PDA

Tüm Versiyonu Göster : Selamün aleyküm dostlar

İlker ASLAN
27-04-2010, 16:15
Adım İlker ASLAN siteye Yağız kardeşim ve Necati abim vasıtasıyla katıldım Buradan üstad Hasan Balıkçı abiye,Serkan ustaya,Doğan kardeşime selam ederim
Balık merakı bende çok küçükken başladı ilkokula giderken çayda sazanla başladım bu hobiye. Büyük şehire yerleşince haliyle bu sevdada benimle büyük şehire taşındı. Şimdi çok değerli abilerim ve dostlarımla elimizden geldiği kadar sürekli onlardan birşeyler öğrenmek adına saygı ve sevgi içerisinde bu işi yapmaya çalışıyorum.
Benim misyonum şudur arkadaşlar; önce dostluk ve muhabbet sonrada balığın olduğu heryerdeyim.
Şehrin ve çalışma hayatının sitresinden uzak,deniz kıyısında bir bardak çayın keyfini hele hele oltayada nasibim takılmışsa deymeyin keyfime...
Necati abiye ve Yağız kardeşime beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Foto ve video paylaşımlarımızın çok olması dileğiyle tekrar Selamün Aleyküm...

Anıl ÜNALAN
27-04-2010, 16:20
Aramıza hoşgeldiniz abi. Umarım aradığınız keyifli ortamı burada bulabilirsiniz ;)
Paylaşımlarını bekliyoruz..

Aydın35
27-04-2010, 16:26
Adım İlker ASLAN siteye Yağız kardeşim ve Necati abim vasıtasıyla katıldım Buradan üstad Hasan Balıkçı abiye,Serkan ustaya,Doğan kardeşime selam ederim
Balık merakı bende çok küçükken başladı ilkokula giderken çayda sazanla başladım bu hobiye. Büyük şehire yerleşince haliyle bu sevdada benimle büyük şehire taşındı. Şimdi çok değerli abilerim ve dostlarımla elimizden geldiği kadar sürekli onlardan birşeyler öğrenmek adına saygı ve sevgi içerisinde bu işi yapmaya çalışıyorum.
Benim misyonum şudur arkadaşlar; önce dostluk ve muhabbet sonrada balığın olduğu heryerdeyim.
Şehrin ve çalışma hayatının sitresinden uzak,deniz kıyısında bir bardak çayın keyfini hele hele oltayada nasibim takılmışsa deymeyin keyfime...
Necati abiye ve Yağız kardeşime beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Foto ve video paylaşımlarımızın çok olması dileğiyle tekrar Selamün Aleyküm...

Aleykumselam .Sitemize hoşgeldiniz ilker bey.İlker bey diyorum çünkü yaşınızı vs bilmiyorum eğer imza ayarlarını yapar iseniz benimkisi gibi daha samimi bir şekilde yazışmalarımızı bu platformda gerçekleştirebiliriz..
Şİmdiden bol keyifli forumlar dilerim..

seyirsubayi
27-04-2010, 20:14
aramıza hosgeldınız... sohbetınız daım ıgnelerınız keskın avınızda daım olsun

Mehmet BODUROĞLU
27-04-2010, 20:25
İlker aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim.
Rastgelsin ...

İlker ASLAN
27-04-2010, 21:08
aleykumselam .sitemize hoşgeldiniz ilker bey.ilker bey diyorum çünkü yaşınızı vs bilmiyorum eğer imza ayarlarını yapar iseniz benimkisi gibi daha samimi bir şekilde yazışmalarımızı bu platformda gerçekleştirebiliriz..
şimdiden bol keyifli forumlar dilerim..

evet aydın kardes haklısın duzeltmeyı yaptım simdi bilgilendirme için tesekkurler

Aydın35
27-04-2010, 21:10
evet aydın kardes haklısın duzeltmeyı yaptım simdi bilgilendirme için tesekkurler

eyw ilker abi :)bak böle daha iyi oldu rica ederim.

Hasan BALIKÇI
ilker kardeşim aramıza gelmen çok hoş seni tanımak ayrı bir keyif :)
beraber güzel avlar ve paylaşımlar :)

hoşgeldin biladerim :)

Yağız DEMİR
VAYY benım canım kardesım hosgeldın sefa getırdın :D
eee artık balık avı paylasımları baslıyor desene :D:D:D:D

xnode
27-04-2010, 23:38
..Ve Aleykum selam.
Hoşgeldiniz,
keyifli vakit geçirmeniz ve av raporlarınızı paylaşmanız dileğiyle..

Necati ARAT
28-04-2010, 07:08
Ve Aleyküm Selam...
İlker Kardeşim hoş geldin bakalım..
Eeee Burası balık hastasıyla dolu biliyorsun..
Senin gelmende iyi oldu toplu tedavimize bakarız..

Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

kaptankarabulut
28-04-2010, 07:53
İlker kardeşim aramıza hoş geldin, kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

Murat ADAK
28-04-2010, 11:51
Aleykümselam İlker kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

musty
28-04-2010, 12:52

İlker abi hoşgeldin aramıza muhabbetin bol avların daim olsun :)

mami1984
01-05-2010, 09:01
Aramız hoşgeldınız keyifli paylaşımlar yapmaız dıleğiyle

paşalı
01-05-2010, 19:30
Vealeykümselam İlker kardeşim.Aramıza hoş geldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle.

İlker ASLAN
02-05-2010, 11:08
Teşekürler arkadaşlar
görüşmek dileğiyle...

Denizkızı35
02-05-2010, 16:53
Aramıza hoşgeldiniz keyifli sohbetler

Kerem YAMAN
02-05-2010, 17:52
kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar