Tüm Versiyonu Göster : Cannon DownRigger'ın tekneye montajı
Arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum. Çok güzel bir site. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Cannon HS modeli bir downrigger aldım. Teknemizde Özkaya 6.90 gezi modeli.
Downrigger'ın teknenin neresine ve nasıl monte edileceği konusunda yardıma ihtiyacım var.
Teşekkürler.
Necati ARAT
13-05-2010, 13:22
Arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum. Çok güzel bir site. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Cannon HS modeli bir downrigger aldım. Teknemizde Özkaya 6.90 gezi modeli.
Downrigger'ın teknenin neresine ve nasıl monte edileceği konusunda yardıma ihtiyacım var.
Teşekkürler.
Kadir bey aramıza hoş ggeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim....
Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu ) tamamlamanızı rica ederim..
Hitapta kusur etmeyelim..
Konu ve sorunuz hakkında iBilgi sahibi arkadaşlarım gerekli açıklamaları yapacaklardı selamlar..
Murat ADAK
14-05-2010, 08:21
Kadir bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Teşekkürler Murat kardeş.
Forum'u keşfetmeye çalışıyorum.
Son derece güzel bir ortam.
İyi günler dilerim.
Kadir
Necati Bey selamlar,
Ümit ederim imza ayarlarını bu sefer doğru yapmışımdır.
Böyle bir ortamı sağladığınız için size ve sizin şahsınızda destek veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Selamlar.
Kadir bey aramıza hoş ggeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim....
Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu ) tamamlamanızı rica ederim..
Hitapta kusur etmeyelim..
Konu ve sorunuz hakkında iBilgi sahibi arkadaşlarım gerekli açıklamaları yapacaklardı selamlar..
Necati ARAT
14-05-2010, 14:27
Necati Bey selamlar,
Ümit ederim imza ayarlarını bu sefer doğru yapmışımdır.
Böyle bir ortamı sağladığınız için size ve sizin şahsınızda destek veren arkadaşlara teşekkür ederim.[/B] [B]
Selamlar.
Kadir abim hassasiyetin için teşekkür ederim..;)
İmza güzel olmuş tabiiki ..:helal:
Ankarada nerelere girdiyorsun balığa Kızılırmağa Turnaya felan??:confused::D:D
Yakında beraber olta atabiliriz oralarda bilgine..;)
Selamlar,
Uzmanlığım bilgisayar olmasına rağmen bu tip bir foruma ilk defa katılıyorum ve bu konuda oldukça beceriksizim. Mesela, en son olarak, yeni gelen mesajları daha okumadan sildim. İnşallah zamanla alışırım.
Ankara'da yaşıyorum ama, doğru dürüst tatlı su avcılığı yapmadım. Zaman zaman Bodrum'da ve bazan da yolum düştüğünde İzmir civarlarında fırsat buldukça avlanmaya gayret ediyorum.
Bundan böyle daha çok fırsat yaratıp balık avcılığına zaman ayırmak istiyorum.
İlgi ve alaka için teşekkürler.
Kadir
Kadir abim hassasiyetin için teşekkür ederim..;)
İmza güzel olmuş tabiiki ..:helal:
Ankarada nerelere girdiyorsun balığa Kızılırmağa Turnaya felan??:confused::D:D
Yakında beraber olta atabiliriz oralarda bilgine..;)
kaptankarabulut
17-05-2010, 14:57
Kadir abim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Merak ettiğim tekneniz nerede eğer İzmirde ise veya İzmire gelecek olursanız size her türlü yardımda bulunabilirim....
Aramıza Hoş geldiniz Kadir Bey,
Downrigger i tekneye sabit mi, yoksa seyyar olarak monte etmeyi düşünüyorsunuz?
Selamlar,
Downrigger'ı mümkünse seyyar olarak monte etmek isterim. Zannediyorum olta kamışının konulduğu yere bir aparatla monte etmek mümkün olabiliyormuş.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kadir
Aramıza Hoş geldiniz Kadir Bey,
Downrigger i tekneye sabit mi, yoksa seyyar olarak monte etmeyi düşünüyorsunuz?
Teşekkürler Süleyman Kardeş,
Tekneye bende ortağım (küçücük). Ancak benim kaptanlık tecrübem ve ehliyetimde olmadığı için arkadaşlara bağlıyım.
İzmir civarlarına zaman zaman geliyorum (Urla, Sığacık, Çeşme gibi..) Ancak genelde planlı olmuyor. Daha çok geçerken uğruyorum.
Selam ve sevgiler.
Kadir[
=kaptankarabulut;84735]Kadir abim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Merak ettiğim tekneniz nerede eğer İzmirde ise veya İzmire gelecek olursanız size her türlü yardımda bulunabilirim....
Merhaba Kadir Bey,
montaj kitleri olarak Downriggeri üç farklı şekilde monte etmeniz mümkündür. Lakin tekne de kamış takacağınız bir kamışlık yok ise olayı kombine olarak çözümlemek de olasıdır.Teknenin kıç kısmına bir uç dan diğer uçuna doğru tahta ya ada polyester köşebentler üzerine bir lada yerleştirip downriggeri diğer elemenlarla ( tek bir downrigger ile üç takım kullanabileceğinizden, üç adet kamış yuvasınıda ) birlikte üzerine monte edebilirsiniz, işi bitince de yerinden kaldırılıp götürebilirsiniz.
Orta su ve daha derinlerde troll çekecek iseniz montajı teknenin kıç tarafına yapmak daha sağlıklı olur, şayet yüzeye yakın düşünüyorsanız o zaman yanaklara takmak uygun olur.
Erol Bey selamlar,
Detaylı teknik bilgi için teşekkürler. Özellikle resimler çok faydalı olacak. Bu hafta sonu montajı planlıyorduk ancak bir kaç gün daha gecikecek gibi gözüküyor.
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
Selam ve sevgiler,
Kadir
Merhaba Kadir Bey,
montaj kitleri olarak Downriggeri üç farklı şekilde monte etmeniz mümkündür. Lakin tekne de kamış takacağınız bir kamışlık yok ise olayı kombine olarak çözümlemek de olasıdır.Teknenin kıç kısmına bir uç dan diğer uçuna doğru tahta ya ada polyester köşebentler üzerine bir lada yerleştirip downriggeri diğer elemenlarla ( tek bir downrigger ile üç takım kullanabileceğinizden, üç adet kamış yuvasınıda ) birlikte üzerine monte edebilirsiniz, işi bitince de yerinden kaldırılıp götürebilirsiniz.
Orta su ve daha derinlerde troll çekecek iseniz montajı teknenin kıç tarafına yapmak daha sağlıklı olur, şayet yüzeye yakın düşünüyorsanız o zaman yanaklara takmak uygun olur.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.