Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
Emekli öğretmenim. Balık tutma yeni bir tad getirdi yaşamıma.Bu tadı yaşayan arkadaşlarla birlikte olmak ve onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak beni mutlu edecek. Sizlerle birlikte olmak büyük keyif. Rastgele -bana da:)-
Denizkızı35
07-05-2010, 22:50
Degerli hocam aramıza hoş geldiniz balık avlamak hepimizn ortak tutkusu keyifli paylaşımlar
İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapda kusur olmaz
[Only Registered Users Can See Links]
ali rıza acar
08-05-2010, 10:02
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
adolomorola
08-05-2010, 11:08
Hocam ailemize hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim.;)
kaptankarabulut
09-05-2010, 19:02
Hocam aramıza hoş geldin. kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
Yağız DEMİR
09-05-2010, 20:21
hocam aramıza hosgeldınız ımza ayarlarını yaparsanız sevınırız hıtapta kusur etmemıs oluruz
eger ımza ayarlarının yerını bulamazsanız yetkılı olan arkadaslar ve tum uye arkadaslar , abılerım, ablalrım vs. herkez sıze yardımcı olur
Emekli öğretmenim. Balık tutma yeni bir tad getirdi yaşamıma.Bu tadı yaşayan arkadaşlarla birlikte olmak ve onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak beni mutlu edecek. Sizlerle birlikte olmak büyük keyif. Rastgele -bana da:)-
sayın hocam ailemize hoş geldiniz bu tadı birlikte tadarız işallah :helal:
Murat ADAK
10-05-2010, 07:54
Hocam aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Necati ARAT
10-05-2010, 07:58
İsminizi Bilemediğimiz için görüyorum ki tüm dostlar size Hocam diye hitap etmiş..
Eeee o zaman bende öyle hitap edeyim..
Hocam aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
mami1984
10-05-2010, 13:28
hocam aramıza hoşgeldınız keyifli paylaşımlar dılerım
Dostlar acemiliğime verin.. Kendimi tanıtmayı atladım, ama imza oluşturdum..güzel sözleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim..öğreneceğim çok şey var..
Saygı ve selamlar...şansınız bol olsun
Bu hafta kazıklı koyunda idik. çok kısır geçti.biraz izmarit, 1, 2 mercan. önceki avlara göre çok zayıftı. Deniz durgun ve ısındı ondan dediler. Ama genede güzel bir gün geçirdik...umarım tekrarı daha verimli olur.
Saygılar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.