Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : zıpkınla balık avı

deliyeşil
13-06-2010, 20:20
bugünkü olta ile yapılan balık organizasyonundan müthiş keyif aldım.zıpkınla dalış açısından bana tecrübelerini aktaracak üstadlar ile tanışmak istiyorum..düşünceleriniz için şimdide tşkler.

brkknc
13-06-2010, 21:15
İyi akşamlar, organizasyon çok muhabbet olmuş, biz gelemeyenler şansımıza yanalım artık bu aradaaramıza hoşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız hitapta kusur etmeyiz, hayırlı akşamlar dilerim..

deliyeşil
13-06-2010, 22:20
siteye yeni yeni alışıyorum :) imza ayarlarını bulamadım :)

bu arada ben tolga dal vestelde çalışıyorum manisada oturuyorum...

xnode
13-06-2010, 22:26
Hoşgeldiniz;
İmza ayarlarınızı düzenlemek için buraya ([Only Registered Users Can See Links])tıklayınız..

Yağız DEMİR
14-06-2010, 08:07
siteye yeni yeni alışıyorum :) imza ayarlarını bulamadım :)

bu arada ben tolga dal vestelde çalışıyorum manisada oturuyorum...

sayfanın sol ustunde kontrol panelı var oradan gırıyon ve yıne sayfanın sol tarafında ımza duzenle cıkıyor oradan dolduruyon aynen bızım yazdıklarımız yazıların altında olusan ad soyad - dogum tarıhı - memleket ve kangrubu yazılıyo eger yerı bulamazsanız onlıne olan arkadaslarımız yada yonetıcı arkadaslarımızla ırtıbata gecersenız sıze yardımcı olacaklardır

deliyeşil
14-06-2010, 22:10
çok tşkler...
zıpkınla balık avı organizasyonu olacak mı acabaa :)

adolomorola
14-06-2010, 22:38
bugünkü olta ile yapılan balık organizasyonundan müthiş keyif aldım.zıpkınla dalış açısından bana tecrübelerini aktaracak üstadlar ile tanışmak istiyorum..düşünceleriniz için şimdide tşkler.

Tolga öncelikle aileye hoşgeldin.
Tabiyki zıpkınla avlanan arkadaşlarımız var
mutlaka sana yardımcı olacaklardır.;)

Bu arada resimlerde ve videolarda süper çıkmışsın.;)
En kısa zamanda resimler ve videolar sahne alacak
en güzel şekilde hazırlanıyorlar...;)

ocaklar
15-06-2010, 22:34
öncelikle sitemize hoşgeldin.bende saruhanlıda oturuyorum ve c.b.ü hastanesinde çalışıyorum.oltanın yanı sıra zıpkın ilede avlanıyorum.elimden geldiği kadarıyla bilgi alışverişinde bulunabilirim..istersen birgün gel bir çayımızı iç.muhabbet ederiz..saygılar...ismim mehmet ocaklar

adolomorola
15-06-2010, 22:57
öncelikle sitemize hoşgeldin.bende saruhanlıda oturuyorum ve c.b.ü hastanesinde çalışıyorum.oltanın yanı sıra zıpkın ilede avlanıyorum.elimden geldiği kadarıyla bilgi alışverişinde bulunabilirim..istersen birgün gel bir çayımızı iç.muhabbet ederiz..saygılar...ismim mehmet ocaklar

Bende diyorum nerelerde bu Mehmet
ilgi alanına girmek lazımmış demek:D:D:D...

ocaklar
16-06-2010, 18:46
her zaman takipteyim merak etmeyin..şu sıralar fazla gidemedik balığa o yüzden raporda yok ama kısa zamanda yeni maceralarla aranızda olurum..

deliyeşil
16-06-2010, 19:01
öner abicim bizi böyle güzel bir grubun içine dahil ettiğin için sana çok tşk ederim.sizinle zaman geçirmek deniz ve balıkçılık hakkında bir şeyler paylaşmak gerçekten çok güzell...
mehmet ocaklar abi fırsat bulduğum anda bi çayını içmeye gelicem hatta sen zıpkınla avlanmaya giderken haber verirsen çok sevinirim..

bu arada hüseyinnnn nerdesinnnnn...

ocaklar
16-06-2010, 23:47
öner abicim bizi böyle güzel bir grubun içine dahil ettiğin için sana çok tşk ederim.sizinle zaman geçirmek deniz ve balıkçılık hakkında bir şeyler paylaşmak gerçekten çok güzell...
mehmet ocaklar abi fırsat bulduğum anda bi çayını içmeye gelicem hatta sen zıpkınla avlanmaya giderken haber verirsen çok sevinirim..

bu arada hüseyinnnn nerdesinnnnn...

tamam kardeşim her zaman beklerim..c.b.ü hastanesine güvenlik mehmet dedinmi beni bulursun.cuma gece nöbetim var mesela beklerim.16-08 arasında..bildiğimiz şeyleri seve seve paylaşırız..