Tüm Versiyonu Göster : selam
Tuncay GÜNAY
06-04-2010, 22:26
herkese selam acemi olarak aranıza katılıyorum yardımlarınızla usta olmayı hedefliyorum.
Denizkızı35
06-04-2010, 22:28
Aramıza Hoş geldiniz
İmza ayarlarınızı Yaparsanız Hitapta sorun olmaz
Hoşgeldiniz;
İyi vakit geçirmeniz ve edindiğiniz tecrübeleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle..
Başarılar.
Necati ARAT
07-04-2010, 07:09
Tuncay bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli forumlar..
Murat ADAK
07-04-2010, 08:16
Tuncay bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
mehmetulas
07-04-2010, 09:33
tuncay bey aramıza hoşgeldiniz.........
Tuncay GÜNAY
07-04-2010, 11:25
herkese teşekkür ederim imza ayarlarını n nasıl yapıldığını bilmiyorum yapma gayreti içindeyim. :)
arkadaşlar bir ricam olacak sizlerden denizlide ikamet ediyorum denize uzak yaşadığımızdan baraj ve göllerde avlanıyoruz. bilgimiz de bu yönde iki sefer denize ulaşıp kayıktan sallama yaptık alanya marina civarlarında küçük sokkun denilen balıklardan aldık 7 - tane 2 tanede arab balığı denilen balıklardan aldık dahada nasip olmadı. 24 - 25 nisan gibi tekne ile balığa çıkmayı amaçlıyoruz fakat nereden çıkılır bilmiyoruz. kuşadası taraflarından tekne nasıl bulunur ? malzemelerimiz denize uygun mu ? ne tür yem ile kullanalım ? tecrübelerinizden yararlanabilirmiyiz acaba şimdiden teşekkür ederim
Necati ARAT
07-04-2010, 11:37
herkese teşekkür ederim imza ayarlarını n nasıl yapıldığını bilmiyorum yapma gayreti içindeyim. :)
arkadaşlar bir ricam olacak sizlerden denizlide ikamet ediyorum denize uzak yaşadığımızdan baraj ve göllerde avlanıyoruz. bilgimiz de bu yönde iki sefer denize ulaşıp kayıktan sallama yaptık alanya marina civarlarında küçük sokkun denilen balıklardan aldık 7 - tane 2 tanede arab balığı denilen balıklardan aldık dahada nasip olmadı. 24 - 25 nisan gibi tekne ile balığa çıkmayı amaçlıyoruz fakat nereden çıkılır bilmiyoruz. kuşadası taraflarından tekne nasıl bulunur ? malzemelerimiz denize uygun mu ? ne tür yem ile kullanalım ? tecrübelerinizden yararlanabilirmiyiz acaba şimdiden teşekkür ederim
Tuncay bey imza ayarlarınızda yardımcı olabilirim..
Ad soyad doğum yeri ve tarihi Kan grubunuzu yazarsanız ben yapabilirim..
Kuşadasında teknesi ile balık avı yaptıran BARBAROS nick li üyemize ulaşırsanız sizlere yardımcı olacaktır..
# İmza
VEDAT KAZANCIOĞLU
BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI
0 537 667 52 67
facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız.
[Only Registered Users Can See Links]
Yağız DEMİR
07-04-2010, 14:23
tuncay bey armıza hos geldın keyıflı paylasımlar
kaptankarabulut
07-04-2010, 17:13
Aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
adolomorola
07-04-2010, 17:23
Ailemize hoşgeldiniz
Ben hem tatlısu hem deniz avı yapan biriyim.
Manisa hem denize hep göl ve barajlara yakın olması
Tabiyki bir avantaj .
Necati,nin dediği gibi Kuşadasındaki arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır..
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.