Tüm Versiyonu Göster : 1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ
Necati ARAT
26-04-2010, 14:40
Evet değerli dostlar..
Organizasyonumuzu Katılımcı Dostlarımız ile birlikte güzel bir şekilde tamamladık..
Buradan Tüm katılımcı Arkadaş ve Ailelerine Teşekkürü bir borç biliriz..
Bu konuda..:
Organizasyon gününde çekilen Resimler ile aramıza katılamayan Dostlarımıza da bir nebze yaşatmak istiyorum..
Videoların hazırlanma süreci biraz uzun olduğu için biraz beklemeniz gerekiyor..
Şimdilik Resimler ile sizleri başbaşa bırakıyorum..
NOT: Eklenecek resimler olabilir..
[Only Registered Users Can See Links]
22. [Only Registered Users Can See Links]
Necati ARAT
26-04-2010, 14:43
Necati ARAT
26-04-2010, 14:46
Necati ARAT
26-04-2010, 14:47
[IMG][Only Registered Users Can See Links]
organizasyona emeği geçen ve katılan tüm dostları kutlarım.:helal::helal:tüm paylaşımlarımızın böyle bir dostluk çerçevesinde gerçekleşmesini dilerim.;)
Yağız DEMİR
26-04-2010, 15:14
organızasyona katılan ve emegı gecen herkezı tebrık ederım guzel bır ortamda neselı gunler gecırdık. resımlerın devamını buyuk bır ılgıyle beklıyrum sankı oanı sımdı yenıden yasıyorum
The Lunatic
26-04-2010, 15:21
Tüm emek verenleri ve katılanları kutlarım. Nice böyle güzel organizasyonlara. Umarım bir dahaki organizasyonda biz de aranızda olabiliriz. Sevgiler
Anıl ÜNALAN
26-04-2010, 15:46
Yetmezzz :) Bu fotolar yetmez :)
Herkesi canı gönülden tebrik ederim, gerçekten çok güzel anlar, çok güzel saatler yaşadık.
Bu organizasyonun ve bunun gibilerin nicesinin gelmesini dört gözle bekliyorum :)
Herkese kendi adıma çok teşekkür ederim.
Vedat KARABİBER abimizin organizasyonda yakalamış olduğu ahtapotun görüntüleri.
video/xd3kq5_karareis-ahtapot_animals
Kerem YAMAN
26-04-2010, 15:46
çok güzel birgün geçirdik bu güzel deniz ve doğanın tadını fazlasıyla çıkardık orginazyonların devamını bekliyorum
Çok Güzel Bir Organizasyondu. Havanın Bozgununa Uğramasak Daha İyi Olurdu Fakat Çok Güzel Vakitler Geçirdik. 2 Tane yaklaşk 30-25 cm aralığında bi mırmır çektim. 1 Tane Daha Mırmır Çektim. Biraz Ufaktı Ama 30-25 cm liklerin yanında ufak göründü bence.
He Bu Arada Hasan abi Biz Ayrıldıktan Sonra Bi Yerde Daha Yemleri Bitirmek İçin Durduk. Şansımıza 2 Tane Kaba Lidaki Geldi Birinin Yanağında Bi Kırmızılık Wardı 1 tanede Ufak Bi Karagöz Çektik. Yanımızda Fotoğraf Makinası Olmadığı İçn Resimlerini Çekemedk Ama Afiyetle Yedik. Emeğe Geçen Herkese Teşekkür Ederim.
çok.güzel.bir.organizasyon.oldu.emeği.geçen.herkes e.teşekkür.ederim.
adolomorola
26-04-2010, 17:39
Öncelikle bu organizasyonu düzenlemek için tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Dostluk,arkadaşlık ve aile çerçevesi içinde geçen çok güzel bir hafta sonu yaşadık ailecek.
Böyle etkinlikleri her zaman desteklemişimdir ve desteklemeyede elimden geldiğince devam edeceğim.
Sözü fazla uzatmayım resimleri hazırladım ve resimlerle sizleri baş başa bırakıyorum...;)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Sahil bom boş
Eeee ben cuma gecesi ilk gelenlerden olunca cumartesi sabahı malum..;)
Seyit bu fırsatı değerlendirdi ve Mercanı kaptı tabi ;)
Hasan BALIKÇI
26-04-2010, 18:17
katılımda bulunan herkese ayrı ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim.:)kendi adıma söylüyorum o gün dünyanın en mutlu kişisi bendim.
herkesin mutlu olduğunu hepimizin hiç bir çıkar gözetmeden orada olduğuna şahit oldum :helal::helal::helal:
katılan dostlarıma binlerce kere teşekkür ederim :)
aynı zamanda organizasyona katılamayıp bizlere destek olan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.:)
tanıştık dost olduk güzel sohbetler yaptık balıkta tuttuk :)
balık bahane dostluk ve muhabbet şahane
onder 35
26-04-2010, 18:29
herşey çok güzeldi birçok kişiyle tanıştık ve ben çok memnun oldum tekrar buluşmak dileğiyle herkese iyi akşamlar dilerim.
Kerem YAMAN
26-04-2010, 19:30
hasan abimin dediği gibi çok değerli dostlarla tanıştık hasan abim siz gittikten sonra biz biraz daha takılmaya karar verdik bu güzel doğanın tadını çıkarmak için arkadaşlarım mangalla uğraşırken bende etraftaki çöpleri toplamaya başladım yanıma sitede oturan iki kişi geldi bana bugün yapılan orginazyonla berabermi geldin diye sordu bende evet dedim bana hasan balıkçıyı tanıyormusun dedi niye diye sorduğumda hasan bey ve ekibiyle tanışmayı çok istiyorlarmış bende daha 20 dakka önce gittiler dedim 20 dakka önce gelseydiniz yetişirdiniz dedim işleri dolasıyla izmire gitmişler oyüzden yetişememişler sonrada bana şu cümleyi kurdular keşke herkes rasgele ailesi gibi temiz ve düzgün bir şekilde burayı bıraksalar sizlerden ve rastgele ailesinden çok memnunuz herdaim burası sizlere ve ailenize açıktır deyip selamlarını söyleyip gittiler
mehmetulas
26-04-2010, 20:22
organizasyona emeği geçen herkesi kutlarım
kendim gelemesemde gönlüm sizlerleydi
fotolardan anladığım kadarıyla harika bir org. olmuş katılan, emeği geçen herkesi kutlarım
orada olmak varmış..
muabet ve sohbete katılmak ailecek tanışmak ne güzel olurdu..
emeği gecen abilerime kardeşlerime sonsuz teşekkürler..
bu son organizasyonun son olmaması dileğiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerim de gözlerinden öpüyorum:)
Taygun KOCABIYIK
26-04-2010, 21:19
Harika bir gece ve gündü. Hani anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir organizasyon oldu.
