Tüm Versiyonu Göster : Doğum Günün Kutlu Olsun Balıkçı...
Selim Abi doğum günün kutlu olsun. uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum... :D
Sağol Mertciğim İnşallah hep beraber uzun,sağlıklı ve sevdiklerimizle beraber yaşarız.
aserkansatı
23-01-2006, 03:36
Kardeşim Selim'e mutlu yıllar dilerim.Nice yaşlara...
Taygun KOCABIYIK
23-01-2006, 03:39
Bende bu gün takvime bakmıştım akşam yazarım demiştim mert abi önce davranmış
Nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim selim abi.
Sağol Serkan kardeşim herkesin mutlu ve sevdikleri ile yaşamasını bende temeni ederim bilhassa senin Sami kardeşimle sağlam arkadaşlığnızın uzun olmasını dilerim.
Sağol Taygun kardeşim hep beraber sağlıklı mutlu nice yıllara.
Anıl ÜNALAN
23-01-2006, 03:43
Selim abi doğum günün kutlu olsun..
Sağol Anılcığım beni bu site ile tanıştırıp bir çok güzel arkadaşlarla tanışmama sebeb olduğun için sanada ayrıca teşekkürler.
Doğum günün kutlu olsun, Selim Ağbi. Nice yıllara, sağlıklı bir ömür yaşaman dileğiyle...
Sağol Mustafa kardeşim hep birlikte.
Selim dostum,
doğum günün kutlu olsun,nice gönlünce doğum günlerine
Selim abi, yaklaşık 2 haftadır İstanbuldaydım. Foruma düzenli giremedim bu sıralarda. O yüzden doğum gününüzün kutlanması ile ilgili başlığı atlamışım. Özür dileyerek, yeni yaşınızı kutlarım...
Saygılarımla....
Bir Dost
23-01-2006, 20:02
Yeni yaşınız sizin için başarılarla dolu olsun ...
Selim dostum,
doğum günün kutlu olsun,nice gönlünce doğum günlerine
Sağol dostum hep beraber gelecek günlere.
Selim abi, yaklaşık 2 haftadır İstanbuldaydım. Foruma düzenli giremedim bu sıralarda. O yüzden doğum gününüzün kutlanması ile ilgili başlığı atlamışım. Özür dileyerek, yeni yaşınızı kutlarım...
Saygılarımla....
Sağol Ali Rıza bir şey atlamış değilsin kardeşim benim doğum günüm bu gün.
Yeni yaşınız sizin için başarılarla dolu olsun ...
Çok teşekürler Can arkadaşım gelecek günler herkes için başarılı olsun
Mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yıllara.. Bol bol balık avlamayı unutmadan bol balıklı nice yıllarada :)
Mutlu huzurlu ve sağlıklı nice yıllara.. Bol bol balık avlamayı unutmadan bol balıklı nice yıllarada :)
Sağol İlhan arkadaşım herkese sağlıklı ve huzurlu nice yıllar,avlanmaması gereken küçük ve yavru balıklardan kalırsa niyetim gelecek yıllarda da bol bol avlanmak olacaktır Allah sıhat ve ömür verirse.
Selim abi ben yazmazsam olmaz diye düşündüm ve geçte olsa fark ettim ve dedim ki SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ YILLAR....
Sağol Sami hep beraber sağlıklı uzun ömürler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.