Tüm Versiyonu Göster : İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet)
orhan yıldız
22-06-2010, 17:44
bu gün ilk işim seferihisar jandarma ve izmil il tarim müdürlügünü aramak oldu onlarada bu konuyu actım tamam dediler bundan sonra alptekin öbur abı kavaklıdere barajı cok sıkı denetım yapacaklarını söylediler bende bunun takipcisi olcam boş vakitlerimde o baraja gidip bakıcam jandarmaya ve il tarim müdürlügüne cok yeşekür ederim bu konuya cok duyarlı yaklaştıkları icin
kalfahasan45
22-06-2010, 17:56
Ne olduda şikayet ettin .Kavakdere barajı avlanmaya kapalımı?
orhan yıldız
22-06-2010, 19:00
hafta sonu balığa gitmiştim.karşılaştığım ve gün boyu gördüğüm yakalanan balıkların ebatlarından ötürü.ufacık balıkları sepetlerine koyuyorlardı.yaşamaları gerekiyordu.o yüzden .
yasak deyil ama inanın yakalanan balıkları sizlerde görseydiniz aynı tepkiyi verirdiniz.
adolomorola
22-06-2010, 23:00
hafta sonu balığa gitmiştim.karşılaştığım ve gün boyu gördüğüm yakalanan balıkların ebatlarından ötürü.ufacık balıkları sepetlerine koyuyorlardı.yaşamaları gerekiyordu.o yüzden .
yasak deyil ama inanın yakalanan balıkları sizlerde görseydiniz aynı tepkiyi verirdiniz.
Orhan abi öncelikle sizi tebrik ederim..;)
Orhan abi sazan 40 cm ufak oldumu yasak yani sürkü dışı bu yüzden doğru yapmışsınız..;)
Necati ARAT
23-06-2010, 07:05
Orhan abi tebrikler bu duyarlı davranışın için..
Taygun KOCABIYIK
23-06-2010, 08:59
Bugün el kadar sazanları tutacağına, gelecek yılı düşünse halbuki. Ne keyifli avlar yapar insan koca koca sazanları çekerken. Bu bilinci yerleştirmek gerekli. Duyarlı davranışın için tebrik ediyorum ve doğa adına teşekkür ediyorum Orhan abi.
Kamil ESEN
23-06-2010, 09:33
Çok yerinde olmuş.Tebrik ederim.Bizde arada o baraja gideriz.Zaten genelde çapak çıkıyor.Birde ordaki çobanlardan kaçak ağ atıldığını da duymuştuk.Yazıklar olsun, kul hakkı yiyorlar.Sanki babasının malıymış gibi ağı döküp balığı satıyorlar..
orhan yıldız
23-06-2010, 14:34
Çok yerinde olmuş.Tebrik ederim.Bizde arada o baraja gideriz.Zaten genelde çapak çıkıyor.Birde ordaki çobanlardan kaçak ağ atıldığını da duymuştuk.Yazıklar olsun, kul hakkı yiyorlar.Sanki babasının malıymış gibi ağı döküp balığı satıyorlar..
bundan sonra zor atarlar kardeşim o agı
orhan yıldız
23-06-2010, 14:36
Bugün el kadar sazanları tutacağına, gelecek yılı düşünse halbuki. Ne keyifli avlar yapar insan koca koca sazanları çekerken. Bu bilinci yerleştirmek gerekli. Duyarlı davranışın için tebrik ediyorum ve doğa adına teşekkür ediyorum Orhan abi.
dedigin gibi kardeşim el kadar sazanda ne et olcak birakın 2 sene sonra kiloluk yakalayın demi ama bunu düşünmezler
orhan yıldız
23-06-2010, 14:37
Orhan abi tebrikler bu duyarlı davranışın için..
tşk necati kardeşim ben bunu bir görev biliyorum tabi bu benim kendi duşuncem
kalfahasan45
23-06-2010, 15:10
O çapakları yemek,tavuğu civcivken yemekten farksız.Bunlarda hiç acıma da yok heralde..
orhan yıldız
23-06-2010, 15:14
O çapakları yemek,tavuğu civcivken yemekten farksız.Bunlarda hiç acıma da yok heralde..
malesef kardeşim yok bunlarda
orhan abi tebrik ediyorum seni sazan yakalama limiti 40 cm dir bilmeyen varsa sayende öğrendi bu duyarlı davranışı tüm rastgelsin ailesi de göstermesini bekliyorum 40 cm altı sazan balıklarını suya iadesini buradan rica ediyorum sülkilasyonun devamı için herkeze rastgelsin
orhan yıldız
23-06-2010, 20:11
orhan abi tebrik ediyorum seni sazan yakalama limiti 40 cm dir bilmeyen varsa sayende öğrendi bu duyarlı davranışı tüm rastgelsin ailesi de göstermesini bekliyorum 40 cm altı sazan balıklarını suya iadesini buradan rica ediyorum sülkilasyonun devamı için herkeze rastgelsin
kardeşim dedigin gibi bilmeyenler bilsinki ilerki günlerde o balıkları yıne bız yakalıcaz 200 gr mı 2 kilomu angisini tercih ederler
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.