Organizasyonu kendi gözümden şöyle uzun uzun anlatacağım ama bu sayfaya sadece fotoğrafları koyacağımızdan dolayı sadece nacizane bir mırmır çektim onun fotoğrafını koyuyorum :)
(balığın gözünün içine nerde kaldın be oğlum diyerek baktığımdan objektife bakamamışım :) )
Hasan BALIKÇI
26-04-2010, 21:24
hasan abimin dediği gibi çok değerli dostlarla tanıştık hasan abim siz gittikten sonra biz biraz daha takılmaya karar verdik bu güzel doğanın tadını çıkarmak için arkadaşlarım mangalla uğraşırken bende etraftaki çöpleri toplamaya başladım yanıma sitede oturan iki kişi geldi bana bugün yapılan orginazyonla berabermi geldin diye sordu bende evet dedim bana hasan balıkçıyı tanıyormusun dedi niye diye sorduğumda hasan bey ve ekibiyle tanışmayı çok istiyorlarmış bende daha 20 dakka önce gittiler dedim 20 dakka önce gelseydiniz yetişirdiniz dedim işleri dolasıyla izmire gitmişler oyüzden yetişememişler sonrada bana şu cümleyi kurdular keşke herkes rasgele ailesi gibi temiz ve düzgün bir şekilde burayı bıraksalar sizlerden ve rastgele ailesinden çok memnunuz herdaim burası sizlere ve ailenize açıktır deyip selamlarını söyleyip gittiler
kerem kardeşim sekiz kişilik gurubunla bizlere katılman beni gerçekten çok mutlu etti.
öncelikle sana ve ailene daha sonrada seninle birlikte katılan sevgili kardeşim ahmete , ailesine ve marketini o gün açmayan babasına, uğur kardeşim ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.:helal::helal:
kerem kardeşim karareis site yönetim başkanı sevgili mesut abimiz seninde gördüğün gibi yanımıza geldi ve verdiği sözü duydun
birdahaki organizasyonu karareis sitesi ile orteklaşa yapmamızı önerdi :) yanında birde söz verdi siz isteyin ben buraya tuvalet ve su temin ederim yeterki rastgelsin ailesi gibi dürüst temiz ve doğa koruyucuları olsun böyle insanlar için sitemizin sakinleri bile yardımcı olabilir dediğini
biz elimizden geleni yaptık gereken buydu ;)bizler kendimizi yaptıklarımızla sevdirdik :)
Denizkızı35
26-04-2010, 21:35
Organizasyonda emegi gecen herkeze çok teşekkürler.
Biz bu organizasyonda fazla kalamadık ama bulunduğumuz zaman zarfında çok değerli dostlarla tanıştık.
Çok güzel vakit geçirdik.Bu güzelliklerin devamını dileriz.
evet arkadaşlar gerçekten harikaydı organizasyon emeyigeçen herkezi kutlarım :helal: özellikle tertibim hasan . ve necati ardeşimi.:helal: :helal: :helal: :helal:
Mehmet BODUROĞLU
26-04-2010, 22:36
Bizde görsellerle yetinmek zorunda kaldık ama olsun.
Sonuçta herkesin zevk aldığı bir organizasyon yapan ve emek harcayan herkese teşekkürü borç bilirim.
Katılan ve katılamayan herkeside tebrik ederim.
Daha nice nice organizasyonlara.
Rastgelsin ...
Son ana kadar katılabileceğim ümidindeydim.
Ama maalesef olamadı, yolculuğumu erteleyemedim :(
Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla son derece güzel ve sorunsuz bir organizasyon olmuş. Yazılanları okuduğum kadarıyla da, bölgenin yerleşik halkının da takdiri ve sevgisi toplanmış. Hatta yeni davetler alınmış. Çok az organizatöre nasip olacak bir takdir beyanıdır bu. Özellikle Hasan Bey, bu işin duayeni olmuş, kendisini ve ekibini organizasyon yeteneklerinden ötürü kutlarım.
Katılanları tebrik ediyorum. Özellikle de farklı şehirlerden kalkıp organizasyona katılabilenleri iki kez tebrik ediyorum.
İnşaAllah birdahaki organizasyonlarda tanışabilmek ümidiyle;
Saygı ve selamlar..
Kamil ESEN
27-04-2010, 05:50
İlk organizasyon alanına Cuma gününden gidenler olarak açılışı keyifle yaptık.Avlak yerinin tespitinden sonra hemen oltalarımızı suya kavuşturduk.Sanki balıklar bizi bekliyormuş gibi bir sinarit palazı,birde fangri arka arkaya geldiler.Akşam olmak üzere idi balıkları çekelim derken vakit geçmişti.Hemen organizasyonun ilk ziyafetini çektik kendimize;)Sonrasında da ateş başında semaverde demlenmiş çay keyfi..Öncü birlik olarak site yönetimi(Mesut Bey)ile görüşmelerimizi yapıp organizasyon afişimizi de asıp
diğer arkadaşlarımızı bekledik.İşte bunlarda bize hatıra kalan kareler.Nice mutlu beraberliklere.....
ümit albayrak
27-04-2010, 08:35
Dostluğun ve kardeşliğin mükemel bir şekilde paylaşıldığı harika bir organizasyon olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ederim,katılamayıp görsellerle yetinmek her ne kadar biraz burukluk bıraksda,yinede bizlere monitör başındada olsa bu güzel kaynaşmayı yaşatan tüm RASTGELSİN AİLESİNE candan teşekkürler.....Dostluklarınızın baki kalması dileklerimle.......
ishak BALLICA
27-04-2010, 10:47
Sevgili Arkadaşlar, bu güzel organizasyonu düşünerek gerçekleşmesine emek
tüm dostlar ile katılanlarını kutlarım...
Sanırım mevsim itibariyle tam balığın kıyılamadığı zamana denk geldiğinden olsa gerek, hasılat yönünden zayıf olsa bile, dostluk ve muhabbetin tam gaz yaşandığı çok güzel anlar geçirdiğiniz burada paylaşılan her bir kareden anlaşılıyor...
Ayrıca, bir insanın önce kendisine daha sonra çevresine karşı duyarlılığının göstergesi olan şu 2 kare fotoğraf için diyecek laf bulamıyorum...:)
Sadece ayakta alkışlıyorum desem, sanırım kendimi az çok ifade etmiş olurum...:helal::helal::helal:
Necati ARAT
27-04-2010, 13:03
organizasyona emeği geçen ve katılan tüm dostları kutlarım.:helal::helal:tüm paylaşımlarımızın böyle bir dostluk çerçevesinde gerçekleşmesini dilerim.;)
Konuya katılımın içinde ben teşekkür ederim..
Birdaha buluşmak üzere..
organızasyona katılan ve emegı gecen herkezı tebrık ederım guzel bır ortamda neselı gunler gecırdık. resımlerın devamını buyuk bır ılgıyle beklıyrum sankı oanı sımdı yenıden yasıyorum
Eyvallah kardeşim..
Bunlarda sizlerinde emekleriniz boş geçilmez..
Hele oltana vuran demiyorum götüren balığıda alıverseydin org o zaman tadından yenmiyecekti..
