Tüm Versiyonu Göster : İşte motor , işte bot !!
alpargun35
13-05-2010, 21:10
Yorumsuz !
[Only Registered Users Can See Links]
Bahadır Sarıca
13-05-2010, 22:00
Motor reklamı için ideal;)
fisherman
13-05-2010, 22:06
envuride çok güzel bir makina ama TÜRKİYE koşullarına uygun bir makina degil..
tamamen elektironik dizayn serfis olanagı yok... parca sorunuyaşandıgı için ülkemizde tercih edilmeyen marka..
alpargun35
13-05-2010, 22:11
Motor reklamı için ideal;)
Zaten Evınrude MFE reklam filmi bu.
Bayağıda etkili bir reklam filmi yapmışlar,bu motorlar zannedersem askeri personel için üretilmiş,gaz, benzin, uçak yakıtı gibi, değişik yakıtlarla çalışabiliyor ve görüldüğü üzere sudan etkilenmiyor !!
Beni etkiledi şahsen,bizler botu karada çeviremezken !! adamlar denizde oyuncak gibi oynuyorlar , Bottan korkanlar mutlaka seyretmeli...!
Bahadır Sarıca
13-05-2010, 22:15
Zaten Evınrude MFE reklam filmi bu.
Bayağıda etkili bir reklam filmi yapmışlar,bu motorlar zannedersem askeri personel için üretilmiş,gaz, benzin, uçak yakıtı gibi, değişik yakıtlarla çalışabiliyor ve görüldüğü üzere sudan etkilenmiyor !!
Beni etkiledi şahsen,bizler botu karada çeviremezken !! adamlar denizde oyuncak gibi oynuyorlar , Bottan korkanlar mutlaka seyretmeli...!
Sevgili Alp Bey,
Ben dikkat etmemiştim reklam olduğuna.
İyi reklammış gerçekten. Evinrude bildiğim kadarıyla Mariner ile aynı imalat. Bahsttiğiniz özellikleri bilmiyordum.
Bottan korkanları çeker mi iter mi, orada bir çekincem var;)
Selamlarımla...
fisherman
13-05-2010, 22:15
benim 5.20 teknem var botun verdigi güveni alamıyorum bota tamamen hakim olabiliyorsun.. ben botta kendimi daha güvenli hissediyorum
alpargun35
14-05-2010, 08:00
Sevgili Alp Bey,
Ben dikkat etmemiştim reklam olduğuna.
İyi reklammış gerçekten. Evinrude bildiğim kadarıyla Mariner ile aynı imalat. Bahsttiğiniz özellikleri bilmiyordum.
Bottan korkanları çeker mi iter mi, orada bir çekincem var;)
Selamlarımla...
Bot ve motor 160 kg civarı bir ağırlığı toplar ,forumlarda bazen bot güvenli değil , batar, ters gelir, kapaklanır, gibi görüşler var ,ve insanı ürkütebiliyor,
bu videoda da görüldüğü üzere, aslında, korkulacak bir şey yok, 160 kğ mı , iki kişi rahatlıkla, denizde çevirebiliyorlar. Yani bakın ,! istenildiğinde neler yapılabiliyor, videoyu ekleme amacımda buna dikkat çekmekti .!
benim 5.20 teknem var botun verdigi güveni alamıyorum bota tamamen hakim olabiliyorsun.. ben botta kendimi daha güvenli hissediyorum
Aynen doğrudur, güç ve güven hissi veriyor.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.