Tüm Versiyonu Göster : Benim Tabirimle Ton Ton Amca
Necati ARAT
12-04-2010, 08:38
Evet sevgili dostlar...
Başlıktanda anlaşılacağı üzere...
Bence Sitemizin Ton Ton Amcası lakabına aday Hasan Nadir AŞÇI (hasci)
Amcamızı ziyaret ederek tanışma fırsatımız oldu..
Sizcede Öyle görünmüyormu??
[Only Registered Users Can See Links]
Teknesinin son Rutuşlarını yapıp bu gün itibari ile denize indirmeyi düşünen Hasan amcamız Misafirperverliği ve güler yüzü ile Gerçekten Ton Ton Amca olmaya aday..
Bu güzel buluşmayı bir iki kare ile siz dostlarla da paylaşmak istedim..
Kalın sağlıcakla..
[Only Registered Users Can See Links]
Murat ADAK
12-04-2010, 09:06
Hasan amcamız dediğin gibi sitemizin tonton amcası olmaya aday.
Ben şimdiden ısındım Tonton amcamıza.
ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH.
Hasan amcamızın tekneside hayırlı olsun.
Kazasız belasız bol ve bereketli avlar nasip olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel bir buluşma olmuş;
Hasan Bey'e selamlarımı iletiyorum, umarım yeni teknesi ile hayırlı avlara imza atar ve en önemlisi de bizlerle bu avların raporlarını paylaşır..
Kamil ESEN
12-04-2010, 10:01
Hasan amcamıza(tonton amcaya)yeni sezonda bol nasipler dilerim.Rastgelsin..
Yağız DEMİR
12-04-2010, 10:10
hasan amcayla o kadar yakınıum kı hala ziyaretine gıdecem valla cok ayıp ettim hasan amca bılıyorum ama nobetlerımden dolayı bu aralar yanına ugrayamıyorum ama bu çarsamba yanına gelecem hasan amca
Doğan ÖZCAN
12-04-2010, 16:39
hasan amca inşallah yenilenmiş teknesiyle çok güzel avlara imza atar...sağlıkla kal ton ton amca....
Hasan BALIKÇI
12-04-2010, 16:59
adaşım tam tonton amca.:)inşallah birgün bende ziyaret ederim :)
güzel bir birliktelik ;)
kaptankarabulut
12-04-2010, 17:41
Necati kardeşim güzel bir birliktelik, evt ton ton amcamıza yeni sezonda bol avlar nasip olsun..
Sevgili Rastgelsinliler,
Böylesine sıcak karşıladığınız, yeni ve gönlü genç üyeniz olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmeden yapamayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.Benim internette ilk yazdığım siteninde sizlerinki olduğunu belirtmeliyim.Şimdiye kadar hep pasif kaldım. Sadece okumakla yetiniyorken beni deliğimden çıkarttınız.HEPİNİZİ azmağa 'bostanlı balıkçı barınağı' çaya davet ediyorum. BEKLERİM .Rasgelsin.
ibrahimz35
12-04-2010, 20:22
Sevgili Rastgelsinliler,
Böylesine sıcak karşıladığınız, yeni ve gönlü genç üyeniz olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmeden yapamayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.Benim internette ilk yazdığım siteninde sizlerinki olduğunu belirtmeliyim.Şimdiye kadar hep pasif kaldım. Sadece okumakla yetiniyorken beni deliğimden çıkarttınız.HEPİNİZİ azmağa 'bostanlı balıkçı barınağı' çaya davet ediyorum. BEKLERİM .Rasgelsin.
Hasan Amca, yenilenmiş teknen hayırlı olsun bereketli bol avlar dilerim.
Yolumuz düşerse çayını içmeye geliriz...
Taygun KOCABIYIK
12-04-2010, 20:29
Sevgili Rastgelsinliler,
Hasan amcam ben o tarafa uzağım fakat teyzem bostanlı-şemikler civarlarında oturuyor. Sık sık ona kalmaya giderim, bir akşamüzeri bende çayını içmek, elini öpmek isterim.
Bu arada tekne çok güzel görünüyor, tam balıkçı kayığı.
