PDA

Tüm Versiyonu Göster : 29.05.2010 Ildırı /İZMİR Gece Avı..

brkknc
02-06-2010, 15:48
[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links]

Selamlar

29.05.2010 tarihindeki Çeşme Ildırı avımızla ilgili paylaşımımı umarım bir hata olmadan başarabileceğim nede olsa daha ilk..

Akşam saat 18:00 de Ildırı limandan çıktık, bir hayli rüzgarlı olan havada asıl gitmemiz gereken Gerence Körfezindeki avlağımıza ancak gece saat 01.00 de varabildik ondan önceki 2 durağımızda akşam suyundan bol gopez ve harami aldık. resimlerde gördüğünüz Mandagöz, Karagöz, Mezgit ve Hanoslar Gerencenin bana sundukları..

Üç arkadaş çıktığımız avda yaklaşık 14-15kg ya yakın balık aldık bunların haricinde farklı balık türü olarak diğer arkadaşlarımda birkaç parça Iskatarya, mezgit ve 1 tanede iri İstavrit var. Gece teknede cep telefonlarının çekimleri kötü olduğundan birkaç denemeden sonra fotoğraf çekmekten vazgeçtik. Sabah 07:00 de karaya geri döndük, herkese iyi avlar diliyorum..

Anıl ÜNALAN
02-06-2010, 15:52
Yinede güzel av olmuş tebrik ederim. Daha iyilerinin ve daha irilerinin denk gelmesi dileğiyle..
İğneniz keskin olsun ;)

brkknc
02-06-2010, 15:59
Yinede güzel av olmuş tebrik ederim. Daha iyilerinin ve daha irilerinin denk gelmesi dileğiyle..
İğneniz keskin olsun ;)

Sağol Anıl kardeşim nasip inşallah bir dahaki sefere artık, iyi akşamalar dilerim..

Bahadır Sarıca
02-06-2010, 16:22
Bereketli ve afiyet olsun.
Mandagözler enfes olur hani...Sakın ağlatmayın onları;)
Afiyetle...

yenal45
02-06-2010, 16:24
burak abi güzel bir av olmuş afiyet balşeker olsun dağa güzel avlar dilerklerimle şansın bol nasibin açık olsun rastgelsin

Doğan ÖZCAN
02-06-2010, 16:42
Burak abi hadi bakalım devamının gelmesi dileklerimle ...afiyet olsun

kaptankarabulut
02-06-2010, 17:45
Burak kardeşim tebrikler, çok güzel bir av olmuş.Oltanız her daim dolu gelmesi dileklerimle.

iboarmutlu
02-06-2010, 18:20
burak kardeşim guzel av olmuş darısı hepimizin başına şansın her daim bol olsun rast gele

Denizkızı35
02-06-2010, 18:46
URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links][/URL]

Selamlar

29.05.2010 tarihindeki Çeşme Ildırı avımızla ilgili paylaşımımı umarım bir hata olmadan başarabileceğim nede olsa daha ilk..

Akşam saat 18:00 de Ildırı limandan çıktık, bir hayli rüzgarlı olan havada asıl gitmemiz gereken Gerence Körfezindeki avlağımıza ancak gece saat 01.00 de varabildik ondan önceki 2 durağımızda akşam suyundan bol gopez ve harami aldık. resimlerde gördüğünüz Mandagöz, Karagöz, Mezgit ve Hanoslar Gerencenin bana sundukları..

Üç arkadaş çıktığımız avda yaklaşık 14-15kg ya yakın balık aldık bunların haricinde farklı balık türü olarak diğer arkadaşlarımda birkaç parça Iskatarya, mezgit ve 1 tanede iri İstavrit var. Gece teknede cep telefonlarının çekimleri kötü olduğundan birkaç denemeden sonra fotoğraf çekmekten vazgeçtik. Sabah 07:00 de karaya geri döndük, herkese iyi avlar diliyorum..

tebrikler güzel bir gece ve güzel bir av geçirmişsiniz emeğinizin karşılığını almışsınız devamı dilerim yeni paylaşımlarınız olsun herkeze rastgelsin

brkknc
02-06-2010, 19:17
Bereketli ve afiyet olsun.
Mandagözler enfes olur hani...Sakın ağlatmayın onları;)
Afiyetle...

burak abi güzel bir av olmuş afiyet balşeker olsun dağa güzel avlar dilerklerimle şansın bol nasibin açık olsun rastgelsin

Burak abi hadi bakalım devamının gelmesi dileklerimle ...afiyet olsun

burak kardeşim guzel av olmuş darısı hepimizin başına şansın her daim bol olsun rast gele

Sevgili Yenal, Doğan ve İbrahim kardeşim ilgi alakanız için hepinize çok teşekkürler, Bahadır hocam Mandagözlerin ağlamaması için bu akşam ailecek acılarına son verdik merak etme:)..hepinize hayırlı akşamlar dilerim avlarınız bol ve daim olsun..

