PDA

Tüm Versiyonu Göster : merhaba

keyks
30-04-2010, 04:25
merhabalar, yaklaşık 1 yıldır amatör balık avıyla ilgileniyorum fakat cewremde bu işi bana anlatacak pek kimse yok, forumdan bilgi alıyorum elimden geldiğince, balık avına merakım cok fazla , balığa gitmeye karar werdiğimden 2 gün önce uyuyamamaya başlıyorum:deli: dostların tavsiyeleriyle ii bir balıkçı olmak istiyorum, herkese saygılar...

reis38
30-04-2010, 06:01
merhaba hoşgeldiniz bende sizin gibi yeniyim burdaki dostlar size çok yardımcı olacaklardır emin olabilirsiniz saygılarımla...

Necati ARAT
30-04-2010, 06:50
merhabalar, yaklaşık 1 yıldır amatör balık avıyla ilgileniyorum fakat cewremde bu işi bana anlatacak pek kimse yok, forumdan bilgi alıyorum elimden geldiğince, balık avına merakım cok fazla , balığa gitmeye karar werdiğimden 2 gün önce uyuyamamaya başlıyorum:deli: dostların tavsiyeleriyle ii bir balıkçı olmak istiyorum, herkese saygılar...

KEYKS hoş geldiniz..
Kalıcı ve keyifli forumlar..

Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu) tamamlayınız..
Hitabette sorun yaşamayalım..

ocaklar
30-04-2010, 08:20
öncelikle sitemize hoşgeldiniz..bir sorunuz olduğunda bildiğim kadarıyla cevaplamaya hazırım...saygılar, keyifli paylaşımlar..

musty
30-04-2010, 09:21

aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar güzel avlar olsun...

Murat ADAK
30-04-2010, 09:24
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Yağız DEMİR
30-04-2010, 11:07
aramıza hosgeldın
ımza ayarlarını yaparsan sevınırız hıtapta kusur etmemıs oluruz
tabıkı yardım etmek ısteyen kısıler olacaktır ama ımza ayarlarını yaptıktan sonra ve gıtmek ıstedıgını belırttıkten sonra sıtede ımkanı olan zamanı olan her kez bır sekılde yardım etmeye bılgı aktarmaya baslayacaktır
sımdıden kalıcı ve keyıflı paylasımlar dılerım

seyirsubayi
30-04-2010, 15:18
aramıza hosgeldınız.. paylaşımınız sohbetınız ve avınız daım olsun

ümitavcı70
30-04-2010, 16:03
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

Denizkızı35
30-04-2010, 18:18
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

kaptankarabulut
30-04-2010, 19:26
KEYKS aramza hoş geldin kalıcı ve keyifli payaşımların olsun..Önce ne şekil avlanmak istiyorsun,tekneden mi karadan mı, veya nerelerde avlanacaksın bunları anlatırsan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...

mami1984
01-05-2010, 08:25
Aramıza hoşgeldınız keyşili sohbetler dılerım