Tüm Versiyonu Göster : Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara… Merhaba…!
modenerji
24-05-2010, 15:53
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara… Merhaba…!
Ben İlhan DOĞAN. İzmir'liyim.
İzmir Balçova’da bulunan işyerimde, yine doğa ile, yeşil ile ilgili çalışmalar yapmaktayım.
Bağcılık – Meyve ve Sebze yetiştiriciliğinde, gelişmiş ülkelerdeki ileri teknolojileri yakından takip ederek;
Modern yetiştirme sistemlerinin Türk ziraatçiler tarafından da tanınması ve kullanılması için gerekli çalışmaları yapıyor;
Bu sayede, ülkemizde daha kaliteli ürünlerin yetiştirilmesi ve birim alandan daha yüksek verim elde edilmesi için elimden gelen gayreti gösteriyorum.
İşimden arta kalan zamanlarımı en büyük zevkim ve hobim olan amatör balık avcılığı ile değerlendiriyorum.
Amatör balık avına gönül vermiş biri olarak düşüncem odur ki;
Bilgi paylaştıkça güzeldir… noktasından hareketle,
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı insanlar birbirleri ile tanışarak dost olabilmeli, seviyeli paylaşımlar içinde birbirleri ile sıcak sohbetler edebilmeli;
birbirlerinin deneyimlerinden, tecrübelerinden karşılıklı olarak yararlanabilmelidirler…
Buna temel sağlamak amacı ile kullanıma açılan düzeyli İnternet bilgi paylaşım sitelerinin de, ayni zevki ve hobiyi paylaşan insanların arasında saygı ve sevgi çerçevesi içinde güzel vakit geçirecekleri düzeyli sohbetlerin, güzel ve kalıcı dostlukların kurulmasına vesile olduğuna içtenlikle inananlardanım.
Bu nedenle, böyle kaliteli ve seviyeli bir İnternet / Forum ortamının kurulmasında emeği geçen herkesi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...
Bu duygularla,
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara
** Her zaman oltanıza rast gelsin, kısmetiniz açık, avınız bereketli olsun ** dileklerimle, herkese güzel avlar diliyor...
Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Adem VARDARCIK
24-05-2010, 17:49
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Hpşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim..
ilhan abi aramıza hoş geldin doğayı severim ana tarafın bağ bağçeyle uğraşır onda biraz anlarım tarım işlerin den senin gibi insanlarla tanışmak güzel keyifli paylaşımlar dilerim saygılar rastgelsin
kaptankarabulut
24-05-2010, 19:20
İlhan abi aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Yazınızı dikkatle okudum.Sizin gibi dostlara çok ihtiyacımız var. Sizinle tanışmak isterim.
İlhancım aramıza hoş geldin.Doğa aşığı bir arkadaşımızı aramızda görmek beni çok sevindirdi.Kalıcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.
Hasan BALIKÇI
24-05-2010, 21:22
ilhan abi aramıza hoş geldiniz.:)
umarım çok iyi dostluklarla ve sohbetlerle birbirimizle bilgi paylaşımında buluşabiliriz.:)
tekrar hoş geldin.:)
İlhan abi aramıza hoşgeldiniz kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim saygılarımla.
sazancı45
25-05-2010, 07:16
İlhan abi,foruma hoşgeldin.Rastgelsin.
Necati ARAT
25-05-2010, 07:18
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara… Merhaba…!
Ben İlhan DOĞAN. İzmir'liyim.
İzmir Balçova’da bulunan işyerimde, yine doğa ile, yeşil ile ilgili çalışmalar yapmaktayım.
Bağcılık – Meyve ve Sebze yetiştiriciliğinde, gelişmiş ülkelerdeki ileri teknolojileri yakından takip ederek;
Modern yetiştirme sistemlerinin Türk ziraatçiler tarafından da tanınması ve kullanılması için gerekli çalışmaları yapıyor;
Bu sayede, ülkemizde daha kaliteli ürünlerin yetiştirilmesi ve birim alandan daha yüksek verim elde edilmesi için elimden gelen gayreti gösteriyorum.
İşimden arta kalan zamanlarımı en büyük zevkim ve hobim olan amatör balık avcılığı ile değerlendiriyorum.
Amatör balık avına gönül vermiş biri olarak düşüncem odur ki;
Bilgi paylaştıkça güzeldir… noktasından hareketle,
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı insanlar birbirleri ile tanışarak dost olabilmeli, seviyeli paylaşımlar içinde birbirleri ile sıcak sohbetler edebilmeli;
birbirlerinin deneyimlerinden, tecrübelerinden karşılıklı olarak yararlanabilmelidirler…
Buna temel sağlamak amacı ile kullanıma açılan düzeyli İnternet bilgi paylaşım sitelerinin de, ayni zevki ve hobiyi paylaşan insanların arasında saygı ve sevgi çerçevesi içinde güzel vakit geçirecekleri düzeyli sohbetlerin, güzel ve kalıcı dostlukların kurulmasına vesile olduğuna içtenlikle inananlardanım.
Bu nedenle, böyle kaliteli ve seviyeli bir İnternet / Forum ortamının kurulmasında emeği geçen herkesi kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...
Bu duygularla,
Doğaya saygılı - Deniz tutkunu - Amatör Balık Avcısı dostlara
** Her zaman oltanıza rast gelsin, kısmetiniz açık, avınız bereketli olsun ** dileklerimle, herkese güzel avlar diliyor...
Hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
İlhan abi aramıza hoş geldiniz ..
Hoş geldiniz Pir geldiniz..
Giriş mesajınız çok güzel olmuş içtenlikle katılıyorum zaten Kırmızı olarakda işaretledim..
Size şimdiden keyifli ve kalıcı paylaşımlar diler, güzel dostluklar ve kardeşliğe açılan bu yolda başarılar dilerim..
Her daim Rastgelsin..
Yağız DEMİR
25-05-2010, 09:08
İLHAN abi aramıza hosgeldın
mesajını cok dıkkatlı ve severek okudum dusuncelerın ve anlatımın cok guzel abı ınsallah tanısmak ve bole guzel yazdıgınm mesaj gıbı tatlı muhabbetınıde tatmak nasıp olur abım
paylasımlarını buyuk bır ılşgıyle beklıyorum abım
hoşgeldin İlhan abi bende taze üyelerdenim, keyifli avlar keyifli paylaşımlar dilerim..
onder 35
25-05-2010, 14:20
ilhan abi aileye hoşgeldin. ben de balçovadayım umarım keyifli paylaşımlarımız olur en kısa zamanda tanışalım.
adolomorola
25-05-2010, 17:36
İlhan abi aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim..;)
Mehmet BODUROĞLU
25-05-2010, 19:42
İlhan abi aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Sıcak tanışma mesajınız içinde teşekkürler.
Birlikte daha iyiye ve daha güzele.
Rastgelsin ...
Murat ADAK
26-05-2010, 10:24
İlhan abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
modenerji
26-05-2010, 10:30
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
sevgili mırmır...!
Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
modenerji
26-05-2010, 11:00
Hpşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim..
Sevgili XNODE - Nazik dileğiniz için teşekkür ederim...hoşbulduk
modenerji
26-05-2010, 11:49
ilhan abi aramıza hoş geldin doğayı severim ana tarafın bağ bağçeyle uğraşır onda biraz anlarım tarım işlerin den senin gibi insanlarla tanışmak güzel keyifli paylaşımlar dilerim saygılar rastgelsin
Sevgili Yenal ** MANİSA TEAM **.
Mesajın için teşekkürler. Sizlerle tanışmak ta çok güzel...
Manisa halkımızın pek çoğu senin ailen gibi Bağ Bahçe işleri ile yakından ilgilidir.
Senin de doğaya yakınlığın, tanıtım sayfandaki fotoğrafından *** dostlarla açık havada çilingir sofrası *** sahnesinden, açıkça görülüyor.
Ben de sana *** rastgelsin *** diyor, sevgilerimi gönderiyorum.
İlhan DOĞAN
modenerji
26-05-2010, 15:01
İlhan abi aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Yazınızı dikkatle okudum.Sizin gibi dostlara çok ihtiyacımız var. Sizinle tanışmak isterim.
Sevgili KAPTAN KARABULUT...HOŞBULDUK...!
İçten ve dost canlısı HOŞGELDİN mesajın için teşekkürler.
İnsanoğlunun dostluk ihtiyaçları karşılıklıdır ve başarılı dostluklar kurulup, sürdürülebildiği takdirde, diğer insanlara da bulaşıcıdır. ( Hoş, kin ve nefret te öyledir ya...! ).
Benim de temennim, sağlığımız elverdiği sürece, böylesi güzel dostlukların gelişmesi, ilişkilerin kalıcı ve keyifli paylaşımlarla dolu olmasından yana...
...ki Türk insanının da, atalarından gelen sıcak kanlı, dost canlısı yapısının özelliği gereği, bunun böyle olacağından hiç şüphem yok...
Ben de Sizlerle tanışmaktan büyük zevk alacağımdan eminim.
Bu yüzden, en kısa zamanda, 2. Limana gelmeyi planlıyorum. Gelmeden telefon ile ararım randevulaşırız...
Sağlıkla kal, hoşça kal...!
İlhan DOĞAN
aramıza hoşgeldiniz herdaim rasgelsin
modenerji
26-05-2010, 17:17
İlhancım aramıza hoş geldin.Doğa aşığı bir arkadaşımızı aramızda görmek beni çok sevindirdi.Kalıcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.
TEŞEKKÜRLER ... Sayın *** PAŞALI *** TURGAY ARSLAN kardeşim.
İnan ki, sizler gibi dost canlısı arkadaşların arasında bulunacak olmak ta beni çok sevindirdi...
Umarım kalıcı ve paylaşımcı dileklerini yerine getirebiliriz... '' HEP BERABER ''
Sağlık ve esenlik dileklerimle...
İlhan DOĞAN
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.