Tüm Versiyonu Göster : merhaba
arkadaşlar hepinize merhaba. siteye yeni kayıt yaptım ve size kendimden bahsedeyim dedim. 25 haziran 1978 tarihli tonilatoyla denizlerdeyim. 22 yıl istanbulda yaşadım şimdiyse izmirde amatör olarak devam ediyorum. hepinize rastgelsin...
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımınızda devamlılık dilerim..
arkadaşlar hepinize merhaba. siteye yeni kayıt yaptım ve size kendimden bahsedeyim dedim. 25 haziran 1978 tarihli tonilatoyla denizlerdeyim. 22 yıl istanbulda yaşadım şimdiyse izmirde amatör olarak devam ediyorum. hepinize rastgelsin...
Özcan Aramıza hos geldin kalıcı keyifli forumlar dilerim:)
kaptankarabulut
22-05-2010, 19:05
Özcan kardeşim aramıza hoş heldin..Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Zaman içersinde geliş gidiş ikinci liman tekne sahibi arkadaşların hepsini RASTGELSİN üyesi yapacağız..:D :D
Bu arada kontrol panalinden girerek imza ayarlarınızıda tamamlayın. ( isim soyisim, memleket, doğum tarihi ve kangrubunuzu yazın...)
Özcan kardeşim aramıza hoş heldin..Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Zaman içersinde geliş gidiş ikinci liman tekne sahibi arkadaşların hepsini RASTGELSİN üyesi yapacağız..:D :D
Bu arada kontrol panalinden girerek imza ayarlarınızıda tamamlayın. ( isim soyisim, memleket, doğum tarihi ve kangrubunuzu yazın...)
ayarları yaptım sağol yarın işallah denizde görüşürüz iyi akşamlar
Özcan Aramıza hos geldin kalıcı keyifli forumlar dilerim:)
çok teşekkür ederim 58 yıllık hayatımda en çok zamanımı avda geçirdim.kara avında türkiyenin çok yerine gittim deniz avında yıllarca istanbulda av yaptım şimdi burdayım.iyi akşamlar
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımınızda devamlılık dilerim..
sağol genç arkadaşım.bıkmadığım tek şey av kara olsun deniz olsun 58 yıllık yaşamımın çoğunu avda geçirdim.türkiyenin nerdeyse yarısına ava gittim denizde ise tonilato tarihim 25 6 1978 hala devam.iyi akşamlar dilerim
Hasan BALIKÇI
22-05-2010, 22:14
özcen abi aramıza hoşgeldin.:)
adolomorola
22-05-2010, 22:28
Özcan abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
seyirsubayi
23-05-2010, 13:58
aramıza hosgeldınız ustadım... paylaşımınız sohbetınız ve balıgınız bol olsun
özcan abi aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar rastgelsin:helal:
Kamil ESEN
23-05-2010, 15:39
Kaptanım aramıza hoşgeldin.Şansın daim olsun,rastgelsin..
Necati ARAT
24-05-2010, 07:43
Özcan abi airamıza hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
Yağız DEMİR
24-05-2010, 10:55
özcan abi aramıza hosgeldın kayıflı kalıcı paylasımlar dılerım
Murat ADAK
26-05-2010, 10:26
Özcan kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.