Tüm Versiyonu Göster : 23-24-25 Nisan'da Karareis'te ...
Mehmet BODUROĞLU
18-04-2010, 07:38
Organizasyonda balık olayları nasıl olur ?
Ne gibi balıklar ve hikayeleri bizleri bekliyor sizce ?
Kim ne kadar balık yakalar ?
Kim daha uzağa atar acaba oltasını ?
vs. vs. :)
İsparozların sahibi belli.Adı .......
Organizasyonda ki en büyük balığı ...... yakalar bence.
En iyi kahveyi ...... yapar bence.
vs. vs.
Hadi bakalım birazda geyik yapalım şimdiden.
Organizasyon bitiminde de söyleriz
" BEN DEMİŞTİM BAK " :D:D
Kamil ESEN
18-04-2010, 09:16
Bence hava rüzgarlı olacak ve süper mırmırlar ve mercanlar çıkacak.Paşaların paşasıda bizi bekliyor.Üşümemek için sağlam giyinin.Karareis geceleri biraz sert geçer;)
Anıl ÜNALAN
18-04-2010, 10:21
Isparozların adı belli Ado :D Adnan abim hiç birimize ısparoz bırakmıyacaktır eminim.
Organizasyonda en büyük balığı hepimiz yakalarız oradaki dostluk görüntüleri bizim için yakalanması gereken en büyük balıktır ;)
En iyi kahveyi Necati abim yapar diye düşünüyorum ama bakalım kimin elinden içicez en güzel kahveyi :)
paylaşım için teşekkürler galiba gelmiyormuşsun önder dedi ama kardeşinin nişanı varmış allah tamamına erdirsin inşallah öndere iyi bakarım meraketme ikitane bacanağım yanım da olacak kim tutar bizi hadi sana rastgelsin {gelirsen sevindirirsin bizleri }
Taygun KOCABIYIK
18-04-2010, 13:37
Hasan Balıkçı balık tutamaz buraya yazıyorum :)
ibrahimz35
18-04-2010, 19:13
Ben'ce, Hasan Abi gelen misafirlerle ilğilenmekten bırak balık tutmayı olta dahi atamıyacak...
Anıl ÜNALAN
18-04-2010, 19:17
Organizasyon sorunsuz gerçekleşirse Hasan abim en büyük balığı tutmuş olucak ;) paşa tutmasa nolucak..
Yağız DEMİR
18-04-2010, 20:40
bence herkez en buyuk balıkı yakalayacak oradakı aıle ortamından daha ıyı ne olur kı balık bahane :D
kaptankarabulut
18-04-2010, 21:30
Arkadaşlar, org.da en büyük balığı ben tutacağım buna eminim. :D :D Çünkü o güne kadar tanışmak isteyipte tanışma fırsatı bulamadığım dostlarımla tanışma fırsatı bulacağım..:helal: :helal: :helal:
Murat ADAK
19-04-2010, 08:27
En iyi kahveyi RASTGELSİN AİLESİ YAPAR.
En iri balığı RASTGELSİN AİLESİ TUTAR.
En iyi DOSTLUKLARA RASTGELSİN AİLESİ İMZA ATAR:helal::helal::helal:
Kamil ESEN
19-04-2010, 08:30
Hasan balık tutamaz diyenlere çok fena kırıldım:)
Taygun KOCABIYIK
19-04-2010, 09:06
Hasan balık tutamaz diyenlere çok fena kırıldım:)
Abi süpriz ata oynuyoruz, hasan balıkçı balık tutar desek zaten herkes tarafından tahmin edilen birşey söylemiş oluruz :D Önemli olan düşük ihtimalli bir şeyi bilebilmek :D
Necati ARAT
19-04-2010, 09:16
Ben tutmayacağım..
O gün belli olur kimin balık tutacağı..
Ben tutmayacağım ki tutmayanlar tutsun..:) :) ;)
mehmetulas
19-04-2010, 16:14
Ben tutmayacağım..
O gün belli olur kimin balık tutacağı..
