Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 20:32
Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.:)
hastaya ilaç sorulurmu misali :Dyok yok gerçekten canım sıtkındı işimde yoktu o yüzden evde sıcakta oturmaktansa hem sevdiklerimle hemde sevenlerimle beraber sohbete gittim.:)

iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç :D:Dbu arada ezilen uskumrudan özür diliyorum.:D

yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu :D:D

bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın :Dkıyı avından vaz geçmeeeem :D

dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik.;)hepinize bu avdan çok daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum :)

yolculuk

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [/URL]

kankiler

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

balık yoksa kiraz var :D

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links][/URL)

çok sıcaktıya terlemiş :D

sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi:D:

[URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

balık zamanı başladımı geçmi kaldık?

çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [URL=[Only Registered Users Can See Links]]

xdpx8f
xdqffg
DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN

Anıl ÜNALAN
17-06-2010, 20:50
Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 20:57
Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

yeğen seve seve ben tekneyi sevmeye başladım :D:Ddermişim :D:D
yok yeğenim biriki sevdiğim dostuma sözüm var sanada birseferliğine evet dicem sıranı bekle ama önce denizkızı bahar ablan ve gökhan abine sözüm var ;)

kaptankarabulut
17-06-2010, 21:00
Evet Anıl'ım geliş gidiş bu Hasan Balıkcı'yı biz tekneye adepde edeceğiz.:D :D :D Bu arada sırtıda başlıyo yavaş yavaş...:helal: :helal:.

adolomorola
17-06-2010, 21:23
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,tüm ekibi kutlarım ;)

Yanlız bir söz vardır üç kere ara vermeden ardı ardına,ayrı ayrı günlerde,tekneye binen veya tekne avı yapan tekneci oluyor derler.

Hasan abi senin kaçıncı oldu zokayı tutmayasın :soru::soru:

Kamil ESEN
17-06-2010, 21:28
Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 21:31
Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

sağol kamil kardeşim sanada metin abimizin çok selamı var kamil hocam gelsin herzaman başımın üzerinde yeri var diye binkere söyledi

bu resmide senin için çekildik
[Only Registered Users Can See Links]

The Lunatic
17-06-2010, 21:37
Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

Taygun KOCABIYIK
17-06-2010, 21:47
Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :)

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 21:48
Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

merak etme uğur biladerim ;)benim yerim kıyılar ;)bu sadece sevenlerimi sevdiklerimi ziyaret yoksa ben anlamam bu işten ;)

paşalar beni çağırıyor :D

ejder_balikci
17-06-2010, 21:53
Tebrikler hasan abi iyi av çıkartmışsınız daha kaliteli avlarınız olur inşallah.

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 21:53
Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :)

tamam be gelcem evlat ;)yalnız teknede livar varmı ayyüzlümde :D:D seviyom ben livarları :D

Taygun KOCABIYIK
17-06-2010, 21:57
tamam be gelcem evlat ;)yalnız teknede livar varmı ayyüzlümde :D:D seviyom ben livarları :D

Var var hemde senin tam içine düşeceğin şekilde kapağı arızalı hafiften :D
Yalnız 4 lü gopez değil en az 5 li gopez çekmen lazım bizim şerefimize :D

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 21:58
Tebrikler hasan abi iyi av çıkartmışsınız daha kaliteli avlarınız olur inşallah.

olurmu dersin mustafa biladerim.:)yav tekne bu gün beni biraz cezbetti iki mercan çıktı sevdiydim ama başka olmayınca tadım kaçtı :D
kıyı güzel güzel ben orayı seviyom .:D

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 22:02
Var var hemde senin tam içine düşeceğin şekilde kapağı arızalı hafiften :D
Yalnız 4 lü gopez değil en az 5 li gopez çekmen lazım bizim şerefimize :D

laaaa evlat varya hala nasıl girdim oraya anlamadım ama dizim fenaaaa :(

Raif Yelkenci
17-06-2010, 22:02
Hasan abi çok keyifli bir av olmuş dostlarla beraber video da harika tebrikler.

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 22:24
Hasan abi çok keyifli bir av olmuş dostlarla beraber video da harika tebrikler.

gerçekten çok keyifliydi raif kaptanım :)balıkta en azından sürekli oyaladı;)anlıcan hoş vakit geçirdik ;)karpuz bile kestik :D

Tuncay GÜNAY
17-06-2010, 22:25
offf offfff ben eksik kalmışım orda hasan abim süleyman kaptanım yağız oof balıklarda şahanee :)
deniz beni çağırıyorda hanım koyverniyoooo:)

