PDA

Tüm Versiyonu Göster : herkese rasgele

ewrenugur
27-05-2010, 13:49
merhaba ben sitenize yeni üye oldum , izmirde yasıorum . Balık tutmayı ve denizi çok sewiyorum ama izmirde hiç balık tutma şansım olmadı . kıyı olabilir açık deniz olabilir bütün tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) bu günlerde balık tutmayı çok istiorum izmirde ne gibi malzemeler gerekli veya ne tür balık tutabilirim kıyıdan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa :)

brkknc
27-05-2010, 14:02
merhaba ben sitenize yeni üye oldum , izmirde yasıorum . Balık tutmayı ve denizi çok sewiyorum ama izmirde hiç balık tutma şansım olmadı . kıyı olabilir açık deniz olabilir bütün tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) bu günlerde balık tutmayı çok istiorum izmirde ne gibi malzemeler gerekli veya ne tür balık tutabilirim kıyıdan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa :)

hoşgeldin evren sorduğun sorularla ilgili illaki bu siteden tecrubeli abilerimiz sana yardımcı olacaklardır. Benim naçizane tavsiyem İzmir`de çok bulabileceğin kırmızı kurt ile başlaman zamanla diğer yemleride denersin zira her yemi her zaman kullanamazsın, bu arada siteyi iyi araştır aklındaki soruların pek çokğunun cevabının zaten önceden paylaşılmış olduğunu göreceksin bir de güzel Türkçe`miz için yazılarında (w) yerine (v) daha uygun gibi, zira dilimiz yeterince dejenere oldu zaten kal sağlıcakla..

Yağız DEMİR
27-05-2010, 15:48
UGUR KARDES aramıza hosgeldın av konusunda herkez sana fıkır verecegınden emınım ama obur ayın ortasında sıtemızın yapacagı tekne organızasyonu var konusu acıldı eger ılgılenırsen o konuya gırıp bır bak ılgını cekerse ısmını yazdır derım cunku orada ole abıler - kardesler - ablalar ve ustalarla tanısma sansın olacak kı ogun sana cok faydası olacak emınım

yenal45
30-05-2010, 11:11
aramıza hoş geldin yağız kardeşime katılıyorum balık ustalarının hepsi orada olucak kafana takılan nevarsa herşeyi sana rağatlıkla anlatırlar keyif alıcağın birgün yelken aç derim hadi şansın bol olsun şimdiden rastgelsin

kaptankarabulut
30-05-2010, 19:59
Uğur kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.

Necati ARAT
31-05-2010, 11:39
Uğur kardeşim aramıza hoş geldin..
Şu anda forumumuzda gerekli bilgilerin tamamı var..

Bundan sonra yapacağın avlarda başarılar dilerim..
Keyifli paylaşımlar..