Tüm Versiyonu Göster : Lodosla gelen mutluluk.....
kaptankarabulut
21-06-2010, 09:52
TARİH:20/06/ 2010 (PAZAR)
EKİP ARKADAŞLARIMIZ:Urla'lı Mehmet, eşi,küçük yiğeni oğulcan,kızkardeşi,eniştesi ve aile dostları Ahmet kardeşimiz ve eşi....
Bu gün avlak bölgemize varışımız saat dokuzu bulmuştu. Tabii ki her zaman ki gibi yol süresince kahvaltı yapıldı çaylar içildi.Bende bu arada avlak bölgelerinde olan arkadaşlarımla nerenin daha verimli olduğunu öğrenmeye çalışıyordum.
En verimli yer FORA SERKAN'ın olduğu fener altı idi.Çapamızı atıp oltaları suya indirdiğimizde aksiyon başlamıştı.Diğer bölgelerde canlı varlık yok diyen arkadaşlarımıza rağmen bizler devamlı kupes izmarit karagözlerle aksiyon yapıyorduk.Bunu öğrenen diğer bölgelerdeki arkadaşlarımızda yavaş yavaş etrafımızda yer almaya başladılar.:D
Ellerine hiç olta almamış hanım kardeşlerimizin sevinçleri,ve küçük yiğenimizin peş peşe kupes ve izmarit çekerek yaşadığı sevinç,mutlulukların en güzeliydi.
Öğleden sonraları lodosun sertleşmesi ve rahatsız edici boyuta yükselmesiyle kendimizi hastane adası arkasına atmak zorunda kaldık.Orada da avımızı güzel karagöz mırmır ve sargoz la avımızı süsledik.Ve dönüş yolunda sırtı ile bir de sarıkanat alınca avımızı bir dahaki avımızda buluşmak dilekleriyle avımızı sonlandırdık.
TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELMESİ DİLEKLERİMLE...
Oğulcan yiğenimizin aşı anı.:D :D :D
[Only Registered Users Can See Links]
ve aşının pekişmesi,kupesle gerçekleşti. :helal: :helal:
Eh Ahmet kardeşimizinde neşesi yerinde.:D :D
Urlalı Mehmet kardeşimizin mırmırı.:helal:
Sanki biz teknede sakızlı kahve içemeyiz.:D :D
Ve karagöz.
Ahmet kardeşim sargozla cevaplıyor:D :D
Günün bereketi
Bunlarda FORA SERKAN'ımın hasılatı.:helal: :helal:
Necati ARAT
21-06-2010, 09:54
Kaptanım hay maaşallah..
Allah nazarlardan korusun..
Aşı tutmuş maaşallah hiçde acımamış :):)
Böyle aşıya can kurban..
Fora serkanıda ayrıca kutlarım..
Kalamarları boncuk gibi dizmiş maaşallah..
Emeklerinize sağlık ..
Paylaşım için teşekkürler..
Taygun KOCABIYIK
21-06-2010, 10:17
Süleyman kaptan klasiği :)
Bu arada süleyman abi cumartesi durum içler acısıydı sırtıda 1 tane sarıkanat aldık hepsi o. Dön dolaş kalabak taraflarına kadar gittik turladık babam turladık yok. Radar ciyak ciyak ötüyor, ekran simsiyah balık vurmuyor henüz havyarını dökemedi. Cumartesiye kadar dökmezlerse çok fena yapıcam onları :D
ibrahimz35
21-06-2010, 10:31
Kaptan'ın, maşallah yine döktürmüşsün.
Hep çay içerken görürdük seni, kahve ile bizi şaşırtın.
Balıklarda maşallah mırmırı sargozu çok güzel bir av olmuş.
Serkan'ı ayrıca kutlarım mercan karagöz kalamar daha ne olsun.
Böyle güzel avların devamını dilerim.
Güzel av, güzel paylaşım. Tebrikler.
Salih Reis
21-06-2010, 11:16
Kaptan masallahınız var, eğlenceli bir gün olmuş :)
rastgele
maşallah Süleyman abi ellerinize sağlık çok güzel balıklar afiyet olsun şimdiden
Tuncay GÜNAY
21-06-2010, 14:22
Maşallah süleyman abim süper bir av olmuş. Darısı bizim başımıza pazara ordayız inşallah böyle bereketli bir av yaşarız.
baracuda_35x
21-06-2010, 16:08
Tebrikler Süleyman abi denizin üzerinde olmak,balığın yanında olmak gibisi yok sevgilerimle :)
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:01
Kaptanım hay maaşallah..
Allah nazarlardan korusun..
Aşı tutmuş maaşallah hiçde acımamış :):)
Böyle aşıya can kurban..
Fora serkanıda ayrıca kutlarım..
Kalamarları boncuk gibi dizmiş maaşallah..
Emeklerinize sağlık ..
Paylaşım için teşekkürler..
Evet,Necati kardeşim aşı tuttu.Hemde bozulmamak üzere.:D :DYeni nesile bu sevdayı aşılamamız lazım...
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:03
Süleyman kaptan klasiği :)
Bu arada süleyman abi cumartesi durum içler acısıydı sırtıda 1 tane sarıkanat aldık hepsi o. Dön dolaş kalabak taraflarına kadar gittik turladık babam turladık yok. Radar ciyak ciyak ötüyor, ekran simsiyah balık vurmuyor henüz havyarını dökemedi. Cumartesiye kadar dökmezlerse çok fena yapıcam onları :D
Taygun'um dediğin gibi daha henüz havyarı dökmediler.onun için yeme gelmiyorlar ama sabırsızlıkla bekliyeceğiz..:D :D
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:05
Kaptan'ın, maşallah yine döktürmüşsün.
Hep çay içerken görürdük seni, kahve ile bizi şaşırtın.
Balıklarda maşallah mırmırı sargozu çok güzel bir av olmuş.
Serkan'ı ayrıca kutlarım mercan karagöz kalamar daha ne olsun.
Böyle güzel avların devamını dilerim.
Teşekkürler İbrahim kardeşim güzel bir gün yaşadık.Her ne kadar sakızlıda olmasada teknede kahve içmenin zevkide başka oluyor hani...:D :D
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:16
maşallah Süleyman abi ellerinize sağlık çok güzel balıklar afiyet olsun şimdiden
Sağolasın musti sizlerde her daim rastgelsin.
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:18
Maşallah süleyman abim süper bir av olmuş. Darısı bizim başımıza pazara ordayız inşallah böyle bereketli bir av yaşarız.
Sağolsın tuncay kardeşim inşallah sizlere daha bol daha büyük avlar nasip olur...
adolomorola
21-06-2010, 18:24
Bravo be Süleyman abi,her geçen gün balıklarda devamlı artış var mahşallah
Orada olmak isterdim bu gün,balık yakalamak için değil yanlız yigenlerin her balık yakalayışındaki yüzlerindeki gülücükleri görmek için ;)
Paylaşım için teşekkürler ;);)
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:29
Tebrikler Süleyman abi denizin üzerinde olmak,balığın yanında olmak gibisi yok sevgilerimle :)
Sağolasın Rıdvan kardeşim inan ki denizin üzerindeki mutluluk bambaşka...
kaptankarabulut
21-06-2010, 18:32
Bravo be Süleyman abi,her geçen gün balıklarda devamlı artış var mahşallah
Orada olmak isterdim bu gün,balık yakalamak için değil yanlız yigenlerin her balık yakalayışındaki yüzlerindeki gülücükleri görmek için ;)
Paylaşım için teşekkürler ;);)
Sağolasın Önerim, zaten ben balık tutmayı bıraktım onunla o sevinci yaşamaya başladım...
Kamil ESEN
21-06-2010, 18:45
Kaptan, bizim organizasyon senin nasiplerini açtı sanki..Aman evde kalmış kızlar duymasın nasibim açılır diye birdaha ki organizasyonda senin tekneye hücüm ederler birde,ne yaparız sonra:P:P:P
Şansın daim olsun,rastgelsin..
Tebrikler Süleyman kardeşim.Yine senle çıkanları güldürmüşsün.Kutluyorum.Serkancım tebrikler sende yapacağını yapmışsın afiyet olsun.
kaptankarabulut
21-06-2010, 20:08
Tebrikler Süleyman kardeşim.Yine senle çıkanları güldürmüşsün.Kutluyorum.Serkancım tebrikler sende yapacağını yapmışsın afiyet olsun.
Teşekkürler Turgay abi, insanlar ya nasip deyip denize çıkınca inan ki herkesin yüzü gülüyor.Ama ben çıpra tutayım, mercan tutayım diye şartlı denize çıkınca moraller bozuk dönülüyor...
