PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alptekin Barajı (Seferihisar/İZMİR) Pazar günü

orhan yıldız
21-06-2010, 11:17
cumartesi akşam 4 arkadaş alptekin barajına gittik orda buyuk balık olmadıgını biliyorum ben de arkadaşlara sohbette gittim cumartesi saat3 gibi oraya vardık oltaları attık cıkan sazanlar 200 gr 300 gr 600 gr ordaki balıkcılar cuvalla yakaladılar ya dedim bunları salın bunlar cok ufak bana dediler bunlar tavalık iyi olur ne salcaz dediler sinir oldum :hıııı:jandarma yakın olsa gıdıcektim jandarmaya neyse bende yakaladım oyle balıkları saldım ne salıyosun bize ver dediler bana vermedim bana kizdilarhatta vidioya cektim fakat tuklemesini bilmiyom hasan abi yardim edicek yuklemede sizinle paylaşırım :)

xds6mh

Necati ARAT
21-06-2010, 11:40
cumartesi akşam 4 arkadaş alptekin barajına gittik orda buyuk balık olmadıgını biliyorum ben de arkadaşlara sohbette gittim cumartesi saat3 gibi oraya vardık oltaları attık cıkan sazanlar 200 gr 300 gr 600 gr ordaki balıkcılar cuvalla yakaladılar ya dedim bunları salın bunlar cok ufak bana dediler bunlar tavalık iyi olur ne salcaz dediler sinir oldum :hıııı:jandarma yakın olsa gıdıcektim jandarmaya neyse bende yakaladım oyle balıkları saldım ne salıyosun bize ver dediler bana vermedim bana kizdilarhatta vidioya cektim fakat tuklemesini bilmiyom hasan abi yardim edicek yuklemede sizinle paylaşırım :)

Orhan abi Paylaşımın ve duyarlı davranışın için teşekkür ederim..
Videoyuda bekliyorum..;)

Tuncay GÜNAY
21-06-2010, 14:40
Orhan abim ben senin gibi abilerimin ellerinden öperim durur durur bir daha öperim. Aynı sorun bizim buradada yaşanıyor 50 - 150 gr arasındaki sazanları tavalık diye götürmüyorlar mi inan deliriyorum. Bizim burada çok güzel bir baraj var ama ben şimdiye kadar 2 kg zazan çektim diyeni duymadım duymam da görmemde balıklara büyüme fırsatı verilmiyorki. 100 gr lık zazanın ne dadı olur zatan zazan dedin mi 2,5 kg altında olmayacak ki çekerken yaşadığın haz yerken aldığın tat zirve yapsın değil mi
paylaşımın için teşekkürler. Avınız daim ve bereketli olsun

Anıl ÜNALAN
21-06-2010, 21:22
Keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse.. Yemek ve para kazanmak için resmen balıklar katledilmektedir..
Duyarlı şekilde hareket edildikçe en güzel avlar sizinle olucaktır..
Oltanız keskin olsun..
Rastgelsin..

Hasan BALIKÇI
21-06-2010, 22:02
orhan biladerim duyarlı davranışın için teşekkürler :)aynı zamandada bizimle bu güzel konuyu paylaştığın içinde teşekkürler.:)
telefonda konuşmuştuk video konusunda ;)biraz geç girdim kusura bakma ;)necati anıl taygun bu kardeşlerimde seve seve yardımcı olur ;)ha ben ha onlar değişen bişey yok ;)

adolomorola
21-06-2010, 23:22
Paylaşım için teşekkürler Orhan abi
Benimde hiç sevmediğim hareketler bunlar ama ne yapcan çıkıyor böyle bohçacılar bazen..:hıııı::hıııı::hıııı:

İnşallah o senin saldığın balıklar 3 sene sonra tekrar senin oltana nasip olur...;)

orhan yıldız
22-06-2010, 20:20
Orhan abi Paylaşımın ve duyarlı davranışın için teşekkür ederim..
Videoyuda bekliyorum..;)

necati kardeşim video yukledim sag olsun hasan abi yardımcı oldu

orhan yıldız
22-06-2010, 20:23
Orhan abim ben senin gibi abilerimin ellerinden öperim durur durur bir daha öperim. Aynı sorun bizim buradada yaşanıyor 50 - 150 gr arasındaki sazanları tavalık diye götürmüyorlar mi inan deliriyorum. Bizim burada çok güzel bir baraj var ama ben şimdiye kadar 2 kg zazan çektim diyeni duymadım duymam da görmemde balıklara büyüme fırsatı verilmiyorki. 100 gr lık zazanın ne dadı olur zatan zazan dedin mi 2,5 kg altında olmayacak ki çekerken yaşadığın haz yerken aldığın tat zirve yapsın değil mi
paylaşımın için teşekkürler. Avınız daim ve bereketli olsun

valla kardeşim bunlar yuzunden balık zevkimizi yapamıyoz burda 7 tane baraj var ama hic birinde büyük balık yok hep ufak olarıda topluyolar

orhan yıldız
22-06-2010, 20:24
Keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse.. Yemek ve para kazanmak için resmen balıklar katledilmektedir..
Duyarlı şekilde hareket edildikçe en güzel avlar sizinle olucaktır..
Oltanız keskin olsun..
Rastgelsin..

dogru diyorsun kardeşim herkez buna uysa sorun kalmaz

orhan yıldız
22-06-2010, 20:25
Paylaşım için teşekkürler Orhan abi
Benimde hiç sevmediğim hareketler bunlar ama ne yapcan çıkıyor böyle bohçacılar bazen..:hıııı::hıııı::hıııı:

İnşallah o senin saldığın balıklar 3 sene sonra tekrar senin oltana nasip olur...;)

inşalah kardeşim hep
imize nasip olur

xnode
22-06-2010, 21:10
Paylaşım ve duyarlılığınız için teşekkürler.
Alptekin Barajı nederedir ? Mesajınızda nerede olduğu yazmıyor google'da da aradım ama bulamadım ?

orhan yıldız
22-06-2010, 21:38
seferihisar da alptekin barajı dıger adı kavaklı dere

dizel45
22-06-2010, 22:14
tertibim paylaşımın için teşekkürler devamını bekleriz

Necati ARAT
23-06-2010, 07:10
necati kardeşim video yukledim sag olsun hasan abi yardımcı oldu

:D:D
Abi video yüklenmiş ama şu saat itibari ile yani 09:11 hala
-Yayınlama sürüyor kısa süre sonra hazır olacak diye bir ibare var..
Yani yine seyredemedim..
Hatalı yükleme sorunu var sanırım..

Kamil ESEN
23-06-2010, 09:36
Biz bu çapakçıların bi kulağını çektirelim sayın abim;)Paylaşıma Teşekkürler..

orhan yıldız
23-06-2010, 14:31
:D:D
Abi video yüklenmiş ama şu saat itibari ile yani 09:11 hala
-Yayınlama sürüyor kısa süre sonra hazır olacak diye bir ibare var..
Yani yine seyredemedim..
Hatalı yükleme sorunu var sanırım..

necati kardeşim hasan abi yükledi akşam ben yüklemesini bilmiyordum acılır her halde

Hasan BALIKÇI
23-06-2010, 20:21

xds6mh

Orhan biladerim.:)
güzel bir video olmuş hem eğitici hem öğretici.;)
örnek davranışın için rastgelsin ailesi olarak teşekkürler .:)sen ve senin gibi balıkçı arkadaşlarımıza ihtiyacımız var.amaç balık öldürmek deyil ;)amaç güzel bir hobiyi keyifle dostlarla beraber yapmak :)
devamlarını dilerim .;)