Tüm Versiyonu Göster : Yeni Üye
Herkese öncelikle merhabalar...
Balıkçılık hakkında hiç bir bilgim olmadan geçen hafta gittiğim marmariste bi arkadaşım aracılığıyla balık tutmaya gittim ve balık tutmanın insana büyük bi keyif ve mutluluk verdiğini gördüm... Geçenlerde hediye olarak bi olta seti aldım... Gerçekten benim için çok güzel bi hediye oldu fakat baştada söylediğim gibi balıkçılık konusunda hiç bi bilgim olmadığından nette araştırmalar sonucunda sitenize rastladım...balıkçılık konusunda bilgili arkadaşlar ve abilerim olması ayrıca samimi bi ortam olması üye olmamda büyük etken oldu... Amatör Balıkçılığa yeni başlayan arkadaşınız olarak yardımlarınızı bekliyorum... herkese rastgelsin...
Necati ARAT
27-04-2010, 07:17
Cem aramıza hoş geldin kardeşim..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum..
İmza ayarlarını tamamlamışsın..
Soyadını ve doğum tarihinide eklersen seni daha iyi tanımış oluruz kardeşim.;)
Kamil ESEN
27-04-2010, 07:49
Cem aramıza hoş geldin .Keyifli paylaşımlar
cem sıteye hosgeldın bol anılar ve paylasımlar
Anıl ÜNALAN
27-04-2010, 10:21
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlarını bekliyoruz.
Cem aramıza hoş geldin kardeşim..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar diliyorum..
İmza ayarlarını tamamlamışsın..
Soyadını ve doğum tarihinide eklersen seni daha iyi tanımış oluruz kardeşim.;)
hoşbulduk Necati abi... teşekkür ederim. Düzetmeleri şimdi yaptım... :)
Cem aramıza hoş geldin .Keyifli paylaşımlar
Hoşbulduk Kamil Abi... Teşekkür ederim...
cem sıteye hosgeldın bol anılar ve paylasımlar
Teşekkür ederim hoşbulduk Mustafa...
Sahilevlerinden çok bahsediyorlar... tamda bilmiyorum oraları... Kıyıdan balıkçılık için bu aralar nasıl acaba? havalarda biraz bozdu...
İzmirli Arkdaşların yardımlarına çok ihtiyacım var ... :)
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlarını bekliyoruz.
Teşekkür ederim Hoşbulduk DzzY...
Necati ARAT
27-04-2010, 12:53
hoşbulduk Necati abi... teşekkür ederim. Düzetmeleri şimdi yaptım... :)
Teşekkürler kardeşim..
Ellerine sağlık..
kaptankarabulut
27-04-2010, 14:12
Cem kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Tekneden balık avını düşünürsen sana daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.. Düşünürsen beni ararsın..
Necati abi haziranın başına kadar boş vaktim var... Bu boş vaktimi balık tutarak geçirmek istiyorum.. oltayı yaptırdım fakat suya atmak daha nasip olmadı... nerelere gidebilirim izmirde? Malum bu aralar havalarda pek iç açıcı değil... :S
İzmirde balık tutan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim... Amatör Balıkçılığında amatörüyüm.... :D
Yağız DEMİR
27-04-2010, 14:47
cem kardes aramıza hosgeldın kayıflı paylasımlar dılerım yakın zamanda amatorluku atarsın ustunden burada ole ıyı usdatlar varkı bılgılerı sana cok fayda saglayacaktır
Cem kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Tekneden balık avını düşünürsen sana daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.. Düşünürsen beni ararsın..
Teşekkür ederim Süleyman abi Hoşbulduk... Tekneden tutmakta isterim tabiki. Dediğim gibi daha yeni olduğum için "ne nasıl yapılır?" "nerden tutulur?" bilmiyorum. Sizin gibi üstadlar olduğu sürece öğreneceğime daha çok inanıyorum. Telefonunuzu aldım Süleyman abi. En kısa zamanda görüşürüz işallah...
seyirsubayi
27-04-2010, 14:53
cem kardesım aramıza hosgeldın... sohbetın ve balıgın daım olsun
cem kardes aramıza hosgeldın kayıflı paylasımlar dılerım yakın zamanda amatorluku atarsın ustunden burada ole ıyı usdatlar varkı bılgılerı sana cok fayda saglayacaktır
Teşekkür ederim Yağız abi Hoşbulduk... Dedikleriniz balık tutmak için dahada şevk veriyor. Amatör Balıkçılığın sabır ve bilgi gerektiren bi hobi olduğunu biliyorum... Umarım sizin sayenizde kısa zamanda bu işi başaracağıma inanıyorum... :)
cem kardesım aramıza hosgeldın... sohbetın ve balıgın daım olsun
Teşekkür ederim Okan abi Hoşbulduk...
Murat ADAK
27-04-2010, 15:07
Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoşbulduk Murat abi... Teşekkür ederim...