brkknc
02-06-2010, 19:28
Süleyman Abi, Bahar Hn. ve Gökhan Bey henüz tanışmadık ama Necati hocamla gıyabınızda bir hayli konuştuk. Temenni ve dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler..
Süleyman Abi bir gün mutlaka limana gelip bir çayını içeceğim hoş geçen hafta sırf bir görmek için 2. limana geldim ama çekindiğimden uğramadım ama en kısa zamanda sizi ziyaret etmek isterim..Bahar Hn. ve Gökhan Bey sizlerin forumdaki sayfalarını kullanarak eşime azda olsa şu balık işini sevdirmeye çalışıyorum ama hala sonuçta bir ilerleme kaydedemedim ama eylemlerim devam ediyor. Benim balik arkadaşlarımlada ayarlayabilirsek bi ara sizin oralarıda bir denemek isterim iyi akşamlar dilerim..

paşalı
02-06-2010, 20:09
Burak kardeşim ortaya çok güzel bir karışık çıkarmışsınız tüm katılımcıları kutlarım.Mandagözlerde çıtır çıtır afiyet olsun.

The Lunatic
02-06-2010, 20:13
Tebrikler. Böyle güzel raporların devamını bekliyoruz...

Hasan BALIKÇI
02-06-2010, 20:31
burak biladerim dolunayın bereketi bu olsa gerek :)güzel bir av olmuş kutlarım.:)
bundan sonrakiler bundan daha iyi olacaktır mutlaka :)devamlarını dilerim :)

paylaşımın için teşekkürler :)

brkknc
02-06-2010, 20:36
Burak kardeşim ortaya çok güzel bir karışık çıkarmışsınız tüm katılımcıları kutlarım.Mandagözlerde çıtır çıtır afiyet olsun.

Tebrikler. Böyle güzel raporların devamını bekliyoruz...

Turgay Abi, Uğur hocam çok teşekkür ederim ilgi alakanız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim..

Kerem YAMAN
02-06-2010, 20:39
abi afiyet bal şeker olsun korktuğun gibi olmadı bol bereketli bir
av olmuş daha iylerini yakalaman dileklerimle

brkknc
02-06-2010, 20:45
burak biladerim dolunayın bereketi bu olsa gerek :)güzel bir av olmuş kutlarım.:)
bundan sonrakiler bundan daha iyi olacaktır mutlaka :)devamlarını dilerim :)

paylaşımın için teşekkürler :)

Hasan abi valla Öner hocamında yardımıyla Solunar takvimine göre gittiğimiz akşamın av için çok uygun bir zaman olduğunu öğrendim, tabii daha bir ümitle gittik. Çok şükür mahçupta olmadık inşallah beraber avlarımızda olacaktır.. Bu arada mevkiniz Altındağ gördüğüm kadarıyla benim annemlerinde çocukken evleri Çamdibi`ndeydi şu an askeriyenin lojmanları olan köşe bizim bahçeydi..iyi akşamlar dilerim..

brkknc
02-06-2010, 20:48
abi afiyet bal şeker olsun korktuğun gibi olmadı bol bereketli bir
av olmuş daha iylerini yakalaman dileklerimle

kerem kardeşim teşekkür ederim, korkma olayı şundan burada paylaşım yaparken insan bir sürü bu işin ustasının içinde mahçup olmaktan utanıyor istemeden de olsa, iyi akşamlar dilerim..

Hasan BALIKÇI
02-06-2010, 21:02
Hasan abi valla Öner hocamında yardımıyla Solunar takvimine göre gittiğimiz akşamın av için çok uygun bir zaman olduğunu öğrendim, tabii daha bir ümitle gittik. Çok şükür mahçupta olmadık inşallah beraber avlarımızda olacaktır.. Bu arada mevkiniz Altındağ gördüğüm kadarıyla benim annemlerinde çocukken evleri Çamdibi`ndeydi şu an askeriyenin lojmanları olan köşe bizim bahçeydi..iyi akşamlar dilerim..

:D:D:D şu an benim iş yerim orda burak kardeşim yani sizin bahçenin karşısı :D

elbette beraber av yapma imkanımızda olacak ;)dostluklarımızda ;)

Taygun KOCABIYIK
02-06-2010, 21:46
Burak abi tebrik ederim.
Avın hikayesini geçtiğimiz gün Necati abiden dinleme fırsatım oldu :D
Evde esen sert rüzgarlardan da haberdarım :)
En kısa sürede tanışmak, görüşmek dileğiyle abicim...
Sevgiler saygılar...

delvel
02-06-2010, 21:50
burak abi avlarınızın devamını dört gözle bekliyoruz:)
balıklara gelince, afiyet olsun:)

ibrahimz35
02-06-2010, 21:53
Burak Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Her türlü balıktan yakalamışsınız.
Tebrik ederim afiyet olsun.

brkknc
03-06-2010, 06:44
Burak abi tebrik ederim.
Avın hikayesini geçtiğimiz gün Necati abiden dinleme fırsatım oldu :D
Evde esen sert rüzgarlardan da haberdarım :)
En kısa sürede tanışmak, görüşmek dileğiyle abicim...
Sevgiler saygılar...

