PDA

Tüm Versiyonu Göster : Avlak bölgemizin bereketi.

kaptankarabulut
27-05-2010, 17:56
TARİH: 27/05/2010

EKİP ARKADAŞLARIM: Seferihisar'dan sigortacım aynı zamanda eniştemiz, sevgili MUSTAFA kardeşim, YAĞIZ ve İLKER ikilisi...
Bu gün avlak yerine varışımız saat 7:30 cıvarıydı.Yine her zamanki gibi gidiş yolunda kahvaltılar yapıldı çaylar içildi.:D :D
Oltalar suya indiğinde İLKER kardeşimin hamlesi görülmeye değerdi.:D :D ve ilk tekneye misafir ettiği güzel bir SARGOZDU.:helal: :helal: Tabii YAĞIZ VE MUSTAFA da birer uskumruyla hemen cevap verdiler.:helal: :helal: Saat on ikiye kadar oltalarımız boş durmadı. uskumru,kolyoz, lidaki kupes derken saat on ikiyi buldu.Ben mi?.. Çaktırmadan çektiklerimi livara atmakla meşguldüm.:D :D
Saat on ikide balık bıçak gibi kesti.Sanki öğlen paydosuna gitmişlerdi.:confused:
Bu arada karada olan FORA bu gün denize inecekti. Tabii SEKAN kardeşim çalıştığı için iş bana kalmıştı.Arkadaşlarıma durumu anlattığımda sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum.
Saat 13:00 cıvarı dönüşe geçtik.
Mustafa'nın ve benim payıma düşenlerin resimlerini aceleden çekmeyi unutmuşuz.Sadece YAĞIZ VE İLKER'in payına düşenlerin resimleri var.
Bu günlük av serüvenimiz bu kadar tüm RASTGELSİN ailesinin oltaları dolu gelsin...

[Only Registered Users Can See Links]

Yağız DEMİR
27-05-2010, 18:23
suleyman abı bıze bole guzel bır gun yasattıgın ıcın tesekkur ederım
oglene dogru balkık kesınce bende golgeyı bulunca her zamankı gıbı uyku moduna gectım :D:D:D:D
ama her sey mukemmeldı o muhabbetını cok ozlemsıım abım
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık suleyman abı

Hasan BALIKÇI
27-05-2010, 18:36
vaaaay güzel birgün daha :)hepinizi kutlarım:helal::helal::helal:

süleyman abi bu organizasyon alanımızmı ?
eğer öyleyse ben paşa tutmucam sargoz tutçam :D:D:Dpaşalar sizin olsun artık sargoz peşinde koşacağım.:D:D

yağız hazırmısın kardeşim.sargoza :D

adolomorola
27-05-2010, 18:43
Yarım günde nafakayı düzeltmişsiniz mahşallah ;)

adolomorola
27-05-2010, 18:45

eğer öyleyse ben paşa tutmucam sargoz tutçam :D:D:Dpaşalar sizin olsun artık sargoz peşinde koşacağım.:D:D

İyi olur vallah Hasan abi hem manisaya yakın...:oha::oha: Nemrut :D:D

Hasan BALIKÇI
27-05-2010, 18:48
İyi olur vallah Hasan abi hem manisaya yakın...:oha::oha: Nemrut :D:D

zaten bu sene manisalı dostlarımla foça taraflarında aliğa taraflarında oldukça güzel avlar yapacağımız kesin.;)nemrut olur foça fener olur olurda olur ama illede sargoz olmalı :D

brkknc
27-05-2010, 18:52
elinize sağlık pek bereketli bir av olmuş hayırlı akşamlar dilerim..

Yağız DEMİR
27-05-2010, 18:56

valla hasan abı sargozu yakalamak daha kolay ama bız pasayı yakalayalım derım sargoz gercekten cok kolay yakalaması :D:D:D:D:D

Anıl ÜNALAN
27-05-2010, 19:31
Güzel av olmuş abi kutlarım :) Yağız abimde çok yakışıklı gözükmüş fotoğrafta hee :)
Güzel avların güzel görüntülerin birlik beraberlik içerisinde devam etmesi dileğiyle :)

Adem VARDARCIK
27-05-2010, 20:19
Bereketli geçen mutlu bir günün sonunda insan daha ne isterki..?
Maaşallah..Keyfinize de ; Balıklarada

Yağız DEMİR
27-05-2010, 20:54
Güzel av olmuş abi kutlarım :) Yağız abimde çok yakışıklı gözükmüş fotoğrafta hee :)
Güzel avların güzel görüntülerin birlik beraberlik içerisinde devam etmesi dileğiyle :)

hem kel hemde gobeklı olupta fotojenık olmamak mukmuknu anıl :D:D:D:D

Anıl ÜNALAN
27-05-2010, 21:23
hem kel hemde gobeklı olupta fotojenık olmamak mukmuknu anıl :D:D:D:D

Abi ama birşey dikkatimi çekti sen biraz kilo mu aldın ne :D
Gönül güzelliği yansımaz cansız cisimlere derler ama fotoğrafta bile o güzelliği hissedebiliyoruz ;)

