PDA

Tüm Versiyonu Göster : 03.04.2010 av raporu

muratbaykent
06-04-2010, 13:30
Artık zamanı geldiğine inandığımız sahilevleri güzelbahçe ve inciraltı güzergahında lidaki araştırmasına girdik.Aslında geçen seneden 20 gün kadar daha erken başladık bu bölgeye ama sanırım kışın havaların dengesiz geçmesi balığıda şaşırttı.Saat 10:30 da yemimiz bitti.Acayip isparaoz vardı.Tabi biz bu saate kadar daha hevesimizi alamamıştık.Bu yüzden karaya döndük ve yem takviyesi yaptık.14:00 kadar ava devam edebildik.Sonrasında balık kesti.Zaten avladıklarımızda bize yeterdi.Yem olarrak mamun kullandık ve bacanak ile beraberdik.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Murat ADAK
06-04-2010, 13:35
Murat abi maşşallah denizi kurutmuşsunuz:).
İnşallah bizede bişeyler kalmıştır:(.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim:helal::helal::helal:.
Paylaşım için teşekkürler.

seyirsubayi
06-04-2010, 13:59
masallah denızde lıdakı kalmamıs galıba :))) bız ne tutacagız sımdı :))

Necati ARAT
06-04-2010, 13:59
Vay vay Murat abim tebrikler..
Sevindirici haberler bunlar..
Paşacıklar harika duruyor..
Kallavileride var gözüme batan..

Afiyet bal şeker olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

mehmetulas
06-04-2010, 14:05
murat kardeşim havuza olta attınız galiba maşallah
güzel bir av geçirmişiniz tebrik ederim

alpargun35
06-04-2010, 14:11
Güzel av olmuş ,tebrikler,afiyet olsun..
''Orjinal çupra/lidakinin görüntüsü bile bir başka oluyor(balığın karnı dikkat edilirse dümdüz),
Lezzeti de bambaşka,, rasgelsin.

kaptankarabulut
06-04-2010, 14:33
Murat kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş. Birde avlak bölgesini belirtseydiniz daha iyi olurdu.paylaşım adına...

ibrahimz35
06-04-2010, 16:11
Murat Abi, yine güzel ve geçikmeli bir av olmuş.
Cumartesi akşamından beri bu raporu bekliyorum.
Beklemeye değer bir rapor olmuş.
Lidakileri biz yakalamıyalım diye...Balıkların önünü kestiniz...
Artık, sizden kaçanları yakalarız...
Hepsi harika gözüküyor, aralarındaki çupuralarda dikkatimi çekmedi değil...

adolomorola
06-04-2010, 16:48
Tebrikler Murat abi güzel bir av günü geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım .
Bir çok kez tekneyle balık avına çıktım ama böyle bol cupralı av bizlere hiç nasip olmadı kıyıdan olduğu gibi teknedende çok sevklidir sanırım cupra çekmesi.
Afiyet bal şeker olsun...;)

Salih Reis
06-04-2010, 16:49
Balıkların masallahı var, tebrikler,

gözümüzün pası silindi sayenizde, tüm ekibi kutlarım.

daha niceleri rastgele :)

Hasan BALIKÇI
06-04-2010, 17:06
yakışırhelal olsun.:)murat biladerim paylaşımın için teşekkür ederim.bu güzel anı bizlerle paylaştığın için ayrıca sağol .:)

bir gün denk gelelimde beraber av yapalım ;)senin avların beni baya bi iştahlandırıyor.:)

kutlarım :)

Taygun KOCABIYIK
06-04-2010, 17:12
Murat abim senin meralar lidakilendi artık :) fındık dallarının yeşillenmesi gibi bir benzetme ama idare et artık :)
Tebrik ederim, hah birde artık senin ve bacanağının birlikte bir fotoğrafını görmek istiyoruz :)

Anıl ÜNALAN
06-04-2010, 17:22
Tebrikler Murat abi gerçekten çok güzel av gerçekleştirmişsiniz, devamını dilerim.

Denizkızı35
06-04-2010, 19:47
murat bey çok güzel bir av olmuş tebrikler

The Lunatic
07-04-2010, 00:35
Tebrikler Murat abi. Kısmetiniz hep böyle güzel olur inşallah

muratbaykent
07-04-2010, 12:06
Murat abi maşşallah denizi kurutmuşsunuz:).
İnşallah bizede bişeyler kalmıştır:(.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim:helal::helal::helal:.
Paylaşım için teşekkürler.

Yok yok kurutmadık adaşım.Eminim hala körfeze giriş devam ediyordur.Yorumuna teşekkür ederim.

masallah denızde lıdakı kalmamıs galıba :))) bız ne tutacagız sımdı :))

:)Espirili yorumunuz için teşekkür ederim.Deniz ana nezaman ne verecek belli olmuyorki.Buda bizim nasibimizmiş.Sizede rastgelsin.

Vay vay Murat abim tebrikler..
Sevindirici haberler bunlar..
Paşacıklar harika duruyor..
Kallavileride var gözüme batan..
Afiyet bal şeker olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

Teşekkür ederim Necati.2-3 adet iri vardı aralarında onlar baya sevindirdi.Yorumuna teşekkür ederim kardeşim.

murat kardeşim havuza olta attınız galiba maşallah
güzel bir av geçirmişiniz tebrik ederim

Teşekkür ederim Mehmet.

Güzel av olmuş ,tebrikler,afiyet olsun..
''Orjinal çupra/lidakinin görüntüsü bile bir başka oluyor(balığın karnı dikkat edilirse dümdüz),
Lezzeti de bambaşka,, rasgelsin.

Görüntüsü başka olduğu gibi dipten gelişi bile daha başka oluyor.Daha iri çiftlik çipuralarıda yakaladım ama onlar kadar iri olmayan deniz versiyonları bile daha kuvvetli basıyor.Teşekkür ederim.

Murat kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş. Birde avlak bölgesini belirtseydiniz daha iyi olurdu.paylaşım adına...

Teşekkür ederim üstadım.Bize görede bereketli ve bir okadar keyifli bir av oldu.Sizin gibi çok detaylı yorum yazamıyorum ama paylaşmadanda geçmek istemiyorum.Avlak detayını sizinle özelden paylaşacağım.Bu siteden her kim olursa avlak bilgisi isteyene veririm.Ama her vatandaşa açık olan sitemizden ulu orta avlak paylaşımı yapmak istemiyorum.Rastgele.

Murat Abi, yine güzel ve geçikmeli bir av olmuş.
Cumartesi akşamından beri bu raporu bekliyorum.
Beklemeye değer bir rapor olmuş.
Lidakileri biz yakalamıyalım diye...Balıkların önünü kestiniz...
Artık, sizden kaçanları yakalarız...
Hepsi harika gözüküyor, aralarındaki çupuralarda dikkatimi çekmedi değil...

Yaa İbrahim maksadım bekletmek değil gerçekten.Cumartesi zaten avdan döndükten sonra fırsat kalmıyor.Pazar çoluk çocuk ile dışarda geçiyor.Genelde pazartesi siteye atmaya çalışıyorum ama bu aralar biraz seyahatlerim var.Bu yüzden gecikiyor.Biz sizden içerdeyiz, bu yakaladıklarımız senden kaçanlar İbrahim.Allahtan 2 haftadır gidemiyorsunda elinden kurtulup körfeze doğru yürüyebilmişler.Yorumun için teşekkür ederim.Daha irilerinin sana gelmesini dilerim.

Tebrikler Murat abi güzel bir av günü geçirmişsiniz tüm ekibi kutlarım .
Bir çok kez tekneyle balık avına çıktım ama böyle bol cupralı av bizlere hiç nasip olmadı kıyıdan olduğu gibi teknedende çok sevklidir sanırım cupra çekmesi.
Afiyet bal şeker olsun...;)

herzaman bu şekilde denk gelmiyor elbette ama tekneden çipura çekmek gerçekten bir başka keyif veriyor.Umarım daha irileri sanada denk gelir.

Balıkların masallahı var, tebrikler,

gözümüzün pası silindi sayenizde, tüm ekibi kutlarım.

daha niceleri rastgele :)
Saolun salih reis.sizin av raporlarınızı özler olduk bu aralar.Umarım sizede rastgelir ve paylaşırız hepberaber.

yakışırhelal olsun.:)murat biladerim paylaşımın için teşekkür ederim.bu güzel anı bizlerle paylaştığın için ayrıca sağol .:)

bir gün denk gelelimde beraber av yapalım ;)senin avların beni baya bi iştahlandırıyor.:)

kutlarım :)

Herzaman dediğim şu.Avda yakalamak ayrı bir zevk,yemek ayrı bir zevk ama buradan paylaşıp sizlerde yazışmak daha başka bir zevk.Nezaman isterseniz birlikte avlanırız.Ben ancak cumartesi boş olabiliyorum.Yorumuna da ayrıca teşekkür ederim.Tabii senin çektiğin paşalarıda unutmadık geçen hafta.Bereketi bol olmuş.devamını dilerim.

Murat abim senin meralar lidakilendi artık :) fındık dallarının yeşillenmesi gibi bir benzetme ama idare et artık :)
Tebrik ederim, hah birde artık senin ve bacanağının birlikte bir fotoğrafını görmek istiyoruz :)

Senin yorumlarını bu yüzden çok seviyorum Taygun.Öyle 1-2 laf yazıyorsun ki içimden gülümsüyorum.Çok teşekkür ederim kardeşim.Söz bu hafta gidersek ikimizinde resmini ekleyeceğim.Sevgilerimle.

Tebrikler Murat abi gerçekten çok güzel av gerçekleştirmişsiniz, devamını dilerim.

Teşekkür ederim.Sanada bereketli avlar dilerim

murat bey çok güzel bir av olmuş tebrikler

Saolun.Sizin avınızıda gördüm.Gayet keyifli ve bereketli geçmiş.Ne mutlu fırsat bulup ava çıkabilene.Sevgilerimle.

Tebrikler Murat abi. Kısmetiniz hep böyle güzel olur inşallah
Amiiin.Hepimizin kısmeti açık,misinası gergin livarı dolu olsun.

Yağız DEMİR
07-04-2010, 14:22
murat abı paylasım ıcın tesekurler bereketlı bır av olmus ısparozlar rahat bırakmasada yıne ıyı av yapmıssınız

trakonya55
07-04-2010, 18:50
Bacanağınla beraber keyifli av olmuş Murat,devamına inşallah.Bereketli afiyet olsun.

kral dolmuşcu2
07-04-2010, 18:52
ooo masallah çok güzel bir av olmuş darısı tüm amatör balıkcı arkadaşlarıma olsun

YunusEmreYener
08-04-2010, 21:03
tebrikler, molalı ama güzel av olmuş

santor
08-04-2010, 21:05
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[/QUOTE]

tebrikler Murat...güzel bir tablo olmuş:)