PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba Sayın kardeşlerim

İlyas Reis
25-05-2010, 15:38
1958 İzmir Eşrefpaşa doğumluyum.mesleğim Ziraat tır.2005 yılında Ege Üniversitesi Ziraat fakültesinden emekli oldum.Tarım uzmanı olarak güzel ülkemizdeki tarımsal alanlara, bilgi ve tecrübelerimizden üreticilerimizi yeni tarım tekniklerinden faydalandırıyoruz.Deniz sporu olarak Sert havalarda tekne kullanmak, Sualtı ve olta avcılığı yapıyorum. Bu süreç zannediyorum 40 sene civarındadır.İlk olta balıkçılığını Çakalburnu dalyanında Lidaki,Isparoz,kaya balığı ve Horozbina ile başladık.İleri yaşlarda 1,57 cm. lik rekor Mıgri veya yılan balığı ile nasiplendik.Balıkları bir canlı olarak görerek her zaman saygı ve sevgi duymuşumdur.Bu zaten insanlık gereğidir.Erkek olan delikanlı adam da böyledir.Kendine yakışanı yapar.Nefsani arzu peşinen sürüklenen,hırs,tamah,zulüm,işkence,aşağılama,öldü rme yetisi,balık avı kitabımda kesinlikle yoktur.Haydi Allah rastgetire peşrevini çok severim.Bu bize rabbimize teslimiyyetimizi ve samimiyyetimizi belirtir. Nasibi olan karada da olsa teknede de olsa o kısmet o kişiye yazılmış ise mukadderat olur. Elbetteki sebepler yapışarak bu gerçekleşir.Sevgi ve Selamlarımla kardeşlerim.

Necati ARAT
25-05-2010, 15:45
1958 İzmir Eşrefpaşa doğumluyum.mesleğim Ziraat tır.2005 yılında Ege Üniversitesi Ziraat fakültesinden emekli oldum.Tarım uzmanı olarak güzel ülkemizdeki tarımsal alanlara, bilgi ve tecrübelerimizden üreticilerimizi yeni tarım tekniklerinden faydalandırıyoruz.Deniz sporu olarak Sert havalarda tekne kullanmak, Sualtı ve olta avcılığı yapıyorum. Bu süreç zannediyorum 40 sene civarındadır.İlk olta balıkçılığını Çakalburnu dalyanında Lidaki,Isparoz,kaya balığı ve Horozbina ile başladık.İleri yaşlarda 1,57 cm. lik rekor Mıgri veya yılan balığı ile nasiplendik.Balıkları bir canlı olarak görerek her zaman saygı ve sevgi duymuşumdur.Bu zaten insanlık gereğidir.Erkek olan delikanlı adam da böyledir.Kendine yakışanı yapar.Nefsani arzu peşinen sürüklenen,hırs,tamah,zulüm,işkence,aşağılama,öldü rme yetisi,balık avı kitabımda kesinlikle yoktur.Haydi Allah rastgetire peşrevini çok severim.Bu bize rabbimize teslimiyyetimizi ve samimiyyetimizi belirtir. Nasibi olan karada da olsa teknede de olsa o kısmet o kişiye yazılmış ise mukadderat olur. Elbetteki sebepler yapışarak bu gerçekleşir.Sevgi ve Selamlarımla kardeşlerim.

Samimiyetinize dayanarak İlyas abi diyerek Hoş geldin dileklerimi sunuyorum..

Formumuzda umarım keyifli ve kalıcı dakikalar yaşarsınız..
giriş peşreviniz çok hoşuma gitti tanışmak isterim..;)

Bu geçen 40 senelik tecrübelerinizden yararlanmak isteriz..

Sizlerede Rastgelsin

kaptankarabulut
25-05-2010, 16:24
İlyas bey aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

adolomorola
25-05-2010, 17:08

İlyas abi aileye hoşgeldin
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)

brkknc
25-05-2010, 19:50
hoşgeldin İlyas abi, hayırlı avlar, hayırlı muhabbetler olsun..

Mehmet BODUROĞLU
25-05-2010, 19:50
İlyas abi aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Harika giriş içinde teşekkürler.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...

Hasan BALIKÇI
25-05-2010, 20:04
ilyas abi güzel bir anlatımla aramıza katılmış bulunmaktasınız.:)hoşgeldiniz:)

umarım kalıcı ve katılımcı paylaşımlar dilerim.:)

Denizkızı35
25-05-2010, 20:33
İlyas bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

Yağız DEMİR
26-05-2010, 09:20
ilyas abı buyuk aıleye hosgeldın
keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım

Murat ADAK
26-05-2010, 10:19
İlyas abi aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

yenal45
26-05-2010, 16:50

aramıza hoşgeldin ilyas reis yazdıklarında gerçekten etkilenmemek ilimizde değil sizinle tanışmak isterim organizasyona gelirsen tanışırız hadi rastgele sevgili ilyas reis

İlyas Reis
26-05-2010, 19:45
Merhaba Sayın Kardeşim,,
Memnun oldum efendim.

İlyas Reis
27-05-2010, 16:22
Samimiyetinize dayanarak İlyas abi diyerek Hoş geldin dileklerimi sunuyorum..

Formumuzda umarım keyifli ve kalıcı dakikalar yaşarsınız..
giriş peşreviniz çok hoşuma gitti tanışmak isterim..;)

Bu geçen 40 senelik tecrübelerinizden yararlanmak isteriz..

Sizlerede Rastgelsin

Sayın kardeşim temenni ve iyi dileklerine teşekkür ederim.Çok memnun oldum.İnşallah diyelim..

İlyas Reis
27-05-2010, 16:23
İlyas bey aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

Teşekkür ederim Sayın kaptan inşallah diyelim.

İlyas Reis
27-05-2010, 16:24
İlyas abi aileye hoşgeldin
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
Teşekkür ederim sayın kardeşim.İnşallah diyelim..

İlyas Reis
27-05-2010, 16:25
hoşgeldin İlyas abi, hayırlı avlar, hayırlı muhabbetler olsun..

Eyvallah Sayın kardeşim İnşallah hayırlı muhabbetlere..

İlyas Reis
27-05-2010, 16:30
İlyas abi aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Harika giriş içinde teşekkürler.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...

Sayın kardeşim teşekkür ediyorum.Biz diyelim kurtulalım.Ben bencilliğe ve egoluğu temsil olduğundan çoğul birlikte hareket etmeyi,birlikte sıcak kalpleri özdeşleştiriyor.

İlyas Reis
27-05-2010, 16:31
ilyas abi güzel bir anlatımla aramıza katılmış bulunmaktasınız.:)hoşgeldiniz:)

umarım kalıcı ve katılımcı paylaşımlar dilerim.:)

Eyvallah Sayın kardeşim..Ömrümüz ve sevdiklerimiz oldukça nihayete kadar inşallah..

İlyas Reis
27-05-2010, 16:33
İlyas bey aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

Teşekkür ediyorum Sayın hanımefendi kardeşim.İnşallah temennisiyle...

İlyas Reis
27-05-2010, 16:34
ilyas abı buyuk aıleye hosgeldın
keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım

Teşekkür ediyorum Sayın kardeşim.Aile kelimesi çok güzel bir sözcük.Ailemiz ise temsil makamında..

İlyas Reis
27-05-2010, 16:36
İlyas abi aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Eyvallah Sayın kardeşim.İnşallah güzel ve etkili avlar sonucunda paylaşımlarımız daim olur inşallah..