Tüm Versiyonu Göster : Tüm balıkçılara selam
kurtonyedi
31-05-2010, 12:15
Arkadaşlar merhaba. Adım ismail Çanakkale'liyim uzun yıllardan sonra Çanakkale'ye döndüm, daha önceleri tatlısu avcılığına olan merağım artık deniz avcılığına doğru kaymaya başladı. Ama nerelerde ne tür balıkların hangi yemle avlandığını pek fazla bilmiyorum. Aranızda bana yardımcı olmak isteyen olurmu... gerçi kimse avlağını başkasına söylemek istemez ama ben yinede şansımı denemek istiyorum...slmlar...:)
Arkadaşlar merhaba. Adım ismail Çanakkale'liyim uzun yıllardan sonra Çanakkale'ye döndüm, daha önceleri tatlısu avcılığına olan merağım artık deniz avcılığına doğru kaymaya başladı. Ama nerelerde ne tür balıkların hangi yemle avlandığını pek fazla bilmiyorum. Aranızda bana yardımcı olmak isteyen olurmu... gerçi kimse avlağını başkasına söylemek istemez ama ben yinede şansımı denemek istiyorum...slmlar...:)
selamlar İsmail kardeşim siteye hoşgeldin, yemler konusunu forum kısmından ilgili bölümden inceleyebilirsin. Avlaklar konusunda haklısın pek paylaşmak istemememizin sebebi yerleri otutana kadar hem çok para ve zaman harcanması, hemde aşırı avlanmadan dolayı avlağın verimsizleşmesini istemeyiz. Ama zamanla sitemizden yerler anlamında mutlaka bilgiler edineciğine emin olabilirsin. Yakın tarihte düzenlenecek olan organizasyona katılımını bekler hayırlı avlar hayırlı işler dilerim..
Kamil ESEN
31-05-2010, 16:10
Aramıza hoşgeldiniz.Siteye biraz gözatarsanız aradığınız herşeyi bulacağınıza eminim.Burası paylaşım sitesi.;)
kurtonyedi
31-05-2010, 16:19
eyvallah. tşşkür ederim. siteye yeni üye olduum için daha inceleyemedim.
Anıl ÜNALAN
31-05-2010, 16:26
Aramıza hoşgeldiniz.. Aradığınız her türlü bilgiyi sitemizde bulabilceğinize inanıyorum..
Biz tuttuğu balığın avlandığı yeri saklıyanlardan değiliz.. Siz sorun biz aramıza alıp götürelim ;)
Forumu gezerken görüceksiniz bütün avlaklarımızı paylaştığımızı..
Katılımcı olmanız dileğiyle ;)
Rastgelsin..
kurtonyedi
31-05-2010, 16:57
Teşekkürler,umarım bundan sonra sizlerle beraber,samimi ve güzel dostluklar kurarız
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
Necati ARAT
01-06-2010, 07:06
İsmail kardeş aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Forumumuz özelikleri açısından çok farklı bir dostluk sitesidir..
Eğer kendinizi çok düzgün ve samimi bir şekilde tanıtır ilgi ve alakalırınızı gösterirseniz..
İnanın buradaki hiçbir dostum size yardımını esirgemiyecek beraber av teklif edecek ve hatta en iyi kerterizlerini sizlerle paylaşacatır..
Yeterki tün fikirlerinizde Samimi olun..
kurtonyedi
01-06-2010, 18:52
xnode ve Necati ARAT... arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim. Güzel dostluklar ve paylaşımlar dileğiyle..
adolomorola
01-06-2010, 20:44
Aileye hoşgeldin İsmail ;)
Bende senin gibi tatlısucuyum aslında ama denize devamlı giden biriyim yani iki kulvarda birden koşturuyorum :D:D:D
Çanakkale'de güzel cupralar çektiklerini duymuşumdur ama sanırım geçiş zamanı olması lazım yani eylül,ekim,kasım gibi
Yardım konusuna gelincede ben ve sitemizdeki tüm üyeler yarım için ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız;)
Unutulmamalıdırki bilgi paylaşıldıkca güzeldir..;)
kurtonyedi
01-06-2010, 21:30
Aileye hoşgeldin İsmail ;)
Bende senin gibi tatlısucuyum aslında ama denize devamlı giden biriyim yani iki kulvarda birden koşturuyorum :D:D:D
Çanakkale'de güzel cupralar çektiklerini duymuşumdur ama sanırım geçiş zamanı olması lazım yani eylül,ekim,kasım gibi
Yardım konusuna gelincede ben ve sitemizdeki tüm üyeler yarım için ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız;)
Unutulmamalıdırki bilgi paylaşıldıkca güzeldir..;)
Teşekkürler Öner kardeş tanıştığımıza sevindim. Tatlısu avcılığı hakkında bende elimden geldiğince fikirlerimi paylaşmaya hazırım:)
Yağız DEMİR
03-06-2010, 19:36
ismail bey aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım tanısmakta nasıp olur ınsallah
kurtonyedi
04-06-2010, 06:17
ismail bey aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım tanısmakta nasıp olur ınsallah
Hoşbulduk YAVUZ Bey tanıştığımıza sevindim.:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.