Tüm Versiyonu Göster : Tüm denız ve balık tutkunlarına selam
iboarmutlu
01-06-2010, 21:46
bu sıteyı takıp ederken sızler gıbı sıcak ve samımı dostların arasında olmak ıstedım ben daha yenı olduğum ıcın sızlerle elımden geldıği kadar ıletışim kurmaya calışıcam hatalarım olursa şimdiden ozur herkese selam.
Hasan BALIKÇI
01-06-2010, 21:53
aramıza hoşgeldin.:)keyifli paylaşımlar.;)
imza ayarlarınızıda yaparsanız hitap şeklimizde hatamız olmaz (isim,soyisim,memleket ,doğum tarihi ve kan gurubunuz);)
teşekürler:)
Necati ARAT
02-06-2010, 07:47
bu sıteyı takıp ederken sızler gıbı sıcak ve samımı dostların arasında olmak ıstedım ben daha yenı olduğum ıcın sızlerle elımden geldıği kadar ıletışim kurmaya calışıcam hatalarım olursa şimdiden ozur herkese selam.
İbrahim bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileriz..
İmza ayarlarınızı tamamlayınız..
Mehmet BODUROĞLU
02-06-2010, 11:35
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...
iboarmutlu
02-06-2010, 13:51
arkadaşlar ılginize cok teşekkurler daha pc konusunda acemıyım ılk fırsatta kışisel bılgılerımı sızlerle paylaşıcam ben yalova armutludayım bu sene balığa 2.3 gun önce cıktım ama deız bu s ene çok bulanık sanki sabunlu su gibi balık desen tık yok . ben burada şamandıralı atıyorum kayalıklardan ispari mırmır ve eşkına favori balıklarım umarım denız kısa zamanda duzelırde rporumu sızlerle paylaşırım rastgele
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
iboarmutlu
02-06-2010, 14:31
marmarada balığa cıkan arkadaşlar mırmır durumu nedır ve denız bızım gemlık korfezı gıbı kirlimi bizimle paylaşırmısınız
İbrahim Bey istemize hoşgeldiniz, hayırlı paylaşımlar dilerim..
iboarmutlu
02-06-2010, 16:04
hoş bulduk teşekkurler
iboarmutlu
02-06-2010, 16:37
arkadaşlar balığa cıktığınızda hiç beklemediğiniz zamanlarda hiç ummadığınız balıkları yakaladığınız olmuştur bende boyle bı anımı sızınle paylaşmak istedim armutluda zeytin burnu mekanındakı kayalıklarda saat gunduz 3.4 cıvarlarında şamandıralı oltamı 2.5 m beden kıstırmasız sınek iğne ile 3.4 m açığa attımetrafımdada caparı atanlar vardı 4.5 sene once sarı kanat ıstavrıt yapıyodu sonraları o balıklarda kayboldu. neyse bıraz sonra samandıranın batmasıyla heyacanda başladı.oltaya asılmamla beraber oltamda bır sağa bır sola gezınmeye başladı tabi anladım başka balık olduğunu ispari olsa kafa ata ata gelırdi.neyse balığı dışar aldım karagöze benzıyodu ama her tarafı pırıl pırıl parlıyodu karagöz gıbı sıyah bı tarafı hiç yoktu balık daha sonrada sırtı masmavı parlak bı renk yaptı 600-700gr bı balıktı lufer gıbı sıvrı dişleri olan bı balıktı. mısınayı nası kesmedı hayret. galıba mercandı.zaten o gunden sonrada o balığı hiç gormedım. o gun o balık olay olmuştu ve benım ıcın guzel bı anı. sevgıyle kalın.
kaptankarabulut
02-06-2010, 17:50
İbrahim kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İnşallah o çektiğin balıktan çok daha büyüklerini çekmek nasip olur..
iboarmutlu
02-06-2010, 18:24
teşekkurler abıcım rast gele
İbo hoş geldin keyifli forumlar dilerim.
Kerem YAMAN
02-06-2010, 20:49
abi aramıza hoş geldin kalıcı paylaşımlar
iboarmutlu
02-06-2010, 21:24
hoş bulduk saolun teşekkurler kerem maşallah kız galıba gule gule buyutun kardeşim
Yağız DEMİR
03-06-2010, 19:53
ıbrahım abı aramıza hosgeldın keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
iboarmutlu
03-06-2010, 23:40
hoş bulduk yağızcım saol. burada olmaktan çok mutluyum. bu vesıleyle bu sıtede emeği geçenlere çoook teşekkur edıyorum harika bı ortam. butun katılımcılarda oyle balık bahane sohbet şahane dıyosunuzya aynen oyle işte. herkese sevgiler saygılar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.