Hasan BALIKÇI
17-06-2010, 22:50
offf offfff ben eksik kalmışım orda hasan abim süleyman kaptanım yağız oof balıklarda şahanee :)
deniz beni çağırıyorda hanım koyverniyoooo:)

aha ne dedin bakayım sen :D:Daboooooo hangi kuluptensin bilader :D:D
sen bide balık için izin alıyon öylemi :Dvay anam vay sen balığı unut canım ciğerim.:Dşaka şaka bilader herzaman başımızın üstünde yeriniz var ;)bu gün çok güzeldi gerçekten hemde herşey :)hatta karpuz bile :D:D

Tuncay GÜNAY
18-06-2010, 00:18
aha ne dedin bakayım sen :D:Daboooooo hangi kuluptensin bilader :D:D
sen bide balık için izin alıyon öylemi :Dvay anam vay sen balığı unut canım ciğerim.:Dşaka şaka bilader herzaman başımızın üstünde yeriniz var ;)bu gün çok güzeldi gerçekten hemde herşey :)hatta karpuz bile :D:D

abi balık için izin almak ta neymişş:) burdaki baraj bizimmm mekan her hafta sonu ordayızz zaten. :D:D:D İZMİRE VİZE GEREKİYOR oda zor oluyor tabi malum yol uzunn

Yağız DEMİR
18-06-2010, 13:30
VALLA COK GUZEL BIR GUN GECIRDIK NESE VE KAHKASI BOL :D:D:D:D:D

hasan abım baktım sıcaktan balıkların yanına tekne lıvarının ıcıne atar oldu kendısını :D:D:D

suleyman abıııı sana cokkk tesekkurler senınle balıka gıtmek ayrı bır keyıf abım nesen ve sohbetın her zaman cok guzel bızım gıbı karacılaıda denıze cıkarıyon ya helal olsun sana suleyman abı :D:D:D:D

BALIKÇIHOROZ
18-06-2010, 14:15
tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

Hasan BALIKÇI
18-06-2010, 14:37
abi balık için izin almak ta neymişş:) burdaki baraj bizimmm mekan her hafta sonu ordayızz zaten. :D:D:D İZMİRE VİZE GEREKİYOR oda zor oluyor tabi malum yol uzunn

bizim buralara gelmek için vizeye gerek yok tuncay biladerim :D:D

şu avatarınıda yapta sanal olarak düşünmesin herkes;)yapamıyosan ben yapıvereyim.:D

Hasan BALIKÇI
18-06-2010, 14:38
tebrikler Hasan abi ,ekibi kutlarım.çok güzel ir av olmuş,daim olsun..

çok sağol abdurrahman kardeşim.senide aramızda görmek bize keyif verir.:)

nevzat
18-06-2010, 16:00
Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

brkknc
18-06-2010, 16:18
Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

orhan69
18-06-2010, 18:47
hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

Hasan BALIKÇI
18-06-2010, 21:20
Keyifin kralı omuş,tebrikler dostlarım ,her daim bu güzellikleri yaşamanız dileklerimle.

Çok sağol nevzat biladerim.:)

Allah neşenizi bozmasın, inşallah bir gün sizin ekiple balığa gitmek istiyorum, kendinize iyi bakın iyi akşamlar dilerim..

bende seve seve diyorum ;):)

hasan abi tüm ekibi kutlarım böyle bir ortamın daveti ertelenirmi geze geze tut balıgını

orhan biladerim çok sağol :)öylemi yapayım dersin?:Dama paşaya hasret kalırız :D

Yağız DEMİR
19-06-2010, 07:29

burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

brkknc
19-06-2010, 08:21
burak abı bılıyon benı teknede calkantı oldumu bednede oluyo :D:D:D:D
valla senınle balıka bende gıtmek ısterım tekneden avda ogrenecegım cok sey vardaha eee nede olsa karacıyız bız demı abı :D:D:D:D

yapma Yağız öğretmek ne haddime, ben asıl karadan sizle takılmak isterim, asıl maharet karada teknede zaten aşağıda ne varsa alıyon, karadan oltayı takmadan balığı almak maharet, bir ara ayarlayalımda gidelim sargoz bile olur:D:D..maksat muhabbet olsun..

Yağız DEMİR
19-06-2010, 14:04
yapma Yağız öğretmek ne haddime, ben asıl karadan sizle takılmak isterim, asıl maharet karada teknede zaten aşağıda ne varsa alıyon, karadan oltayı takmadan balığı almak maharet, bir ara ayarlayalımda gidelim sargoz bile olur:D:D..maksat muhabbet olsun..

tamam abım ayarlayalım haberleselım

Hasan BALIKÇI
19-06-2010, 16:20

burak biladerim ayarlıyalım güzel bir birliktelikte gidelim kıyılara.;)ama biraz zahmetli olur kıyılar.:D

brkknc
19-06-2010, 18:44
burak biladerim ayarlıyalım güzel bir birliktelikte gidelim kıyılara.;)ama biraz zahmetli olur kıyılar.:D

abi valla çok sevinirim, programı siz yapın ben size uymaya çalışacağım, zahmet kısmına gelince fıkrada dediği gibi xxxx!!!!:D:D:D kendinize iyi bakın...

Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 19:14
abi valla çok sevinirim, programı siz yapın ben size uymaya çalışacağım, zahmet kısmına gelince fıkrada dediği gibi xxxx!!!!:D:D:D kendinize iyi bakın...

:D:D:Ddemek fıkradaki gibi :D
programı hep beraber yaparız biladerim merak etme en uygun anı bulur bakarız sohbetimize ;)tabi bu arada balıkta tutarız inşallah ;)

Tuncay GÜNAY
21-06-2010, 09:54

hasan abim hayırlı haftalar bu pazar (27/06/2010) izmir güzelbahçeye geliyorumz ailecek k.peder k.valide baldız bacanak derinle balığa açılacağız. seni ve kızınızıda yanımızda görmek bizi çok mutlu eder. derin in livarı da tam senlikmiş bu arade karpuz bile keseriz. :D:D:D

ŞANGAY VİZESİ ALDIM :):D

Necati ARAT
21-06-2010, 11:46
Abi harikasınız ..
O günden geriye Güler yüzler kalmış buda bizlere yeter..
Hepiniz sağlıcakla kalın..
Paylaşım için teşekkürler..

brkknc
21-06-2010, 14:46
:D:D:Ddemek fıkradaki gibi :D
programı hep beraber yaparız biladerim merak etme en uygun anı bulur bakarız sohbetimize ;)tabi bu arada balıkta tutarız inşallah ;)

sizlerden haber bekliyorum artık hayırlı günler hayırlı işler dilerim..

Balikci Alp
21-06-2010, 14:55
çok tebrik ediyorum, keyifli bir gün geçirmişsiniz, darısı başımıza...

Necati ARAT
21-06-2010, 14:58
sizlerden haber bekliyorum artık hayırlı günler hayırlı işler dilerim..

Burak abi hayırdır..:oha:
Yengemle esen rüzgarlar durulmuş sanırım..:D
Bak sana anlattığım gibi biz nerede ise 36 ssat kalırız avda..:)
Sen bir gece gittin yengem ambargoyu koyuverdi..:deli::D:D
36 saate sen tamam dersen haftaya hazırlıklarını yapmaya başla ..;)
Belli mi olur hadi gidiyoruz diye bir tel açıveririz..;)

brkknc
21-06-2010, 15:03
Burak abi hayırdır..:oha:
Yengemle esen rüzgarlar durulmuş sanırım..:D
Bak sana anlattığım gibi biz nerede ise 36 ssat kalırız avda..:)
Sen bir gece gittin yengem ambargoyu koyuverdi..:deli::D:D
36 saate sen tamam dersen haftaya hazırlıklarını yapmaya başla ..;)
Belli mi olur hadi gidiyoruz diye bir tel açıveririz..;)

izni geçtim bakıcaz bir hal çaresine umarım 36 saat adamın içi geçer yav..

Necati ARAT
21-06-2010, 15:31
izni geçtim bakıcaz bir hal çaresine umarım 36 saat adamın içi geçer yav..

Abi bu 36 saat minumum sür..:D:D

Eğer birde balık olursaaaa ..O zman süre uzayabilir bilgine..;):D:D

brkknc
21-06-2010, 16:31
Abi bu 36 saat minumum sür..:D:D

Eğer birde balık olursaaaa ..O zman süre uzayabilir bilgine..;):D:D

yapıcak bişi yok laf ağızdan çıktı birkere..

Hasan BALIKÇI
21-06-2010, 17:35
yapıcak bişi yok laf ağızdan çıktı birkere..

merak etme burak zamanın nasıl geçtiğini sen bile anlamıcaksın :Dbelki yav arkadaşlar biraz daha diye ısrar bile edebilirsin.;):D
PAŞA TEAM ilebirlikte olcan ;)

Hasan BALIKÇI
21-06-2010, 21:56
hasan abim hayırlı haftalar bu pazar (27/06/2010) izmir güzelbahçeye geliyorumz ailecek k.peder k.valide baldız bacanak derinle balığa açılacağız. seni ve kızınızıda yanımızda görmek bizi çok mutlu eder. derin in livarı da tam senlikmiş bu arade karpuz bile keseriz. :D:D:D

ŞANGAY VİZESİ ALDIM :):D

ahbe tuncay gözüm keşke gelebilseydik.:'(başka programım var olmasaydı mutlaka katılmak isterdim.:)ama söz birdahaki gelişinde seve seve ;)bu defalık affınıza sığınıyorum.:)

davetin için çok teşekkür ederim :)

ama yinede belli olmaz her an bir süpriz yapabilirim ;)

ukg79
26-07-2010, 10:36
hasan abi hiçde fena sayılamassın tekneye devam.....:helal::helal::helal::helal::D