:57
Tamamdır Okan,Ertuğrul'u da alırız..

ertugrul abı ıle ekurı tamamlanıyor zaten suleyman abı.... o zaman bu balıklar bızden korksun... sanırım rekor ustune rekor kırılır :I)) özlemle beklıyorum

Hasan BALIKÇI
04-04-2010, 16:37
süleyman abiii sana ve tüm ekibe :helal::helal:

bide şu mesaj yazmayı otamatiğe bağlasam sen konu açtığında hemen cevap yazsa benide yormasa :Dbe adam sen hiç yorulmazmısın.:Dinsan bu kadar balığamı gider yav :deli::deli:

abi inanırmısın bundan sonra evdekilere söylücem pazardaan kipadan falan balık almayın ben süleyman abimi ziyarete gidiyom dicem :deli:

bereketli adamsın vesselam :)aman nazar deymesin allah seni başımızdan eksik etmesin harikasın yav harika:)

bu msj üzerine ben tekneden tutsaydım neler derlerdi ben biliyom:D:D:D

delvel
04-04-2010, 17:59
tebrıkler güzel av olmuş

paşalı
04-04-2010, 18:17
Tüm ekibi kutluyorum.Afiyet olsun.

nevzat
04-04-2010, 18:53
Kaptan tebrikler,öncüleri görünce iştahım kabarmaya başladı çapari canavarları gelsede kurtları bi döksek artık.

Necati ARAT
05-04-2010, 07:25
Süleyman abi yin röktürmüşsünüz vesselam..
Abi bunlar ne böyle Çeşit bol..
Katılımcıları da ayrıca kutlarım..
Emeğine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Taygun KOCABIYIK
05-04-2010, 08:50
Evet Anıl kolları sıva çaparileri hazırla.:D :DGünler yaklaşıyor.:helal: :helal: Öncüleri gelmeye başladı..:helal: :helal: :helal:

Ha Anıl hazırlansın biz hazırlanmayalım öyle mi yani? :) Biz öksüz müyüz?
Tebrikler Süleyman abim harika av olmuş, Samim abimle bir haftasonu birlikte çıkalım istiyorum inşallah kısa zamanda denk gelir.

Murat ADAK
05-04-2010, 09:32
Süleyman abi ellerinize sağlık.
Döktürmüşsünüz maşşallah yine.
Abim uskumru zamanı gelmeye başladı.
İnşallah bu sezon uskumruyu bol avlarız.
Paylaşım için teşekkürler.

tevez
05-04-2010, 10:37
tebrikler uskumruyu zokayla nasıl yakalıyorsunuz yeminiz hangis dir
saygılar

Doğan ÖZCAN
05-04-2010, 17:30
süleyman abi döktürmüşsünüz yine maşallah maşallah...

Anıl ÜNALAN
05-04-2010, 18:04
tebrikler uskumruyu zokayla nasıl yakalıyorsunuz yeminiz hangis dir
saygılar

Beyaz hamsi öncelikli olmak üzere hamsiyle avlıyoruz. İnce misanın(0.15-0.23) üzerine tek zoka olarak av gerçekleştiriliyor.

Anıl ÜNALAN
05-04-2010, 18:06
Tebrikler Süleyman abim harika av olmuş, Samim abimle bir haftasonu birlikte çıkalım istiyorum inşallah kısa zamanda denk gelir.

Usta varken çıraklara haber vermiyor Süleyman abimiz ;)
Merak etme usta sınavlardan sonra bol bol kaçıcam izmir'e Ayyüzlüm ağlıcak :)

mehmetulas
05-04-2010, 19:37
tebrikler süleyman abi harika bir av olmuş umarım cuma günüde böyle bir av gerçekleştirebiliriz beraber enişteme mangal yapacağını söyledim
ona göre tedarikli geleceğim :):) o zaman dedi haberin olsun kaptanım

kaptankarabulut
06-04-2010, 07:46
Maşallah Süleyman abi.Nasip kallavi olmuş;)Rastgelsin..
Kamil hocam sizlerle de inşallah bereketli avlar gerçekleştiririz..

kaptankarabulut
06-04-2010, 07:51
süleyman abiii sana ve tüm ekibe :helal::helal:

bide şu mesaj yazmayı otamatiğe bağlasam sen konu açtığında hemen cevap yazsa benide yormasa :Dbe adam sen hiç yorulmazmısın.:Dinsan bu kadar balığamı gider yav :deli::deli:

abi inanırmısın bundan sonra evdekilere söylücem pazardaan kipadan falan balık almayın ben süleyman abimi ziyarete gidiyom dicem :deli:

bereketli adamsın vesselam :)aman nazar deymesin allah seni başımızdan eksik etmesin harikasın yav harika:)

bu msj üzerine ben tekneden tutsaydım neler derlerdi ben biliyom:D:D:D

Hasan'ım havalar güzel olduğu sürece balıklar benden korksun. :D :D hele hele yeni yeni gelmeye başlayan uskumrular.:D :D bir şey merak ettim sizinkiler hala pazardan balık mı alıyorlar yoksa..:soru: :soru: Senin dipfiriz doludur. Orası boşaldıysa benim livar doludur.:D :D

kaptankarabulut
06-04-2010, 07:53
tebrıkler güzel av olmuş

Teşekkürler Veli kardeşim...

kaptankarabulut
06-04-2010, 07:58
Tüm ekibi kutluyorum.Afiyet olsun.