Tüm emek verenleri ve katılanları kutlarım. Nice böyle güzel organizasyonlara. Umarım bir dahaki organizasyonda biz de aranızda olabiliriz. Sevgiler
Uğur kardeşim biz teşekkür ederiz..
Gelemediniz ama yüreğinizin bizlerle olduğunu biliyoruz..
İşaallah başka bir zaman mani olmaz tanışmış beraberce av yapmış oluruz..
Yetmezzz :) Bu fotolar yetmez :)
Herkesi canı gönülden tebrik ederim, gerçekten çok güzel anlar, çok güzel saatler yaşadık.
Bu organizasyonun ve bunun gibilerin nicesinin gelmesini dört gözle bekliyorum :)
Herkese kendi adıma çok teşekkür ederim.
Evet kardeşim sanıyorum bu fotolar bu kadar değildir..
Sizinde emeklerinize sağlık..
çok güzel birgün geçirdik bu güzel deniz ve doğanın tadını fazlasıyla çıkardık orginazyonların devamını bekliyorum
Kerem kardeşim..
Bizde sizlere teşekkarler..
Büyük fedakarlıklarlı daha 1 yaşında yeğenimizle oralara kadar ggittin..
Senide tebsrik eder devamını dilerim..
Çok Güzel Bir Organizasyondu. Havanın Bozgununa Uğramasak Daha İyi Olurdu Fakat Çok Güzel Vakitler Geçirdik. 2 Tane yaklaşk 30-25 cm aralığında bi mırmır çektim. 1 Tane Daha Mırmır Çektim. Biraz Ufaktı Ama 30-25 cm liklerin yanında ufak göründü bence.
He Bu Arada Hasan abi Biz Ayrıldıktan Sonra Bi Yerde Daha Yemleri Bitirmek İçin Durduk. Şansımıza 2 Tane Kaba Lidaki Geldi Birinin Yanağında Bi Kırmızılık Wardı 1 tanede Ufak Bi Karagöz Çektik. Yanımızda Fotoğraf Makinası Olmadığı İçn Resimlerini Çekemedk Ama Afiyetle Yedik. Emeğe Geçen Herkese Teşekkür Ederim.
Erkan abi seni ve ailen bizleri memnun etti ..
Burağımıda ayrıca kutlarım..
Yemleri de zai etmemişsin..
Demekki 3 tavalık balık oldu..
Ellerinize sağlıkTeşekkürler..
çok.güzel.bir.organizasyon.oldu.emeği.geçen.herkes e.teşekkür.ederim.
Bizteşekkür ederiz..
Birgün sizlerlede bir araya gelmek isteriz..
Manisaya selamlar..
Necati ARAT
27-04-2010, 13:12
Öncelikle bu organizasyonu düzenlemek için tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Dostluk,arkadaşlık ve aile çerçevesi içinde geçen çok güzel bir hafta sonu yaşadık ailecek.
Böyle etkinlikleri her zaman desteklemişimdir ve desteklemeyede elimden geldiğince devam edeceğim.
Öner abi bizler teşekkür ederiz sizlere Kilometrelerce yol tepip üstelik bizlerden önce alanda bulunmanız ziyadesi ile mutlu etti ..
Yasemin yengemizin doğum gününden ve Mesir macunundan bizleri mahrum etmedin..
Teşekkürler abim..
En kısa zamanda beraber av yapma ümidi ile..
katılımda bulunan herkese ayrı ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim.:)kendi adıma söylüyorum o gün dünyanın en mutlu kişisi bendim.
herkesin mutlu olduğunu hepimizin hiç bir çıkar gözetmeden orada olduğuna şahit oldum :helal::helal::helal:
katılan dostlarıma binlerce kere teşekkür ederim :)
aynı zamanda organizasyona katılamayıp bizlere destek olan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.:)
tanıştık dost olduk güzel sohbetler yaptık balıkta tuttuk :)
balık bahane dostluk ve muhabbet şahane
Abi senin su kelimelerine bir şey diyemiyorum..
Sanada teşekkürler..
SÖZÜN ÖZÜ balık bahane dostluk ve muhabbet şahane ;)
herşey çok güzeldi birçok kişiyle tanıştık ve ben çok memnun oldum tekrar buluşmak dileğiyle herkese iyi akşamlar dilerim.
Önder abi bizlerde sizlere teşekkür ederiz..
eksikliğinizi göstermediniz..
Herşey gönlünüzce olsun..
orada olmak varmış..
muabet ve sohbete katılmak ailecek tanışmak ne güzel olurdu..
emeği gecen abilerime kardeşlerime sonsuz teşekkürler..
bu son organizasyonun son olmaması dileğiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerim de gözlerinden öpüyorum:)
Ah be Veli ah..
Keşke burada bulunsaydın..
Allahtan hayırlısı ama bunu telafi etmek gerekir biliyorsun..
Teşekkürler kardeşim..
Harika bir gece ve gündü. Hani anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir organizasyon oldu.
Taygun kardeşim sanada teşekkür ederiz..
Bizleri burada toplanmamıza araç olan Rastgelsin . org U kurarak güzel birşey yaptığını bir kez daha iyi anlamış olman gerekir..
Sağolasın..
Organizasyonda emegi gecen herkeze çok teşekkürler.
Biz bu organizasyonda fazla kalamadık ama bulunduğumuz zaman zarfında çok değerli dostlarla tanıştık.
Çok güzel vakit geçirdik.Bu güzelliklerin devamını dileriz.
Bahar kardeşim..
Gece Sürpriz yapıp Kaptan Süleyman abimizle gelmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etti ..
Allah Herşeyi gönlünüzce versin Teşekkürler..
kaptankarabulut
27-04-2010, 14:37
Bu org. emeği geçen herkezi kutluyorum.Bir org. bu kadar güzel orgineze edilir.Eleştiri yapılacak hiç bir noktası olmayan, sanaldaki dostluğun reele taşınmasına vesile olan,bu org. da emeği geçen tüm arkadaşları tekrar tekrar kutluyorum..
Doğan ÖZCAN
27-04-2010, 14:44
Değerli rastgelsin ailesinin katılan ve katılamayan tüm dostlarına her türlü destekleri için teşekkür ederim...
Organizasyonumuz hayırlısıyla güzel bir ortamda dostluk ve sevgi ile gerçekleşti. Güldük eğlendik semaver yanında çayımızı içtik....
Ayrıca farklı sürprizler yaşandı... Yani uzun lafın kısası harika bir gece ve gündü bizler için.... Bizler PAŞA TEAM olarak yolculuğumuzu birlikte tamamladık... Ve kıyıda çok değerli insanlarla tanıştık ... Böylesine daha nice güzel insanlarla nice güzel organizasyonlar hepimize nasip olsun inşallah.... Balık yönünden evet havanın biraz etkeni vardı fakat geçirdiğimiz günün güzelliği hayal kırıklığı yaşamamıza engel oldu....
"TEŞEKKÜRLER RASTGELSİN AİLESİ"
Murat ADAK
27-04-2010, 14:45
Organizasyon çok güzeldi.Site de yazışıp yüzyüze görüşemediğimiz bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu.
