Tüm Versiyonu Göster : 12.06.2010 Çeşmealtı raporu
Raif Yelkenci
16-06-2010, 17:58
Cumartesi alkaşamı saat 10.00 da ben ve Yılmaz abim daha önceden hazırladığımız hamsilerle pitaya doğru yola çıktık. Avlak yerine vardığımızda beş tekne daha vardı. Sabah saat 8.00a kadar kaldık fakat balık yapmadı uskumruda yoktu sadece 3 kolyoz ve 1 tek istavrit alabildik çünkü gopezler direkt zokaya atlıyorlar ağızları da küçük olduğundan onlardan da sadece 10 15 tane zar zor yakaladık kayda değer bulmayıp çok da kızgın olduğumdan resim çekmedim ama baktım sitede fazla bir rapor yok sizlerle paylaşmak istedim herkese rastgelsin.:)
Mehmet BODUROĞLU
16-06-2010, 18:03
Kopez olsun bizim olsun :)
Teşekkürler paylaşım için.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle.
Rastgelsin ...
Raif Yelkenci
16-06-2010, 18:44
Teşekkürler Mehmet Bey dileğiniz için sağolun.
Raif abi olmayınca olmuyor seninde iyi bildiğin gibi kısmet bu iş bir sonrakine inşallah bu seferin acısını çıkarırsın, iyi akşamlar dilerim..
Tuncay GÜNAY
16-06-2010, 19:50
Cumartesi alkaşamı saat 10.00 da ben ve Yılmaz abim daha önceden hazırladığımız hamsilerle pitaya doğru yola çıktık. Avlak yerine vardığımızda beş tekne daha vardı. Sabah saat 8.00a kadar kaldık fakat balık yapmadı uskumruda yoktu sadece 3 kolyoz ve 1 tek istavrit alabildik çünkü gopezler direkt zokaya atlıyorlar ağızları da küçük olduğundan onlardan da sadece 10 15 tane zar zor yakaladık kayda değer bulmayıp çok da kızgın olduğumdan resim çekmedim ama baktım sitede fazla bir rapor yok sizlerle paylaşmak istedim herkese rastgelsin.:)
kaptanım sen gopesleri beğenmedin mi yani:) sorun değil kaptan koy posete gönder bana ben onları tavada yaparken senin bir sonraki avların için duva ederim.:) ne dersin:D
kaptanın ben onlardan tutduğun ilkini ÖPTÜM YA:)
avların bereketli olsun kaptanım. rastgele
Raif Yelkenci
16-06-2010, 22:07
Teşekkürler Burak size de iyi akşamlar.
Raif Yelkenci
16-06-2010, 22:15
Kardeşim Tuncay hava ve yem güzel zamanımız da boldu uskumrunun da tam mevsimi olduğu için beklentim biraz fazlaydı anlayacağın .size bir kasa gopez feda olsun yorumun için sağol.
adolomorola
16-06-2010, 22:20
Raif abi beklediğiniz av gerçekleşmemesine üzüldüm.
Bir dahaki avınızda beklediğiniz uskumrularla dolu geçmesi dileklerimle...;)
Bende pazar günü ıldırdaydım 2 mercan 25 cm 1 adet çupra
30 cm diğerleri ıvır zıvır tadı yoktu ve 2 adet 20 cm kadar koloz
Salih Reis
17-06-2010, 07:09
Raif kaptan o yorgunluğa insan daha fazla balık yakalamak istiyor ama sular ısınmaya başladı bundan sonra işimiz daha da zorlaşacak maalesef :(
paylaşım için teşekkürler,
rastgele :)
Tuncay GÜNAY
17-06-2010, 11:55
kardeşim tuncay hava ve yem güzel zamanımız da boldu uskumrunun da tam mevsimi olduğu için beklentim biraz fazlaydı anlayacağın .size bir kasa gopez feda olsun yorumun için sağol.
sağolasın kaptanım almış yemiş kabul ettik:) avların daim ve bereketli olsun. Ben denizliden dua ediyorum bilesin.
kaptankarabulut
17-06-2010, 17:13
Raifkaptan dediğin gibi insan bin bir umutla gidiyor ama maalesef zaman geliyor o beğenmediğimiz kupesleri bile arar oluyoruz. Bu yıl ne oldu bilmiyorum geçen yıl bu zamanlar çapariyle 8 li 10 lu uskumru alıyorduk. Ama bu yıl maalesef zaman zaman kupesi bile bulamıyoruz...
Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 18:11
olsun raif kaptanım yinede güzel olmuş.:)inşallah birdahakine dahada güzel olur ;)ama bence balığa kızmayalım nasip diyelim ;)sen herzaman işini bilirsin bu paylaşım bile bizlere yetiyor ;):helal::helal:
Raif Yelkenci
17-06-2010, 18:33
Çok teşekkürler Öner kardeşim hepimizin oltaları dolu gelir inşallah.
Raif Yelkenci
17-06-2010, 18:35
Tebrikler Tuğyan sizin avınız daha bereketli geçmiş hoşça kalın.
Raif Yelkenci
17-06-2010, 19:11
Merhabalar Salih Reis çok haklısın artık sular ısındı balık daha derine kaçtı gündüz balıkçılığı zor artık ondan dolayı bende nasibimi pitada deneyeyim dedim bu haftada kızım üniverste sınavına gireceğinden av yapamayacağımdan beklentim hayal kırıklığına dönüştü sağlık olsun.size de rastgele .
Raif Yelkenci
17-06-2010, 19:16
Tuncay kardeşim mesajın iyi dileklerin ve özellikle duaların için sağol .
Raif Yelkenci
17-06-2010, 19:25
Merhaba Süleyman abi aynen bende size katılıyorum fakat ogece etrafımıza gene ağ attılar bilirsin uskumruda rahatsız oldumu araki bulasın bu balık köroğlu tarafında da yapıyor ama bana uzak fakat bilgin varsa orayıda deneyebilirim.Rastgele hayırlı işler.
Raif Yelkenci
17-06-2010, 19:31
Çok çok teşekkür ederim Hasan abicim nasılsınız dediğiniz gibi ya nasip denizdeki balığa tava kurulmuyor bir dahaki sefere inşallah selamlar rastgelsin.
kaptankarabulut
17-06-2010, 19:53
Merhaba Süleyman abi aynen bende size katılıyorum fakat ogece etrafımıza gene ağ attılar bilirsin uskumruda rahatsız oldumu araki bulasın bu balık köroğlu tarafında da yapıyor ama bana uzak fakat bilgin varsa orayıda deneyebilirim.Rastgele hayırlı işler.
Raif kaptan, ben daha köroğlundan uskumru almadım ama zaman zaman alıyormuş arkadaşlar. Ama şu iki gündür sırtı ve çapariye istavrit ara ara atlar oldu....
Taygun KOCABIYIK
17-06-2010, 21:49
Raif kaptanım aslında kanalda balık yapıyor ama sana orasıda çok uzak. Yinede yemeklik çıkmış inşallah ilerki günlerde daha güzel uskumru avları yaparsın, tabi bizde yaparız inşallah bu sene çok beklettiler bizi :)
Raif Yelkenci
17-06-2010, 22:09
İnşallah Tayguncum hep beraber şu denizlerin hakkını vereceğimiz avlar nasip olsun temennilerimle sevgili kardeşim rastgele.
Necati ARAT
21-06-2010, 12:13
Kaptanım olsun beee....
İşallah göpezden başka can sıkıcı bir şey yasamamışsındır..
Balık olsun zaman geçsin..
İşaallah daha güzel avlarla karşılaşman dileklerimle..
Paylaşım için teşekkürler..
Tuncay GÜNAY
21-06-2010, 13:39
bende pazar günü ıldırdaydım 2 mercan 25 cm 1 adet çupra
30 cm diğerleri ıvır zıvır tadı yoktu ve 2 adet 20 cm kadar koloz
tuğyan kardeş maşallah ne güzel bir av olmuş 30 cm çupra 25 cm lik 2 mercan tutmuşsun süper ya onları ben tutsaydım hepsini tek tek gözlerinden öper yastığın baş ucuna koyar uyurdum:) sonra jübilemi yapardım :):):):)
avı daim ve bereketli olsun.
Bu arada nasıl tutun yem neydi nereden tutdun banada söle bende şansımı deniyeyim :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.