PDA

Tüm Versiyonu Göster : Urla İskele'den Selam

Balikci Alp
21-06-2010, 15:01
Tüm arkadaşlara selamlar
yeni bir amatör balıkçı olarak aranıza katılıyorum. Balık merakım uzun süredir hedeflediğim ufak bir tekne sahibi olunca arttı. Şimdi elimden geldiğince her hafta en az bir kere balığa çıkıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Herkese rasgelsin

Necati ARAT
21-06-2010, 15:41
Tüm arkadaşlara selamlar
yeni bir amatör balıkçı olarak aranıza katılıyorum. Balık merakım uzun süredir hedeflediğim ufak bir tekne sahibi olunca arttı. Şimdi elimden geldiğince her hafta en az bir kere balığa çıkıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Herkese rasgelsin

Alp abi aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..
Üstadlarımız her konuda yardımcı olup tecrübelerini paylaşacaktır..

Salih Reis
21-06-2010, 15:45
Sevgili Alp aramıza hoşgeldin.

Benim de nacizane bir teknem var Urla Özbek köyünde bağlı, yazın fırsat buldukça, kışın ise hemen her hafta sonu balığa gidiyorum.

Çeşmealtı tarafı Raif kaptan ve İbrahim kardeşimizden, Özbek, Gülbahçe körfezi, Uzunadanın mordoğan tarafı ise Deniz kızı, Gökhan ve benden sorulur.

burada paylaşım çok, bencillik hiç yok.
kesinlikle tüm sorularına cevap bulursun diye düşünüyorum.

Görüşmek üzere, Rastgele :)

baracuda_35x
21-06-2010, 15:59
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar ;)

Kermit
21-06-2010, 16:03
Alp abi hoşgeldin bende urla iskelede oturuyorum amatör balıkçıyım çok keyif alıyorum inşallah ilerleyen dönemlerde profesörce avcılık yapacağım . inşallah bigün birlikte ava çıkmak nasip olur iyi vakit geçirmen dileğiyle .

Aydın35
21-06-2010, 16:12
Alp abi aramıza hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Rastgelsin

Hasan BALIKÇI
21-06-2010, 17:38
aramıza hoş geldin.:):)urla da olman senin için güzel bir avantaj :)yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır tekne konusunda ;)

brkknc
21-06-2010, 18:30
Alp kardeşim aramıza hoşgeldin, umarm[Iım keyifli sohbetler yaparsın iyi akşamlar dilerim..

kaptankarabulut
21-06-2010, 18:39
Alp kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Kafana takılan her konuda elimiz erdiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız..

orhan yıldız
21-06-2010, 18:41
armıza hoş geldin kardeşim avın her zaman bereketli olsun

kaptankarabulut
21-06-2010, 18:41

Benim de nacizane bir teknem var Urla Özbek köyünde bağlı, yazın fırsat buldukça, kışın ise hemen her hafta sonu balığa gidiyorum.

Çeşmealtı tarafı Raif kaptan ve İbrahim kardeşimizden, Özbek, Gülbahçe körfezi, Uzunadanın mordoğan tarafı ise Deniz kızı, Gökhan ve benden sorulur.

Salih reis güzelbahceden KARABULUT'u nası pas geçersin..:D :D :D :D

Bak şimdi gücendim.:hıııı: :hıııı: :hıııı:

Kamil ESEN
21-06-2010, 18:51
Tam yerine gelmişsin.Aramıza Hoşgeldin..Nerdeyse Urla bizim ekipten sorulur desem hata etmiş olmam herhalde..

ejder_balikci
21-06-2010, 19:16
Hoşgeldin abi benimde sığacıkta küçük bi teknem var ama marifetleri büyük. Takıldığın yerler olursa bildiğim kadarını paylaşmak bizim görevimiz çünkü hayat paylaşınca güzeldir. Zaten paylaşmak için burdayız çünkü burası rastgelsin paylaşım sitesi. saygılar.

paşalı
21-06-2010, 19:54
Hoş geldin Alp kardeş.Keyifli paylaşımlar dilerim.

Anıl ÜNALAN
21-06-2010, 21:30
Aramıza hoşgeldiniz.. En yakın zamanda görüşmek ve beraber av yapabilmek dileğiyle ;)

Taygun KOCABIYIK
21-06-2010, 21:45
Alp abi ben sizin tekneyi tanıyorum, gördüğümde el edeceğim hiç kaçışın yok :) Çaya bekliyoruz...

Tekrardan hoşgeldin abi
rastgelsin

Mehmet BODUROĞLU
22-06-2010, 00:19
Aramıza hoşgeldin ve o tarafların avcısı çok olan bir yere geldiğin için şanslısın bence.
Aradığın tüm cevapları seve seve paylaşacaktır tecrübeli arkadaşlarımız ve abilerimiz.
Keyifli forumlar dilerim.
Rastgelsin ...

Salih Reis
22-06-2010, 06:22
Salih reis güzelbahceden KARABULUT'u nası pas geçersin..:D :D :D :D

Bak şimdi gücendim.:hıııı: :hıııı: :hıııı:

Süleyman abicim çok haklısın, kusurama bakma ne olur:(

Bizler senin kadar gözönünde olmadğımız için hatırlattım,

zaten seni bizim camiada tanımayan yok ki :helal:

Güzel paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum. ;)

Balikci Alp
22-06-2010, 10:29
Bir gün içinde bu kadar geri dönüş :helal: bu sitenin ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Bunun için çok şanslıyım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu hafta şehir dışında olduğumdan balığa çıkamadım ama inş. bu hafta açığı kapatırız.

Balikci Alp
22-06-2010, 10:32

Sevgili Salih, gerçekten uzun zaman oldu görüşmeyeli. Sizin tarafta hiç balığa çıkmadım. Müsait bir zamanda misafirliğe geleceğim.
sevgiler

Balikci Alp
22-06-2010, 10:35
Alp abi ben sizin tekneyi tanıyorum, gördüğümde el edeceğim hiç kaçışın yok :) Çaya bekliyoruz...

Tekrardan hoşgeldin abi
rastgelsin

:) Bende de genelde kahve oluyor, çay alıp kahve veririm :)

Tuncay GÜNAY
22-06-2010, 15:18
Alp kardeşim aramıza hoşgeldin. Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Avın daim ve bereketli olsun.

yenal45
23-06-2010, 20:08
aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim

Yağız DEMİR
26-06-2010, 10:11
aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım