Tüm Versiyonu Göster : Organizasyon hazırlığı
kaptankarabulut
17-05-2010, 18:19
On üç haziranda yağacağımız tekne organizasyonu için, bir sorun çıkmaması için tekne sahibi arkadaşlarımız hummalı bir çalışma içine girdiler.FORA ve YUNUS tekne kara bakımına alındı. Her ikiside nasipse hafta sonu denize inerler.
Diğerleride yerinde ufak tefek tamir ve bakımları yapılmaktadır....
YUNUS TEKNE
[Only Registered Users Can See Links]
FORA
METİN İÇ BAKIM YAPMAKTA
AHMET ABİMİZ DE VERNİKLERİ TAZELEMEKLE MEŞKUL.
Hasan BALIKÇI
17-05-2010, 18:37
süleyman abi verdiğin bilgilendirme çok iyi ;)en azından organizasyon anında sıkıntımız olmaz baksana tekneler bakımda :D
Denizkızı35
17-05-2010, 19:54
Süleyman amca tebrikler tüm arkadasları karaya çekmişsin ama cok guzel işler cıkacak herkezın ellerıne saglık bol avları olsun
adolomorola
17-05-2010, 20:36
Tüm Kaptanlarımıza Allah kolaylık versin...;)
kaptankarabulut
17-05-2010, 20:48
süleyman abi verdiğin bilgilendirme çok iyi ;)en azından organizasyon anında sıkıntımız olmaz baksana tekneler bakımda :D
Hasan kardeşim bir sıkıntı yaşamamak adana şimdiden önlemlerimizi almaya çalışıyoruz..
kaptankarabulut
17-05-2010, 20:49
Süleyman amca tebrikler tüm arkadasları karaya çekmişsin ama cok guzel işler cıkacak herkezın ellerıne saglık bol avları olsun
Sağolasın deniz kızı,misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için uğraş veriyoruz....
Mehmet BODUROĞLU
17-05-2010, 21:36
Kaptanım sendeki güler yüz yeterde artar bizleri ağırlamana.Kaldiki sen halen birşeyler yapmak için uğraşıyorsun.
Diyecek birşey yok.
Gönlün inan denizler kadar büyük.
Teşekkürler ...
Necati ARAT
18-05-2010, 07:21
Süleyman abi çok iyi bir haber..
Böyle çalışmalar can ve mal güvenliğini arttırır..
Keyifli ve rahat bir av günü yaşamamızı sağlar..
Bu çalışmaları yapan Kaptanlarımıza teşekkür ederim..
Kamil ESEN
18-05-2010, 08:05
Süleyman abi herşey güzel olsun diye harcadığın emeği takdirle karşılıyorum.Diğer tekneci arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.Ama Mehmetin de dediği gibi senin güleryüzün tatlı dilin yeter.Allah senide hep güzelliklerle karşılaştırsın..
kaptankarabulut
18-05-2010, 12:20
Kaptanım sendeki güler yüz yeterde artar bizleri ağırlamana.Kaldiki sen halen birşeyler yapmak için uğraşıyorsun.
Diyecek birşey yok.
Gönlün inan denizler kadar büyük.
Teşekkürler ...
Mehmet kardeşim siz dostlarım sempatik ve güleryüzlü insanlarsınız ki ben sadece sizlere uyum sağlamaya çalışıyorum...
kaptankarabulut
18-05-2010, 12:22
Süleyman abi çok iyi bir haber..
Böyle çalışmalar can ve mal güvenliğini arttırır..
Keyifli ve rahat bir av günü yaşamamızı sağlar..
Bu çalışmaları yapan Kaptanlarımıza teşekkür ederim..
Evet Necati kardeşim. Önce bizler önlemimizi alalım sanra ALLAH (CC) emanet edelim..
kaptankarabulut
18-05-2010, 12:25
Süleyman abi herşey güzel olsun diye harcadığın emeği takdirle karşılıyorum.Diğer tekneci arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim.Ama Mehmetin de dediği gibi senin güleryüzün tatlı dilin yeter.Allah senide hep güzelliklerle karşılaştırsın..
Kamil kardeşim ben güler yüzlülüğümü siz dostlarımdan alıyorum..Bu organizasyonun ilerde güzel anılar bırakması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum... İnşallah bir aksilikle karşılaşmayız...
vallahi helalolsun sizilere bizim için yaptıklarınız için sağolun inşallah güzel bi,r organizasyon olur şimdiden teşekkürler siz tekne doslarımıza:helal::helal::helal::helal:
kaptankarabulut
18-05-2010, 16:32
vallahi helalolsun sizilere bizim için yaptıklarınız için sağolun inşallah güzel bi,r organizasyon olur şimdiden teşekkürler siz tekne doslarımıza:helal::helal::helal::helal:
Yenal kardeşim biz ikinci liman olarak siz dostlarımıza güzel bir gün geçirebilmeniz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz....
Yağız DEMİR
18-05-2010, 18:13
suleyman abı oradakı herkeze allah kolaylık versın
bılgılendırme ıcın tesekkurler
Her sey gonlunuzce olsun insallah:)
kaptankarabulut
19-05-2010, 20:54
Her sey gonlunuzce olsun insallah:)
Sağolasın Fedai kardeşim...
Denizkızı35
19-05-2010, 21:36
süleyman amca biz hazırız
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hasan BALIKÇI
19-05-2010, 21:37
süleyman amca biz hazırız
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
bide süsleyin artık :D:Doldu olcak ;)organizasyonda en güzel teknede bu olmalı :D:D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.