Taygun KOCABIYIK
28-05-2010, 07:36
Tebrik ediyorum tüm ekibi her zaman olduğu gibi çok güzel bereketli bir av. Bu arada özellikle sargos harika ;)

Necati ARAT
28-05-2010, 07:39
Helal olsun size yahi Çeşit bol ama..
Öncelikle ilker kerdeşimin son zamanlardaki avlarını imrenerek seyrediyorum şahsen..
Kendisi çok nasipli maşallah..Sargoz kallavi duruyor daha irileri denk gelsin işaallah..
Sonrada teknede bulunan herkezi ayrı ayrı kutlarım..
Balık kessede orada olmak muhabbetinize ortak olmak isterdim..

Paylaşım için teşekkür ederim..

Yağız DEMİR
28-05-2010, 08:05
Tebrik ediyorum tüm ekibi her zaman olduğu gibi çok güzel bereketli bir av. Bu arada özellikle sargos harika ;)

taygunum keske sende olsaydın ısın cıkmasaydı harıka bır gun yasıyo olacaktın gercı onumuızde daha ne gunler var cıkarırız yıne acısını bu avın yaww :D:D:D

Taygun KOCABIYIK
28-05-2010, 08:38
taygunum keske sende olsaydın ısın cıkmasaydı harıka bır gun yasıyo olacaktın gercı onumuızde daha ne gunler var cıkarırız yıne acısını bu avın yaww :D:D:D
Abi gerçekten Süleyman kaptanımın teknesi şenlik yeri gibi :) Güler yüzü, hoş sohbeti birde yanına bizi eklediğin zaman bak sen keyfe :) Sırf çay demlemek için bile gelirdim işim olmasa :( Çayocağı işleteceğiz zaten teknede seyyar kraathane :D

Neyse telafisini yaparız abi dediğin gibi. Ayrıca önümüzdeki hafta içi yanındayım öğlen yemek ısmarlıycakmış Necati abi bize :D

Kamil ESEN
28-05-2010, 10:31
Elinize sağlık , bereketli bir av olmuş .Rastgelsin..

Yağız DEMİR
28-05-2010, 12:22
Abi gerçekten Süleyman kaptanımın teknesi şenlik yeri gibi :) Güler yüzü, hoş sohbeti birde yanına bizi eklediğin zaman bak sen keyfe :) Sırf çay demlemek için bile gelirdim işim olmasa :( Çayocağı işleteceğiz zaten teknede seyyar kraathane :D

Neyse telafisini yaparız abi dediğin gibi. Ayrıca önümüzdeki hafta içi yanındayım öğlen yemek ısmarlıycakmış Necati abi bize :D

yaww sen gel taygunum yemek ne kelıme dıle benden ne dılersen kardesım

Hasan BALIKÇI
28-05-2010, 15:44
yaww sen gel taygunum yemek ne kelıme dıle benden ne dılersen kardesım

bende geleyimmi:D:Dyok yok gelmeyeyim ilk balık avımızda yemekleri sen hazırlayıp çayı kahveyi sen yapçanya fazla üzmeyeyim seni:D:D:D

yenal45
28-05-2010, 15:54
koca kaptan maşallah yine güzel bir gün ve av olmuş tüm arkadaşları kutlarım hadi ratgele nasibiniz bol olsun inşallah:D:helal:

Süleyman ONUR
28-05-2010, 20:10
bereketli olsun abim daha irileride dek gelsin isallah

Mehmet BODUROĞLU
28-05-2010, 20:18
Tebrikler kaptanım ve ekibe.
Her zamanki gibi klasikleşmiş bir av olmuş.
Daha iyileri denk gelsin inşallah.
Afiyet bal şeker olsun.

discus
28-05-2010, 20:22
hey maşallah rabbim sizleri kem gözlerden sakınsın dostlar...:deli::deli:

kaptankarabulut
28-05-2010, 21:36
İyi ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Aslında hepinizin msj na ayrı ayrı cevaplamayı çok isterdim. Ama arkadaşlar inanın zamanım çok kısıtlı, bu günde denizdeydim ve yine aynı bölgede güzel bir gün geçirdik.Yarın sabah yine erkenden çıkacağım için hemen istirahata çekilmem lazım.Aslında bu günde güzel resimlerim var. Onlarıda önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşırım.
Avlak bölgemizin bereketi her geçen gün dahada verimli duruma geliyor. İnşallah o günde güzel bir av yaşarız...

Doğan ÖZCAN
29-05-2010, 12:57
Valla maşallah nazar değmesin...tüm ekibi kutlarım çok güzel bir av geçirmişsiniz...Zaten av esnasında naklen yayın aldık...Burdada görüntüleri gördük maşallah ....daha bereketlileri denk gelsin inşallah....Yalnız ilker abi sende bu aralar bir ışıltı var nasibin hep devam etsin abicim....Nereye gitsen balık ayağına geliyo ....Anladın sen onu....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::helal::helal ::helal: