PDA

Tüm Versiyonu Göster : Azıcık geç oldu ama herkese selamlar..

brkknc
24-05-2010, 21:48
Herkese selamlar

Biraz geç oldu ama bu tarz siteleri kullanmakta biraz acemiyim sanırım kusura bakmayın, balık avı ile ilgili bir hayli site gezdim ama en güzeli Rastgelsin oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık. Uzunca bir zaman ara verdiğim amatör balık avına 1 yıldır yeniden başladım.Ağırlıklı olarak Ildırı ve Dikili`ye gitmekteyim, herkese hayırlı avlar dilerim..

Aydın35
24-05-2010, 22:50
Herkese selamlar

Biraz geç oldu ama bu tarz siteleri kullanmakta biraz acemiyim sanırım kusura bakmayın, balık avı ile ilgili bir hayli site gezdim ama en güzeli Rastgelsin oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık. Uzunca bir zaman ara verdiğim amatör balık avına 1 yıldır yeniden başladım.Ağırlıklı olarak Ildırı ve Dikili`ye gitmekteyim, herkese hayırlı avlar dilerim..

Sitemize ve ailemize hoşgeldiniz abi ıldırıdan bir hayli katılımcı mevcut inşallah beraber güzel avlara imza atarsınız saygılarımla.

Kamil ESEN
25-05-2010, 06:27
Burak hoşgeldin.Keyifli forumlar..

brkknc
25-05-2010, 06:59
hoşbulduk teşekkür ederim..

Necati ARAT
25-05-2010, 07:26
Burak bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

brkknc
25-05-2010, 08:20
teşekkür ederim umarım güzel paylaşımlar olur Necati bey..

Yağız DEMİR
25-05-2010, 09:03
Herkese selamlar

BURAK ABI ARAMIZA HOS GELDIN BALIK AVINA UZUNCA BIR SURE ARA VERMISSIN AMA BAK BALIKLAR PESINIBIRAKMAMIS :d COK KEYIFLI BIR HOBI VALLA
KALICI PAYLASIMLAR DILERIM

brkknc
25-05-2010, 09:44
sağol Yağız kardeş bu işe bulaştınmı araya zamanda girse çıkamıyorsun işte, künyeden anladığım ikamet bostanlı sanırım, hemşeriyiz, görüşmek üzere..

adolomorola
25-05-2010, 17:04
Herkese selamlar

Burak hoşgeldin ;)
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)

brkknc
25-05-2010, 19:25
sağol Öner inşallah güzel muhabbetler yaparız..

Mehmet BODUROĞLU
25-05-2010, 19:33
Burak aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli muhabbetler ve bol balıklı avlar dilerim.
Rastgelsin ...

brkknc
25-05-2010, 19:37
teşekkür ederim Mehmet herkese bol bereketli avlar dilerim..

paşalı
25-05-2010, 19:40
Burakcım hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.

brkknc
25-05-2010, 19:47
teşekkür ederim Turgay abi bu arada herkese cevap yazıyorum ama bu tarz forum sitelerinin kullanımı konusunda acemi olduğumdan umarım cevaplarım herkese ulaşıyordur selamlar...

Necati ARAT
26-05-2010, 07:13
teşekkür ederim Turgay abi bu arada herkese cevap yazıyorum ama bu tarz forum sitelerinin kullanımı konusunda acemi olduğumdan umarım cevaplarım herkese ulaşıyordur selamlar...

Burak bey size cevap konusunda yardımcı olayım..

Her kimin yazdığı mesaja cevap yazacaksan o mesajın sağ alt köşesinde

Alıntı , Ç.A , QR diye 3 adet kutu var..

Alıntı kutusu o mesajdan alıntı yaparak bir anlamda o mesaja cevap vermek için tıkladığınızda o mesajı alır sizin yazacağınız mesaj kutusuna ekler böylelikle o hesaza cevap yazmış olursunuz..

Ç.O= Çoklu alıntı Kutusu ise diyelimki yazılan 3 mesaja cevap yazacaksınız cevap yazacağınız her mesajın altındaki Ç.O kutusuna tıkladığınızda o mesajları cevap yazacağınız kutuya taşır sizde o 3 majasa ister toplu isterseniz tek tek cevap yazarsınız..

QR ise hızlı cevaplama butonudur..
hiçbiryerden alıntı yapmayarak direk o konuya cevap yazmanızı sağlar.

brkknc
26-05-2010, 07:31
Burak bey size cevap konusunda yardımcı olayım..

Her kimin yazdığı mesaja cevap yazacaksan o mesajın sağ alt köşesinde

Alıntı , Ç.A , QR diye 3 adet kutu var..

Alıntı kutusu o mesajdan alıntı yaparak bir anlamda o mesaja cevap vermek için tıkladığınızda o mesajı alır sizin yazacağınız mesaj kutusuna ekler böylelikle o hesaza cevap yazmış olursunuz..

Ç.O= Çoklu alıntı Kutusu ise diyelimki yazılan 3 mesaja cevap yazacaksınız cevap yazacağınız her mesajın altındaki Ç.O kutusuna tıkladığınızda o mesajları cevap yazacağınız kutuya taşır sizde o 3 majasa ister toplu isterseniz tek tek cevap yazarsınız..

QR ise hızlı cevaplama butonudur..
hiçbiryerden alıntı yapmayarak direk o konuya cevap yazmanızı sağlar.

teşekkürler Necati bey umarım kısa zamanda alışacağım bu işe, hayırlı işler dilerim..

musty
26-05-2010, 07:43
Burak bey hoşgeldiniz aramıza keyifli paylaşımlar... rastgelsin

brkknc
26-05-2010, 08:11
Burak bey hoşgeldiniz aramıza keyifli paylaşımlar... rastgelsin

sağolun Mustafa Bey hoşbulduk hayırlı günler dilerim..

Murat ADAK
26-05-2010, 10:23
Burak bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

brkknc
26-05-2010, 11:29
Burak bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

sağolun Murat bey teşekkür ederim..

Hasan BALIKÇI
26-05-2010, 18:47
burak biladerim aramıza hoş geldin.:)

kaptankarabulut
26-05-2010, 18:58
Burak kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

brkknc
26-05-2010, 19:39
burak biladerim aramıza hoş geldin.:)

Burak kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

mesajlarınızı yeni aldım çok teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda tanışmak umudu ile hayırlı akşamlar dilerim..

iboarmutlu
04-06-2010, 00:53
burak kardeş meraba.sanada hayırlı ve uğurlu olsun dıyorum bu sıte. renkli ve eğlenceli bi kişiıiksin belliki. ıyıki geldin diyorum göruşmek uzere.

brkknc
04-06-2010, 06:41
burak kardeş meraba.sanada hayırlı ve uğurlu olsun dıyorum bu sıte. renkli ve eğlenceli bi kişiıiksin belliki. ıyıki geldin diyorum göruşmek uzere.

sağol İbrahim hocam allah hiçbirimizin neşesini bozmasın, gülmek en zor olay üzülmek kolay, sende hoşgeldin..

hasan sahin069
25-06-2010, 00:18
Herkese selamlar

saygideger brkknc isminizi tam olarakbilemedigim icin nasil hitap edecegimi bilemedim mesajinizi aldim cok sevindim. mesajiniz icin cok tessekür eder, saygi ve selamlarimi iletirim.
h.sahin