:helal::helal::helal:Bu organizasyonun hazırlanmasında emeğigeçen tüm dostlarımı tebrik ediyorum:helal::helal::helal:
Başarılarınızın devamını dilerim.
Tekrar buluşmak dileğiyle;).
Necati ARAT
27-04-2010, 14:58
evet arkadaşlar gerçekten harikaydı organizasyon emeyigeçen herkezi kutlarım :helal: özellikle tertibim hasan . ve necati ardeşimi.:helal: :helal: :helal: :helal:
Erdoğan abim esas bizler teşekkür ederiz..
Katımlarınız organizasyona renk kattı ..
Tüm Manisadan gelen dostlarımıza teşekkür eder Gelemeyenlerede selamlarımı sunarım..
Bizde görsellerle yetinmek zorunda kaldık ama olsun.
Sonuçta herkesin zevk aldığı bir organizasyon yapan ve emek harcayan herkese teşekkürü borç bilirim.
Katılan ve katılamayan herkeside tebrik ederim.
Daha nice nice organizasyonlara.
Rastgelsin ...
Mehmet abi teşekkürler keşke sende bulunabilseydin..
telefondan görüştük aradığın yeter ..
En kısa zamanda buluşmak üzere..
Selamlar..
Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla son derece güzel ve sorunsuz bir organizasyon olmuş. Yazılanları okuduğum kadarıyla da, bölgenin yerleşik halkının da takdiri ve sevgisi toplanmış. Hatta yeni davetler alınmış. Çok az organizatöre nasip olacak bir takdir beyanıdır bu. Özellikle Hasan Bey, bu işin duayeni olmuş, kendisini ve ekibini organizasyon yeteneklerinden ötürü kutlarım.
Katılanları tebrik ediyorum. Özellikle de farklı şehirlerden kalkıp organizasyona katılabilenleri iki kez tebrik ediyorum.
Saygı ve selamlar..
Cem kardeşim sevgi saygı sizden bir ara seninde kulaklarını çınlattık..
Hazır aklıma gelmişkern sorayım..
1-)
Resimlerde gördüğün balığın adı nedir..
Ben ve oradaki hiçbir kimse daha önce böyle bir balıkla karşılaşmamış..
2-)
erkek mercan dediğimiz balık ile .. Manda göz Mercan dediğimiz balık aynı balıkmıdır ??
Bak aynı familyadanmı demiyorum..
aynı balıkmıdır??
İlk organizasyon alanına Cuma gününden gidenler olarak açılışı keyifle yaptık.Avlak yerinin tespitinden sonra hemen oltalarımızı suya kavuşturduk.Sanki balıklar bizi bekliyormuş gibi bir sinarit palazı,birde fangri arka arkaya geldiler.Akşam olmak üzere idi balıkları çekelim derken vakit geçmişti.Hemen organizasyonun ilk ziyafetini çektik kendimize;)Sonrasında da ateş başında semaverde demlenmiş çay keyfi..Öncü birlik olarak site yönetimi(Mesut Bey)ile görüşmelerimizi yapıp organizasyon afişimizi de asıp
diğer arkadaşlarımızı bekledik.
Kamil abim biliyorsun senin yerin benim için ayrı..
Çok erken gelmek istesekte gelemedik sizlere teşekkür ederiz yinede bizleri Balıklı ovada beklediniz..
İkik lafın belini kırdık..
keşke zaman olsaydıda daha çook saatler geçirebilseydik..
Ama olsun Allah sıhhat versin..
Mutlaka bir yerde iki beşlik bozarız..
Teşekkürler abim..
Dostluğun ve kardeşliğin mükemel bir şekilde paylaşıldığı harika bir organizasyon olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ederim,katılamayıp görsellerle yetinmek her ne kadar biraz burukluk bıraksda,yinede bizlere monitör başındada olsa bu güzel kaynaşmayı yaşatan tüm RASTGELSİN AİLESİNE candan teşekkürler.....Dostluklarınızın baki kalması dileklerimle.......
Ümit kardeşim katılımın için bende teşekkür ederim..
İnan kulaklarını çınlattık ..
Figani abim bilhassa sordu sizleri..
İş güç dünya telaşı ..
olsun işaallah en kısa zamanda beraberce bin orgda biz yapalım..
Kal sağlıcakla kardeşim..
Tireye selamlar..
Sevgili Arkadaşlar, bu güzel organizasyonu düşünerek gerçekleşmesine emek
tüm dostlar ile katılanlarını kutlarım...
Sanırım mevsim itibariyle tam balığın kıyılamadığı zamana denk geldiğinden olsa gerek, hasılat yönünden zayıf olsa bile, dostluk ve muhabbetin tam gaz yaşandığı çok güzel anlar geçirdiğiniz burada paylaşılan her bir kareden anlaşılıyor...
Ayrıca, bir insanın önce kendisine daha sonra çevresine karşı duyarlılığının göstergesi olan şu 2 kare fotoğraf için diyecek laf bulamıyorum...:)
Sadece ayakta alkışlıyorum desem, sanırım kendimi az çok ifade etmiş olurum...:helal::helal::helal:
İshak abim sende arayıp org hakkında bilgi aldın..
gelmek istediğini biliyorum..
Keşke orada olsaydında Kamil Hocama dediğim gibi senenlede iki beşlik bozbilseydik..
Neyse bunu bir şekilde telafi edelim işallah..
Katılımın beni çook memnun etti ..
Seninde güzel paylaşımlarını burada görmet-kten mutluluk duyarım..
Sevgi ve saygılarımla..
Necati ARAT
27-04-2010, 15:02
Bu org. emeği geçen herkezi kutluyorum.Bir org. bu kadar güzel orgineze edilir.Eleştiri yapılacak hiç bir noktası olmayan, sanaldaki dostluğun reele taşınmasına vesile olan,bu org. da emeği geçen tüm arkadaşları tekrar tekrar kutluyorum..
Süleyman abim sanada biz teşekkür edelim..
Bahar ve Gökhan kardeşimizi alıp gelerek bizleri sevindirdin..
Kal sağlıcakla..
Değerli rastgelsin ailesinin katılan ve katılamayan tüm dostlarına her türlü destekleri için teşekkür ederim...
Organizasyonumuz hayırlısıyla güzel bir ortamda dostluk ve sevgi ile gerçekleşti. Güldük eğlendik semaver yanında çayımızı içtik....
Ayrıca farklı sürprizler yaşandı... Yani uzun lafın kısası harika bir gece ve gündü bizler için.... Bizler PAŞA TEAM olarak yolculuğumuzu birlikte tamamladık... Ve kıyıda çok değerli insanlarla tanıştık ... Böylesine daha nice güzel insanlarla nice güzel organizasyonlar hepimize nasip olsun inşallah.... Balık yönünden evet havanın biraz etkeni vardı fakat geçirdiğimiz günün güzelliği hayal kırıklığı yaşamamıza engel oldu....
"TEŞEKKÜRLER RASTGELSİN AİLESİ"
Doğanım sanada ben teşekkür ederim..
