PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kerem Yaman

Kerem YAMAN
19-05-2010, 21:53
ilk önce tekne orginazyonda emeği olan herkese ben ve benle katılcak arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim tekne ücretini görünce hemen balıkçı dostlarıma telefon açtım 15.00 tele olduğunu söyledim ama bir türlü inanmadılar her sitede 40 50 tele rasgelede niye böyle bende bu rasgele farkı dedim ve çok memnun oldular ve şunuda tahmin ediyorum dostluk ve balık sitelerin yaptığı orginazyonlardan çok daha büyük patlama olacak diye düşünüyorum uçakta yerimizi şimdiden ayıtmak lazım ;)

Hasan BALIKÇI
20-05-2010, 18:15
ilk önce tekne orginazyonda emeği olan herkese ben ve benle katılcak arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim tekne ücretini görünce hemen balıkçı dostlarıma telefon açtım 15.00 tele olduğunu söyledim ama bir türlü inanmadılar her sitede 40 50 tele rasgelede niye böyle bende bu rasgele farkı dedim ve çok memnun oldular ve şunuda tahmin ediyorum dostluk ve balık sitelerin yaptığı orginazyonlardan çok daha büyük patlama olacak diye düşünüyorum uçakta yerimizi şimdiden ayıtmak lazım ;)

kerem kardeşim:)senede sadece iki organizasyonumuz olacaktır.:)bir kıyı organizasyonu olarak diğeride tekne organizasyonu.;)

birdahaki kıyı organizasyonu sanıyorum festival biçimi olacak çünkü karareis site sakinleri ve karareis site yönetim kurulu başkanının istemiyle gerçekleşektir.yani karareiste seneye yapılacak organizasyonun ismi KARAREİS BALIK FESTİVALİ olacak:)

bizlerden öyle memnun kalmışlarki daha şimdiden tekrar yapın deniyor.:)her türlü desteği vereceklerini beyan edip alana tuvalet ve su temin etme sözü aldık :)
demekki iyi yoldayız ;)

Kerem YAMAN
20-05-2010, 21:58
evet abi doğru söylüyorsun gerçekten bizi çok güzel karşıladılar vede çok güzel bir gün geçirdik ailece devamını bekliyoruz abi

Fedai
21-05-2010, 11:16
Katılımcı arkadaslara simdiden bol sans rastgele diyorum:)

kaptankarabulut
21-05-2010, 18:19
Kerem kardeşim amacımız ticaret değil, sadece mazot ve teknelerimizin ufak tefek tamir ve bakımına katkı payı olarak düşünün.
Buradan ikinci limandaki organizasyona katılacak tekne sahibi arkadaşlara hem sizlerin hemde kendi adıma teşekkür ediyorum.Beni kırmayıp o gün için bu fiata çıkmayı kabul ettiler sağolsunlar..Buradanda şu sonuç çıkıyor ki RASTGELSİN site yöneticilerinin ve organizasyonda emeği gecenlerin hiç bir çıkar ve menfaat gözetmediği...Böyle bir düşünceye meal vermemek içinde herkez 15 tl sini kaptan arkadaşlara verecek. Yani kimse tekne üçreti adı altında para toplamıyacak...

Kerem YAMAN
22-05-2010, 21:47
doğru söylüyorsun süleyman abi hiçbir çıkar yok herşey katılcak arkadaşların mutlu olması için yapılmış bir orginazyon ve eminemki ben ve benimgibi katılcak herkes çok memnundur