Tüm Versiyonu Göster : İZMİR / Urla'dan sevgilerle
Merhaba ben Oğuz . Öncelikle sitede emeği geçenlere teşekkür ederim. Urladan katıldım aranıza umarım sorunsuz bi şekilde bende sizlerle anlaşabilirim . Balık avcılığını çok severim ancak herdefasında kayıkla avlanma kısmet olmuyor nakit sıkıntısı yüzünden (: arasıra kayıktan onun haricinde ise bolbol kıyıdan avlarım (: böyle yani. teşekkürler.
Yağız DEMİR
20-06-2010, 07:46
oguz kardes aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar dılerım umarım bırgun tanısmak nasıp olur bakarsın bırgunde balıka cıkarız
inşallah Yağız abi . memnun oldum tanıştığımıza (:
Kamil ESEN
20-06-2010, 08:58
Merhaba ben Oğuz . Öncelikle sitede emeği geçenlere teşekkür ederim. Urladan katıldım aranıza umarım sorunsuz bi şekilde bende sizlerle anlaşabilirim . Balık avcılığını çok severim ancak herdefasında kayıkla avlanma kısmet olmuyor nakit sıkıntısı yüzünden (: arasıra kayıktan onun haricinde ise bolbol kıyıdan avlarım (: böyle yani. teşekkürler.
Oğuz hoşgeldin.Bu büyük ailedeki kişileri tanıdıkça illaki biryerlerde rastgeleceksindir.Beraber av yapabilmek ümidiyle..
Taygun KOCABIYIK
20-06-2010, 09:42
Oğuz hoşgeldin. Kamil hocamızın dediği gibi inşallah birlikte avlanabilmek dileğiyle.
Oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin birgün tanışmak ümidiyle rastgelsin.
oğuz karadeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim buradan biz leri takip edersen nasıl bir aileye geldiğini görürüsün inşalllah birgün avyapmak ümiydiyle rast gelsin
Oğuz hoşgeldin.Bu büyük ailedeki kişileri tanıdıkça illaki biryerlerde rastgeleceksindir.Beraber av yapabilmek ümidiyle..
Oğuz hoşgeldin. Kamil hocamızın dediği gibi inşallah birlikte avlanabilmek dileğiyle.
Oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin birgün tanışmak ümidiyle rastgelsin.
oğuz karadeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim buradan biz leri takip edersen nasıl bir aileye geldiğini görürüsün inşalllah birgün avyapmak ümiydiyle rast gelsin
ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar . inşallah birgün avlanmak nasip olur sizlerle birlikte (:
Hasan BALIKÇI
20-06-2010, 11:39
oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin :)sevgi saygı hoşgörü olduktan sonra elbette anlaşırız.;)
kıyıdan avlandığını okudum demekki anlaşabiliriz.:D
keyifli paylaşımlar dilerim.:)
teşekkürler Hasan abi , anlaşacağımızı umuyorum böyle güzel sitede ve güzel insanlarla (:
BALIKÇIHOROZ
20-06-2010, 14:59
hoşgeldin OGUZ KARDEŞİM KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM,merak etme herkesle anlaşacağına eminim sonuçta iyi insanlar arasındasın.her zaman rastgelsin.
oğuz hoşgeldin aramıza,kemik hastanesinde av serbestmi?yada gitmişliğin tutmuşluğun varmı?arkadaşlarla gelmek istiyoruz bigün yasaksa boşuna gelmiyelim.
Taygun KOCABIYIK
20-06-2010, 19:35
oğuz hoşgeldin aramıza,kemik hastanesinde av serbestmi?yada gitmişliğin tutmuşluğun varmı?arkadaşlarla gelmek istiyoruz bigün yasaksa boşuna gelmiyelim.