İyiki varsın..
Organizasyon çok güzeldi.Site de yazışıp yüzyüze görüşemediğimiz bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu.
:helal::helal::helal:Bu organizasyonun hazırlanmasında emeğigeçen tüm dostlarımı tebrik ediyorum:helal::helal::helal:
Başarılarınızın devamını dilerim.
Tekrar buluşmak dileğiyle;).
Muratım çok teşekkürler..
Her nekadarda Tekne Balıkcısı olsan işlerine rağmen erkenden gelip kendini gösterdin beni onurlandırdın..
O zaman bizde bir zaman seninle tekne avına çıkmamız farz oldu..
En kısa zamanda beraber v yapmamız dileklerimle..
cok guzel bır gun oldugu kesın ve tam bır paylasım tanısma balosu gıbı olmus tatlı tatlı muhabbetler tanısmalar emegı gecen herkese tebrıkler bır catı altında bır aıle gıbı ne mutlu :)
Balık avı sevdasının böyle güzel ortamlar ve dostluklar ortaya çıkarması ne muhteşem bir olay özellikle bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçenleri ve tüm katılanları tebrik ederim.
Necati ARAT
27-04-2010, 15:49
cok guzel bır gun oldugu kesın ve tam bır paylasım tanısma balosu gıbı olmus tatlı tatlı muhabbetler tanısmalar emegı gecen herkese tebrıkler bır catı altında bır aıle gıbı ne mutlu :)
Mustafa kardeşim..
çok teşekkür ederim..
İşallah tanışmak görüşmek üzere sağlıcakla kal..
Balık avı sevdasının böyle güzel ortamlar ve dostluklar ortaya çıkarması ne muhteşem bir olay özellikle bu güzelliklerin oluşmasında emeği geçenleri ve tüm katılanları tebrik ederim.
Nevzat abi senide aramızda görseydik iyi olurdu ..
Ama olsun başka sefere işaallah..
Katılımın için teşekkürler..
Anıl ÜNALAN
27-04-2010, 16:07
Bir dahaki sefere senide orada görmek istiyorum Nevzat abi ;)
Gerçekten yakından olta atmayı çok istediğim kişilerdensin :) Herkesle olta atmayı isterim ama biran evvel sende gel bizimle ;)
Anıl ÜNALAN
27-04-2010, 17:47
Vedat abimizin yakaladığı Ahtapot'un videosu birinci sayfaya eklenmiştir ;)
bende uzun uğraşlar sonucu c.tesi gecesi 2 gibi avlağa ulaşmayı başardım.(tekerleğimiz patladı tamircide oyalanmak zorunda kaldık ALLAH tan izmirden daha tam çıkmamıştık gün içerisinde arkadaşalarımın hepsi çalıştığı için alışverişimizide geç vakite bırakmıştık )Bütün bunlar üst üste geldi.Avlağımıza vardığımızda Hasan abimizin hoşgeldiniz tebessümü ile karşılaştık saolsun takım yapmamızdan tutunda kancaya yem nasıl takılır gece karanlığında bile bizi bilgilendirdi.Ertesi günü Site yöneticisi Mesut abimizle tanışma fırsatı buldum Hasan abimizin de dediği gibi gerektiği zmn organizasyon yapılacağında elinde bulunan 3 adet jenarötörü bile kullanmamız için vereceğini belirtti çok yardımsever saolsun.Yanlız çoğu abilerim ve kardeşlerim Aileleri ile geldiğinden pek gidip rahatsız etmek istemedim.Bazı yanlış anlaşılmalar sonucuda Necati abi ve bir çok saygıdeğer abimizle tanışma fırsatını saniyelerle kaçırdım fotoğraf çekiminede yemekte olmamdan dolayı katılamadım ama olsun daha çok org.lara gelicem inşallah herkesle tanışıp kaynaşıcam.Ayrıca ertesi günü arabamızın aküsü bitti Hasan abim saolsun hızır gibi yetişti takviye kablosunu verdi.Bu arada araba otomatik vurduramadıkta :D Hemen sol yanımızda 45 plaka Beyaz Broadway sahibi abimizede( ismini bilmediğim için böyle hitap ettim kusura bakmasın )araba konusunda yardımları için teşekür ederim.Sonuç itibarı ile hiç balık tutamasakta ogün bence orda olmak o insnaların varlığını bile hissetmek benim için güzeldi herkese teşekür ederim.
Cem kardeşim sevgi saygı sizden bir ara seninde kulaklarını çınlattık..
Hazır aklıma gelmişkern sorayım..
1-)
Resimlerde gördüğün balığın adı nedir..
Ben ve oradaki hiçbir kimse daha önce böyle bir balıkla karşılaşmamış..
2-)
erkek mercan dediğimiz balık ile .. Manda göz Mercan dediğimiz balık aynı balıkmıdır ??
Bak aynı familyadanmı demiyorum..
aynı balıkmıdır??
Lophiidae familyasından olduğu kesin olan bir balık. Yani fener balığı ile aynı familyadan bir balık, ancak bu çok geniş bir aile üyesi var. Bunun ventral kısmındaki şişkinlik çok enteresan, genelde lophiidae familyasına dahil balıklar ventralden yassılaşmış olurlar, yalnız morofolojik özellikleri bu familyadan olduğunu gösteriyor. Ben de bu balığı daha önce görmemiştim.
Erkek mercan olarak tabir edilen balık
Pagellus acarne
Mandagöz olarak tabir edilen balık ise
Pagellus bogaraveo
İki balık pinna dorsalis (Sert ışınlı ilk dorsal yüzgeç) altı ve anterior yönünde (kafaya doğru) olan kısımdaki hafif leke vasıtası ile ayrılabiliyor.
Bu balığın yan taraflarında mırmıra benzer enlemesine 2-3 adet çizgi varmıydı?
Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 20:13
Bu organizasyon beni çok duygulandırdı amma velakin şu alttaki fotografın kattığı duyguları ifade edemem.
İyiki varsınız arkadaşlar :D:D
Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 20:26
Saygı ve selamlar..
[B]sevgili cem biladerim.:)
aslında ne doğru düzgün pc den anlarım nede organizasyon hazırlığından.:(
ama şunu belirteyim eğer bu gibi portallar paylaşım üzerine ise seve seve elimden her ne gelirse ortaya yüreğimi koyup en iyisini yapmak isterim.
buradaki başarı bence bana ait deyil.
ben bunu bizleri destekleyen tüm dostlarıma maal etmek istiyorum :)
ve tekrar senin msj ına cevap olarakta olsa tüm site üyelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.:helal::helal:
bunlarda bana oturan boğa nikli üyemiz fikret vardar ve sefa siyer dostumdan gelen resimler kendileri sabah suyunu kaçırmamak için erkenden balığa çıktıklarından bizleri kaçırmış
Taygun KOCABIYIK
27-04-2010, 20:31
Bu organizasyon beni çok duygulandırdı amma velakin şu alttaki fotografın kattığı duyguları ifade edemem.