Necati ARAT
27-04-2010, 15:21
Necati abi haziranın başına kadar boş vaktim var... Bu boş vaktimi balık tutarak geçirmek istiyorum.. oltayı yaptırdım fakat suya atmak daha nasip olmadı... nerelere gidebilirim izmirde? Malum bu aralar havalarda pek iç açıcı değil... :S
İzmirde balık tutan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim... Amatör Balıkçılığında amatörüyüm.... :D
Müsait olduğunda beni arayabilirsin..
0 535 417 55 27
Yardımcı olmaya çalışırım..;)
Müsait olduğunda beni arayabilirsin..
0 535 417 55 27
Yardımcı olmaya çalışırım..;)
telefonunu kaydettim Necati abi. Şöyle söyliyim ben her zaman müsaitim, siz ne zaman müsait olursanız ben orda olurum... :) Usta balıkçılardan bişeyler öğrenerek başlamak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çünkü hangi balık için hangi misina, yem, kullanılacağı? hangi balık zehirli? balığı oltadan çıkarma ?
bunlar siteden okuyarak yapılacak işler değil gibi... :) Balıktan sonra Hastanenin yolunu tutmayalım... :)
Herkese öncelikle merhabalar...
Balıkçılık hakkında hiç bir bilgim olmadan geçen hafta gittiğim marmariste bi arkadaşım aracılığıyla balık tutmaya gittim ve balık tutmanın insana büyük bi keyif ve mutluluk verdiğini gördüm... Geçenlerde hediye olarak bi olta seti aldım... Gerçekten benim için çok güzel bi hediye oldu fakat baştada söylediğim gibi balıkçılık konusunda hiç bi bilgim olmadığından nette araştırmalar sonucunda sitenize rastladım...balıkçılık konusunda bilgili arkadaşlar ve abilerim olması ayrıca samimi bi ortam olması üye olmamda büyük etken oldu... Amatör Balıkçılığa yeni başlayan arkadaşınız olarak yardımlarınızı bekliyorum... herkese rastgelsin...
Cem kardeşim hoşgeldin evet dediğin gibi balık tutmak insanı aşırı derecede dinlendiriyor ve kafasını rahatlatıyor.İnşallah sitemiz sayesinde öğreneceğin bilgilerle kazanacağın tecrübelerle bol bol dinlenirsin :) kal sağlıcakla
Cem kardeşim hoşgeldin evet dediğin gibi balık tutmak insanı aşırı derecede dinlendiriyor ve kafasını rahatlatıyor.İnşallah sitemiz sayesinde öğreneceğin bilgilerle kazanacağın tecrübelerle bol bol dinlenirsin :) kal sağlıcakla
Hoşbulduk Aydın kardeşim... seninde söylediğin gibi sitedeki üstadlarla tecrübe kazanmak gerçekten güzel olucak... Teşekkür ederim... görüşmek dileğiyle...
adolomorola
27-04-2010, 17:08
Cem ailemize hoşgeldin
Görüyorsunki herkez sana birşeyler kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar eminimki sende bu balık avı aşkı olduğu sürece en yakın zamanda çok iyi bir avcı olacaksın bende sana iki tane tavsiye ediyorum.
1-Sürkülere uyğun av yap
2-Av yaptığın bölgeyi av bittikten sonra çevre temizliğiyap ve geldiğin şekilden daha temiz bir şekilde bırak.
Herşey gönlünce olsun...;)
Cem ailemize hoşgeldin
Görüyorsunki herkez sana birşeyler kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar eminimki sende bu balık avı aşkı olduğu sürece en yakın zamanda çok iyi bir avcı olacaksın bende sana iki tane tavsiye ediyorum.
1-Sürkülere uyğun av yap
2-Av yaptığın bölgeyi av bittikten sonra çevre temizliğiyap ve geldiğin şekilden daha temiz bir şekilde bırak.
Herşey gönlünce olsun...;)
Hoşbulduk Öner abi... Tavsiyelerini şimdiden aklıma yazdım... teşekkür ederim... ayrıca Bende Manisa'da 12 sene ikamet ettim... Burda Manisaları abilerimi görmek gerçekten sevindirici...
