PDA

Tüm Versiyonu Göster : İstanbul'dan yayın ve sazan avım

hamit34
23-06-2010, 07:46
Yer istanbul büyük çekmece sabah ilk balık yayındı fakat küçüktü ve saldım. sonra sazanlar geldi israil tabi malesef

[Only Registered Users Can See Links]

Mehmet BODUROĞLU
23-06-2010, 12:47
Paylaşım için teşekkürler.
Çok daha iyilerinin oltanıza takılması dileklerimle.
Rastgelsin ...

kaptankarabulut
23-06-2010, 19:37
Hamit kardeşim paylaşım için teşekkürler, Güzel bir ortam olduğuna inanıyorum. Daha irileri daha iyileri oltanıza gelmesi dileğimle....

yenal45
23-06-2010, 19:37
o israil yokmu delirtir adamı ya kim barajşara salıyor bu balıkları anlamam bizim sazanların neslini kurutuyorya hadi rastgelsin

adolomorola
23-06-2010, 20:05
Paylaşım için teşekkürler Hamit..;)
Denemeye devam,mutlaka daha güzel bir paylaşımla karşımıza çıkacağından eminim...;)

orhan69
28-06-2010, 17:45
hamit kardeş barajın sonuna yakın marmaranın karıştığı yere yakın çamlığım altında arabayla gıdebılecegin bir yer var orda havanın biraz rüzarlı olduğu günler cok büyük sazanlar cıkıyor küsbeli takıma hiç birşey takmadan iynelerini küsbeye sapla kücük israil sazanları gelmez atabildiin en uzağa at sağla misinan salam kamışın olsun 8 10 kğ lık sazanlar alıyorlarmış tiyo cok sağlam yerden hafta sonu cok kalabalık oluyormuş. küsbe 3 . 4 saatte eriyor balık vurana kadar oltayı hiç oynatma cok olta cok şanş

hamit34
28-06-2010, 21:33
hamit kardeş barajın sonuna yakın marmaranın karıştığı yere yakın çamlığım altında arabayla gıdebılecegin bir yer var orda havanın biraz rüzarlı olduğu günler cok büyük sazanlar cıkıyor küsbeli takıma hiç birşey takmadan iynelerini küsbeye sapla kücük israil sazanları gelmez atabildiin en uzağa at sağla misinan salam kamışın olsun 8 10 kğ lık sazanlar alıyorlarmış tiyo cok sağlam yerden hafta sonu cok kalabalık oluyormuş. küsbe 3 . 4 saatte eriyor balık vurana kadar oltayı hiç oynatma cok olta cok şanş

orhan abi çekmece gölünden bahsediyorsun deilmi yanlış olmasın ben senelerdir oraya giderim hiç normal sazan yakalayamadım ama gölde sazan oldunu biliyorum bu dediğin yeri daha detaylı anlatman mümkünmü nereden gitmem gerekli hava alanını hazerfen varya oradan geçtikten sonra kıyıdan denize doğrumu gitmeliyim yoksa başka bir yoldanmı ben sadece bahşayiş köyü varya oralarını biliyorum bu barajım diğer kısımlara nesıl gidilir araba gidermi bilgim yok yardımcı olursan ilk fırsatta dediğin yere gitmek isterim abi simdiden tesekkürler bilgi için

orhan69
29-06-2010, 20:17
hamit kardeş evet büyük çekmeçeden bahsediyordum tepeçik yolu üzerinde mezarlık var büyük çekmeçe tarafından gidersen mezarlığa gelmeden 300 metre sağdan önce toprak yol var ordan devam edincecam ağaçlarını görürsün dahacok yolun sag tarafını tercih et büyük balık istiyorsan beklemen lağzım soğulcan mısır takınca israil cok olduğundan hemen yeme üşüşüyorlar birde küsbe takınca ustünde 50 gıram kurşun olsun kamışın 150 300 gr atarlı saglam olsun atabildigin kadar ileriye at çabuk eriyen küsbe bulabilirsen iyi olur yanında mutlaka kep ce olsun 1 kğ üstundekileri kamışa güvenip kıyıda yukarı kaldırma balıgın dudağı yırtılıp kaçıyor birde senin balık tuttuğun yolun üzerinde tahliye boruları olan bir yer olacak suyu bir taraftan diyer tarafa aktarmak için orasıda yapıyormuş balık akşam 5 den gece 2 ye kadar daha cok yapar ahmediye tarafından gidersen menekşeyi geç tepeciye gelince mezarlıktan 300mt sola dön bol şanşlar

hamit34
30-06-2010, 14:21
hamit kardeş evet büyük çekmeçeden bahsediyordum tepeçik yolu üzerinde mezarlık var büyük çekmeçe tarafından gidersen mezarlığa gelmeden 300 metre sağdan önce toprak yol var ordan devam edincecam ağaçlarını görürsün dahacok yolun sag tarafını tercih et büyük balık istiyorsan beklemen lağzım soğulcan mısır takınca israil cok olduğundan hemen yeme üşüşüyorlar birde küsbe takınca ustünde 50 gıram kurşun olsun kamışın 150 300 gr atarlı saglam olsun atabildigin kadar ileriye at çabuk eriyen küsbe bulabilirsen iyi olur yanında mutlaka kep ce olsun 1 kğ üstundekileri kamışa güvenip kıyıda yukarı kaldırma balıgın dudağı yırtılıp kaçıyor birde senin balık tuttuğun yolun üzerinde tahliye boruları olan bir yer olacak suyu bir taraftan diyer tarafa aktarmak için orasıda yapıyormuş balık akşam 5 den gece 2 ye kadar daha cok yapar ahmediye tarafından gidersen menekşeyi geç tepeciye gelince mezarlıktan 300mt sola dön bol şanşlar

orhan abi adres için çok tesekkürler abi ilk gittiğimde dediğini deneyeceğim inşallah büyük sazan yakalamak nasip olur büyüksün abii sağol

ukg79
04-07-2010, 12:25
paylaşım için teşekkürler daha iyilerini yakalamanız dileği ile oltalarınız balıkla dolsun:helal:

hamit34
06-07-2010, 07:06
paylaşım için teşekkürler daha iyilerini yakalamanız dileği ile oltalarınız balıkla dolsun:helal:

teşekkürler aynı dileklerimle iyi avlar