İyiki varsınız arkadaşlar :D:D
Biz varken abilerimize bulaşık mı yıkatacaktık? :D
A++ enerji sınıfından tasarrufu son derece yüksek olan, çok sene garantili, tam olmasada 3/4 oranında otomatik bulaşık makineleri :D
Lophiidae familyasından olduğu kesin olan bir balık. Yani fener balığı ile aynı familyadan bir balık, ancak bu çok geniş bir aile üyesi var. Bunun ventral kısmındaki şişkinlik çok enteresan, genelde lophiidae familyasına dahil balıklar ventralden yassılaşmış olurlar, yalnız morofolojik özellikleri bu familyadan olduğunu gösteriyor. Ben de bu balığı daha önce görmemiştim.
Pagellus acarne
Pagellus bogaraveo
İki balık pinna dorsalis (Sert ışınlı ilk dorsal yüzgeç) altı ve anterior yönünde (kafaya doğru) olan kısımdaki hafif leke vasıtası ile ayrılabiliyor.
Cem abi mevzu nereden geliyor söyleyim :)
Dönüş yolunda Balıklıova'da kahvede oturmuş çay içiyorduk. Zeytineli koyunda erkek mercanlar ufak denildi. Bende büyür Mayıs'a kadar her sene Mayıs ayında iri iri yakalıyoruz dedim. Ben mandagöz mercan ve erkek mercanı aynı balık olarak biliyordum ve öyle dile getirdim. Bu ense kısmında lekesi olan ise lekeli mercan diye isimlendiriliyor diye bildiğim için erkek mercan ve mandagöz mercan aynı balıktır demiştim. Necati abiyle orta yolu nasıl bulacağız şimdi onu bilmiyorum :D
sssfffenks
27-04-2010, 21:03
Bu organizasyonu düzenleyen abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.sizlerle yeniden birlikte olmak ve yeni yüzler tanımak benim için çok güzeldi.ne diyelim balık fazla olmasada muhabbet şahaneydi.:) bu arada sevgili Hasan abimin uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:.hepinize teşekkürler...:helal:
Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 21:12
Bu organizasyonu düzenleyen abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.sizlerle yeniden birlikte olmak ve yeni yüzler tanımak benim için çok güzeldi.ne diyelim balık fazla olmasada muhabbet şahaneydi.:) bu arada sevgili Hasan abimin uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:.hepinize teşekkürler...:helal:
cemal kardeşim aramızda seni görmek çok keyifliydi :)
sanırım o son gol sizlerin uğurundan olsa gerek :):helal::helal::helal:
sssfffenks
27-04-2010, 21:22
saolasın hasan abim...çektiğin mercanın videosu 145 mb miş:)ben onu elimden geldiği kadar küçültmeye çalıştım ve ekledim orjinali bende dilediğin zaman verebilirim.saygılarımla iyiakşamlar.
Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 21:36
saolasın hasan abim...çektiğin mercanın videosu 145 mb miş:)ben onu elimden geldiği kadar küçültmeye çalıştım ve ekledim orjinali bende dilediğin zaman verebilirim.saygılarımla iyiakşamlar.
çok sağol cemal kardeşim ellerine sağlık :)
abi benim foto yokya neden koymadın üzüldüm bakşimdi organizasyon çok güzeldi inşallah dağa güzel organizasyon olur bizde seve seve geliriz inşallah benim foto nerde:D:D foto yok:D:D rastgelsin
Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 22:05
abi benim foto yokya neden koymadın üzüldüm bakşimdi organizasyon çok güzeldi inşallah dağa güzel organizasyon olur bizde seve seve geliriz inşallah benim foto nerde:D:D foto yok:D:D rastgelsin
merak etme yenal biaderim daha çok foto var anca yetişiyor ;)
adolomorola
27-04-2010, 22:07
İyi bak ben seni fotalarda gördüm ;)
Hasan BALIKÇI
27-04-2010, 22:08
İyi bak ben seni fotalarda gördüm ;)
bende gördümde dahaları var onlara baksın ;):D
Şahane bi organizasyon olmuş, süper eğlenceli geçmişe benziyor, bende katılmayı çok istiyordum, 23,24,25 nisan hep düğün nişan ve nikahla geçti, aileden olunca insan kaçamıyorda :), inşallah bir dahakine geliriz. Katılanlar adına çok sevindim, benim gibi katılamayanlar ise fotograflarla avunmuştur heralde :).
Sevgili Gökhan, düğün nişan bir kere, Rastgelsin Organizasyonları her zaman.Bu yüzden bir daha ki sefere görüşmek üzere.
ibrahimz35
27-04-2010, 22:54
Başta Hasan Abi, olmak üzere bu organizasyonda emegi gecen tüm yönetici arkadaşları canı gönülden kutlarım.
Mesajları okuyuncaya kadar nerdeyse sabah oluyordu.
Anlatımlar, resimler, dostluklar, çayı, kahvesi, mangalı derken dört dörtlük bir organizasyon olmuş.
Çevre temizliğini, ayakta alkışlıyorum.
Her zaman olduğu gibi balık bahane olmuş...
Necati ARAT
28-04-2010, 08:26
bende uzun uğraşlar sonucu c.tesi gecesi 2 gibi avlağa ulaşmayı başardım.(tekerleğimiz patladı tamircide oyalanmak zorunda kaldık ALLAH tan izmirden daha tam çıkmamıştık gün içerisinde arkadaşalarımın hepsi çalıştığı için alışverişimizide geç vakite bırakmıştık )Bütün bunlar üst üste geldi.Avlağımıza vardığımızda Hasan abimizin hoşgeldiniz tebessümü ile karşılaştık saolsun takım yapmamızdan tutunda kancaya yem nasıl takılır gece karanlığında bile bizi bilgilendirdi.Ertesi günü Site yöneticisi Mesut abimizle tanışma fırsatı buldum Hasan abimizin de dediği gibi gerektiği zmn organizasyon yapılacağında elinde bulunan 3 adet jenarötörü bile kullanmamız için vereceğini belirtti çok yardımsever saolsun.Yanlız çoğu abilerim ve kardeşlerim Aileleri ile geldiğinden pek gidip rahatsız etmek istemedim.Bazı yanlış anlaşılmalar sonucuda Necati abi ve bir çok saygıdeğer abimizle tanışma fırsatını saniyelerle kaçırdım fotoğraf çekiminede yemekte olmamdan dolayı katılamadım ama olsun daha çok org.lara gelicem inşallah herkesle tanışıp kaynaşıcam.Ayrıca ertesi günü arabamızın aküsü bitti Hasan abim saolsun hızır gibi yetişti takviye kablosunu verdi.Bu arada araba otomatik vurduramadıkta :D Hemen sol yanımızda 45 plaka Beyaz Broadway sahibi abimizede( ismini bilmediğim için böyle hitap ettim kusura bakmasın )araba konusunda yardımları için teşekür ederim.Sonuç itibarı ile hiç balık tutamasakta ogün bence orda olmak o insnaların varlığını bile hissetmek benim için güzeldi herkese teşekür ederim.