Anıl ÜNALAN
21-06-2010, 20:16
Hadi bakalım darısı uskumru, istavritlerin başına :)
Güzel görüntüler kaptanım.
kaptankarabulut
21-06-2010, 21:03
Sağ olasın ANIL'IM inşallah... Onları beklemekten fıtık olduk valla...
tebrikler Süleyman Kaptanım, umarım avlarınızın devamı daha bereketli olur iyi akşamlar dilerim..
ejder_balikci
21-06-2010, 21:24
Amca harika bi av olmuş çok gü<el kareler her daim şansın açık olsun.
kaptankarabulut
22-06-2010, 07:45
tebrikler Süleyman Kaptanım, umarım avlarınızın devamı daha bereketli olur iyi akşamlar dilerim..
Teşekkür ederim Burak kardeşim ,sizlerede her daim rastgelsin..
Doğan ÖZCAN
22-06-2010, 17:08
OOOOhhhhhh maşallah maşallah süleyman abi kısmetse bakalım senin teknendede avlanmak nasip olur inşallah ...sağlıkla kal abicim tüm ekibi kutluyorum afiyet olsun
kaptankarabulut
22-06-2010, 21:09
OOOOhhhhhh maşallah maşallah süleyman abi kısmetse bakalım senin teknendede avlanmak nasip olur inşallah ...sağlıkla kal abicim tüm ekibi kutluyorum afiyet olsun
Sağolasın Doğan kardeşim, nasılsa sende tekneye alışanlardan oldun.:D :D
Beklerim herdaim..
Taygun KOCABIYIK
22-06-2010, 21:29
Sağolasın Doğan kardeşim, nasılsa sende tekneye alışanlardan oldun.:D :D
Beklerim herdaim..
Hakikaten organizasyon sabahı beni deniz tutuyor falan dedi Doğan abi ama dönüş yolunda kayığın tepesinde halay çekiyor nerdeyse videolarda kanıt var :D
İrfanavcı
22-06-2010, 23:19
Süleyman kaptan tebrikler,çok güzel kareler,
paylaşım için teşekkürler.
Tuncay GÜNAY
23-06-2010, 08:04
Taygun'um dediğin gibi daha henüz havyarı dökmediler.onun için yeme gelmiyorlar ama sabırsızlıkla bekliyeceğiz..:D :D
süleyman kaptanım sizden bir ricam olacak.:) oradaki balıklara söylermisiniz havyarını çabuk döksünler.:D:D:D sizi sever ve dinlerler :D:D:D: pazar günü geldiğimdede yeme deli gibi saldırsınlar olurmu kaptanımm:)::D:D:D:D
bu küçücük ricamı yaparsanız sevinirim.::cool:
Denizkızı35
23-06-2010, 11:51
Tebrikler süleyman abi balıklar çok güzel duruyorlar burdan darısı başımıza.
Gerçekten lodos şans getirmiş daha nicelerine
rastgelsin herkeze......
kaptankarabulut
23-06-2010, 19:51
Hakikaten organizasyon sabahı beni deniz tutuyor falan dedi Doğan abi ama dönüş yolunda kayığın tepesinde halay çekiyor nerdeyse videolarda kanıt var :D
Taygun'um o gün özellikle Doğan kardeşimi takip ettim,maşallahı vardı. Tıpkı arap şehlerine benzemişti..:D :D
kaptankarabulut
23-06-2010, 19:53
Süleyman kaptan tebrikler,çok güzel kareler,
paylaşım için teşekkürler.
Sağ olasın İrfan biladerim sizlerinde oltaları dolu gelsin herdaim...
kaptankarabulut
23-06-2010, 19:56
süleyman kaptanım sizden bir ricam olacak.:) oradaki balıklara söylermisiniz havyarını çabuk döksünler.:D:D:D sizi sever ve dinlerler :D:D:D: pazar günü geldiğimdede yeme deli gibi saldırsınlar olurmu kaptanımm:)::D:D:D:D
bu küçücük ricamı yaparsanız sevinirim.::cool:
Tuncay kardeşim diğerlerini bilmem ama istavritler dökmüşler deli gibi kaşığa rapalaya atlıyorlar. Ama geçen hafta dip balığında da fark edilir bir hareketlilik vardı. Umarım geldiğinizde de hareketli olurlar...
kaptankarabulut
23-06-2010, 20:05
Tebrikler süleyman abi balıklar çok güzel duruyorlar burdan darısı başımıza.
Gerçekten lodos şans getirmiş daha nicelerine
rastgelsin herkeze......
Teşekkürler deniz kızı, sizinde oltalarınız dolu gelsin her daim..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.