PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kaptan Karabulut'a iade-i ziyaret

Denizkızı35
19-04-2010, 18:30
Degerli dostlar biliyorsunuz biz siteye yeni üye olduk kısa surede bircok dostumuz oldu bunların başında sevgili süleyman amca (kaptan karabulut) ve Hasan balıkcı dün akkum limanından sevdigimiz bir abinin teknesini güzelbahce 2.limana götürmek üzere demir aldık Tabiki teknenin Kaptanı benim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tabi gökhan ve teknenin sahibi abimiz arkaya kuruldular
Güzelbahce limanına gidipte sevgili süleyman amcayı aramamak olurmu
Süleyman amca her zaman ki gibi denizdeydi alman adasının altında onunla buluşup beraber güzelbahce limanına vardık bu arada tam 3 saat süren
seyri ben gercekleştirdim :)
seyir esnasında süleyman amcam eşi ülkü ablayı arayıp mangal programını yapmışlar bile tabi mangal sırasında o kadar güzel balıklar ve hoş sohbet vardı ki hiç birimizin aklına o anların fotografını cekmek gelmedi
Tabi cayları içerken aklımıza geldi
Üstüne üstlük süleyman amca ve ülkü ablaya verdigimiz rahatızık yetmezmiş
gibi birde bizi özbek'e geri getirdiler
Süleyman amca ve Ülkü ablaya gökhan ve kendi adıma Misafirperverliklerinden ve dostluklarından dolayı Çok teşekkür ederim Harika bir akşam gecirdik onlarla..

Tüm
Ailesiyle boyle mutlu günler gecirmek dileğiyle

Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 18:41
oooooo :helal::helal::helal::helal:şu güzelliğe bakın harikasınız harika fazla söze gerek yok başka bişey demiyorum her iki aileyede sevgi ve saygılar allah daim etsin :)

aacaipman
19-04-2010, 19:13
bravo valla,insallah bizlerede nasip olur sizlerle tanismak...sevgi ve selamlar

paşalı
19-04-2010, 19:39
Kutlarım sizleri dostluk bu olsa gerek.

Denizkızı35
19-04-2010, 19:45
bravo valla,insallah bizlerede nasip olur sizlerle tanismak...sevgi ve selamlar

Nedemek volkan bey bizde sizlerle tanışmaktan onur duyarız

Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 19:45
Mükemmel görüntüler. Gerçekten Süleyman abiyi canı gönülden kutluyorum. Güzel karelerde emeği geçen herkese sonsuz saygılar..
Bu güzel görüntülere vesile olan herkesi takdir ediyorum.. İftiharın zamanıdır..
Çok güzel ve çok iyisiniz gerçekten..

Denizkızı35
19-04-2010, 19:47
Kutlarım sizleri dostluk bu olsa gerek.

sizler gibi dostlarımız olsun turgay amca

Denizkızı35
19-04-2010, 19:48
Mükemmel görüntüler. Gerçekten Süleyman abiyi canı gönülden kutluyorum. Güzel karelerde emeği geçen herkese sonsuz saygılar..
Bu güzel görüntülere vesile olan herkesi takdir ediyorum.. İftiharın zamanıdır..
Çok güzel ve çok iyisiniz gerçekten..

Cok teşekkürler anıl sizlerlede böyle güzel kareleri paylaşmak bizi mutlu eder

Anıl ÜNALAN
19-04-2010, 20:09
Cok teşekkürler anıl sizlerlede böyle güzel kareleri paylaşmak bizi mutlu eder

Elbet gelicek o günler. Güzel kareleri ve güzel zamanları hatta ve hatta güzel avları hep bareber yaşıyacağız ;)

mehmetulas
19-04-2010, 20:28
işte dostluğun en güzel görüntülenmiş hali kaptanım misafirleri ne kadar sevdiğini tekrar göstermiş sitemizi kurupta candan samimi dostluklar kurmamıza vesile olan herkeze teşekkür ederim.........

kaptankarabulut
19-04-2010, 20:34
Deniz kızı, bu site dostluğu ön planda tutan, şahsi çıkar ve menfaat gözetmiyen,sadece dostlara paylaşım yapılan bir site.Bu site çıkar ve menfaat gözeten kimseyi arasında barındırmaz.Bu sitede sanalda tanışıp da reelde tanışamıyan bir çok dostumuz reelde de tanışma arzusu içersindeler..Çünkü biz büyük bir aileyiz.Bizler birbirimizle tanıştığımız için şanslıyız.Umarım tüm rastgelsin üyeleriyle bire bir tanışma fırsatımız olur...