Faruk abi daha öncede yazdığımı hatırlıyorum böyle bir mesaj ama belki sana yazmamış olabilirim. Neyse adanın yol kısmının sağı komple ağla dolu ve ağlar 7/24 orda sadece balığını almak için kaldırıp aynı yere tekrar atıyorlar. Sol tarafı taşlık başlayıp kumluk-otluk devam ediyor. Mırmır, lidaki vs. olabilir, kefal var ama avlanmak için uygun değil zaten yol iki aracın ancak geçebileceği genişlikte park edip olta atmak imkansız gibi birşey. Yoldan sonra sol taraf sağlık bakanlığına ait ve kapıdan içeri sokmuyorlar. Sağ taraftan hastanenin oraya girebiliyorsunuz ama dediğim gibi 10 metrede bir ağ var boşuna gitmeyin derim. Şansınızı başka yerlerde deneyin.
teşekkürler taygun çok iyi oldu cevapladığın sağol.
adolomorola
20-06-2010, 21:51
Oguz aileye hoşgeldin
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)
Abdurrahman abi teşekkür ederim , Faruk abi aynen katılıyorum TAygun abiye ada etrafi cok kötü bi kayık ayarlanirsa adanin hemen arkasinda bi tas ada var o civarlarda bol bol mırmır * çipura * çıkıyor arasıda levrek geliyor 25*30 cm ölçülerinde levrekler agustosta özellikle . Manisalı Ömer abi sanada teşekkürler hoşbuldum böyle güzel bi yere geldigim için .
kaptankarabulut
21-06-2010, 07:25
Oğuz kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İkinci limana yolun düşerse yanıma uğramayı ihmal etme...
Necati ARAT
21-06-2010, 10:11
Oğuz kardeşim aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Oğuzcuğum imzanın üzerindeki
ι wαɴɴα coмe, coмe, вαвy coмe.
вe мy тoyғrιeɴd , leт мe plαy wιтн yoυ
coмe, coмe , вαвy coмe
вe мy тoyғrιeɴd тιll ι'м тнroυɢн wιтн yoυ
● ● ●
Ne anlama geliyor ..??
Ya bu yazının türkcesini yaz yada kaldır..
Dostlar arasında yanlış anlaşılmalara Mehal verebilir..
Oğuz kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.İkinci limana yolun düşerse yanıma uğramayı ihmal etme...
hoşbulduk Süleyman abi tamam eger rahatsızlık olmassa yolum düşerse direk yanındayım (:
Oğuz kardeşim aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Oğuzcuğum imzanın üzerindeki
Ne anlama geliyor ..??
Ya bu yazının türkcesini yaz yada kaldır..
Dostlar arasında yanlış anlaşılmalara Mehal verebilir..
hoşbulduk (: tamamdır Necati abi türkçesini yazarım altına
baracuda_35x
21-06-2010, 15:58
hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar ;)
teşekkürler Rıdvan abi (: adaşız bu arada (:
Anıl ÜNALAN
21-06-2010, 21:36
Aramıza hoşgeldiniz..
Keyifli paylaşımlarını ve cevaplıyabiliceğimiz bir takım soruları sizden bekliyoruz :)
Rastgelsin..
teşekkürler Dzzy * hepimize rastgele :)
Mehmet BODUROĞLU
22-06-2010, 00:16
Aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...
hoşbulduk Mehmet abi teşekkürler . (:
Oğuz hoşgeldin rasgelsin ailesine
Tuncay GÜNAY
24-06-2010, 15:58
aramıza hoşgeldin kardeşim. anlaşamayacak bir durum yok sen iyiysen herkes iyidir. önemli olan niyet. paylaşımların daim avın bereketli olsun.
hoşgeldin Oğuz kardeşim, keyifli paylaşımlar iyi avlar dilerim..
Oğuz hoşgeldin rasgelsin ailesine
teşekkürler Tuğyan kardeş hoşbuldum (:
aramıza hoşgeldin kardeşim. anlaşamayacak bir durum yok sen iyiysen herkes iyidir. önemli olan niyet. paylaşımların daim avın bereketli olsun.
hoşbuldum Tuncay kardeş inş hep buradayim 2-3 güne kadar hepimizin avı bereketli olsun (:
hoşgeldin Oğuz kardeşim, keyifli paylaşımlar iyi avlar dilerim..
Hoşbulduk brkknc , teşekkürler hepimize iyi avlar (:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.