Allah güle güle kullanmak, güzel balıklar yakalatmak nasip etsin.
hasan amca, ahşap uzun ömürlü olsun diye
:)zehirli boyayla son rütuşlarda atılıp tekne hazır hale gelmiş..
bol bereketli avlar dilerim:)
Denizkızı35
12-04-2010, 21:38
Güzel bir buluşma hasan beye selamlar
adolomorola
12-04-2010, 22:17
Necati Hasan amcamızı sanal ortama taşımayı bilmiş simdi sanırım sıra bizde bizde bostanlı balıkçı barınağı'na gidip bu sanal ortamı real ortama taşımamız ve Hasan amcamızın bir çayını içmeye gitmeliyiz artık...;)
Çay davetin için teşekkürler Hasan amca
mehmetulas
12-04-2010, 22:50
tonton amcam yenilenmiş teknen hayırlı olsun umarım bereketli avlar yaparsın
Necati ARAT
13-04-2010, 07:33
Hasan amcamız dediğin gibi sitemizin tonton amcası olmaya aday.
Ben şimdiden ısındım Tonton amcamıza.
ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH.
Hasan amcamızın tekneside hayırlı olsun.
Kazasız belasız bol ve bereketli avlar nasip olur inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel bir buluşma olmuş;
Hasan Bey'e selamlarımı iletiyorum, umarım yeni teknesi ile hayırlı avlara imza atar ve en önemlisi de bizlerle bu avların raporlarını paylaşır..
Hasan amcamıza(tonton amcaya)yeni sezonda bol nasipler dilerim.Rastgelsin..
hasan amcayla o kadar yakınıum kı hala ziyaretine gıdecem valla cok ayıp ettim hasan amca bılıyorum ama nobetlerımden dolayı bu aralar yanına ugrayamıyorum ama bu çarsamba yanına gelecem hasan amca
hasan amca inşallah yenilenmiş teknesiyle çok güzel avlara imza atar...sağlıkla kal ton ton amca....
adaşım tam tonton amca.:)inşallah birgün bende ziyaret ederim :)
güzel bir birliktelik ;)
Necati kardeşim güzel bir birliktelik, evt ton ton amcamıza yeni sezonda bol avlar nasip olsun..
Sevgili Rastgelsinliler,
Değerli abilerim kardeşlerim ..
Katılımlarınız için teşekkür ederim..
Necati ARAT
13-04-2010, 07:33
Hasan Amca, yenilenmiş teknen hayırlı olsun bereketli bol avlar dilerim.
Yolumuz düşerse çayını içmeye geliriz...
Hasan amcam ben o tarafa uzağım fakat teyzem bostanlı-şemikler civarlarında oturuyor. Sık sık ona kalmaya giderim, bir akşamüzeri bende çayını içmek, elini öpmek isterim.
Bu arada tekne çok güzel görünüyor, tam balıkçı kayığı.
Allah güle güle kullanmak, güzel balıklar yakalatmak nasip etsin.
hasan amca, ahşap uzun ömürlü olsun diye
:)zehirli boyayla son rütuşlarda atılıp tekne hazır hale gelmiş..
bol bereketli avlar dilerim:)
Güzel bir buluşma hasan beye selamlar
Necati Hasan amcamızı sanal ortama taşımayı bilmiş simdi sanırım sıra bizde bizde bostanlı balıkçı barınağı'na gidip bu sanal ortamı real ortama taşımamız ve Hasan amcamızın bir çayını içmeye gitmeliyiz artık...;)
Çay davetin için teşekkürler Hasan amca
tonton amcam yenilenmiş teknen hayırlı olsun umarım bereketli avlar yaparsın
Değerli abilerim kardeşlerim ..
Katılımlarınız için teşekkür ederim..
Mehmet BODUROĞLU
13-04-2010, 19:24
:)
Sevecen bir tonton amcamızın olması bizi mutlu eder.
Herşeyin gönlünce olması dileklerimle Hasan abi.
Bizler geliriz mutlaka çayını içmeye amma velakin senide bekleriz.
Manisa'yıda bir kolaçan edeyim dersen telefon numaralarımız imzalarımızda mevcut.
Her zaman bekleriz.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.