PDA

Tüm Versiyonu Göster : Arda-Türkay

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 16:52
Merhaba arkadaşlar,
yıllardır tatlı suda amatörce balık avlamaya çalışırım. Sazan balığının tava pişirme şekillerini araştırırken tesadüfen üye oldum. İST. Kemerburgaz/Ağaçlı Köyü'ndenim ... Kağıthane'de oturuyorum. Foruma girdiğimde Arnavutköy, Kemerburgaz yazılarını gördüm (benim mekanlar) ve demiri atmak zorunda kaldım... Herkese RASTGELE ...

baracuda_35x
24-06-2010, 16:55
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim Arda ;)

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 16:56
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim Arda ;)

Çok sağol baracuda ...

Aydın35
24-06-2010, 17:04
Arda bey aramıza hoş geldiniz imza ayarlarınızı bizimkiler gibi düzenlerseniz daha samimi bir şekilde size hitap edebiliriz saygılarımla keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 17:09
Arda bey aramıza hoş geldiniz imza ayarlarınızı bizimkiler gibi düzenlerseniz daha samimi bir şekilde size hitap edebiliriz saygılarımla keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.

Tamam, deneyecem ... Çok sağol ...

Aydın35
24-06-2010, 17:12
Arda bey sayfanın yukarısında sol köşenin alt tarafında kontrol paneli var oraya tıklarsanız yine sol tarafta imza ayarlarımı düzenle var oradan düzenleyip kaydedebilirsiniz.Siz saolun teşekürler

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 17:16
Arda bey sayfanın yukarısında sol köşenin alt tarafında kontrol paneli var oraya tıklarsanız yine sol tarafta imza ayarlarımı düzenle var oradan düzenleyip kaydedebilirsiniz.Siz saolun teşekürler

denedim, kayıt ettim ... daha kayıt gelmedi ...

Aydın35
24-06-2010, 17:16
denedim, kayıt ettim ... daha kayıt gelmedi ...

Şimdi düzeldi tmmdır bu iş arda abi aramıza hoşgeldin tekrardan kalıcı ve keyifli dorumlar dilerim

yenal45
24-06-2010, 17:21
aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 17:23
aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim

sağolasın yenal ....

brkknc
24-06-2010, 19:29
Sitemize hoşgeldiniz Arda Bey, keyfli sohbetler dilerim..

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 19:45
Sitemize hoşgeldiniz Arda Bey, keyfli sohbetler dilerim..

çok sağol, beraberce inşallah ...

kaptankarabulut
24-06-2010, 21:22
Arda biladerim aramıza hoş geldin, kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...

adolomorola
24-06-2010, 22:00
Arda abi aileye hoşgeldiniz

Tavada balık pişirme şekillerine bakarken,binlerce kardeşin oldu ne güzel değilmi :soru:

Keyifli paylaşımlar dilerim..;)

ARDA-TURKAY
24-06-2010, 22:50
sağolun arkadaşlar ...

Mehmet BODUROĞLU
25-06-2010, 01:58
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Pişirmek dedik de gerisi gelmedi.
Nerde sazanlar ?
Olsada pişirsek :)
Rastgelsin ...

Necati ARAT
25-06-2010, 07:23
Arda bey aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim..

ARDA-TURKAY
25-06-2010, 09:05
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Pişirmek dedik de gerisi gelmedi.
Nerde sazanlar ?
Olsada pişirsek :)
Rastgelsin ...

Hava kapalı, balık çok olur bugün .... Birazdan yola çıkıyorum ....:D

ARDA-TURKAY
25-06-2010, 09:07
Arda bey aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim..

Çok sağol hocam ..........

Anıl ÜNALAN
25-06-2010, 10:06
Aramıza hoşgeldin güzel abim.
Keyifli gezintiler diliyorum :)
Güzel avlarından paylaşımları dört gözle beklemekteyim :)

hamit34
25-06-2010, 13:05
merhaba arkadaşlar,
yıllardır tatlı suda amatörce balık avlamaya çalışırım. Sazan balığının tava pişirme şekillerini araştırırken tesadüfen üye oldum. Ist. Kemerburgaz/ağaçlı köyü'ndenim ... Kağıthane'de oturuyorum. Foruma girdiğimde arnavutköy, kemerburgaz yazılarını gördüm (benim mekanlar) ve demiri atmak zorunda kaldım... Herkese rastgele ...

hoşgeldin arda ağaçlı köyünü bilirim Oralarda hangi Gölde avlanıyorsun tayakadın arnavutköy konusu bana aittir gittiklerinin içinde okunudaki göllerde varmıdır ........

ARDA-TURKAY
25-06-2010, 19:07
hoşgeldin arda ağaçlı köyünü bilirim Oralarda hangi Gölde avlanıyorsun tayakadın arnavutköy konusu bana aittir gittiklerinin içinde okunudaki göllerde varmıdır ........