Kardeşim bu kadar sorun üzerine keyifli zamanlar yaşadığını söylemen yeterli..
Tanışamadık ama kesinlikle bu da gerçekleşecek olay..
Katılımın için çook teşekkür ederim..
Necati ARAT
28-04-2010, 08:27
Pagellus acarne
Pagellus bogaraveo
Cem kardeşim bilgilendirmen çook teşekkür ederim..
Tagooooo cevabını aldın mı ? :D..:D:D
Necati ARAT
28-04-2010, 08:30
Cem abi mevzu nereden geliyor söyleyim :)
Dönüş yolunda Balıklıova'da kahvede oturmuş çay içiyorduk. Zeytineli koyunda erkek mercanlar ufak denildi. Bende büyür Mayıs'a kadar her sene Mayıs ayında iri iri yakalıyoruz dedim. Ben mandagöz mercan ve erkek mercanı aynı balık olarak biliyordum ve öyle dile getirdim. Bu ense kısmında lekesi olan ise lekeli mercan diye isimlendiriliyor diye bildiğim için erkek mercan ve mandagöz mercan aynı balıktır demiştim. Necati abiyle orta yolu nasıl bulacağız şimdi onu bilmiyorum :D
Yahu tago boşver sen..
Büyütmeye gerek yok..
Üstad ne diyor aynı familyadan ancak erkek ve Mandagöz farklı balık..;):D:D
Necati ARAT
28-04-2010, 08:33
Cemal abi katılımın için teşekkür ederim..
Yanlız anlamadığım bir şey var..
-uzatmalarda attığı son gol nefisti...:helal:kelimesinden bin şey anlyamadım..:confused:
Biraz açabilirmisin..:P
Yoksa balıkmı tuttu hasan abi ben yokken..:oha:
7 gün uzaklaştırmayı o da haketti sanırım..;):D:D
Necati ARAT
28-04-2010, 08:34
cemal kardeşim aramızda seni görmek çok keyifliydi :)
sanırım o son gol sizlerin uğurundan olsa gerek :):helal::helal::helal:
Abi sende itiraf ediyorsun hee...
Şu 1 hafta geçsin sende 7 gün cezalısın bilgine..:D:D
Necati ARAT
28-04-2010, 08:43
Şahane bi organizasyon olmuş, süper eğlenceli geçmişe benziyor, bende katılmayı çok istiyordum, 23,24,25 nisan hep düğün nişan ve nikahla geçti, aileden olunca insan kaçamıyorda :), inşallah bir dahakine geliriz. Katılanlar adına çok sevindim, benim gibi katılamayanlar ise fotograflarla avunmuştur heralde :).
Çok teşekkür ederim katılımlarınız için en kötü günümüz böyle olsun işaallah..
Sevgili Gökhan, düğün nişan bir kere, Rastgelsin Organizasyonları her zaman.Bu yüzden bir daha ki sefere görüşmek üzere.
Sevgili Erol abi ..
Haldun abimi ve seni tanımaktan mutlu oldum..
İyiki varsınız..
Teşekkürler..
Başta Hasan Abi, olmak üzere bu organizasyonda emegi gecen tüm yönetici arkadaşları canı gönülden kutlarım.
Mesajları okuyuncaya kadar nerdeyse sabah oluyordu.
Anlatımlar, resimler, dostluklar, çayı, kahvesi, mangalı derken dört dörtlük bir organizasyon olmuş.
Çevre temizliğini, ayakta alkışlıyorum.
Her zaman olduğu gibi balık bahane olmuş...
İbrahim abi senide orada görebilseydik inan çok hoş olacaktı ama olsun işallah başka bir sefere ..
Kal sağlıcakla abi ..
Övgülerin için de ayrıca teşekkürler..
Hasan BALIKÇI
28-04-2010, 18:08
Abi sende itiraf ediyorsun hee...
Şu 1 hafta geçsin sende 7 gün cezalısın bilgine..:D:D
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın sevgili kardeşim.:D
Organisazyona katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bende orada olmak çok isterdim ama bazı sebeblerden dolayı nasip olmadı.İnşallah birdahakine.Ayrıca bu güzel paylaşımdan dolayı Necati kardeşime çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık.
Hasan BALIKÇI
28-04-2010, 19:49
Organisazyona katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bende orada olmak çok isterdim ama bazı sebeblerden dolayı nasip olmadı.İnşallah birdahakine.Ayrıca bu güzel paylaşımdan dolayı Necati kardeşime çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık.
orada olmanı ençok ben istemişimdir turgay abi ama dediğin gibi durumunu bildiğimden pek umutlanmadım :)inşallah başka bir zamanda denk geliriz ;)
Kerem YAMAN
28-04-2010, 20:11
orginazyona giderken gece bi anlık dalgınlıkla karareisin önünden geçip yolumuzu kaybettik hasan abim ve ekibi sağolsun uzun uğraşlar sonunda hiç sıkılmadan bize tarif ede ede sonunda yolda buluşa bildik bunlar çok taktir edilcek şeyler üç aile gitmiştik hasan abim ve ekibinin işlerini güçlerini bırakıp bizleri araması ailemiz tarafından büyük bir taktirle karşılanmıştır işte liderlik böyle yapılır tüm ekibe teşekkürler
muratbaykent
28-04-2010, 20:12
Sitemizin adına ve şanına yakışır bu organizasyonun yapılmasında katkısı olan ve bu organizasyona katılıp bu güzellikleri yaşayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Ben katılamasamda resimlerden herkesin çok güzel vakit geçirdiğini görüyorum.Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Denizkızı35
28-04-2010, 20:51
orginazyona giderken gece bi anlık dalgınlıkla karareisin önünden geçip yolumuzu kaybettik hasan abim ve ekibi sağolsun uzun uğraşlar sonunda hiç sıkılmadan bize tarif ede ede sonunda yolda buluşa bildik bunlar çok taktir edilcek şeyler üç aile gitmiştik hasan abim ve ekibinin işlerini güçlerini bırakıp bizleri araması ailemiz tarafından büyük bir taktirle karşılanmıştır işte liderlik böyle yapılır tüm ekibe teşekkürler
Kerem bey öncelikle organizasyona katıldığınız için biz teşekkür ederiz.
Biz bir aileyiz.Ailede kimse birbirini yolda bırakmaz.Önemli olan siz ve ailenizin sağ salim oraya gelmenizdi.
O akşam hasan abi ile bizde birlikte aramaya çıktık,bu sayede hasan abi de biraz bizi gezdirmiş oldu :)
Ben ve eşim hasan abini halini yakından gördük siz orda kaybolacaksınız diye çok endişelendi
Biraz gecikmeylede olsa sağ salim geldiniz
Ama emin olun ki hasan abi sizi bulabilmek için izmire kadar da olsa aramaya gelecekti :)
Kamil ESEN
29-04-2010, 06:30
Necati kardeşim,hani bizim cimbomun kahvedeki gırgır şamata fotolar.;)Hatırlayıp gülmek için iyi olacak bence.:)
Necati ARAT
29-04-2010, 09:21
Necati kardeşim,hani bizim cimbomun kahvedeki gırgır şamata fotolar.;)Hatırlayıp gülmek için iyi olacak bence.:)
Kamil abim haklısın ama o resimler kimin kamerası ile çekildi kimde fotolar bilmiyorum..