Ben tutmayacağım ki tutmayanlar tutsun..:) :) ;)
necati kardeşim büyüklüğünü gösterip fırsat eşitliği yaratmak için avlanmayacakmışsın tebrik ederim:):):)
Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 18:05
Hasan Balıkçı balık tutamaz buraya yazıyorum :)
bende diyorumki ben balık tutmucam ama sanada tutturmucam onuda biliyormusun :hıııı:
yönetimden denize olta atanı bir hafta siteden uzaklaştırma kararı aldım :D:D
olta atacak olan yöneticiler şimdiden hazırlıklı olsun olta atılacaksa sadece yardım amaçlı olta atılacak.:D:D
uyarmadı demeyin hangi yönetici olursa olsun bende dahil bende dayanamayıp olta atarsım kendi kendimi uzaklaştırcam :D:Dyani hepimiz için geçerli bir karar :D:Dişinize gelirse :D:D:D
Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 18:14
bende diyorumki ben balık tutmucam ama sanada tutturmucam onuda biliyormusun :hıııı:
yönetimden denize olta atanı bir hafta siteden uzaklaştırma kararı aldım :D:D
olta atacak olan yöneticiler şimdiden hazırlıklı olsun olta atılacaksa sadece yardım amaçlı olta atılacak.:D:D
uyarmadı demeyin hangi yönetici olursa olsun bende dahil bende dayanamayıp olta atarsım kendi kendimi uzaklaştırcam :D:Dyani hepimiz için geçerli bir karar :D:Dişinize gelirse :D:D:D
Bizim balık tutma ihtiyacımız yok zate dayı :) En büyük balığı biz bu güzel abilerimizi tanıyarak tutacağız ;) Her av zamanında muhabbet etmekten olta atamıyan birisi olarak benim için pek bi sorun yok uykum gelirse de vurur kafayı uyurum serkan abimle bi yerlerde :D
Ama birazcık bilek idmanı yapmam lazım 2 senenin üstü zaman oldu kıyıdan olta atmıyorum birazcık balık tutmamak amaçlı atmak iyi olur :P:D
Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 18:18
Bizim balık tutma ihtiyacımız yok zate dayı :) En büyük balığı biz bu güzel abilerimizi tanıyarak tutacağız ;) Her av zamanında muhabbet etmekten olta atamıyan birisi olarak benim için pek bi sorun yok uykum gelirse de vurur kafayı uyurum serkan abimle bi yerlerde :D
Ama birazcık bilek idmanı yapmam lazım 2 senenin üstü zaman oldu kıyıdan olta atmıyorum birazcık balık tutmamak amaçlı atmak iyi olur :P:D
kandıramazsın :D:Dyemezler yeğeeeen:Dbende antramansızım :D:D
uzaklaştırırım :D:D:D
Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 18:23
kandıramazsın :D:Dyemezler yeğeeeen:Dbende antramansızım :D:D
uzaklaştırırım :D:D:D
Etme eyleme dayı :( ben ettim sen etme :(
Tamam dayı sen nasıl istersen :):D
Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 18:27
Etme eyleme dayı :( ben ettim sen etme :(
Tamam dayı sen nasıl istersen :):D
benim içinde geçerli yeğen :D;)
Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 18:41
benim içinde geçerli yeğen :D;)
Tamam dayı umarım seni uzaklaştırmak bana nasip olur :D
Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 19:53
Tamam dayı umarım seni uzaklaştırmak bana nasip olur :D
umarım seni uzaklaştırmada bana :D:D:D
Taygun KOCABIYIK
19-04-2010, 21:00
Ben organizasyona gitmeden peşin peşin kendimi 1 hafta uzaklaştırayım o zaman Hasan abi :D
Mehmet BODUROĞLU
19-04-2010, 23:37
O kalabalıkta zaten 2 muhabbet etsen tanışmak amaçlı :D
Ne balık kalır aklında nede zaman.
Hadi hayırlısı bakalım.
Ama bence Anıl'a biraz töleranslı davranalım.
Birkaç kez oltayı atsın hiç olmaz ise.
Ben güzel bir balık yakalayacağı kanaatindeyim ;)
Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 23:40
Ben organizasyona gitmeden peşin peşin kendimi 1 hafta uzaklaştırayım o zaman Hasan abi :D
o zevki bana yaşat o zaman :D:D:Dben seni anıl beni necati anılı anlıcan önce peşin peşin yönetim kendini kovsun :D:D:D
Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 23:42
o zevki bana yaşat o zaman :D:D:Dben seni anıl beni necati anılı anlıcan önce peşin peşin yönetim kendini kovsun :D:D:D
Eyvah eyvah. Hemen yeni yöneticiler bulmak lazım. Yoksa site yangın yerine dönücek :P
Hasom yaa bitanesin valla ;) olta atmayı çok istiyorum ama dersen atmıcaz gözümü kırpmadan atmamayı göze alırım ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.