Tüm Versiyonu Göster : Tatlısuya hazırlık
güvercin
24-04-2010, 19:34
arkadaşlar tatlısu ile ilgilenen arkadaşlarla bir irtibat kuramadık, mevsim yaklaşıyor hazırlık yapmak lazım
Mehmet BODUROĞLU
24-04-2010, 23:15
Erdinç kardeşim.
Şimdi organizasyonda herkesler.
tatlı sucusu tuzlu sucusu :)
Gelsinler her türlü paylaşım için yardımda bulunurlar.
güvercin
25-04-2010, 19:22
Teşekkür ederim mehmet bey kısa zamanda birbirimizden faydalanırız inşallah tatlı su bakımından buralar zengin bildiğiniz üzere çok şükür, tatlısuyun nacizane en çok sevdiğim yönü, sudan nasıl bir kuzunun çıkacağı belirli olmuyor ,sezon açılınca bizim nasibimiz olanların
fotoğraflarını gönderirim inşallah şimdilik hoşçakalın .
Kamil ESEN
26-04-2010, 06:33
Tatlısu ayrı bir keyif.Dediğin gibi ne geleceği belli olmuyor.080 misina makara ipi gibi kopuyor bazen;)Rastgelsin.
Necati ARAT
26-04-2010, 07:54
Balık bu tatlı su, tuzlu su..
Önemli oln bu zevki tatlı, tuzlu demeden su kenarında tadabilmek...
Eee tabiiki İç suların sezonları yaklaşıyor..
Birçok usta ve üstadın buradan yorumlarını alabiliriz..
güvercin
26-04-2010, 16:55
kamil bey duyarlılığınız için teşekkür ederim formda şöyle bir üye listesine baktımda genelde tuzlusu bizimburalarda istarvit zamanında etkili buyüzdende tercim tatlısu denizden çıkan belli sağlıcakla kalın
güvercin
26-04-2010, 16:57
Necati bey sizede teşekkür ederim RASGELE
adolomorola
26-04-2010, 19:25
arkadaşlar tatlısu ile ilgilenen arkadaşlarla bir irtibat kuramadık, mevsim yaklaşıyor hazırlık yapmak lazım
Erdinç zamanı gelince seninle uzun uzun görüşürüz merak etme :D
Ben hem tatlı hem tuzlu suda avlanırım benim için tatlı tuzlu diye birşey yok su kenarına ineyim yeter koça haftanın stresini üzerimden attımmı Ohhh deymeyin keyfime :D
Samsun'da güzel sazanların çıktığını çok iyi biliyorum
Geçmiş yıllardan bir nostalji yapsaydın gözümüzün pasını bir alsaydın iyi olurdu doğrusu ;)
sayın arkadaşım sazan mevsimi geliyor tabiki sana yardımcı oluruz ama dahavakit var 1 haziran yasak bitiyor
güvercin
27-04-2010, 19:35
selamünaleyküm inşallah öner abi seninde dediğin gibi su kenarına ineilim yeter manisaya sevgiler yakın zamanda nostarjiler ayarlarız inşallah
güvercin
27-04-2010, 19:37
Erdoğan abi seninde görüşlerinden faydalanmak isterim samsundan sevgiler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.