cem kardesım sahılevlerınde oturuyorum fakat hıc olta atmıyorum gecen seneler kalamara cıkıyordum fakat koseden yanı narlıdereden gırdıgın zaman sahılevlerıne ılk koseyı gorursun orada askerıyeye dogru melakop avlıyorlar bu sene seyreklestı fakat yınede cıkıyor kosenın de mudavımlerı var :)kalamar subye olsun cıkar yazları caparı yapılır tuzla-mayna taraflarında ıncıraltı tarafında tekneler batıga gıderler granyoz a kardesım sana sımdıden rastgelın :) hoscakalın
cem kardesım sahılevlerınde oturuyorum fakat hıc olta atmıyorum gecen seneler kalamara cıkıyordum fakat koseden yanı narlıdereden gırdıgın zaman sahılevlerıne ılk koseyı gorursun orada askerıyeye dogru melakop avlıyorlar bu sene seyreklestı fakat yınede cıkıyor kosenın de mudavımlerı var :)kalamar subye olsun cıkar yazları caparı yapılır tuzla-mayna taraflarında ıncıraltı tarafında tekneler batıga gıderler granyoz a kardesım sana sımdıden rastgelın :) hoscakalın
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim... Balıkçılıkla ilgili ilk deneyimlerimi oralarda yapıcam gibi bi his var :D
Peki Senin bana tavsiye edebileceğin bi yer var mı? :)
cem kardesım ınan ben karadan olta atmıyorum fakat bence sahılevlerıne gıdeceksen aksamları kalamara at 3 5 senedır cok seyrek yaptıgım ıcın senı yanıltmak ıstemıyorum arkadaslarımız abılerımız sana daha guclu bılgı verırler :)
cem kardesım ınan ben karadan olta atmıyorum fakat bence sahılevlerıne gıdeceksen aksamları kalamara at 3 5 senedır cok seyrek yaptıgım ıcın senı yanıltmak ıstemıyorum arkadaslarımız abılerımız sana daha guclu bılgı verırler :)
Tekrar teşekkür ederim... Umarım İzmirli abilerim,arkadaşlarım bana bu konuda yardımcı olurlar..... Yarın ne olursa olsun oltamı suya deydirmek istiyorum... :)
Hoşbulduk Kamil Abi... Teşekkür ederim...
cem aramıza hoşgeldin kardeşim :helal:
cem aramıza hoşgeldin kardeşim :helal:
Hoşbulduk Erdoğan abi... :D görüşmek dileğiyle...
Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 20:43
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Cem.
İzmir'deysen ve bu işe bir şekilde başlamak istiyorsan ki bunu sende seziyorum :D
öncelikle al oltayı kamışı bir Gözepe sahiline in.
İyisiyle kötüsüyle orası sana tecrübe kazandırır diye düşünüyorum.
Kaldıki birkaç kez gittikten sonra zaten orası seni sarmayacak ve başka yerler denemek isteyeceksindir.
Napmak lazım? :)
Al yine oltanı kamışını ve İnciraltına doğru git.
İnciraltının sonunda (Özdilek'ten daha sonra yani) kayalıklar var ve orada avlananlara da rastlarsın zaten.Orasını da dene birkaç kez.
Daha sonra yavaş yavaş Sahilevleri, 1.Liman, 2.Liman yani Süleyman abi:)
Yok benim arabam var ve ben farklı yerlere gitmek istiyorum dersen
Çeşme-Ildırı yada Zeytinler yada Urla yada Özbek yada Foça yada Akarca yada Sığacık'ı deneyebilirsin.
Tek tavsiyem (yer olarak illaki gittiğin yer önemli ama) atarken oltanı yüreğinle savur kamışını.Sonuçta denizin her yeri deniz.
Nasibinde varsa gelir seni bulur balıklar.
Kal sağlıcakla kardeşim.
Rastgelsin ...
Aramıza ve ailemize hoşgeldin Cem.
İzmir'deysen ve bu işe bir şekilde başlamak istiyorsan ki bunu sende seziyorum :D
öncelikle al oltayı kamışı bir Gözepe sahiline in.
İyisiyle kötüsüyle orası sana tecrübe kazandırır diye düşünüyorum.
Kaldıki birkaç kez gittikten sonra zaten orası seni sarmayacak ve başka yerler denemek isteyeceksindir.
Napmak lazım? :)
Al yine oltanı kamışını ve İnciraltına doğru git.
İnciraltının sonunda (Özdilek'ten daha sonra yani) kayalıklar var ve orada avlananlara da rastlarsın zaten.Orasını da dene birkaç kez.
Daha sonra yavaş yavaş Sahilevleri, 1.Liman, 2.Liman yani Süleyman abi:)
Yok benim arabam var ve ben farklı yerlere gitmek istiyorum dersen
Çeşme-Ildırı yada Zeytinler yada Urla yada Özbek yada Foça yada Akarca yada Sığacık'ı deneyebilirsin.
Tek tavsiyem (yer olarak illaki gittiğin yer önemli ama) atarken oltanı yüreğinle savur kamışını.Sonuçta denizin her yeri deniz.
Nasibinde varsa gelir seni bulur balıklar.
Kal sağlıcakla kardeşim.
Rastgelsin ...
Verdiğin tavsiyeler ve moral için teşekkür ederim Mehmet abi... dediklerini uygulamaya çalışıcam... aracım var istediğim yere istediğim zaman gidebilirim... dediğin gibi yarın ilk önce Göztepe veya Sahilevleri tarafına gitmeyi düşünüyorum. bu güne kadar hiç balık yakalamadım ama sizin tavsiyeleriniz ve yönergeleriniz sayesinde yakaladığım ilk balığı (Küçük olur Büyük oLur ama İLK olur) sitede paylaşacağım :) ... Tekrardan çok teşekkür ediyorum ....
mami1984
01-05-2010, 08:20
siteye hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.