Taygun KOCABIYIK
19-04-2010, 21:05
Böyle güzellikleri burda görmek inanın çok duygulandırıyor beni.
Kalbi teknesinden büyük süleyman abime söyleyecek laf yok Hasan balıkçı gibi mıknatıs oldu etrafına hep güzel insanları çekiyor. Elbette Gökhan abime ve eşi büyük denizci hatta piri reisten sonra dünya denizlerinin gördüğü en büyük denizci :) Bahar ablamada kocaman bir alkış.

İnşallah bu güzelliklerin devamını hep birlikte yaşarız...

ibrahimz35
19-04-2010, 21:25
Bahar Hanım, öncelikle üç saatlik deniz yolculuğunu kazasız belasız atlatıp ikinci limana gelebildiniz için sizi tebrik ederiz.
Bayan'larında ne kadar usta denizci olabildiğini kanıtlamış oldunuz.

Süleyman Kaptan'ım, her zaman olduğu gibi misafir perverliğini yine konuşturmuşsun.
Çok güzel bir gün olduğu çekilen fotoğraflardan belli.

Böyle güzel samimi günlerin devamını dilerim...

Denizkızı35
19-04-2010, 21:30
Böyle güzellikleri burda görmek inanın çok duygulandırıyor beni.
Kalbi teknesinden büyük süleyman abime söyleyecek laf yok Hasan balıkçı gibi mıknatıs oldu etrafına hep güzel insanları çekiyor. Elbette Gökhan abime ve eşi büyük denizci hatta piri reisten sonra dünya denizlerinin gördüğü en büyük denizci :) Bahar ablamada kocaman bir alkış.

İnşallah bu güzelliklerin devamını hep birlikte yaşarız...

Valla sagolasın taygun ya 3 saat tekneyi ben ayakta kullandım kimse hellal olsun bile demedi :) valla
bekleyip duruyodum kim soyliyecek diye teşekürler piri reisten sonra demi :)

muratbaykent
19-04-2010, 21:31
Vay vay vay.Baharcım.Derler ki yıktın perdeyi eyledin viran...Bu güzellikler aramızda oldukça sırtımız yere gelmez yahu:)Süleyman üstada ve size tebrklerimi yağdırıyorum.Harika birlikteliler bunlar.Tebrik ederim hepinizi arkadaşlar.

The Lunatic
19-04-2010, 21:32
Ne güzel kareler. Neşeniz daim olsun. Bu arada Gökhan Bey'in şapka harika :)

delvel
19-04-2010, 21:58
cok güzel, işte balık bahane dostluk şahene:)
süleyman abimizi bende canı gönülden kutlarım..

Denizkızı35
19-04-2010, 22:05
Bahar Hanım, öncelikle üç saatlik deniz yolculuğunu kazasız belasız atlatıp ikinci limana gelebildiniz için sizi tebrik ederiz.
Bayan'larında ne kadar usta denizci olabildiğini kanıtlamış oldunuz.

Süleyman Kaptan'ım, her zaman olduğu gibi misafir perverliğini yine konuşturmuşsun.
Çok güzel bir gün olduğu çekilen fotoğraflardan belli.

Böyle güzel samimi günlerin devamını dilerim...
Çok teşekkürler ibrahim abi kaptan rutbemi hakketim demi :)

Gercekten süleyman amca ve ülkü abla cok iyi agırladılar bizi
tabi Hasan balıkcının gelmedigini yazmadım :hıııı:

Tüm Rastgelsin ailesi ile gerek ailece gerek dostlarımızla birlikte
Samimi günler gecirmek dilegiyle

Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 22:08
Valla sagolasın taygun ya 3 saat tekneyi ben ayakta kullandım kimse hellal olsun bile demedi :) valla
bekleyip duruyodum kim soyliyecek diye teşekürler piri reisten sonra demi :)

sen önce balık tutmayı öğren sonra tekne şöförlüğünü:D:Dbeni süleyman abi tekneye zorla bindirdi senin kullandığın tekneye yooook binmem :D:D:Dstop eder bana iktirtirsin neme lazım :D:Dama gökhan biladerime lafım yok ;)eeee erkek dayanışması :D:D

