Tüm Versiyonu Göster : Selamlar ...
merhabalar ben rıdvan
tekrar merhaba Adım RIDVAN TAŞ 21 yasındayım kn grup ARh+ SAMSUN/ALÇAM ilçesinde oturuyorum meslek ELEKTRIK-ELEKTRONIK denizle olan herseyi severim özellikle dalmayı yüzmeyi kusuruma bakmayın eksik bilgi için rastgelsin
merhabalar hoşgeldiniz kısa ve öz bir tanıtım olmuş :)anlaşıldı sizim ağzınızdan lafı cımbızla alıcaz peki ben sorayım o zaman adınız rıdvan peki ya soyadınız ,yaşadığınız şehir,yaşınız,mesleğiniz,kan grubunuz ?bunlar benim aklıma takılkdı cevaplarsanız sevinirim.:)Aramıza hoşgeldiniz rıdvan bey forum kuralları gereği imza ayarlarını yukarıdaki saydığım sorular çerçevesinde oluşturursanız daha iyi tanışır ve size hitap ederken zorlanmayız.Saygılarımla rastgelsin
Kamil ESEN
20-06-2010, 09:01
Rıdvan hoşgeldin aramıza.Rastgelsin..
aramıza hoşgeldin kendini dağa geniş birşekilde anlatırsan seviniriz keyifli paylaşımlar dilerim rasgelsin
hoşgeldin Rıdvan kardeşim, bayağı uzaktan katılmışsın, iş için ara sıra Giresun ve Trabzona giderim enteresan bir olay anlatayım en son seyahatimde balık yemek (hamsi) istemiştim ee herşey yerinde yenmeli, garson sadece kültür çipura ve levrek var deyince pideye talim etmiştim, keyifli sohbetler dilerim..
tekrar merhaba Adım RIDVAN TAŞ 21 yasındayım kn grup ARh+ SAMSUN/ALÇAM ilçesinde oturuyorum meslek ELEKTRIK-ELEKTRONIK denizle olan herseyi severim özellikle dalmayı yüzmeyi kusuruma bakmayın eksik bilgi için rastgelsin
ne kusuru kardeşim sadece hatırlatma kistedim tekrardan aramıza hoşgeldin rıdvan kardeşim keyifli ve kalıcı sohbetler dilerim
Necati ARAT
23-06-2010, 07:01
merhabalar ben rıdvan
Rıdvan kardeşim aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
hoşgeldin Rıdvan kardeşim, bayağı uzaktan katılmışsın, iş için ara sıra Giresun ve Trabzona giderim enteresan bir olay anlatayım en son seyahatimde balık yemek (hamsi) istemiştim ee herşey yerinde yenmeli, garson sadece kültür çipura ve levrek var deyince pideye talim etmiştim, keyifli sohbetler dilerim..
sağolun tsekkürler hamsi deyince karadeniz derim eger yolunuz düserse samsun tarafa sahil kenarında hamsi ızgara gibisi yoktur tavsiye ederim rastgelsin
Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim..
baracuda_35x
23-06-2010, 18:39
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim ;)
Yağız DEMİR
26-06-2010, 10:20
Rıdvan kardes aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
figani ERDOGAN
27-06-2010, 16:51
Aramıza hoş geldin,
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.