PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu akşam iş çıkışı uzunada açıklarına balığa gidiyoruz

Salih Reis
07-05-2010, 13:50
Bu akşam hala oğlu Fahri, işyerinden Nedim kardeşimle birlikte iş çıkışı Uzunada açıklarına gece avına gideceğiz,

İbrahim kardeşimin bölgelerine kılıç burnu civarına gitmeyi düşünüyorum umarım herşey yolunda gider sizlere güzel balık resimleri paylaşırız.

daha önceden tekneden gece avı yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum. :confused:

Yağız DEMİR
07-05-2010, 15:13
salıh resı sımdıden rasgelsın bereketlı avlar dılerım

Murat ADAK
07-05-2010, 15:28
Salih abi sana şimdiden rastgelsin.
Tavsiyem Gece avında hava çok düzgünse görüş mesafeside iyiyse akıntıda avlanman.
Akıntıda avlanmak balık avında verimi çok arttırıyor.
Gideceğin bölgenin tabanı kayalıksa
Kurşuna bir bayan çorabı parçasının içine palet yem koyup sıkıca bağlarsan balığın oltayı attığın bölgeye toplanması daha çabuk gerçekleşir.
Gündüz bu yöntem pek işe yaramıyor.
İsparozları toplaya biliyor.
SAYGILAR..

musty
07-05-2010, 15:48
Salih abi bencede akşam çok güzel giyin soğuk olmasın üşüme :) rastgelsin şimdiden

Salih Reis
07-05-2010, 15:52
salıh resı sımdıden rasgelsın bereketlı avlar dılerım

Yağız kardeşim teşekkürler, rastgele

Salih abi sana şimdiden rastgelsin.
Tavsiyem Gece avında hava çok düzgünse görüş mesafeside iyiyse akıntıda avlanman.
Akıntıda avlanmak balık avında verimi çok arttırıyor.
Gideceğin bölgenin tabanı kayalıksa
Kurşuna bir bayan çorabı parçasının içine palet yem koyup sıkıca bağlarsan balığın oltayı attığın bölgeye toplanması daha çabuk gerçekleşir.
Gündüz bu yöntem pek işe yaramıyor.
İsparozları toplaya biliyor.
SAYGILAR..

Muratcım hava müsait gibi görünüyor, akış mutlaka denemeyi düşünüyoruz. önerilerin için teşekkürler, rastgele

Salih abi bencede akşam çok güzel giyin soğuk olmasın üşüme :) rastgelsin şimdiden

Mustafa kardeşim giyecekleri tedarik ettik, teşekkürler,
rastgele ,

hoşçakalın :)

Doğan ÖZCAN
07-05-2010, 18:09
Bu akşam hala oğlu Fahri, işyerinden Nedim kardeşimle birlikte iş çıkışı Uzunada açıklarına gece avına gideceğiz,

İbrahim kardeşimin bölgelerine kılıç burnu civarına gitmeyi düşünüyorum umarım herşey yolunda gider sizlere güzel balık resimleri paylaşırız.

daha önceden tekneden gece avı yapan arkadaşların önerilerini bekliyorum. :confused:

Salih reis şimdiden rastgelsin...

onder 35
07-05-2010, 20:29
herşey gönlünüzce olsun salih kardeş bereketli avlar inşallah rasgele

paşalı
07-05-2010, 20:30
Haydi bakalım Salih kardeşim RASGELSİN

muratbaykent
07-05-2010, 21:25
Umarım aradığınız kalitede balıkları yakalayabilirsiniz.Rastgelsin Salih reis

Denizkızı35
07-05-2010, 21:33