Denizkızı35
19-04-2010, 22:13
sen önce balık tutmayı öğren sonra tekne şöförlüğünü:D:Dbeni süleyman abi tekneye zorla bindirdi senin kullandığın tekneye yooook binmem :D:D:Dstop eder bana iktirtirsin neme lazım :D:Dama gökhan biladerime lafım yok ;)eeee erkek dayanışması :D:D

alacağın olsun hasan abi özrün kabahatinden büyük hem yanımıza 5 dk gelmiyorsun :'(
hemde kaptanlığıma laf ediyorsun ;)
izmire taytanik gelsin seni körfezde gezdirmeyecem :):cool:

Hasan BALIKÇI
19-04-2010, 22:18
alacağın olsun hasan abi özrün kabahatinden büyük hem yanımıza 5 dk gelmiyorsun :'(
hemde kaptanlığıma laf ediyorsun ;)
izmire taytanik gelsin seni körfezde gezdirmeyecem :):cool:

tamam alacağım olsun kardeşim bahar ;)ama gereken açıklamayı yapmıştım yoksa her türlü yanınızda olmaktan büyük mutluluk duyardım önceden haberim olsaydı bende ailem ile orada olurdum :)gerçekten mazeretimi biliyordun elimde olmayan bir mecburiyet :hıııı:

ben zaten tekneye binmiyodum :Dhele hele bundan sonra senin kullandığın tekneye binmem ama çay yapar servis edersen tekne kullanmıcam deyip noterden tastikletirsen binerim :D:D:Daksi halde zooooooor :D:D

seyirsubayi
19-04-2010, 22:46
dostluk sanırım hıcbır seye degısılmez

Yağız DEMİR
19-04-2010, 22:54
işte güzel bir dostluk örneği tebrık ederım umarım sızlerle tanısmak nasıp olur

Necati ARAT
20-04-2010, 09:44
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Vallahi kıskandım haaaaaaa..
Ne diyeyim ki size..
İşte dostluk işte Aile .....

Bu sitede böyle görüntüler hikayeler paylaşımlar gördükce inanın çok seviniyorum..
Yukarıda ki belirttiğim Kıskançlıkda sadece bu yüzden..
Böyle güzel ortamda bulunmamak benim için büyük eksiklik..

Ne diyelim Allah sohbetinizi muhabbetinizi arttırsın ağız tadınız bozulmasın ..

Bahar kardeşim sanada ayrıca teşekkürler bu güzel anları bizlerle paylaştığın için..

Sağlıcakla kalın..

Kamil ESEN
20-04-2010, 15:11
Allah muhabbetinizi arttırsın.. Birliğiniz ve ağızınızın tadı bozulmasın ..

eşmeli-dayı
20-04-2010, 15:37
bahar hanım sizi tebrik ederim her zaman neşeniz yerinde ucu balıklı oltanız derinde olsun saygılar

Murat ADAK
20-04-2010, 16:22
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal:

Olay budur işte.
ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN İNŞALLAH.

Denizkızı35
20-04-2010, 22:28
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Vallahi kıskandım haaaaaaa..
Ne diyeyim ki size..
İşte dostluk işte Aile .....

Bu sitede böyle görüntüler hikayeler paylaşımlar gördükce inanın çok seviniyorum..
Yukarıda ki belirttiğim Kıskançlıkda sadece bu yüzden..
Böyle güzel ortamda bulunmamak benim için büyük eksiklik..

Ne diyelim Allah sohbetinizi muhabbetinizi arttırsın ağız tadınız bozulmasın ..

Bahar kardeşim sanada ayrıca teşekkürler bu güzel anları bizlerle paylaştığın için..

Sağlıcakla kalın..

Tesekkur edrız necati abi
İnsallah sizlerlede birlikte boyle keyıflı zaman gecırmek nasıp olur ınsallah

Mehmet BODUROĞLU
21-04-2010, 00:39
Tebrikler ...
Harika bir dostluk arkadaşlık örneği olmuş.
Bizlerede nasip olması dileklerimle.