Taygun kardeşim maalesef durumlar öyle organizasyonda balık avlama işi hayal oldu, akılsız baş olayı işte..inşallah kısa vadede görüşmek üzere kal sağlıcakla..

brkknc
03-06-2010, 06:48
burak abi avlarınızın devamını dört gözle bekliyoruz:)
balıklara gelince, afiyet olsun:)

Burak Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Her türlü balıktan yakalamışsınız.
Tebrik ederim afiyet olsun.

Veli ve İbrahim kardeşlerim, inşallah devamını bende istiyorum şu an hanım tarafından 2. bir emre kadar ava gidişim yasaklandı:D bakalım direnci yavaş yavaş kırmaya çalışıyorum hayırlı günler dilerim..

Necati ARAT
03-06-2010, 07:17
Burak abi bu avın hikayesini biliyorsun senin ağzından dinledim..
Burada resimleri de görünca dahada süslendi ..:helal:
Mandagözlerin maşallahı var amcalarına yaklaşmışlar..:oha:
Hele o gopez ler yok mu 3 pilli bekçi feneri gibi maaşallah..:P:D:D

Şimdi sana diyeceğim avlarının ve paylaşımlarınının devamını dilerim diye ..:cool:
Sende diyeceksin ki ..
-Nerde 1-2 sene balığa gidemem diye..:D:D

Ama ben yinede sana güzel temennilerim ile ..
-Bundan sonraki avlarının da en az bunun kadar iyi olsun diyorum..;);)

Emeklerine sağlık paylaşım için teşekkürler..:helal:

brkknc
03-06-2010, 07:44
Burak abi bu avın hikayesini biliyorsun senin ağzından dinledim..
Burada resimleri de görünca dahada süslendi ..:helal:
Mandagözlerin maşallahı var amcalarına yaklaşmışlar..:oha:
Hele o gopez ler yok mu 3 pilli bekçi feneri gibi maaşallah..:P:D:D

Şimdi sana diyeceğim avlarının ve paylaşımlarınının devamını dilerim diye ..:cool:
Sende diyeceksin ki ..
-Nerde 1-2 sene balığa gidemem diye..:D:D

Ama ben yinede sana güzel temennilerim ile ..
-Bundan sonraki avlarının da en az bunun kadar iyi olsun diyorum..;);)

Emeklerine sağlık paylaşım için teşekkürler..:helal:

Necati hocam valla sağol varol, ama bilirsin emir demiri keser. Zamanla sıkıyönetimde gevşeme olursa paylaşımlara devam edeceğim..sağlıcakla kal..

Raif Yelkenci
03-06-2010, 18:32
Tebrikler Burak kardeşim gerçekten iyi av olmuş inşallah bir dahaki sefere daha irileri olur rastgelsin.

brkknc
03-06-2010, 19:03
Tebrikler Burak kardeşim gerçekten iyi av olmuş inşallah bir dahaki sefere daha irileri olur rastgelsin.

Sağol Raif abi hayırlı akşamlar dilerim..

Yağız DEMİR
03-06-2010, 19:44
burak abı tam bır sergı olmus tebrık ederım valla
oyyy oyyyy bak sımdı balık avlama ıc gudulerım deprestııı bana PAŞAAAAAA PAŞAAAAA yakala demeye basladı :D:D:D:D

paylasım ıcın tesekkurler abım emegıne saglık afıyet olsun

brkknc
03-06-2010, 19:59
burak abı tam bır sergı olmus tebrık ederım valla
oyyy oyyyy bak sımdı balık avlama ıc gudulerım deprestııı bana PAŞAAAAAA PAŞAAAAA yakala demeye basladı :D:D:D:D

paylasım ıcın tesekkurler abım emegıne saglık afıyet olsun

eee Yağız`cım gelesin diye çok uğraştım kısmet işte, bir dahakine beraber gideriz umarım bana bunlar geldi sanada paşalar gelsin...

ejder_balikci
04-06-2010, 10:39
tebrikler iyi bi av olmuş devamını dilerim. ayrıca paylaşım için teşekkürler.

brkknc
04-06-2010, 10:46
tebrikler iyi bi av olmuş devamını dilerim. ayrıca paylaşım için teşekkürler.

teşekkür ederim Mustafa kardeş senin balığin yanıında bizimkilerin pek esamesi okunmaz seninde eline sağlık, hayırlı işler dilerim..