Ağaçlı'ya girişte kamyonların kullandığı üst yol var ya yolun sağındaki köye yakın olan göl ... İstanbuldaki ilk göz ağrım ... Yaza girerken ordaki göllere ağ atıyorlar ... 2 senedir hatırı sayılır ölçüde balık kalmadı ... Bu sene SAZLIBOSNA'ya takılmaya başladım ... Hafta arası gittiğim için kimseler yok ...Geniş geniş takılıyorum ...

hamit34
25-06-2010, 22:43
Ağaçlı'ya girişte kamyonların kullandığı üst yol var ya yolun sağındaki köye yakın olan göl ... İstanbuldaki ilk göz ağrım ... Yaza girerken ordaki göllere ağ atıyorlar ... 2 senedir hatırı sayılır ölçüde balık kalmadı ... Bu sene SAZLIBOSNA'ya takılmaya başladım ... Hafta arası gittiğim için kimseler yok ...Geniş geniş takılıyorum ...

çiftalandaki büyük göl hakkında bilgin varmı son balık durumu nedir ne tür balıklar çıkıyor

ARDA-TURKAY
26-06-2010, 07:12
çiftalandaki büyük göl hakkında bilgin varmı son balık durumu nedir ne tür balıklar çıkıyor

Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...

Yağız DEMİR
26-06-2010, 10:09
aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

ARDA-TURKAY
26-06-2010, 11:03
aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım

sağolasın yağız ...inşallah ...

hamit34
26-06-2010, 21:29
Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...

evet büyük gölü diyorum... el oltasıyla sazlı bosnada balık alabiliyormusun peki bu aralarda balık durumu nedir ben geçen hafta gittim kaya balığından başka birşey gelmedi

ARDA-TURKAY
26-06-2010, 22:38
evet büyük gölü diyorum... el oltasıyla sazlı bosnada balık alabiliyormusun peki bu aralarda balık durumu nedir ben geçen hafta gittim kaya balığından başka birşey gelmedi

Ben el oltasıyla attığm için kayalıklara çok fazla iğne. kurşun takıyorum. Altta takılma olmasa yemin ederim 10 günde gölü kurutmuştum .... O göl çok büyük ... Suyu da çok temiz ... ( Tahmin ediyorum büyük balığa attığın için ) Büyük balıkla ilgilenmyorum ... Attığım oltaya her ölçüde balık geliyo ... Misinem 0.15 lik olduğu için bazen BABA ları kaçırıyorum ... Büyük balığa olta atanları takip etmedim ... Benim olayım garanti olduğu için onları ciddiye almıyorum ...

hamit34
27-06-2010, 10:30
Ben el oltasıyla attığm için kayalıklara çok fazla iğne. kurşun takıyorum. Altta takılma olmasa yemin ederim 10 günde gölü kurutmuştum .... O göl çok büyük ... Suyu da çok temiz ... ( Tahmin ediyorum büyük balığa attığın için ) Büyük balıkla ilgilenmyorum ... Attığım oltaya her ölçüde balık geliyo ... Misinem 0.15 lik olduğu için bazen BABA ları kaçırıyorum ... Büyük balığa olta atanları takip etmedim ... Benim olayım garanti olduğu için onları ciddiye almıyorum ...
arda bey ozaman sazlı bosnada acaba kızıl kanatmı avlıyorsunuz çünki küçük balık bildiğim kadarıyla başka yok ama idda da etmiyorum çünki çok fazla bilgim yok birde 0,15 misinayı elle atmak çok zor deilmi dolaşma ihtimali çok yüksek ince misinanın biliyorsunuz....

figani ERDOGAN
27-06-2010, 16:45
hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim...

ARDA-TURKAY
27-06-2010, 18:08
arda bey ozaman sazlı bosnada acaba kızıl kanatmı avlıyorsunuz çünki küçük balık bildiğim kadarıyla başka yok ama idda da etmiyorum çünki çok fazla bilgim yok birde 0,15 misinayı elle atmak çok zor deilmi dolaşma ihtimali çok yüksek ince misinanın biliyorsunuz....

Orda paso KIZILKANAT var ... Küçükleri bırakıp büyükleri alıyorum ... Arada hatırı sayılır sazanlar da geliyor ... 0.15 lik misina ile balık tutmak son derece zevkli, eğlenceli ... Yüksekçe bir yer buluyorum ... Altıma da 1.5 metrekarelik kare şeklinde halı, oturarak avlıyorum ... Misineyi açtığım zaman halının üzerinde toplanıyor ve karışma sorunu yok ... Bazen rüzgar uçuruyor fakat yine de fazla sorun olmuyor ... Tek sıkıntı iğne ve pul kurşunun dibe takılması ... Kayabalıkları da yeme saldırıyor ve yemi taşların altına götürüyor. Çekmek zorunda olunduğu için mecburen taşa, yosuna takılıyor ... Genelde günlük ortalama 50 cıvarı yakalıyorum ... 5-10 arası sazan da takıldımı keyifler gıcır ...

ARDA-TURKAY
27-06-2010, 18:11
hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim...

Çok sağol FİGANİ ....

dizel45
27-06-2010, 19:15
Çok sağol FİGANİ ....

ARDA BEY ARAMIZA HOŞGELDİN İŞALLAH BİRBİRİMİZE SAZAN KONUSUNDA FAYDALI OLURUZ :helal: :helal:

ARDA-TURKAY
27-06-2010, 19:26
ARDA BEY ARAMIZA HOŞGELDİN İŞALLAH BİRBİRİMİZE SAZAN KONUSUNDA FAYDALI OLURUZ :helal: :helal:

çok sağol, inşallah ....