Teşekkürler Turgay abim,havalar ısınıyor sizlerlede böyle güzel bir gün geçiririz inşallah..

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:01
Kaptan tebrikler,öncüleri görünce iştahım kabarmaya başladı çapari canavarları gelsede kurtları bi döksek artık.

Teşekkürler Nevzat kardeşim. o canavarları bende sabırsızlıkla bekliyorum..:D :D

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:03
Süleyman abi yin röktürmüşsünüz vesselam..
Abi bunlar ne böyle Çeşit bol..
Katılımcıları da ayrıca kutlarım..
Emeğine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler..

Eee Necati bizim günlerimiz geliyor yavaş yavaş.Havalar müsade ettiği sürece günlük paylaşımlarımı bekleyin.:D :D :D

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:05

Taygun'cum zaten çapari başladığında sen teknede kalacaksın biliyorsun. :D:D

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:07
Süleyman abi ellerinize sağlık.
Döktürmüşsünüz maşşallah yine.
Abim uskumru zamanı gelmeye başladı.
İnşallah bu sezon uskumruyu bol avlarız.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler Murat kardeşim.yavaş yavaş öncüleri kendilerini göstermeye başladı. İnşallah körfezde uzun zaman kalırlarda bol bol avlarız..

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:08
süleyman abi döktürmüşsünüz yine maşallah maşallah...

Sağolasın Doğan kardeşim bize deniz ana ne verdiyse onu aldık..

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:12
Usta varken çıraklara haber vermiyor Süleyman abimiz ;)
Merak etme usta sınavlardan sonra bol bol kaçıcam izmir'e Ayyüzlüm ağlıcak :)

Vallahi Anıl senin AYYÜZLÜM'ün varsa TAYGONUNDA KAPTANKARABULUTU VAR.:D :D

kaptankarabulut
06-04-2010, 08:14
tebrikler süleyman abi harika bir av olmuş umarım cuma günüde böyle bir av gerçekleştirebiliriz beraber enişteme mangal yapacağını söyledim
ona göre tedarikli geleceğim :):) o zaman dedi haberin olsun kaptanım

Mehmet'im benim mangal tava zaten teknede hazır herdaim.İnşallah hava güzel olur..

samimakis
07-04-2010, 16:43
Taygun'un birde SAMİM abisi var.Taygun kardeş;ne zaman istersen bana veya Karabulut Kaptana telefon etmen yeterli olur.selamlar,başarılarının devamını dilerim.Dt.Samim Akış

Anıl ÜNALAN
07-04-2010, 16:57
Vallahi Anıl senin AYYÜZLÜM'ün varsa TAYGONUNDA KAPTANKARABULUTU VAR.:D :D

Taygun'un birde SAMİM abisi var.Taygun kardeş;ne zaman istersen bana veya Karabulut Kaptana telefon etmen yeterli olur.selamlar,başarılarının devamını dilerim.Dt.Samim Akış

Dayttt herkes bana mı siper alıyor :) Benim koca limanım var abilerime söylerim bakın beni kızdırmayın :)
Karabulut kaptan alırım anahtarını sonra kaçırırım tekneni görürsün :D

Ayyüzlüm'ün bakımı da yapıldı şimdi nasıl rahat gider su da var ya offff :)

kaptankarabulut
07-04-2010, 17:32
Dayttt herkes bana mı siper alıyor :) Benim koca limanım var abilerime söylerim bakın beni kızdırmayın :)
Karabulut kaptan alırım anahtarını sonra kaçırırım tekneni görürsün :D

Ayyüzlüm'ün bakımı da yapıldı şimdi nasıl rahat gider su da var ya offff :)

Evet Anıl cumartesiye inecekmiş denize... Nasılda süzülür artık kuğu kuşu gibi.:D :D :D :D

Anıl ÜNALAN
07-04-2010, 19:08
Evet Anıl cumartesiye inecekmiş denize... Nasılda süzülür artık kuğu kuşu gibi.:D :D :D :D

Beni bekliyolar abi indirmek için yarın izmir'e dönüyom denize kavuşma anında küpeçtede şampanya kırıcam :P Cumartesi bende orda olurum görüşürüz umarım Süleyman abi ;)