Ama bulursak neden yayınlamıyalım aşk olsun abim..
Sen Üzülme ..
Manisa ekibi unutulmaz..
Necati ARAT
29-04-2010, 09:27
Turgay abi İnşallah birdahakine buluşup beraber av yaparız..
Ben teşekkür ederim sevgili abim..
Saygılar..
Necati ARAT
29-04-2010, 09:28
Sitemizin adına ve şanına yakışır bu organizasyonun yapılmasında katkısı olan ve bu organizasyona katılıp bu güzellikleri yaşayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Ben katılamasamda resimlerden herkesin çok güzel vakit geçirdiğini görüyorum.Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Murat abim senin de mu tatlı kelimelerine teşekkür ederim...
İşaallah seninlede birlekte av gerçekleştiririz..
Kamil ESEN
29-04-2010, 10:03
Kamil abim haklısın ama o resimler kimin kamerası ile çekildi kimde fotolar bilmiyorum..
Ama bulursak neden yayınlamıyalım aşk olsun abim..
Sen Üzülme ..
Manisa ekibi unutulmaz..
O zaman burdan o kamera veya fotoğraf makinesinin sahibi olan arkadaşa sesleniyorum.: CİMBOMUN KAHVEDEKİ fotoları artık eklermisin?...
Necati ARAT
29-04-2010, 10:11
O zaman burdan o kamera veya fotoğraf makinesinin sahibi olan arkadaşa sesleniyorum.: CİMBOMUN KAHVEDEKİ fotoları artık eklermisin?...
:helal::helal::helal::helal:
EVET BENDE O FOTOLARI MERAK EDİYORUM...
KİMDE İSE ÇIKARSIN GÜN YÜZÜNE..
:helal::helal::helal::helal:
Bir dahaki sefere senide orada görmek istiyorum Nevzat abi ;)
Gerçekten yakından olta atmayı çok istediğim kişilerdensin :) Herkesle olta atmayı isterim ama biran evvel sende gel bizimle ;)
Teşekkür ederim kardeşim,inşallah böyle güzel bir organizasyonda veya bakarsın bi çapari avında denk geliriz;)
Anıl ÜNALAN
29-04-2010, 21:34
Teşekkür ederim kardeşim,inşallah böyle güzel bir organizasyonda veya bakarsın bi çapari avında denk geliriz;)
Çapari sezonu açılıyo sinyallerini görüyorum abi :) Uskumruda kanala gelicek az kaldı bakarsın birbirimize bağlanırız ;) ama bu aileyle beraber bir arada olmak çok mükemmel birşey çok tavsiye ederim abicim :)
Dalyanlı
01-05-2010, 19:05
Organizasyon için tebrikler.Resimdeki balığın cinsi nedir?
Necati ARAT
03-05-2010, 08:48
Organizasyon için tebrikler.Resimdeki balığın cinsi nedir?
Bu resimdeki balık sıçan balığı diye bilinir.Bizde karareiste organizasyonda tutmuştuk aynı balıktan..İlkönce horozbina sanmıştık fakat ağız yapısı farklıydı.Sonradan SIÇAN BALIĞI olduğunu öğrendim..
Bu linkte aynı balığın resmini görebilirsin.
[Only Registered Users Can See Links] 3Dtr%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Kamil abimiz ayrıntılı olarak cevap vermiş..;)
Bende bilmiyordum yeni öğnedim:D:D:D
Bornovalı
10-05-2010, 07:58
Sevgili dostlar, Yurt dışında olmam nedeniyle bu güzel organizasyona katılamadığım için gerçekten çok ama çok üzüldüm...
bu sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için çok güzel bir fırsattı fakat olmadı...
Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta sevgili Hasan abim olmak üzre tüm arkadaşları ve katılımcı dostları yürekten kutlarım.
hepinizin ellerine ve yüreğinize sağlık,daha güzel ve mutlu organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize rasgelsin...
Necati ARAT
10-05-2010, 08:25
Sevgili dostlar, Yurt dışında olmam nedeniyle bu güzel organizasyona katılamadığım için gerçekten çok ama çok üzüldüm...
bu sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için çok güzel bir fırsattı fakat olmadı...
Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta sevgili Hasan abim olmak üzre tüm arkadaşları ve katılımcı dostları yürekten kutlarım.
hepinizin ellerine ve yüreğinize sağlık,daha güzel ve mutlu organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize rasgelsin...
Rıdvan abim keşke aramızda olabilseydin..
İnan senin Mırmırlar Arkandan Ağladılar..:'(:'(
Seni sorup durdular...:confused:
Baktılar yoksun Burak kardeşimizin oltasına attılar kendilerini..:D:D
Neyse başka sefere beraber olta atabilmek ümidimiz ile..;)
Kal sağlıcakla..;)
Bornovalı
10-05-2010, 13:35
Rıdvan abim keşke aramızda olabilseydin..
İnan senin Mırmırlar Arkandan Ağladılar..:'(:'(
Seni sorup durdular...:confused:
Baktılar yoksun Burak kardeşimizin oltasına attılar kendilerini..:D:D
Neyse başka sefere beraber olta atabilmek ümidimiz ile..;)
Kal sağlıcakla..;)
sağlık olsun diyelim Necati....
bende orda olmayı çok istedim fakat işler ne yazıkki buna müsade etmedi.
mırmırları yakalayan arkadaşıma helal ve afiyet olsun.
birdahaki sefere inşallah bu mutluluğa bende dahil olurum.
sevgi ve saygılarımla hepinize rasgelesin.
figani ERDOGAN
10-05-2010, 17:33
Bu defa ayrı zamanda avlandık,Necati yeğenim,Yeni org.'da birlikte avlanmak nasib olur İnşallah.
Tüm katılmak isteyipte katılamayan ve katılanlara gönülden teşekkürler...
Bu muhteşem anlara baktıkça bir kez daha yaşadım.Gerçektende beklentilerin ötesinde güzelliklerle dolu olan bir organizasyon oldu.Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Bir başka organizasyonda buluşabilmek ümidiyle...
Necati ARAT
11-05-2010, 07:16
Bu defa ayrı zamanda avlandık,Necati yeğenim,Yeni org.'da birlikte avlanmak nasib olur İnşallah.
Tüm katılmak isteyipte katılamayan ve katılanlara gönülden teşekkürler...
Yeni bir org beklememize gerek yok Figani abim..
Ben seninle her zaman avlanmak isterim..
Senin sohbetini muhabbeteni iki bardak demli çayla dinlerim..
Sen yeterki haber ver ..
:helal:balık adına verimsiz olsada dostluk ve arkadaşlık adına çok çok güzel bir gün geçirmişsiniz.fotograf kareleri de bunu yansıtıyor.kutluyorum sizleri.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.